Artık bebeğimi doyuramıyorum sürekli memede' uyku bes dakika, kaka az ,idrar iyi . Belli ki sütüm az yetmiyor halbuki iyi sanıyordum. Sagınca 50-60 cc cıkıyordu son 4-5 gündür düzen değişti sabah 6 dan akşam 10-11 e kadar benden ayrılmıyor uyumuyorda yemek yiyemiyorum wc ye bile zor gidiyorum.ilk baslarda gaz sancısına bağladım ama en sonunda dün akşam dayanamadım artık mama verdim lıkır lıkır ne güzel içti oğlum kızdım kendime emzireceğim diye aç bıraktın çocuğu sonra ne oldu on dakika sonra yine başladı ağlamaya ama ne ağlama sanki bir yeri acıyormuş gibi memeyi verdim yine sustu. Ne yapacağımı bilemiyorum bu çocuk aç mı yoksa sadece memeye mi yakın olmak istiyor anlamadım
selamlar herkese artık kimse buralara gelmiyor bebişler anneleri yoruyor tabi :) bizimde evimizde 4.günümüz ama memeyi almıyor gerçi sütüm daha dün geldi sağarken bi baktım azar azar gelmeye başladı çok mutlu oldum sütüm gelmeyince hastanede mama vermeye başladık çocuk doktoru öyle söyledi şırıngayla tabi ona alışınca memeyi almıyor zor geliyor napıcağımı bilmiyorum bide meme ucum yok önce sağıp meme ucunu çıkarıyoruz sonra deniyoruz ama yok yok savaş veriyor 1-2 çekiyo süt gelmeyince almıyo offf biraz karışık yazdım ama benim gibi sorunu olanlar nolur yardım edin yaa dün sağdığım azcık sütü kaşıkla verdik bugün biraz daha fazla geldi yine kaşıkla verdik öğleden sonra sağlık ocağına gidicez ebe inşallah yardımcı olur
canım al bendende okadar.doğum yapalı yarın 1 ay olacak inşallah ama daha kendimle ilgilenemedim.bebeğim hep emmek istiyor.onu emzireceğim diye ben yemek yiyemiyorum.her akşam saat 6 ile 9 arası gaz sancısı ve süt krizi aynı anda tutuyor.gecede sabaha karar her saat başı uyanıyor emmek için.artık bir öğün 60 cc mama veriyorum oda kendim dinlenmek için ama oda fayda etmedi.yine aç benim bıdık.kaşlar tüyler benimde aynı anlıcan eşimin yüzüne bakammıcam yakında utançtan.hiç beni böyle tüylü görmemişti:)
ayy kızlarr geçen gün bıraktım çocuğu eşime gittim kaş bıyık hallettim saçlarımıda kestirdim bi güzel ohh missshuy degistiriolar cnm gelendi gidendi bi duzen oturmuo oglusumda da hele bugun yandaki binayi yiktilar bitisik nizam ev bi salandi besik gibi evden disari kendimi nasil attigimi sasirdim bide esimin is ark.lari gelicekti anneme gittim orda agurladim yrn pts yine annemde olucam daha sonrada esim gece calisicagi icin annemde sehir disinda olacagi icin k.v. ye gidicem kalmaya orda da kv cok uzerime gelio bunalima gircem muhtemelen :-(
kas biyik sac bnm de cok fena 40 im ciksin kendime bi ceki duzen vericem ins
