canım valla gün içinde bebeğimi emzireyim, evimi toplayayım, yemek mi yapayım, ütümü yapayım, yoksa bebeğimi uyurken doya doya seyredeyimmi şaşırdım valla.
bende artık gezmek istiyorum onun için sling almayı düşünüyorum, kanguru alacaktım vazgeçtim sling daha iyiymiş.. bebekleri şimdiden sarıp sarmalamaya gerek yok sonra sıcağa alışıp kışın soğuktan hastalanırlar.
benimde ablamda var kanguru gerci yegenim hic sevmedi 2 kere falan kullanmistir bana getrcek bende denicem bakalim kullanicak mi yaa araba da aldik ama cok agir 4. kattan indirmek falan sikintili suan portbebe ile tasioruz bi yere giderken sling i kullandiktan snra yorumunu paylasirmisin cnm memnun kalip kalmadigini kanguruyu begenmezse sling denerim olmadi
aynen hafif agrı bir iki sancı 10 dk sürüyor sürmüyor kesiliyor. yarın müsait oldugunda yaz bakalım dr.un ne dıyecek. benımde kontrol perşembe gunu . allahım hakkımızda hayırlı guzel olanı nasıp etsın
doğurmayan bende varımmm...
aynı durumdayız.sancı akşamları azcık oluyo geçiyo. hafataya pazartesi gel dedi doktorum. o zaman bidaha bakarız dedi. dün doktordaydım. çatı muaynemi yaptı. uygunmuşum ama
sancım açılmam yok. inş sağlıkla kavuşayımda kızıma bakalım nasıl??
dr.dan gelince yazarım canım, sanırım üç kişiyiz, yalnız değiliz yani. Bu da bi teselli. Benim gündüz sancım olmuyor, o yüzden nst de pek bi sancı çıkmıyor, sancı olmayınca açılmaya da bakmıyor dr.um. Yani dr.a gitmek beni ümitlendirmiyor, zaten olmazsa 41. haftanın dolmasını da bekleyeceğimizi geçen hafta söylemişti. Yani benim evde ya sancım olmalı ya suyum gelmeli, ama nasıl. Bugün yarım saat çok sıcak suyla banyo yaptım ama yine tık yok. Anneme de sürekli diyorum benim sonum sezeryan galiba diyorum, öyle deme diyo o da. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
dr.dan gelince yazarım canım, sanırım üç kişiyiz, yalnız değiliz yani. Bu da bi teselli. Benim gündüz sancım olmuyor, o yüzden nst de pek bi sancı çıkmıyor, sancı olmayınca açılmaya da bakmıyor dr.um. Yani dr.a gitmek beni ümitlendirmiyor, zaten olmazsa 41. haftanın dolmasını da bekleyeceğimizi geçen hafta söylemişti. Yani benim evde ya sancım olmalı ya suyum gelmeli, ama nasıl. Bugün yarım saat çok sıcak suyla banyo yaptım ama yine tık yok. Anneme de sürekli diyorum benim sonum sezeryan galiba diyorum, öyle deme diyo o da. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
kızlar bebeğime kavuştum nihayet 24 eylül akşam saat sekizde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suni sancıyla zor bir doğum oldu akşama kadar sancı çektim ama çok şükür yavruma kavuştum şimdi de sütüm gelsin diye bekliyorum sıkıntılar pek bitmiyor heralde bu konuda yardımcı olur musunuz deneyimli anneler hepinizi öpüyorum
Bende doğurdum ay sonunda şükür.....
24 eylül beklenen doğum tarıhınde geldı kızım .. 03:45 de sunı sancı ıle 6 saat sancı sonrası normal doğum gercekleşti..
prensesim 50 cm..2840 kg doğdu ...sütümüzde gelmeye başladı cük şükür..darısı dogurmayanlara...dualarım hamılelerebundan sonra Allah herkesın yardımcısı olsun kızlarr
allah analı babalı buyutsun cnm bıraz sıkıntın olabilir sut konusunda ben ilk gunler hep ağlıodum sutum gelmicek die.. humana aldırmıstım gerçi hala aldırıorum kullanıorum .. 3. gün az az gelmeye basladı sagıodum ve sadece 1 çay kasıgı cıkıodu yarım saat ugrasınca 5. gün mememi almaya basladı şimdide memede durmak istiyo surekli bu sıkıntımız var .. almazsa da uzulme pes etme zorla memeyi vermeye calıs emsın bos bos da emse o sekilde bebek çektikçe sutun gelicek .. bol bol sütlerin hatta sütlerimiz olur inşallahhh
Bende doğurdum ay sonunda şükür.....
24 eylül beklenen doğum tarıhınde geldı kızım .. 03:45 de sunı sancı ıle 6 saat sancı sonrası normal doğum gercekleşti..
prensesim 50 cm..2840 kg doğdu ...sütümüzde gelmeye başladı cük şükür..darısı dogurmayanlara...dualarım hamılelerebundan sonra Allah herkesın yardımcısı olsun kızlarr
kızlar bebeğime kavuştum nihayet 24 eylül akşam saat sekizde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suni sancıyla zor bir doğum oldu akşama kadar sancı çektim ama çok şükür yavruma kavuştum şimdi de sütüm gelsin diye bekliyorum sıkıntılar pek bitmiyor heralde bu konuda yardımcı olur musunuz deneyimli anneler hepinizi öpüyorum
kızlar nişanım geldi nihayet sabah, sancım var ama sabah daha çoktu, saat 2 de randevum var, bakalım bugün doğum yapacak mıyım, bana da dua edin.
kızlar nişanım geldi nihayet sabah, sancım var ama sabah daha çoktu, saat 2 de randevum var, bakalım bugün doğum yapacak mıyım, bana da dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?