canım ilk doğumunmu bilmiyorum ama sunu söyleyebiliirmamin cnm tsk ederim sagol türk bi komsum var oda bekle daha bisi olmas dr da gitsen bisi olmas dedi bisi yapmasla dedi cok assa sorun deil yogunlasirsa dr gideriz dedi napsamki
canım ilk doğumunmu bilmiyorum ama sunu söyleyebiliirm
büyük kızımda nişan geldi polikiniğe gittim ebe baktı ve nişan bu dedi 1 cm açılman var ama bunla 1 haftada doğum yapabilirsin bu akşamada doğum yapabilirsin dedi ve o akşam doğum yaptım
işlerin senin için zorlaşmasını istemem 40. haftadayım demişsin belkide beklerken risk alabilirsin hem bebek hem kendin için
tavsiyem dr git muayeneni ol hersey yolundaysa sancının sıklaşması için evine dön ilk doğumda 8-9 saati buluyor doğum açılması ve hastaneden korkarsan bu süre uzuyor tatlım
sancın ne durumda canım var mı baya varsa bekle sancının sıklaşmasını ama kendin bilirsin genede rabbim darda bırakmasın inşşşilk hamileligim daha evet ozaman evde oturup iyice sancinin cogalmasinimi bekliyim
sancın ne durumda canım var mı baya varsa bekle sancının sıklaşmasını ama kendin bilirsin genede rabbim darda bırakmasın inşşş
ağrın bir şekilde varsa bekle o zamn ama hiç ağrın yokken kanaman olduysa dr gitcok as yaa
canım benimki 3 haftadır aynı kiloda, kilo almıyor malesef, ya hayırlısıyla gelsin napıyım
meraba arkadaşlar 18 eylül salı 10.05te kızımız aramıza katıldı mecburen sezeryan oldum tam o gün günümdü sabah hastaneye gidecektik gece 5 gibi suyum gelmeye başladı çok zor bi durumdu anlatamam sancı da bi yerden hastaneye gittik hemen ebe muayene etti suyum da yeşildi zaten ama aklıma bile getirmedim bebek kakasını yapmış diyince şok oldum ağlamaya başladım sancılarım da düzenliydi 10a kadar bekledim doğuma girmeden 10 dakika kadar önce suni sancı vermeye başladılar ama normalde 98lerde olan kendi sancımla sunideki 40 50lerde olana sancı bile iki katı acı veriyodu bebeğimin kalp atışları düştü ve apar topar ameliyata aldılar çok zor 3 gün geçirdim çok acıyodu ameliyat yerim kızımız da bi o kadar huysuz ve uykusuz geceleri hiç ama hiç uyumuyo sabah 8 9 gibi anca uyuyo biraz bunalıma girdim annem benden daha çok ilgileniyo bebeğimle ben ilgilenemiyom gibime geliyo hep ağlayasım geliyo var mı benim durumumda olan çok karışık yazdım ama anlayın artık yaaa
selamlar herkese artık kimse buralara gelmiyor bebişler anneleri yoruyor tabi :) bizimde evimizde 4.günümüz ama memeyi almıyor gerçi sütüm daha dün geldi sağarken bi baktım azar azar gelmeye başladı çok mutlu oldum sütüm gelmeyince hastanede mama vermeye başladık çocuk doktoru öyle söyledi şırıngayla tabi ona alışınca memeyi almıyor zor geliyor napıcağımı bilmiyorum bide meme ucum yok önce sağıp meme ucunu çıkarıyoruz sonra deniyoruz ama yok yok savaş veriyor 1-2 çekiyo süt gelmeyince almıyo offf biraz karışık yazdım ama benim gibi sorunu olanlar nolur yardım edin yaa dün sağdığım azcık sütü kaşıkla verdik bugün biraz daha fazla geldi yine kaşıkla verdik öğleden sonra sağlık ocağına gidicez ebe inşallah yardımcı olur
selam herkeze uykusuzluk yorgunluk derken pek giremiyorum herkezler bebişler iyidir inşallah ilk bebeği olanlar daha şanslı aybüke 4 yaşında kardeşini çok seviyo ama yinede çocuk güven olmaz ayberk uyuyunca telsizi açıp odayı kitliyorum bebeği kollamaktan yorgn düşüyorum bugün 1 aylık olduk dün çok güzel bir mevlud yaptık bugün d kont vardı kalça usg iyi çıktı bildiğiniz gibi yoğun bakımda makinaa bağlı kaldığı çin kulak testi yaptırmamız gerekiyordu bera testi bugün onuda yaptırdık çok şükür ii çıktı herkez kayınvalidelerden şikayetçi ben eşmin ailesini pek svmem hamilelk başlarında 10 haftalıkken muhabbet açıkmıştı bayağı bişiler yazmıştım ama nedense bu doğumda kaynanamı yanımdan ayırmak istemedim belkideişime geldiği içinmi bilmiyorum ama annemle babamın gitmesini dört gözle bekledim kv ler gelsin diye onlar gelince çok rahat oluyorum herşyimi kv yapıyor çmaşır as topla yemek yap topla otalığı topla aybükeyle oyna ayberk sabah süte kalktığındailk kendi sütüm veriyorum doymayınca mama takviyesi hemen kv veriyorum kızımla öğlene kadar uyuyorum dün gittiler haftaya anneme geçicem daha snr kv bana yine gelicek kadının canına okuyorum ama napim vallahi rahat ediyorum kv bakımından şanslıyım sanırım
eroltuğba ne yaptı acaba?
bi ben mi kaldım kızlar doğurmayan
merhaba esteban benımde muhtemel tarıhım 29 eylul . dogum belırtılerı yasıyormusun hıc nasıl gecıyor. bende herhangı bır belırtı yok. bu kadar bekledık ıns normal dogumla bebeklerımıze kavusurz
iyi ya tek değilmişim, valla bende nişan su falan olmadı. Sadece bazı günler akşamları sancım oluyor, bir iki saat sürüyor en fazla 15 dk. da bir ama şiddetli değil, ben artmasını beklerken hooop bitiyor. Yarın dr. kontrolüm var yine ama eminim bişey çıkmıcak yine kuzu kuzu eve gelicem.
kızlarrr topikte kimse kalmamışş .. tabi sabaha kadar bebek pışpışlıyoruz evdi temizlikti emzir yedir yıka pakla aahhh ahh ne zaman boş vaktimiz olcak bizim
buarada acayip gezmek tozmak istiyorum ama dısarı cıkınca da bebeğim üşüycek diye korkuyorum bide üstüne kış geliyo napıcaz evlere mi kapanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?