2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

walla işimiz zor yaa benimkide emziği alıyodu şimdi attırıveriyo iğrendi heralde :) benimde göğüs uçlarım yara oldu bağıra bağıra ellerimi ısıra ısıra emziriyorum bi süre emzirdikten sonra geçiyor ama korkuyorum walla uyancak şimdi yine meme isticek diye kıyamıyorumda yawrum yaa lansinoh sürüyorum her seferinde ama hiç etkisini göremedim sizler bişeyler denedinizmi zeytinyağımı sürsem acaba çok kötüyüm dün gece de hiç uyumadık inşallah düzene gircez bakalım

aaah ah ben niye doğuramıyorum yaa
üzülme canım yaa doğurursunn... sancı fln yok muuu??
yaaa bendede yara değilde böyle ara ara çoook sızlıyoo göğüs uçlarım aynen bende sızladığı zaman uyanmasın diyorum biraz daha uyusun diyorumm ama sonra geçiyoo sonra tekrar sızlıyoo anlamadım nedenn oluyoo..
gece uyumuyosaa gündüz uykusunu azalt canım mesela akşam 8 gibi kesin uyandır saat 10-11e kadar oyallamaya çalış iyice yorulsun sonra emzir biraz rezene çayı içir uyut daha uzun süre ve rahat uyuyabilir

canım geçmiş olsun gerçekten çok fena bişi göğüs ucu yarası ben ağlayarak emzirdğimi biliyorum sana tavsiyem mustelanın kremi küçücük kutu içi bomboş gibi 40 tlye aldım ama değdi önce anne sütü sonra krem sürdüm bi kaç güne geçti hemde bebeğe hiç bi zararı yok

nasılsın canım nasıl gidiyooo...

ııh hiç sancım yok,açılma varmış 1 cm ama 10 gündür öyle geziyorum,pazar günü hastaneye yatcam,kendi kendine doğsun o zamana kadar yaa dua edin :26:
bool bol çömel canım o zamann.. açılman varsa en kötü ihtimal suni sancıyla doğum yaparsın ama inşallah kendşi sancın gelirr

nasılsın canım nasıl gidiyooo...

bool bol çömel canım o zamann.. açılman varsa en kötü ihtimal suni sancıyla doğum yaparsın ama inşallah kendşi sancın gelirr

iyiyiz biz canım yiyip içip yatıyoruz kimsecikler kalmamış topikte yahuuu çok mu uğraştırıyo bebeler ne

herkes facede canım yyaaa orası daha kolay geliyomuşş.. ama ben burayada uğruyorum arada bucart fln sohbet ediyoruz yalnnız brakmıyorum burayıdaa

tsk ederim cnm ya ay su feysten bende katiliyim ecrin ekliodu dimi bana grubun adini solermisiniz bide gorunur yaparsa grubu bende geliyim

kızlar hep face e girip burayı boşlamayınn
dertleşecek fikir alışverişi yapacak birini arıyorum bakıyorum kimse kalmamışş

Son düzenleme:

tsk ederim cnm ya ay su feysten bende katiliyim ecrin ekliodu dimi bana grubun adini solermisiniz bide gorunur yaparsa grubu bende geliyim
canım bana özelden facedeki ismini msj at hallederim ben
kızlar hep face e girip burayı boşlamayınn
dertleşecek fikir alışverişi yapacak birini arıyorum bakıyorum kimse kalmamışş
keşke herkes burada olsaydı ne güzel paylaşımlar yaptık ama herkesler oradaa
ben burAyada bakıyorum sık sık..

Evet burayı fazla bosladık ama bebişler hayatımızı neredeyse tamamen degiştirdi..Ben artk sadece süt sagarken ve afedersiniz wcde iken telden nete girebiliyorum Burası biraz yavas oluyor telden girince..Cevap yazmak filan ugrastırıyor haliyle..Yoksa burası ilk göz agrımız..Unutulmaz

Selamlar kizlar. ben de uzun zamandir topige ugrayamadim. Telefondan girince face daha pratik oluyo sanirim. Bu gece kizimla ikimiz basbasayiz. Babamiz bizi yatak odasindan postaladi. Uykusuz kaliyormus. Kirli bebek bezlerini suratina yapistirma istedim ama yapmadim. Simdi bebegin odasinda emisiyoruz.

ben ilk basta kanli catlaklar varken lansomat ile anestolu karistirip suruyordum, sonra bepantenle anestol surdum. Simdi sadece bepanten. Yarik duruyor ama acisi cok azaldi. Iki hafta aglayarak emzirmistim.Ezirme oncesi ve sonrasi karbonatli suyla sildim. Hepsini doktor onerisoyle yaptim. Dene istersen insallah ise yarar. Gecmis olsunsimdiden.

ben ilk basta kanli catlaklar varken lansomat ile anestolu karistirip suruyordum, sonra bepantenle anestol surdum. Simdi sadece bepanten. Yarik duruyor ama acisi cok azaldi. Iki hafta aglayarak emzirmistim.Ezirme oncesi ve sonrasi karbonatli suyla sildim. Hepsini doktor onerisoyle yaptim. Dene istersen insallah ise yarar. Gecmis olsunsimdiden.

hamilelik takvimi bitip hala doğurmayan ben...
esteban,scwa vardı bide kızlar siz doğurdunuz mu?
sezeryana doğru gidiyorum galiba hanımlar.hakkımızda hayırlısı...
nazlı kızım sağlıkla gelsinde başka bişey istemem

Eylul bitti neredeyse daha gelmeyen eylul bebisi var desene :) hayirlisiyla saglikla gelsin isallah

bendde 40+1de doğurdum canım merak etme doğurursuunn..
estebandan ses soluk yok doğurdu herhall

ben dun gıttım dr . persembe gecesıde sancım vardı zaten . nstde sancı cıktı . muayede acıklık yok bende dogurmadım .. ne yapcaz yahu . ıns sezeryan olmaz hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bır normal dogum yaparız. sen nasılsın zelal belırtılerın var mı? estebandan en son nişan gelmıstı ıns hayırlısıyla kavusmustur evladına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…