oh ii hadi inş bugün kavuşursun bebeğine...her tuvalete girdiğimde ya da her akıntıda nişan mı die bakmaktan helak oldum bende. neyse sağlıklı olsunlarda biraz daha bekleriz napalım.
kızlar bende varım doguramayan benm adet tarihime göre 23 eylülde dgrmam lazımdı ama adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilir dedi dun gittm dr nie olmuyo bu çocuk dio dr.haftaya kadar olmazsa gel dedi.sitres oldum ya
oyy ne guzel haber :) ıns hayırlısıyla dogum haberını alırız :):)
oh ii hadi inş bugün kavuşursun bebeğine...her tuvalete girdiğimde ya da her akıntıda nişan mı die bakmaktan helak oldum bende. neyse sağlıklı olsunlarda biraz daha bekleriz napalım.
arkadaslar benım ıcın cok onemlı, o nedenle lutfen bana yazın...
yenıdogan bebegınızı ıcın yaptırdıgınız tandem tarama testlerınde neonatal tsh degerı kac cıktı ?
kızlar dr.dan geldim, sancım var ama daha düzenli ve şiddetli olmalıymış, açılmam 1 cm, cumartesiye tekrar gel dedi, haftaya kalacağını düşünmüyorum, cumartesiye kadar doğurursun bence dedi. Bu gece de olabilirmiş, cumartesi de. Nişan geldikten sonra üç gün içinde doğum olmasını bekleriz genelde dedi. İnşallah daha çok bekletmez, kuzum 3700 gr. olmuş.Kaç gündür ben de nişan gelecek mi diye bakıp bakıp duruyordum nihayet geldi. İnşallah sizlerin de biran önce gelir. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
Arkadaşlar esila askin doğum yaptımı acaba????
kızlar dr.dan geldim, sancım var ama daha düzenli ve şiddetli olmalıymış, açılmam 1 cm, cumartesiye tekrar gel dedi, haftaya kalacağını düşünmüyorum, cumartesiye kadar doğurursun bence dedi. Bu gece de olabilirmiş, cumartesi de. Nişan geldikten sonra üç gün içinde doğum olmasını bekleriz genelde dedi. İnşallah daha çok bekletmez, kuzum 3700 gr. olmuş.Kaç gündür ben de nişan gelecek mi diye bakıp bakıp duruyordum nihayet geldi. İnşallah sizlerin de biran önce gelir. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
canım Allah kolaylık versinn nst çekildimi sancıların kaçlara geliyo biliyomusun
evet canım 35 dk. kaldım nst de. sancılarım en çok 50-55 lere çıktı.
arkadaslar benım ıcın cok onemlı, o nedenle lutfen bana yazın...
yenıdogan bebegınızı ıcın yaptırdıgınız tandem tarama testlerınde neonatal tsh degerı kac cıktı ?
hımm ozaman doğumun yakın bence canım Allah yardımcınn olsunn hayırlı bi doğum nasip etsin
slm kızlar nişan dediğiniz şey nedirr
çok yorgunum kızlaar oğlum yarım saat bir emmek istiyo bende veriyorum 1 saatte anca bırakıyo memeyi kucağımda uyuyo yatırınca gözleri açılıyo tekrar meme arıyo.. hiç bi iş yapamaz oldum. emzik vermeye çalışıyorum onuda istemiyo napcam bilemedimmm
çok yorgunum kızlaar oğlum yarım saat bir emmek istiyo bende veriyorum 1 saatte anca bırakıyo memeyi kucağımda uyuyo yatırınca gözleri açılıyo tekrar meme arıyo.. hiç bi iş yapamaz oldum. emzik vermeye çalışıyorum onuda istemiyo napcam bilemedimmm
canim Allah kolaylik versin ama doktor bana kesinlikle memede uyutma dedi. Ben simdi zorla emzik veriyorum kundak yapiyorum sakinlesiyor.
bnmki de memede uyuyor bırakınca hoooop ağlamalar kudurmalar(
valla sorma cnm yaaaa mamalarıda hazırlıyom evi zaten sürekli temizliyom kirlenmesin diye en son bide vucüt temizliği yapacam işim hazırdır sonra:) hadi ağrıların inş sıklaşır cnm dualarım seninle merak etme bi yandan kendimi hazırlıyom ama bi yandanda aklım hep sende çok çok dua edecem rabbim kolay doğum nasip etsin sana bana ve tüm bekleyenlere inş .. benimde çok sık kasılmalarım var ama az sürüyo geçiyo bide yürümem çok zorlaştı aşağıda çok baskı hissediyorum kafasımı yerleşti acaba... ayy anacım şu kızı bi elime alayım poposunu ısırıp duracam valla bana yaşattığı stresin haddi hesabı yok:)
denedim aslinda ama kollarini hep disarda tutmak istio kundak yapamadim.. muzigi denemedim de kulagina ninnisarki vs. fisildadim o da brz ii geliopenye battaniyeyle kundak yapiyoruz ve emzigi bazen yarim saat agzinda tutuyorum. Hafif bir muzikte var oda da ise yariyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?