cnm allah anali babali buyutsun .. bende ayni durumdaydim bagirsaklarim dokulcek gibi hissediodum dikislerim cok agriodu bende mecbur sez. olmustum onunda uzuntusu vardi.. ve dikislerimden dolayi bebegimin altini degistiremedm gazini alamadim sutum de gelmedigi icin mama veriolardi ben seyirci gibiydim cok zordu ama inan gecicek bugun 24. gunumz as once altini degistirirken bi sicti ustumu basimi batirdi bende guldum halime .. ;-) 1 haftaya toparlarsin cnm 15 gun snrada hicbisin kalmaz
kestir canım yaa bişeycik olmaz yok hamilleyken kestirilmez yok kırkı çıkmadan kesilmez amaan ne olacakk..
ALLAH sana sabır versin kv ile canım sakin olmaya çalış boşverr sabret birazcık üzme kendinii
bende öyle derdim bak 20 günlük olduk bileee ALLAH tez zamanda kavuştursun canım..
beyaz üzümde bool süt yapıyo canım aynı zamandaa da gaz bende komposto yaptım. gerçi maşallah benim oğlan gazman gaz yapmayan bişey bile yesem çocuk lpg tankı gibiizaaart zuurtt gaz çıkartıyoruz yine gaz var yine varr..
bu kvler hep aynı canım. o emzirirken fln insanın tepesine dikilme huyları hepsinde var heralde yaaa benimkide öylee geçen hafta geldi eşimde evde birde eşimin 156 yaşında kardeşi var bende emzirmek için yan odaya geçtim gelsene buraya yabancı mı var diyoo ben babamın yanında utana sıkıla saklaya saklaya emziriyorum 16 yaşında erkek çocuğunun yanında göğsümümü açayım yaasaol cnm kendimi tutucam sinir olmucam ins. gerci bi kac saat gecmio 3 gun nasil gecer bilmem emzirirken bile tepemde devamli cocuk nefes aliomu die gozu mememde ya da parmagini sokuo mememe sinir olmamak elde deil ya nese ...
selam kızlar biz doktordaydık bugün oğluma uzamış anne sütü sarılığı var dedi doktor, bebeğimin rengi hala sarı bol bol emzir dedi.. gaz sancılarımız devam ediyor kimyon çayı işe yaramadıartık dışarı çıkıp rahat rahat gezmek istiyorum onun için sling almayı düşünüyorum.. bizden haberler böylee
bu kvler hep aynı canım. o emzirirken fln insanın tepesine dikilme huyları hepsinde var heralde yaaa benimkide öylee geçen hafta geldi eşimde evde birde eşimin 156 yaşında kardeşi var bende emzirmek için yan odaya geçtim gelsene buraya yabancı mı var diyoo ben babamın yanında utana sıkıla saklaya saklaya emziriyorum 16 yaşında erkek çocuğunun yanında göğsümümü açayım yaa
bu kvler hep aynı canım. o emzirirken fln insanın tepesine dikilme huyları hepsinde var heralde yaaa benimkide öylee geçen hafta geldi eşimde evde birde eşimin 156 yaşında kardeşi var bende emzirmek için yan odaya geçtim gelsene buraya yabancı mı var diyoo ben babamın yanında utana sıkıla saklaya saklaya emziriyorum 16 yaşında erkek çocuğunun yanında göğsümümü açayım yaa
cnm gecmis olsun sadece basur olmayabilir belki icerde catlak yani analfissur vardir kendi dr.un haricinde bi genel cerraha da gorunebilirsin bn ameliyat oldum 1 haftadir hala cekiorum ustelik sez. oldumm kati cikmaya gelmio hep yukusak cikmak lazim eskiden kayisi kavun yedigim zmn hemen yumusardi simdi banamisin demio :-(
inşallah bugün yarın gelir kızlar ya, ben çoook sıkıldım, artık oğlumu istiyorum.
selam kızlar nasılsınız..
doğurmayan çok az kalmış artık.
biz de 3 günlük olduk bugün. çok şükür gönlüme göre normal doğurabildim.
dr doğum anında bile söylendi benimle inatlaştın diye.
18 inde günü doluyodu yumuşama yok 1 cm açılma yatırayım suni vereyim dedi ben kabul etmedim.
20 sinde hafif sancılar vardı gittim, 2 cm açılma yumuşama %50 dedi yine eve döndüm yatmadım.
