2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde ortalığa tiydiriyoruzz....
ben test ettim onayladım bacılar kısır,vişne kompostosuu vee elma armut beyaz üzüm karışık kompostoo..

saol cnm kendimi tutucam sinir olmucam ins. gerci bi kac saat gecmio 3 gun nasil gecer bilmem emzirirken bile tepemde devamli cocuk nefes aliomu die gozu mememde ya da parmagini sokuo mememe sinir olmamak elde deil ya nese ...

saol cnm kendimi tutucam sinir olmucam ins. gerci bi kac saat gecmio 3 gun nasil gecer bilmem emzirirken bile tepemde devamli cocuk nefes aliomu die gozu mememde ya da parmagini sokuo mememe sinir olmamak elde deil ya nese ...
bu kvler hep aynı canım. o emzirirken fln insanın tepesine dikilme huyları hepsinde var heralde yaaa benimkide öylee geçen hafta geldi eşimde evde birde eşimin 156 yaşında kardeşi var bende emzirmek için yan odaya geçtim gelsene buraya yabancı mı var diyoo ben babamın yanında utana sıkıla saklaya saklaya emziriyorum 16 yaşında erkek çocuğunun yanında göğsümümü açayım yaa

selam kızlar biz doktordaydık bugün oğluma uzamış anne sütü sarılığı var dedi doktor, bebeğimin rengi hala sarı bol bol emzir dedi.. gaz sancılarımız devam ediyor kimyon çayı işe yaramadı artık dışarı çıkıp rahat rahat gezmek istiyorum onun için sling almayı düşünüyorum.. bizden haberler böylee

kızlar bebeğinizin kilosu 10. gününde ne kadar dı biz bugün topuk kanı almaya gittik s.oağına 10.günümüzdü bebeğim 2950 gr doğdu bugün 3080 gr dı çok almamış sanki 10 günde

canım bizde de vardı 1 hafta kadar sarılık, ilk başta anne sütü alamadığı için...

memeyi almıyordu ama bol bol emzirdim sağarak, yara oldu her yerim ama sürekli sağdım sırf anne sütü verebilmek adına hemde su verdim 1-2 kaşık...

birde cam kenarına koydum beşiğini güneşe karşı uyuttum oğlumu bol bol güneş aldı doktor bile şaşırdı çok çabuk düştü değerleri...

geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır merak etme...

ayyy bayılazaaaammmm

sinir oluyorum şu düşüncesiz kayınvalidelere yaaaaaaa

bizde yeni huy edindik geçende konustuk ya

memeyle kavga ediyoruz resmen, hem meme ağzında bırakmıyor hemde ağlıyor nasıl beceriyor anlamıyorum... ama bu zaman zaman oluyor yani günde 1-2 kez felan acaba o esnada gazı mı oluyor ben anlamıyorum bilmiyorum...:26:

acaba sütüm mü yetmiyor beslemiyor dedim doktora ve hemşireye sordum...

günde iki üç kez kakasını yapıyor özellikle idrarını çok yapıyorsa sütün yetiyor ve yarıyordur dediler...

ama sorunu hala bulamadım ben, çok abarttığı zaman mecburen 30 cc mama veriyorum başka türlü susmuyor çünkü

hey allahim yarabbim allah bzlere sabir versin bide kendileri de dogurmus etmis dimi sanki emzirmemis eger sutu olsa emzirir oglumu bnmki begenmedi sutum azmis onunki ole cok geliomus ki havlu koyuomus.. peh pehh insan moral bozmamak icin gelir artar der ama iste nerde o dsunce ...

sağol bucart, ben de bunu neyin tetiklediğini çözemedim ama yedikleime dikkat etmeye başladım, bugün de dr um 2 ilaç verdi küçülsün doğuma kadar diye...
oğluşumu çok süper pozlar verdi, şov yaptı resmen kuzum , bir an evvel senin gibi yavrumu kucağıma alırım ben de inşallah

selam kızlar nasılsınız..
doğurmayan çok az kalmış artık.
biz de 3 günlük olduk bugün. çok şükür gönlüme göre normal doğurabildim.
dr doğum anında bile söylendi benimle inatlaştın diye.
18 inde günü doluyodu yumuşama yok 1 cm açılma yatırayım suni vereyim dedi ben kabul etmedim.
20 sinde hafif sancılar vardı gittim, 2 cm açılma yumuşama %50 dedi yine eve döndüm yatmadım.
20 si akşamı sancılar düzene girdi gece gittik, gittiğimizde açılma hala 2 cm di ama silinme, yumuşama çok güzeldi.
gece 3 te suni sancı takıldı, açılma güzel ilerledi. dr.un ilk söylediğinde yatsaydım sonum sezeryandı.