günleri günlerini tutmuyoo yaa bi gün iyi bizmki bigün ortalığı yıkıyoo yaaa ağzından süt akıyoo gece yarım saate bi uyanırmı çocuk yaa habire emecek ben anlamıyorum doymuyo mu ne yapıyo derdi sıkıntısı ne valla anlayamıyorum yaaa gazı yok altı temiz habire emiyooo ama öyle bi yaygara basıyoo kii sanki kolunu kopartıyolarr.. oturup birde ben ağlıyorum artıkkArtık bebeğimi doyuramıyorum sürekli memede' uyku bes dakika, kaka az ,idrar iyi . Belli ki sütüm az yetmiyor halbuki iyi sanıyordum. Sagınca 50-60 cc cıkıyordu son 4-5 gündür düzen değişti sabah 6 dan akşam 10-11 e kadar benden ayrılmıyor uyumuyorda yemek yiyemiyorum wc ye bile zor gidiyorum.ilk baslarda gaz sancısına bağladım ama en sonunda dün akşam dayanamadım artık mama verdim lıkır lıkır ne güzel içti oğlum kızdım kendime emzireceğim diye aç bıraktın çocuğu sonra ne oldu on dakika sonra yine başladı ağlamaya ama ne ağlama sanki bir yeri acıyormuş gibi memeyi verdim yine sustu. Ne yapacağımı bilemiyorum bu çocuk aç mı yoksa sadece memeye mi yakın olmak istiyor anlamadım
ayy canım günün dolacak gleck bence senin ufaklık aniden..valla kızlar kızmayın bana ama şu gaz ve süt sorunlarınıza bile imreniyorum. Ben hala doğurmadım, doğuracağım da yok. Ben herhalde ekim annesi olucam bu gidişle. Tabi sorunlarınız inşallah biran önce geçer.
ayy kızlarr geçen gün bıraktım çocuğu eşime gittim kaş bıyık hallettim saçlarımıda kestirdim bi güzel ohh missstavsiye ederim vallaa nasıl rahatladım anlatamam...
gece sabaha kadar mı çalışıyo canım eşin benimkide vardiyalı çalışıyoo gece 11de eve geliyoo ben tek kalıyorumm. ALLAH sana kolaylık versin canım yaaaa..
günleri günlerini tutmuyoo yaa bi gün iyi bizmki bigün ortalığı yıkıyoo yaaa ağzından süt akıyoo gece yarım saate bi uyanırmı çocuk yaa habire emecek ben anlamıyorum doymuyo mu ne yapıyo derdi sıkıntısı ne valla anlayamıyorum yaaa gazı yok altı temiz habire emiyooo ama öyle bi yaygara basıyoo kii sanki kolunu kopartıyolarr.. oturup birde ben ağlıyorum artıkk
ayy canım günün dolacak gleck bence senin ufaklık aniden..
sağolasın canım sende koy bebişi bi saat git kuaföre inan çook iyi geliyooo..,artık görüşemiyoruz bebişler oluncaaaooooooooooooohhhhhhh canım sıhatler olsun ....bide ben yapzsam ,saçlarım berbat oldu...psikolojim açısından banada iii gelcek eminim....
bebek ağlarken bende ağlıyrum canım napayım kıyamıyrm...annemde kızıyoo ,neden ağlıysun o bebek ağlıcak tabi falan diyoo,,
benim kızda çok memeci eme eme sömürüyo beni...sonra tabi çıkarıyo....acıktığındada süt kalmamış oluyo,anneanneside bana kıxzıyo,yeteri kadar beslenmidiğimi idda ediyooo
oooofffffff oooooooooffffffffffff
valla kızlar kızmayın bana ama şu gaz ve süt sorunlarınıza bile imreniyorum. Ben hala doğurmadım, doğuracağım da yok. Ben herhalde ekim annesi olucam bu gidişle. Tabi sorunlarınız inşallah biran önce geçer.
