2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla kızlar kızmayın bana ama şu gaz ve süt sorunlarınıza bile imreniyorum. Ben hala doğurmadım, doğuracağım da yok. Ben herhalde ekim annesi olucam bu gidişle. Tabi sorunlarınız inşallah biran önce geçer.

Sonunda benim de hamilelik takvimim kapanmış ama bende hala tık yok,nazlı kızım benim

cnm ayni durumu ben yasiorum hatta bnde sutum yetmio die dusunmeye baslamistim ama sutten deil hep mememde hep bnm kucagimda olmak istio 40 indan snra duzelirler ins

cnm aynisini yasadim sakin uzulme normal yasadigin bnm 3.gun gelmeye basladi ustelik sagiodumo kadar ugrasmama ragmen bir cay kasigi cikiodu .. bak once bebegin ensesinden memeye doru bastir kagasini gogus ucunu da zorla agzina soktur gerci ben sagip kasikla verdim bide mamayi da kasikla verdim oyuzden tam 5, gun ablam soledigim metodla bebegi zorla memeye tutturuoduk ve o sirada bebek ziran ziran agliodu bende sutum yok gelmicek die ben cocugumu besleyemicem die agliodum tek yapman gereken pes etmemek ben cok aglamistim ama bak simdi de bebek hep memede durmak istio iste zamanla duzelcek ins

ayy kızlarr geçen gün bıraktım çocuğu eşime gittim kaş bıyık hallettim saçlarımıda kestirdim bi güzel ohh misss tavsiye ederim vallaa nasıl rahatladım anlatamam...
gece sabaha kadar mı çalışıyo canım eşin benimkide vardiyalı çalışıyoo gece 11de eve geliyoo ben tek kalıyorumm. ALLAH sana kolaylık versin canım yaaaa..
günleri günlerini tutmuyoo yaa bi gün iyi bizmki bigün ortalığı yıkıyoo yaaa ağzından süt akıyoo gece yarım saate bi uyanırmı çocuk yaa habire emecek ben anlamıyorum doymuyo mu ne yapıyo derdi sıkıntısı ne valla anlayamıyorum yaaa gazı yok altı temiz habire emiyooo ama öyle bi yaygara basıyoo kii sanki kolunu kopartıyolarr.. oturup birde ben ağlıyorum artıkk
ayy canım günün dolacak gleck bence senin ufaklık aniden..

slm kızlar,,,,,,
sabahın beşinden beri Beren hanım yeni uyudu.....çok yoruldum,yorgunluktan şimdide uyuyamıyrm......
her gün ayrı bi huyu çıkıyoo kuzucumun...
hep memede kalmak orda uyumak istiyo küçük cadı.....
memişlerimin yaraları baya arttı.....
emzikte bi gün alıyo ,ertesi gün öğürüyo....çok garip anlamak çok zor......

Bu arada sütünüzü arttırmak için neler yapıysunuz kızlar.......
Humana çayı içiyrm,başka neler yapabilirim....

ooooooooooooohhhhhhh canım sıhatler olsun ....bide ben yapzsam ,saçlarım berbat oldu...psikolojim açısından banada iii gelcek eminim....

bebek ağlarken bende ağlıyrum canım napayım kıyamıyrm...annemde kızıyoo ,neden ağlıysun o bebek ağlıcak tabi falan diyoo,,

benim kızda çok memeci eme eme sömürüyo beni...sonra tabi çıkarıyo....acıktığındada süt kalmamış oluyo,anneanneside bana kıxzıyo,yeteri kadar beslenmidiğimi idda ediyooo

oooofffffff oooooooooffffffffffff

SİBEL : cnm esim 3 vardiya calisio bide arada mesai yapio mesela bugun 4 te gidio sabah 8 de cikicak 16 saat calisio anlican ... gule gule kullan cnm saclarini bende kestrmek istiorum cok boyatcam da ama sute gecer mi die korkuorum bide bana 40 in ciktiktan snra kestir gibi bisiler dediler napsam acaba nolur ki kestrsem kas biyik bide sac kesimi beni ferahlatir super olur yaa

MERİCDEMİR : cnm bebisler hep ayni bnmki de hergun farkli bi duzen oturmadi ins 40 tan snra normale girer.. sut arttirmak icin bende humana iciorum onun disinda dereotu yicem herkes dereotu ye dio denemek istiorum bide annem dun asure yapti ondan da yedim bol bol ama bem yedigim seyin sute etkisi oluo mu anlamiorum pek bide 60 70 cc saganlar varmis masallah bn ameliyat sonrasinda sagdigimda 30 cc ancak cikmistir 2 gogsumden toplam ustelik nese articak insallah uzmuorum kendimi

sağolasın canım sende koy bebişi bi saat git kuaföre inan çook iyi geliyooo..,artık görüşemiyoruz bebişler oluncaaa
bu arada sen facede yoksun dimii...
banada eşim kızıyoo sana noluyoo diyee ama şu kırk çıksın bizde düzliriz elbet
besleniyodur canım yaaa. benim oğlanda sağoolsun memişlerin dolmasına hiiiç izin vermiyoo sağolsunn ama göğüslerin birazda olsa doluyoo artık onudaa komposto ve kısıra borçluyum marul ve bulgur çok süt yapıyoo birdee evde elma armut üzüm vardıı hepsini karıştırıp komposto yaptım işe yarıyoo birde vişne kompostosu çok işe yarıyoo