20 si akşamı sancılar düzene girdi gece gittik, gittiğimizde açılma hala 2 cm di ama silinme, yumuşama çok güzeldi.
gece 3 te suni sancı takıldı, açılma güzel ilerledi. dr.un ilk söylediğinde yatsaydım sonum sezeryandı.
esteban sabırsızlanıyosun ama bebeğim 3200 doğdu, sezeryan olsa tam 2 hafta önce alcaktı dr. ozaman nasıl ele gelicekti bilmiyorum.
emmeyi fln da beceremezdi heralde.
bırak bebeğin belirlesin zamanını.
meme ucu icin su silikon uclari dene birde belki faydasi olur. Ne kadar almasada once memeyi zorlayip sonra sagdigin sutu ver. Biz sagdigimiz sutu de hastanede mamayi da aventin yenidogan biberonu ile verdik. Memeyi almak ta sorun yasamadi. Ama merak etme mutlaka alir. Sabirla denemek lazim
emzik ver canım çok arandığı zamanlarda..bizde yeni huy edindik geçende konustuk ya
memeyle kavga ediyoruz resmen, hem meme ağzında bırakmıyor hemde ağlıyor nasıl beceriyor anlamıyorum... ama bu zaman zaman oluyor yani günde 1-2 kez felan acaba o esnada gazı mı oluyor ben anlamıyorum bilmiyorum...:26:
acaba sütüm mü yetmiyor beslemiyor dedim doktora ve hemşireye sordum...
günde iki üç kez kakasını yapıyor özellikle idrarını çok yapıyorsa sütün yetiyor ve yarıyordur dediler...
ama sorunu hala bulamadım ben, çok abarttığı zaman mecburen 30 cc mama veriyorum başka türlü susmuyor çünkü
aynen tatlım ayynen emzirebilse onuda yapacak benimkideehey allahim yarabbim allah bzlere sabir versin bide kendileri de dogurmus etmis dimi sanki emzirmemis eger sutu olsa emzirir oglumu bnmki begenmedi sutum azmis onunki ole cok geliomus ki havlu koyuomus.. peh pehh insan moral bozmamak icin gelir artar der ama iste nerde o dsunce ...
katılıyorum canım benimkide 3270 doğduu ALLAH muhafaza ya erken gelseydi kedi yavrusu gibi olurdu artıkk zaten ilk gün ememedi yavrumm.selam kızlar nasılsınız..
doğurmayan çok az kalmış artık.
biz de 3 günlük olduk bugün. çok şükür gönlüme göre normal doğurabildim.
dr doğum anında bile söylendi benimle inatlaştın diye.
18 inde günü doluyodu yumuşama yok 1 cm açılma yatırayım suni vereyim dedi ben kabul etmedim.
20 sinde hafif sancılar vardı gittim, 2 cm açılma yumuşama %50 dedi yine eve döndüm yatmadım.
20 si akşamı sancılar düzene girdi gece gittik, gittiğimizde açılma hala 2 cm di ama silinme, yumuşama çok güzeldi.
gece 3 te suni sancı takıldı, açılma güzel ilerledi. dr.un ilk söylediğinde yatsaydım sonum sezeryandı.
esteban sabırsızlanıyosun ama bebeğim 3200 doğdu, sezeryan olsa tam 2 hafta önce alcaktı dr. ozaman nasıl ele gelicekti bilmiyorum.
emmeyi fln da beceremezdi heralde.
bırak bebeğin belirlesin zamanını.
maşallah canım gerçekten şanslısınn benimkinin kendine faydası yok banada olmasın zaten..selam herkeze uykusuzluk yorgunluk derken pek giremiyorum herkezler bebişler iyidir inşallah ilk bebeği olanlar daha şanslı aybüke 4 yaşında kardeşini çok seviyo ama yinede çocuk güven olmaz ayberk uyuyunca telsizi açıp odayı kitliyorum bebeği kollamaktan yorgn düşüyorum bugün 1 aylık olduk dün çok güzel bir mevlud yaptık bugün d kont vardı kalça usg iyi çıktı bildiğiniz gibi yoğun bakımda makinaa bağlı kaldığı çin kulak testi yaptırmamız gerekiyordu bera testi bugün onuda yaptırdık çok şükür ii çıktı herkez kayınvalidelerden şikayetçi ben eşmin ailesini pek svmem hamilelk başlarında 10 haftalıkken muhabbet açıkmıştı bayağı bişiler yazmıştım ama nedense bu doğumda kaynanamı yanımdan ayırmak istemedim belkideişime geldiği içinmi bilmiyorum ama annemle babamın gitmesini dört gözle bekledim kv ler gelsin diye onlar gelince çok rahat oluyorum herşyimi kv yapıyor çmaşır as topla yemek yap topla otalığı topla aybükeyle oyna ayberk sabah süte kalktığındailk kendi sütüm veriyorum doymayınca mama takviyesi hemen kv veriyorum kızımla öğlene kadar uyuyorum dün gittiler haftaya anneme geçicem daha snr kv bana yine gelicek kadının canına okuyorum ama napim vallahi rahat ediyorum kv bakımından şanslıyım sanırım
kizlar as önce hafiff kanlli akintim geldi normlmi 40 haftami doldurdum az sancim vardi ama simdi yok dencek kdar az
canım panik yapma nişan gelmiş kanamalı akıntı doğumun başlangıcı olan nişan belirtisidir tavsiyem hemen dr gitmen tatlım açılman başlamış olabilir çünkü panik yapma sakin ol rabbim kolaylığını verir inşş sanakislarr bana yardim edin napmalixyim cok hafif kanli akintim var
canım panik yapma nişan gelmiş kanamalı akıntı doğumun başlangıcı olan nişan belirtisidir tavsiyem hemen dr gitmen tatlım açılman başlamış olabilir çünkü panik yapma sakin ol rabbim kolaylığını verir inşş sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?