üzülme canım yaa doğurursunn... sancı fln yok muuu??aaah ah ben niye doğuramıyorum yaa
yaaa bendede yara değilde böyle ara ara çoook sızlıyoo göğüs uçlarım aynen bende sızladığı zaman uyanmasın diyorum biraz daha uyusun diyorumm ama sonra geçiyoo sonra tekrar sızlıyoo anlamadım nedenn oluyoo..walla işimiz zor yaa benimkide emziği alıyodu şimdi attırıveriyo iğrendi heralde :) benimde göğüs uçlarım yara oldu bağıra bağıra ellerimi ısıra ısıra emziriyorum bi süre emzirdikten sonra geçiyor ama korkuyorum walla uyancak şimdi yine meme isticek diyekıyamıyorumda yawrum yaa lansinoh sürüyorum her seferinde ama hiç etkisini göremedim sizler bişeyler denedinizmi zeytinyağımı sürsem acaba çok kötüyüm dün gece de hiç uyumadık inşallah düzene gircez bakalım
walla işimiz zor yaa benimkide emziği alıyodu şimdi attırıveriyo iğrendi heralde :) benimde göğüs uçlarım yara oldu bağıra bağıra ellerimi ısıra ısıra emziriyorum bi süre emzirdikten sonra geçiyor ama korkuyorum walla uyancak şimdi yine meme isticek diyekıyamıyorumda yawrum yaa lansinoh sürüyorum her seferinde ama hiç etkisini göremedim sizler bişeyler denedinizmi zeytinyağımı sürsem acaba çok kötüyüm dün gece de hiç uyumadık inşallah düzene gircez bakalım
üzülme canım yaa doğurursunn... sancı fln yok muuu??
bool bol çömel canım o zamann.. açılman varsa en kötü ihtimal suni sancıyla doğum yaparsın ama inşallah kendşi sancın gelirrııh hiç sancım yok,açılma varmış 1 cm ama 10 gündür öyle geziyorum,pazar günü hastaneye yatcam,kendi kendine doğsun o zamana kadar yaa dua edin :26:
kalp kalbe karşıymış canım..sibel_saa nasılsın bakalım minik efeyle durumlar nasıl
nasılsın canım nasıl gidiyooo...
bool bol çömel canım o zamann.. açılman varsa en kötü ihtimal suni sancıyla doğum yaparsın ama inşallah kendşi sancın gelirr
herkes facede canım yyaaa orası daha kolay geliyomuşş.. ama ben burayada uğruyorum arada bucart fln sohbet ediyoruz yalnnız brakmıyorum burayıdaaiyiyiz biz canım yiyip içip yatıyoruzkimsecikler kalmamış topikte yahuuu çok mu uğraştırıyo bebeler ne
herkes facede canım yyaaa orası daha kolay geliyomuşş.. ama ben burayada uğruyorum arada bucart fln sohbet ediyoruz yalnnız brakmıyorum burayıdaa
canım bana özelden facedeki ismini msj at hallederim ben
tsk ederim cnm ya ay su feysten bende katiliyim ecrin ekliodu dimi bana grubun adini solermisiniz bide gorunur yaparsa grubu bende geliyim
keşke herkes burada olsaydı ne güzel paylaşımlar yaptık ama herkesler oradaakızlar hep face e girip burayı boşlamayınn
dertleşecek fikir alışverişi yapacak birini arıyorum bakıyorum kimse kalmamışş
walla işimiz zor yaa benimkide emziği alıyodu şimdi attırıveriyo iğrendi heralde :) benimde göğüs uçlarım yara oldu bağıra bağıra ellerimi ısıra ısıra emziriyorum bi süre emzirdikten sonra geçiyor ama korkuyorum walla uyancak şimdi yine meme isticek diyekıyamıyorumda yawrum yaa lansinoh sürüyorum her seferinde ama hiç etkisini göremedim sizler bişeyler denedinizmi zeytinyağımı sürsem acaba çok kötüyüm dün gece de hiç uyumadık inşallah düzene gircez bakalım
hamilelik takvimi bitip hala doğurmayan ben...
esteban,scwa vardı bide kızlar siz doğurdunuz mu?
sezeryana doğru gidiyorum galiba hanımlar.hakkımızda hayırlısı...
nazlı kızım sağlıkla gelsinde başka bişey istemem
bendde 40+1de doğurdum canım merak etme doğurursuunn..hamilelik takvimi bitip hala doğurmayan ben...
hamilelik takvimi bitip hala doğurmayan ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?