bendde 40+1de doğurdum canım merak etme doğurursuunn..
estebandan ses soluk yok doğurdu herhall
günaydın canım...gunaydın sıbel :) normal dogummu olmustu sende
günaydın canım...
eveeet en normalinden doğurdumm
amiin canım hepimizinkini bağıslasın rabbim.. tez zamanda kucağına alırsın inşallaaahhhh..oohh masallah allah sıze bagıslasın bebegınızı :) bızede dua edın
hamilelik takvimi bitip hala doğurmayan ben...
esteban,scwa vardı bide kızlar siz doğurdunuz mu?
sezeryana doğru gidiyorum galiba hanımlar.hakkımızda hayırlısı...
nazlı kızım sağlıkla gelsinde başka bişey istemem
ben dun gıttım dr . persembe gecesıde sancım vardı zaten . nstde sancı cıktı . muayede acıklık yokbende dogurmadım .. ne yapcaz yahu . ıns sezeryan olmaz hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bır normal dogum yaparız. sen nasılsın zelal belırtılerın var mı? estebandan en son nişan gelmıstı ıns hayırlısıyla kavusmustur evladına :)
yok ya bende de ne açılma ne sancı ağrı bişi yok. en son haftabaşı nst de de bikaç tane 40/45 lik sancı vardı ama.açık falan değildim.
düşündüren yönü 37+4 e 3200 gr dı kızım. dr. günü beklerse 4'e yaklaşabilir demişti. gerçi çatı muaynesinde 4200 olmadıktan sonra sezeyana almam dedi.pazartesi sabah 8,30 da kontrolümüz var. kızın kilosuna göre hareket edicez artık.
doğuramayan hatunlarrrr ne habersiniizzz...
boool boool ev işi yapın yorun kendinizi azıcıkk ben deli gibi ev işi yapmıştııımmm açılmam başlamıştıı yerleri çömelerek silinn bacaklarınızı ayırA ayıraa açılmanız olur ve ilerlerr..
birdee parise gidin parisee biz gittiksabahında hastaneye yattım akşamında doğurdumm
canım maalesef bendede oluyo bazen benim değilmiş gibi geliyo oğlumm sanki hala sadece eşim ve ben varız gibi evde alışamadım galiba henüz birde dediğin gibi durmuyoo sürekli ilgilenmem gerekli ama ilgilenmiyormuşum gibi geliyoo ilgilenmeyince sanki başkasının çocuğu gibi geliyoo neden öyle oluyo bilmiyorum ama atlatacağız bu günleri üzülmee..herkese meraba açılayım biraz diye arada bi bakıp çıkıyorum ama fayda etmiyo lohusa depresyonuna girdim biraz hiç böyle olacağımı ummazdım bebeğime bakmak istemiyorum arada ama onu seviyorum da hiç de durmuyo sıkılıyorum benim gibi hisseden var mı aranızda varsa nolur söyleyin ben bazen çok suçluluk hissediyorum böyle düşünüyorum diye ama elimden başkası gelmiyo hormonlarım benimle oynuyo sanırım nolur benim gibi olan varsa söylesin de biraz rahatlarım belki
öyle canım hem anne karnında hemde çıkınca parmklarında oynatıyolar bizleri ufaklıklarrbende sımdı neredeyse kaynar suyla dus aldımki sıcagı hıc sevmedıgım halde :) bıze neler yaptırıyorlar ya
ALLAH analı babalı büyütsün..mrb kızlar ayın 26 sında spinal sezeryenla doğum yaptım normal tarihi bugündü.2 gündür başımda inanılmaz ağrı var ameliyet ağrısı hafifledi. maşallah çok şeker bir kızım oldu darısı bekleyenlerin başına yalnız 68 kilo ile girdim 64,5 ile çıktım kızım 3400 gr anlayacağınız şimdi göbekli dolaşıyorum.
canım ben doğum yapalı 25gün oldu il günler benimde acımıyodu zaten bende 2 tane dikiş var sonra dediğin gibi acımaya başladı3-4gün sonra şimdi tamamen iyileşti sadece iz var dikiş fln kalmamış ama psikolojik acıyo sanki acımıyoda korkuyorum yaa hele 40 çıkınca ne yaparım daha çok korkuyorumselam kızlar.
özellikle normal doğum yapanlar karnınıza bişey sardınız mı? ilk günler 6 aylık hamile gibiydi karnım, şimdi biraz daha indi. korse fln alsam mı işe yarar mı?
dr.la inatlaşıp normal doğurdum, bana inadına dikişi çok mu yaptı bilmiyorum bugün 8.günümüz hala dikişim acıyo.
ilk 3-4 gün acımıyo diye üstüne oturdum ozaman zorlandı heralde, artık iyileşmesi gerekmez mi, sizin kaç günde iyileşti?
göğüslerimde de çatlaklar var, krem yara olmasını önlüyo ama sızlıyo.
bi yerimin acımadığı günleri hasretle bekliyorum
canım ben doğum yapalı 25gün oldu il günler benimde acımıyodu zaten bende 2 tane dikiş var sonra dediğin gibi acımaya başladı3-4gün sonra şimdi tamamen iyileşti sadece iz var dikiş fln kalmamış ama psikolojik acıyo sanki acımıyoda korkuyorum yaa hele 40 çıkınca ne yaparım daha çok korkuyorumama 15.gün kontrole gittiğimde doktorum dikişlerin iyileşmiş demişti.
sarma konusuna gelince ilk bi kaç gün annemler sardılar karnımı şimdi eski halinde doğum yapmadan önceki göbeğim aynen duruyo fazla değil yani korse karın kaslarını tembelleştiriyomuş arada tak istersen birde oturduğun yerde karnını sık bırak malum 9 ayda bu hale geldik hemen toparlanmamız imkansız karnım eskisi gibi ama yumuşak pelte kıvamında bnde spora başlayacağım ufaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?