Sonunda benim de hamilelik takvimim kapanmış ama bende hala tık yok,nazlı kızım benim
selamlar herkese artık kimse buralara gelmiyor bebişler anneleri yoruyor tabi :) bizimde evimizde 4.günümüz ama memeyi almıyor gerçi sütüm daha dün geldi sağarken bi baktım azar azar gelmeye başladı çok mutlu oldum sütüm gelmeyince hastanede mama vermeye başladık çocuk doktoru öyle söyledi şırıngayla tabi ona alışınca memeyi almıyor zor geliyor napıcağımı bilmiyorum bide meme ucum yok önce sağıp meme ucunu çıkarıyoruz sonra deniyoruz ama yok yok savaş veriyor 1-2 çekiyo süt gelmeyince almıyo offf biraz karışık yazdım ama benim gibi sorunu olanlar nolur yardım edin yaa dün sağdığım azcık sütü kaşıkla verdik bugün biraz daha fazla geldi yine kaşıkla verdik öğleden sonra sağlık ocağına gidicez ebe inşallah yardımcı olur
ayy kızlarr geçen gün bıraktım çocuğu eşime gittim kaş bıyık hallettim saçlarımıda kestirdim bi güzel ohh missstavsiye ederim vallaa nasıl rahatladım anlatamam...
gece sabaha kadar mı çalışıyo canım eşin benimkide vardiyalı çalışıyoo gece 11de eve geliyoo ben tek kalıyorumm. ALLAH sana kolaylık versin canım yaaaa..
ayy canım günün dolacak gleck bence senin ufaklık aniden..
cnm senin bebis gunun dolmadan gelicek ins daha uzmez annesi onu cok ozlemis .. hayirli saglikli gelsin insallah
SİBEL : cnm esim 3 vardiya calisio bide arada mesai yapio mesela bugun 4 te gidio sabah 8 de cikicak 16 saat calisio anlican ... gule gule kullan cnm saclarini bende kestrmek istiorum cok boyatcam da ama sute gecer mi die korkuorum bide bana 40 in ciktiktan snra kestir gibi bisiler dediler napsam acaba nolur ki kestrsem kas biyik bide sac kesimi beni ferahlatir super olur yaa
MERİCDEMİR : cnm bebisler hep ayni bnmki de hergun farkli bi duzen oturmadi ins 40 tan snra normale girer.. sut arttirmak icin bende humana iciorum onun disinda dereotu yicem herkes dereotu ye dio denemek istiorum bide annem dun asure yapti ondan da yedim bol bol ama bem yedigim seyin sute etkisi oluo mu anlamiorum pek bide 60 70 cc saganlar varmis masallah bn ameliyat sonrasinda sagdigimda 30 cc ancak cikmistir 2 gogsumden toplam ustelik nese articak insallah uzmuorum kendimi
inşallah bugün yarın gelir kızlar ya, ben çoook sıkıldım, artık oğlumu istiyorum.
sağolasın canım sende koy bebişi bi saat git kuaföre inan çook iyi geliyooo..,artık görüşemiyoruz bebişler oluncaaa
bu arada sen facede yoksun dimii...
banada eşim kızıyoo sana noluyoo diyee ama şu kırk çıksın bizde düzliriz elbet
besleniyodur canım yaaa. benim oğlanda sağoolsun memişlerin dolmasına hiiiç izin vermiyoo sağolsunn ama göğüslerin birazda olsa doluyoo artık onudaa komposto ve kısıra borçluyum marul ve bulgur çok süt yapıyoo birdee evde elma armut üzüm vardıı hepsini karıştırıp komposto yaptım işe yarıyoo birde vişne kompostosu çok işe yarıyoo
kestir canım yaa bişeycik olmaz yok hamilleyken kestirilmez yok kırkı çıkmadan kesilmez amaan ne olacakk..SİBEL : cnm esim 3 vardiya calisio bide arada mesai yapio mesela bugun 4 te gidio sabah 8 de cikicak 16 saat calisio anlican ... gule gule kullan cnm saclarini bende kestrmek istiorum cok boyatcam da ama sute gecer mi die korkuorum bide bana 40 in ciktiktan snra kestir gibi bisiler dediler napsam acaba nolur ki kestrsem kas biyik bide sac kesimi beni ferahlatir super olur yaa
MERİCDEMİR : cnm bebisler hep ayni bnmki de hergun farkli bi duzen oturmadi ins 40 tan snra normale girer.. sut arttirmak icin bende humana iciorum onun disinda dereotu yicem herkes dereotu ye dio denemek istiorum bide annem dun asure yapti ondan da yedim bol bol ama bem yedigim seyin sute etkisi oluo mu anlamiorum pek bide 60 70 cc saganlar varmis masallah bn ameliyat sonrasinda sagdigimda 30 cc ancak cikmistir 2 gogsumden toplam ustelik nese articak insallah uzmuorum kendimi
bende öyle derdim bak 20 günlük olduk bileee ALLAH tez zamanda kavuştursun canım..inşallah bugün yarın gelir kızlar ya, ben çoook sıkıldım, artık oğlumu istiyorum.
