2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bende varım doguramayan benm adet tarihime göre 23 eylülde dgrmam lazımdı ama adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilir dedi dun gittm dr nie olmuyo bu çocuk dio dr.haftaya kadar olmazsa gel dedi.sitres oldum ya

oyy ne guzel haber :) ıns hayırlısıyla dogum haberını alırız :):)

oh ii hadi inş bugün kavuşursun bebeğine...her tuvalete girdiğimde ya da her akıntıda nişan mı die bakmaktan helak oldum bende. neyse sağlıklı olsunlarda biraz daha bekleriz napalım.

kızlar dr.dan geldim, sancım var ama daha düzenli ve şiddetli olmalıymış, açılmam 1 cm, cumartesiye tekrar gel dedi, haftaya kalacağını düşünmüyorum, cumartesiye kadar doğurursun bence dedi. Bu gece de olabilirmiş, cumartesi de. Nişan geldikten sonra üç gün içinde doğum olmasını bekleriz genelde dedi. İnşallah daha çok bekletmez, kuzum 3700 gr. olmuş. Kaç gündür ben de nişan gelecek mi diye bakıp bakıp duruyordum nihayet geldi. İnşallah sizlerin de biran önce gelir. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.

Selinselin

ve

Kimyacı

kızlar tebrik ederim ikinizi de Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Arslanbebek, braue ve esiladan da haber yok bayadır, doğurdular herhalde.

arkadaslar benım ıcın cok onemlı, o nedenle lutfen bana yazın...
yenıdogan bebegınızı ıcın yaptırdıgınız tandem tarama testlerınde neonatal tsh degerı kac cıktı ?

canım yaptırdığımız testlere baktım ama tandem tarama testi gibi bi test yok,acaba bu dediğin test topuktan alınan kanlamı yapılıyo
eğer öyleyse bu testin sonucunu almadık eğer testte bi sorun çıkarsa bilgilendireceklerini söylediler

oh masallah kılosuda cok ıyı :) saglıklı sıhhatlı kavusalımda bebeklerımıze, tarıh onemlı degıl.

canım Allah kolaylık versinn nst çekildimi sancıların kaçlara geliyo biliyomusun

arkadaslar benım ıcın cok onemlı, o nedenle lutfen bana yazın...
yenıdogan bebegınızı ıcın yaptırdıgınız tandem tarama testlerınde neonatal tsh degerı kac cıktı ?

ilk dogdugunda topuktan alınan kandan ölçülüo die biliorum tsh değerini kaç oldugunu bilmiyorum ama benm yuksek cıkmıs il saglık mud. den aradılar.. bosuna panik yaptırdılar 2. kanı verdik sağlık ocagına 10 gün sonra sonuç çıkar dediler ben 10 gün bekleyebilir miyim özel bi hast.de aynı testi yaptırdım 2 saate sonuç cıktı Allaha sukur degerleri normalmiş zaten daha sonra saglık ocagından da donmediler bı sıkıntı olursa donucez demişlerdi.. senın nasıl bı durmun var ?

çok yorgunum kızlaar oğlum yarım saat bir emmek istiyo bende veriyorum 1 saatte anca bırakıyo memeyi kucağımda uyuyo yatırınca gözleri açılıyo tekrar meme arıyo.. hiç bi iş yapamaz oldum. emzik vermeye çalışıyorum onuda istemiyo napcam bilemedimmm

slm kızlar nişan dediğiniz şey nedirr

nişan rahim ağzını hamilelik süresince kapatan tıkacın doğuma yakın dışarı atılmasıdır. Yani ya kahverengi lekelenmen olur, ya akıntıyla beraber biraz kan veya yine kahve leke gelir ya da bir kaç damla kan gelir, bu kan pembemsi de olabilir. Bunlar gelirse nişanın geldi demektir, ben de kahve lekelenme oldu sonrasında da akıntım kahve geldi. Bazıları da illa kan olmasına gerek yok yoğun sümüksü bi akıntın varsa o da nişan olabilir diyor.

ayni durumu ben yasiorum cnm bide suan k.v. deyim onlarin istedigi cocuk gik demicek yoruldum wala 1 gunde kendi evimdeyken okadar onemsemiorum inan :-(

canim Allah kolaylik versin ama doktor bana kesinlikle memede uyutma dedi. Ben simdi zorla emzik veriyorum kundak yapiyorum sakinlesiyor.

Seni cok merak ediyorum ne yaptin pazardan beri dogumun gerceklestimi allah kolaylik versin ins hayirlisi ile almissindir kucagina kizini

penye battaniyeyle kundak yapiyoruz ve emzigi bazen yarim saat agzinda tutuyorum. Hafif bir muzikte var oda da ise yariyor sanki.
denedim aslinda ama kollarini hep disarda tutmak istio kundak yapamadim.. muzigi denemedim de kulagina ninnisarki vs. fisildadim o da brz ii gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…