slm kızlar.21.09.2012 cuma günü oğlum.u sezeryanla kucağıa aldım.3.250 gram 50 cm...ama hala emziremiyorum sütüm yok.aslında normal doğum istiyordum ama acil sezeryana alındım.fazla giremiyorum nete.bi ara doğum hikayemi yazıcam.sezeryan olupta sütü gelmeyen var mı.çok üzülüyorum bebeğim aç..
evet kızlar kızım nazlı olduğundan YARIN SEZERYANA GİRİYORUM SABAH DUA EDİN BANA ÇOK HEYECANLIYIM ... bu arada sezaryanı ben istedim normal doğum istiyordum ama açılma yok ve doktor en fazla salıya kadar bekleyebilirsin dedi sonra bebişime bir şey olur diye korktum çünkü günde 3 defa vuruyor yada vurmuyor terde dönmüş ama hiç agrım yok O YUZDEN YARIN SABAH BİZE HASTANE YOLU GÖZÜKTÜ...
gec kaldik ama kismette varsa ikincisi icin sorayim...parmaklari yanaga surmekle ne kastettin anlayamadim ben ecrincim...
slm kızlar bende 15/09/2012 de doğum yaptım..40+3 düm doktorum 1 hafta daha beklemek istedi normal doğum istiyordum ben...ama sonra öğretmen atamaları ile atamam oldubu durumda bankadan istifa etmek zorundaydım öyle olunca sigortam yanıcaktı özel sağlık sig. mecburen doğumu yaptım cmt günü..3816 gr oğluşum 52 cm boyu..maşallah sağlıklı bende suni sancıya tık olmadı mecburen sezaryan oldum..sezaryan zormuş ayaklandım ama yanma oluyo ve işini gücünü rahat yapamıyosun..oğluşumda klasik gaz sancıları akşamları ve hep memede durmak istiyo..sizinde ölemi ya otrduğum yerden kalkamıyom..ya memede durucak yada iice sızacak ama yerine yatırırsam yarım saat sonra hooop ayakta..çare bulan varmı?? geceler gündüzler karıştı..allahtan annem yanında
evet kızlar kızım nazlı olduğundan YARIN SEZERYANA GİRİYORUM SABAH DUA EDİN BANA ÇOK HEYECANLIYIM ... bu arada sezaryanı ben istedim normal doğum istiyordum ama açılma yok ve doktor en fazla salıya kadar bekleyebilirsin dedi sonra bebişime bir şey olur diye korktum çünkü günde 3 defa vuruyor yada vurmuyor terde dönmüş ama hiç agrım yok O YUZDEN YARIN SABAH BİZE HASTANE YOLU GÖZÜKTÜ...
canım hayırlı olsun. Dularım seninle. Bende yarın hastaneye yatıyorum kısmetse önce suni deniycek doktorum sanırım. Hakkımızda hayırlısı. BANADA DUA EDİN KIZLAAARRR
Braue seninle kaderimiz aynı bende yarın sabah 6 da yatıyorum hastaneye suni verecek olmazsa sezeryan( Birbirimize dua edelim Allah yardımcımız olsun inşallah.
Bu arada esila_aşkın dan haber varmı bugün suni sancı alacaktı??
ıı aksamlr annısler bız bugun 18 gunlukoldukk dogurmayanlaraa hayırlı dogumlarr olur ınss. allah yardımcınız oolsun.. dogumdan sonraa asıl zor gunler baslıo ama herseye degerr.. bolbol dınlennın uyuyunn .. stok yapınn.. benn uyumayı cok ozledımmm..
slm kızlar.21.09.2012 cuma günü oğlum.u sezeryanla kucağıa aldım.3.250 gram 50 cm...ama hala emziremiyorum sütüm yok.aslında normal doğum istiyordum ama acil sezeryana alındım.fazla giremiyorum nete.bi ara doğum hikayemi yazıcam.sezeryan olupta sütü gelmeyen var mı.çok üzülüyorum bebeğim aç..
slmm kızlar bebişler doğunca daha fırsat bulamıyooruz eskisi gibi nete girmeye,ben bişe sorucam korse kullanan varmı göbeğinin toparlanması içinn veya karın bölgesini bağlayan varmıı şimdi çok yumuşak göbeğim biraz toparlasın istiyorum korse giysem faydası olurmu acaba
dogum yapan anneler ;
oğlum bugun 10 gunluk oldu. meme uclarım yara oldugu ıcın sutumu sagarak verıyorum.
2 saatte 1 tek seferde her ıkı gogusten toplam kaç cc süt sagabılıyorsunuz ?
ben en fazla 60-70 cc cıkarabılıyorum.
sız ne durumdasınız ?
Braue seninle kaderimiz aynı bende yarın sabah 6 da yatıyorum hastaneye suni verecek olmazsa sezeryan( Birbirimize dua edelim Allah yardımcımız olsun inşallah.
Bu arada esila_aşkın dan haber varmı bugün suni sancı alacaktı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?