esteban sabırsızlanıyosun ama bebeğim 3200 doğdu, sezeryan olsa tam 2 hafta önce alcaktı dr. ozaman nasıl ele gelicekti bilmiyorum.
emmeyi fln da beceremezdi heralde.
bırak bebeğin belirlesin zamanını.

canım benimki 3 haftadır aynı kiloda, kilo almıyor malesef, ya hayırlısıyla gelsin napıyım

selam herkeze uykusuzluk yorgunluk derken pek giremiyorum herkezler bebişler iyidir inşallah ilk bebeği olanlar daha şanslı aybüke 4 yaşında kardeşini çok seviyo ama yinede çocuk güven olmaz ayberk uyuyunca telsizi açıp odayı kitliyorum bebeği kollamaktan yorgn düşüyorum bugün 1 aylık olduk dün çok güzel bir mevlud yaptık bugün d kont vardı kalça usg iyi çıktı bildiğiniz gibi yoğun bakımda makinaa bağlı kaldığı çin kulak testi yaptırmamız gerekiyordu bera testi bugün onuda yaptırdık çok şükür ii çıktı herkez kayınvalidelerden şikayetçi ben eşmin ailesini pek svmem hamilelk başlarında 10 haftalıkken muhabbet açıkmıştı bayağı bişiler yazmıştım ama nedense bu doğumda kaynanamı yanımdan ayırmak istemedim belkideişime geldiği içinmi bilmiyorum ama annemle babamın gitmesini dört gözle bekledim kv ler gelsin diye onlar gelince çok rahat oluyorum herşyimi kv yapıyor çmaşır as topla yemek yap topla otalığı topla aybükeyle oyna ayberk sabah süte kalktığındailk kendi sütüm veriyorum doymayınca mama takviyesi hemen kv veriyorum kızımla öğlene kadar uyuyorum dün gittiler haftaya anneme geçicem daha snr kv bana yine gelicek kadının canına okuyorum ama napim vallahi rahat ediyorum kv bakımından şanslıyım sanırım

hastanede kaldığımız gece aldırdım meme ucunu onu da almadı çekiyor ama meme ucum yetişmiyor aslında onu sütüm geldiği için tekrar denesem iyi olcak belki ucu yetişmesede süt gelir annemler verdirtmiyor memeyi almaz diyorlar korkutuyorlar beni almıştım aventin biberonunu en son çare denicem onuda aslında kaşığada alışıyo şırıngayada alışıyo biberonu denesem nolcak diye düşünüyorum ama korktum işte

emzik ver canım çok arandığı zamanlarda..
benimkide kvga ediyo bazen ama sonunda ağlamayı kesip emmeye devam ediyo eğer hala ağlayarak emmeye devam ediyosa kucağımda sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum sakince alıyoo birde öyle dene istersen..
aynen tatlım ayynen emzirebilse onuda yapacak benimkidee
off offffffffff bizimde oğlumuz olduu biz nasıl kv olacağız acaba yaaa
katılıyorum canım benimkide 3270 doğduu ALLAH muhafaza ya erken gelseydi kedi yavrusu gibi olurdu artıkk zaten ilk gün ememedi yavrumm.
maşallah canım gerçekten şanslısınn benimkinin kendine faydası yok banada olmasın zaten..

kizlar as önce hafiff kanlli akintim geldi normlmi 40 haftami doldurdum az sancim vardi ama simdi yok dencek kdar az

kislarr bana yardim edin napmalixyim cok hafif kanli akintim var
canım panik yapma nişan gelmiş kanamalı akıntı doğumun başlangıcı olan nişan belirtisidir tavsiyem hemen dr gitmen tatlım açılman başlamış olabilir çünkü panik yapma sakin ol rabbim kolaylığını verir inşş sana

amin cnm tsk ederim sagol türk bi komsum var oda bekle daha bisi olmas dr da gitsen bisi olmas dedi bisi yapmasla dedi cok assa sorun deil yogunlasirsa dr gideriz dedi napsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…