2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin cnm tsk ederim sagol türk bi komsum var oda bekle daha bisi olmas dr da gitsen bisi olmas dedi bisi yapmasla dedi cok assa sorun deil yogunlasirsa dr gideriz dedi napsamki
canım ilk doğumunmu bilmiyorum ama sunu söyleyebiliirm
büyük kızımda nişan geldi polikiniğe gittim ebe baktı ve nişan bu dedi 1 cm açılman var ama bunla 1 haftada doğum yapabilirsin bu akşamada doğum yapabilirsin dedi ve o akşam doğum yaptım
işlerin senin için zorlaşmasını istemem 40. haftadayım demişsin belkide beklerken risk alabilirsin hem bebek hem kendin için
tavsiyem dr git muayeneni ol hersey yolundaysa sancının sıklaşması için evine dön ilk doğumda 8-9 saati buluyor doğum açılması ve hastaneden korkarsan bu süre uzuyor tatlım

ilk hamileligim daha evet ozaman evde oturup iyice sancinin cogalmasinimi bekliyim

merhaba eylül anneleri
ben nisan da dogum yaptım
bebegimin mevlüdünü yapıcam hafta sonu daha yeni tasındım
ben bebek sekeri almıstım ama kardesime süpriz olarak oglumun
resminden bebek sekeri yaptırmıs
benim aldıklarımı suanda kullanamayacagım
50 adet almsıtım badem sekeriyle birlikte
isteyen olursa özelden benımle ırtıbata gecebilir hepnizi kolay dogumlar diliyorum allah yardımız olsun zor valla:
)

merhaba eylül anneleri
ben nisan da dogum yaptım
bebegimin mevlüdünü yapıcam hafta sonu daha yeni tasındım
ben bebek sekeri almıstım ama kardesime süpriz olarak oglumun
resminden bebek sekeri yaptırmıs
benim aldıklarımı suanda kullanamayacagım
50 adet almsıtım badem sekeriyle birlikte
isteyen olursa özelden benımle ırtıbata gecebilir hepnizi kolay dogumlar diliyorum allah yardımız olsun zor valla:
)
Eki Görüntüle 517253

hayırlı olsun bebeğin.aynı durumu yaşayan o kadar anne var ki inan.genelde 1-2 hafta içinde geçiyor.ama benimki yaklaşık 1 ay sürmüştüsonuç olarak geçecek,bebeğine alışacaksın ve keyfini çıkarmaya başlayacaksın:)

Canım benimki de göğsümü almıyor.Bugun 19. günümüz..Israrla hala deniyorum ama pes etmek üzereyim.Ne zaman memeye yaksalssa basıyor yaygarayır.Sanki zehir veriyomusum gibi. Bu süreçte sagmayı ihmal etme ki sütten kesilmeyesin.Düzenli sagarsan sütün de zamanla artacaktır.Aventin silikon ucunu denedin mi? Onun için bambaska diyorlar.Ben sipariş verdim buugun gelecek..Bakalım insallah işe yarar..

ay benimkide öyle basıyordu yaygarayı ama dün gece çok şükür başardık memeyi aldı zorla önce sağdım sütü sonra korka korka biberonla verdim ilk defa ondan sonra makas gibi memeyi bi koyduk ağzına aldı 7-8 dakika emdi çok şükür sonra gece öbür memeyide aynı yöntemle verdik aldı meme ucu falan aynı yani sağınca azcık çıkıo sonra gidiyo yine bebek alıyo darısı başına inşallah seninkide alır şimdi sırada kakamız var onuda yapsın inşallah mama yediği için yapamıyo kuzummm

Merhaba eylul anneleri bizden guzel haberler var minik kuzum Ali Osmanim 22 eylul 2012 de 16:58de geldi dunyaya... Spinal sezeryanla dunyaya gozlerini acti bebegim. Hepinize dua ettim evladlarinizla mutlu huzurlu saglikli bir omur versin Rabbim diye.

bencede ilk bebeği olanlar daha rahat bizim kız 5,5 yaşında kardeşini çook seviyor ama aşırı sıkarak öpüp sarılmalar bağıra bağıra sevmeler zavallı oğlum bir rahat uyuyamıyor kıskanmasın diye fazla müdahelede edemiyorum uyansın diye elinden geleni yapıyor Allah bizlere sabır versin bizde haftaya mevlüt yapıcaz hayırlısıyla atlatırız inş.

merhaba esteban benımde muhtemel tarıhım 29 eylul . dogum belırtılerı yasıyormusun hıc nasıl gecıyor. bende herhangı bır belırtı yok. bu kadar bekledık ıns normal dogumla bebeklerımıze kavusurz

iyi ya tek değilmişim, valla bende nişan su falan olmadı. Sadece bazı günler akşamları sancım oluyor, bir iki saat sürüyor en fazla 15 dk. da bir ama şiddetli değil, ben artmasını beklerken hooop bitiyor. Yarın dr. kontrolüm var yine ama eminim bişey çıkmıcak yine kuzu kuzu eve gelicem.

aynen hafif agrı bir iki sancı 10 dk sürüyor sürmüyor kesiliyor. yarın müsait oldugunda yaz bakalım dr.un ne dıyecek. benımde kontrol perşembe gunu . allahım hakkımızda hayırlı guzel olanı nasıp etsın

doğurmayan bende varımmm...
aynı durumdayız.sancı akşamları azcık oluyo geçiyo. hafataya pazartesi gel dedi doktorum. o zaman bidaha bakarız dedi. dün doktordaydım. çatı muaynemi yaptı. uygunmuşum ama
sancım açılmam yok. inş sağlıkla kavuşayımda kızıma bakalım nasıl??

kızlarrr topikte kimse kalmamışş .. tabi sabaha kadar bebek pışpışlıyoruz evdi temizlikti emzir yedir yıka pakla aahhh ahh ne zaman boş vaktimiz olcak bizim

buarada acayip gezmek tozmak istiyorum ama dısarı cıkınca da bebeğim üşüycek diye korkuyorum bide üstüne kış geliyo napıcaz evlere mi kapanıcaz

canım valla gün içinde bebeğimi emzireyim, evimi toplayayım, yemek mi yapayım, ütümü yapayım, yoksa bebeğimi uyurken doya doya seyredeyimmi şaşırdım valla.
bende artık gezmek istiyorum onun için sling almayı düşünüyorum, kanguru alacaktım vazgeçtim sling daha iyiymiş.. bebekleri şimdiden sarıp sarmalamaya gerek yok sonra sıcağa alışıp kışın soğuktan hastalanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…