cnm senin bebis gunun dolmadan gelicek ins daha uzmez annesi onu cok ozlemis .. hayirli saglikli gelsin insallah

meme ucu icin su silikon uclari dene birde belki faydasi olur. Ne kadar almasada once memeyi zorlayip sonra sagdigin sutu ver. Biz sagdigimiz sutu de hastanede mamayi da aventin yenidogan biberonu ile verdik. Memeyi almak ta sorun yasamadi. Ama merak etme mutlaka alir. Sabirla denemek lazim

cnm senin bebis gunun dolmadan gelicek ins daha uzmez annesi onu cok ozlemis .. hayirli saglikli gelsin insallah

inşallah bugün yarın gelir kızlar ya, ben çoook sıkıldım, artık oğlumu istiyorum.

umarım canım 40 günün sonunda bi düzen tuttururuz....herşey yoluna girier
dereotunu bende deneyim bari .....
canım bu arada aşurenin içindeki nohut fasulye gaz yapmıyor mu?ben cesaret edip doğumdan beri yemiyrm onlardan.....
buarada ben hiç memelerimi sağmadım kaç cc çıkıyo bilmiyrm....

inşallah bugün yarın gelir kızlar ya, ben çoook sıkıldım, artık oğlumu istiyorum.

canım umarım en kısa zamanda sağlıklı bişekilde bebişine kavuşursun.....

evet canım ya bebiiler olunca vakit bulup giremiyrm topiğe......
kısırı aklıma getirdiğin iii oldu yarın hemen yapıp yiyiyrm...
buarada ben face te yokum tatlım....

meraba arkadaşlar 18 eylül salı 10.05te kızımız aramıza katıldı mecburen sezeryan oldum tam o gün günümdü sabah hastaneye gidecektik gece 5 gibi suyum gelmeye başladı çok zor bi durumdu anlatamam sancı da bi yerden hastaneye gittik hemen ebe muayene etti suyum da yeşildi zaten ama aklıma bile getirmedim bebek kakasını yapmış diyince şok oldum ağlamaya başladım sancılarım da düzenliydi 10a kadar bekledim doğuma girmeden 10 dakika kadar önce suni sancı vermeye başladılar ama normalde 98lerde olan kendi sancımla sunideki 40 50lerde olana sancı bile iki katı acı veriyodu bebeğimin kalp atışları düştü ve apar topar ameliyata aldılar çok zor 3 gün geçirdim çok acıyodu ameliyat yerim kızımız da bi o kadar huysuz ve uykusuz geceleri hiç ama hiç uyumuyo sabah 8 9 gibi anca uyuyo biraz bunalıma girdim annem benden daha çok ilgileniyo bebeğimle ben ilgilenemiyom gibime geliyo hep ağlayasım geliyo var mı benim durumumda olan çok karışık yazdım ama anlayın artık yaaa

kestir canım yaa bişeycik olmaz yok hamilleyken kestirilmez yok kırkı çıkmadan kesilmez amaan ne olacakk..
ALLAH sana sabır versin kv ile canım sakin olmaya çalış boşverr sabret birazcık üzme kendinii
bende öyle derdim bak 20 günlük olduk bileee ALLAH tez zamanda kavuştursun canım..
evet canım ya bebiiler olunca vakit bulup giremiyrm topiğe......
kısırı aklıma getirdiğin iii oldu yarın hemen yapıp yiyiyrm...
buarada ben face te yokum tatlım....
beyaz üzümde bool süt yapıyo canım aynı zamandaa da gaz bende komposto yaptım. gerçi maşallah benim oğlan gazman gaz yapmayan bişey bile yesem çocuk lpg tankı gibii zaaart zuurtt gaz çıkartıyoruz yine gaz var yine varr..

cnm dikkat etsem de gazi oluo etmesemde oyuzden cok dikkat etmiorum ama kisiri bende denicem bi kac kisiden daha duymustum

cnm allah anali babali buyutsun .. bende ayni durumdaydim bagirsaklarim dokulcek gibi hissediodum dikislerim cok agriodu bende mecbur sez. olmustum onunda uzuntusu vardi.. ve dikislerimden dolayi bebegimin altini degistiremedm gazini alamadim sutum de gelmedigi icin mama veriolardi ben seyirci gibiydim cok zordu ama inan gecicek bugun 24. gunumz as once altini degistirirken bi sicti ustumu basimi batirdi bende guldum halime .. ;-) 1 haftaya toparlarsin cnm 15 gun snrada hicbisin kalmaz

Canım öncelikle ALLAH analı babalı büyütsünn.
lohusa depresyonu biçoğumuz yaşadım maalesef o durumları benim oğlumda mıy mıy bazen saatlrce ağlıyoo ama sabrediyorum tek başıma bakıyorum saatlerce omzumda evin içinde dolaşıyorumm. hatta bazen hala inanmıyorumm benimseyemiyorum oğlumu ama herşey geçecek sabrett..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…