2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde ablamda var kanguru gerci yegenim hic sevmedi 2 kere falan kullanmistir bana getrcek bende denicem bakalim kullanicak mi yaa araba da aldik ama cok agir 4. kattan indirmek falan sikintili suan portbebe ile tasioruz bi yere giderken sling i kullandiktan snra yorumunu paylasirmisin cnm memnun kalip kalmadigini kanguruyu begenmezse sling denerim olmadi

biz araba almadık 6 aylık fln olunca hafif puset arabalrdan alıcaz anca baharda kullanırız yanii. bizde anakucağıyla taşıyoruz hastaneye giderken ama çok yorucu oluyor, komşumun kızında gördüm bende slingi kullanınca yazarım mutlaka.

dr.dan gelince yazarım canım, sanırım üç kişiyiz, yalnız değiliz yani. Bu da bi teselli. Benim gündüz sancım olmuyor, o yüzden nst de pek bi sancı çıkmıyor, sancı olmayınca açılmaya da bakmıyor dr.um. Yani dr.a gitmek beni ümitlendirmiyor, zaten olmazsa 41. haftanın dolmasını da bekleyeceğimizi geçen hafta söylemişti. Yani benim evde ya sancım olmalı ya suyum gelmeli, ama nasıl. Bugün yarım saat çok sıcak suyla banyo yaptım ama yine tık yok. Anneme de sürekli diyorum benim sonum sezeryan galiba diyorum, öyle deme diyo o da. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Ablam 24 eylülde sezeryanla kız bebek doğurdu..Allah hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin..çok tatlı yaa..nasıl bırakıp geldim Allah bilir..

hadi bakalım hayırlı haberler benım randevum persembe zannedıyordum cuma gunuymus

ıns guzel haberlerle donersın evıne

kızlar nişanım geldi nihayet sabah, sancım var ama sabah daha çoktu, saat 2 de randevum var, bakalım bugün doğum yapacak mıyım, bana da dua edin.

kızlar bende varım doguramayan benm adet tarihime göre 23 eylülde dgrmam lazımdı ama adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilir dedi dun gittm dr nie olmuyo bu çocuk dio dr.haftaya kadar olmazsa gel dedi.sitres oldum ya

kızlar bende varım doguramayan benm adet tarihime göre 23 eylülde dgrmam lazımdı ama adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilir dedi dun gittm dr nie olmuyo bu çocuk dio dr.haftaya kadar olmazsa gel dedi.sitres oldum ya

kızlar bebeğime kavuştum nihayet 24 eylül akşam saat sekizde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suni sancıyla zor bir doğum oldu akşama kadar sancı çektim ama çok şükür yavruma kavuştum şimdi de sütüm gelsin diye bekliyorum sıkıntılar pek bitmiyor heralde bu konuda yardımcı olur musunuz deneyimli anneler hepinizi öpüyorum

allah analı babalı buyutsun cnm bıraz sıkıntın olabilir sut konusunda ben ilk gunler hep ağlıodum sutum gelmicek die.. humana aldırmıstım gerçi hala aldırıorum kullanıorum .. 3. gün az az gelmeye basladı sagıodum ve sadece 1 çay kasıgı cıkıodu yarım saat ugrasınca 5. gün mememi almaya basladı şimdide memede durmak istiyo surekli bu sıkıntımız var .. almazsa da uzulme pes etme zorla memeyi vermeye calıs emsın bos bos da emse o sekilde bebek çektikçe sutun gelicek .. bol bol sütlerin hatta sütlerimiz olur inşallahhh

Bende doğurdum ay sonunda şükür.....

24 eylül beklenen doğum tarıhınde geldı kızım .. 03:45 de sunı sancı ıle 6 saat sancı sonrası normal doğum gercekleşti..
prensesim 50 cm..2840 kg doğdu ...sütümüzde gelmeye başladı cük şükür..darısı dogurmayanlara...dualarım hamılelere bundan sonra Allah herkesın yardımcısı olsun kızlarr

Allah analı babalı buyutsun maşallah kızına

sağol canım bebeğim ilk günden memeyi almaya başladı iki gündür güzel alıyor 2 saatte bir veriyorum yarım saat felan memede duruyor ama sütüm gelmedi memeden alınca mama veriyorum mecburen. sağma makinası almama gerek varmı ki hemşirelerden bazısı al dedi bazısı alma dedi karar veremedim bende bide rezene çayı aldırdım faydası olur mu aceba bunun dışında bol bol hoşaf ve su içiyorum inşallah çabuk gelir yaaa

kızlar selam maşallah doğuranlar var yıne allah analı babalı buyutsun ıns..

Ne soracağım size 2 gun once su sızıntım olmustu 2 3 kere dunde doktoruma kontrole gıttım bı bakalım bebegın suyumu dıye o turnusol kağıdına bakmak ıstedı fakat akıntımdan mantardan dolayı anlayamadı teste yolladı kan testıne oda sımdılık ıyı

fakat açıklığımada baktı 2 cm açıklığım var ??ama ne bir sancım varrrrr ne de başka bırseyım doktor takıp et dedı su sızıntın olursa hemen gel yatış yapacağım dedı şimd,ilik bırsey yokta

sadece bu catı muayenesınden sonra kahverengılı akıntı gelıyor azcık su gibi sızde de oldumu??

masallah allah sıze bagıslasın :) dua edın allah bızede nasıp etsın

masallah allah sıze bagıslasın :) sureklı goğsunu sağ. ıns bol bol sutumuz olur

kızlar nişanım geldi nihayet sabah, sancım var ama sabah daha çoktu, saat 2 de randevum var, bakalım bugün doğum yapacak mıyım, bana da dua edin.

oh ii hadi inş bugün kavuşursun bebeğine...her tuvalete girdiğimde ya da her akıntıda nişan mı die bakmaktan helak oldum bende. neyse sağlıklı olsunlarda biraz daha bekleriz napalım.

arkadaslar benım ıcın cok onemlı, o nedenle lutfen bana yazın...
yenıdogan bebegınızı ıcın yaptırdıgınız tandem tarama testlerınde neonatal tsh degerı kac cıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…