beyaz üzümde bool süt yapıyo canım aynı zamandaa da gaz bende komposto yaptım. gerçi maşallah benim oğlan gazman gaz yapmayan bişey bile yesem çocuk lpg tankı gibiievet canım ya bebiiler olunca vakit bulup giremiyrm topiğe......
kısırı aklıma getirdiğin iii oldu yarın hemen yapıp yiyiyrm...
buarada ben face te yokum tatlım....
umarım canım 40 günün sonunda bi düzen tuttururuz....herşey yoluna girier
dereotunu bende deneyim bari .....
canım bu arada aşurenin içindeki nohut fasulye gaz yapmıyor mu?ben cesaret edip doğumdan beri yemiyrm onlardan.....
buarada ben hiç memelerimi sağmadım kaç cc çıkıyo bilmiyrm....
meraba arkadaşlar 18 eylül salı 10.05te kızımız aramıza katıldı mecburen sezeryan oldum tam o gün günümdü sabah hastaneye gidecektik gece 5 gibi suyum gelmeye başladı çok zor bi durumdu anlatamam sancı da bi yerden hastaneye gittik hemen ebe muayene etti suyum da yeşildi zaten ama aklıma bile getirmedim bebek kakasını yapmış diyince şok oldum ağlamaya başladım sancılarım da düzenliydi 10a kadar bekledim doğuma girmeden 10 dakika kadar önce suni sancı vermeye başladılar ama normalde 98lerde olan kendi sancımla sunideki 40 50lerde olana sancı bile iki katı acı veriyodu bebeğimin kalp atışları düştü ve apar topar ameliyata aldılar çok zor 3 gün geçirdim çok acıyodu ameliyat yerim kızımız da bi o kadar huysuz ve uykusuz geceleri hiç ama hiç uyumuyo sabah 8 9 gibi anca uyuyo biraz bunalıma girdim annem benden daha çok ilgileniyo bebeğimle ben ilgilenemiyom gibime geliyo hep ağlayasım geliyo var mı benim durumumda olan çok karışık yazdım ama anlayın artık yaaa
Canım öncelikle ALLAH analı babalı büyütsünn.meraba arkadaşlar 18 eylül salı 10.05te kızımız aramıza katıldı mecburen sezeryan oldum tam o gün günümdü sabah hastaneye gidecektik gece 5 gibi suyum gelmeye başladı çok zor bi durumdu anlatamam sancı da bi yerden hastaneye gittik hemen ebe muayene etti suyum da yeşildi zaten ama aklıma bile getirmedim bebek kakasını yapmış diyince şok oldum ağlamaya başladım sancılarım da düzenliydi 10a kadar bekledim doğuma girmeden 10 dakika kadar önce suni sancı vermeye başladılar ama normalde 98lerde olan kendi sancımla sunideki 40 50lerde olana sancı bile iki katı acı veriyodu bebeğimin kalp atışları düştü ve apar topar ameliyata aldılar çok zor 3 gün geçirdim çok acıyodu ameliyat yerim kızımız da bi o kadar huysuz ve uykusuz geceleri hiç ama hiç uyumuyo sabah 8 9 gibi anca uyuyo biraz bunalıma girdim annem benden daha çok ilgileniyo bebeğimle ben ilgilenemiyom gibime geliyo hep ağlayasım geliyo var mı benim durumumda olan çok karışık yazdım ama anlayın artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?