2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın canım maşallah bebişine bak bide geri diyolardı kilosu için gayet iyi doğmuşş benim kız 2950 gr 49 cm doğdu sağlıklılar ya çok şükür daha çokk kilo alırlarr.sütün için kayısı kompostosu bende çok işe yaradı iki kaseden sonra sütüm gayet iyi yetiyo bide bol bol suuu

Allah yardımcın olsun canım normal olsa tabi daha iyiydi ama olsun en başta bebişinin sağlığı önemli sağ salim alırssın kucağına inşallah

gec kaldik ama kismette varsa ikincisi icin sorayim...parmaklari yanaga surmekle ne kastettin anlayamadim ben ecrincim...

Canim ayvaya elimi surduk parmagimi yanklarima dokundum gamzenin olmasi gereken yere:)yaptim oldu valla tobe tobe:)ailede olmayinca bende inandim valla ne bileyim:)

öncelikle allah bağışlasın kuzuna kavuşmuşsun. Artıı ne güzel mutlulukki ataman olmuş. Kıskandım valla seni :) (ben atanamadım da) umarım uykunuzda düzene girer tezz zamanda .

canım hayırlı olsun. Dularım seninle. Bende yarın hastaneye yatıyorum kısmetse önce suni deniycek doktorum sanırım. Hakkımızda hayırlısı. BANADA DUA EDİN KIZLAAARRR

Kızlaaar yardım yarın hastaneye yatıyoruz kısmetse suniyle olmazsa sezeryanla bebişimi dünyaya getircem ama ciddi bir sorunum var çok fena nezle oldum. Napıcam yarına geçmez. Bu yüzden doktorum vazgeçermi doğumdan artı bebeğime de geçircem yaaa offf nolcak. Hiç bişi olmasa sütümden geçer dimi.

ayy hamilelik takvimi devam eden bi ben varım galiba...devam ednler var ama onlarda doğurdu..
oyy oyy benim kızım ne vakit gele ki yaww

ıı aksamlr annısler bız bugun 18 gunlukoldukk dogurmayanlaraa hayırlı dogumlarr olur ınss. allah yardımcınız oolsun.. dogumdan sonraa asıl zor gunler baslıo ama herseye degerr.. bolbol dınlennın uyuyunn .. stok yapınn.. benn uyumayı cok ozledımmm..

canım hayırlı olsun. Dularım seninle. Bende yarın hastaneye yatıyorum kısmetse önce suni deniycek doktorum sanırım. Hakkımızda hayırlısı. BANADA DUA EDİN KIZLAAARRR

Braue seninle kaderimiz aynı bende yarın sabah 6 da yatıyorum hastaneye suni verecek olmazsa sezeryan( Birbirimize dua edelim Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bu arada esila_aşkın dan haber varmı bugün suni sancı alacaktı??

canım etmezmiyim dua. Allah yardımcımız olsun. Esilada aynı kaderi paylaşıyor bizle. Oda yarın yatcak.

cnm bende uykuyu cok ozledim dun gece 3 saat anca uyumusumdur bakalim bu gece nolcak :-( dogumdan once de sicaklardan uyuyamiodum ama uykusuzluk cekmiodum dinctim simdi hep uyukluorum

cnm allah anali babali buyutsun ins.. bnm 3 gun hic gelmedi sagiodum sagiodum 1 damla cikmiodu normal yani ama bebege mama verdigimiz icin sonra memeye alistirana kadar da baya ugrastim .. simdi de hep memede durmak istio cok gazi var sorunlar bitmio buna sukur allah beterinden korusun

arslanbebek
esila
kimyaci
breau

kizlar hayirli dogumlar bende sancsiz gittigim icin sizi cok ii anlarim arslanbebek haric hepiniz suni ile baslicaksiniz sanirim sizin ve bebeiniz icin hangisi hayirlisi ise o olsun ins

ben seZ. oldum cnm dr.um genis yumusak sikmayan bi korse kullanabilirsin dedi babamin korsesi vardi yumusak sikmayan o da ameliyat snrasi kullanmisti babamdan aldim 23 gundur kullaniorum toparlandi sanki karnim hatta daha siki bi korse mi taksam artikdie dusunmuor deilim

dogum yapan anneler ;

oğlum bugun 10 gunluk oldu. meme uclarım yara oldugu ıcın sutumu sagarak verıyorum.
2 saatte 1 tek seferde her ıkı gogusten toplam kaç cc süt sagabılıyorsunuz ?
ben en fazla 60-70 cc cıkarabılıyorum.

sız ne durumdasınız ?

meraba ozzzy. benim ecrinimde bugün 21 günlük oldu ben hem emziriyorum hemde sağarak veriyorum. sağdığım zamanlarda genelde 60 70 80 cc çıkıyor. bazı topiklerde okudum 150 cc çıkaran da var ama sabah uyandığında göğüsler doluysa ancak o kadar çıkar

Allahım saglıklı sıhhatlı bebegınle seni kavuştursun arkadasım

20.09.2012 saat 12.15 de 3.650 53cm genel sezeryan ile dunyalar tatlisi 2.prensesim esila su geldi.sagligimiz gayet iyi bizden haberler boyle. Saglikla buyusun kuzucuklar. Dogumu bekleyen arkadaslarada kolayliklar diliyorum...Su facedeki sayfayi bizde bilsek iyi olur dogduktan sonraki gelisimlerini paylasmak adina.

Artık bebeğimi doyuramıyorum sürekli memede' uyku bes dakika, kaka az ,idrar iyi . Belli ki sütüm az yetmiyor halbuki iyi sanıyordum. Sagınca 50-60 cc cıkıyordu son 4-5 gündür düzen değişti sabah 6 dan akşam 10-11 e kadar benden ayrılmıyor uyumuyorda yemek yiyemiyorum wc ye bile zor gidiyorum.ilk baslarda gaz sancısına bağladım ama en sonunda dün akşam dayanamadım artık mama verdim lıkır lıkır ne güzel içti oğlum kızdım kendime emzireceğim diye aç bıraktın çocuğu sonra ne oldu on dakika sonra yine başladı ağlamaya ama ne ağlama sanki bir yeri acıyormuş gibi memeyi verdim yine sustu. Ne yapacağımı bilemiyorum bu çocuk aç mı yoksa sadece memeye mi yakın olmak istiyor anlamadım

selamlar herkese artık kimse buralara gelmiyor bebişler anneleri yoruyor tabi :) bizimde evimizde 4.günümüz ama memeyi almıyor gerçi sütüm daha dün geldi sağarken bi baktım azar azar gelmeye başladı çok mutlu oldum sütüm gelmeyince hastanede mama vermeye başladık çocuk doktoru öyle söyledi şırıngayla tabi ona alışınca memeyi almıyor zor geliyor napıcağımı bilmiyorum bide meme ucum yok önce sağıp meme ucunu çıkarıyoruz sonra deniyoruz ama yok yok savaş veriyor 1-2 çekiyo süt gelmeyince almıyo offf biraz karışık yazdım ama benim gibi sorunu olanlar nolur yardım edin yaa dün sağdığım azcık sütü kaşıkla verdik bugün biraz daha fazla geldi yine kaşıkla verdik öğleden sonra sağlık ocağına gidicez ebe inşallah yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…