2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hala dogurmayan Eylül anneleri hayirlisiyla kucağınıza alın inşallah kuzuları
Allah sabır versin son 2 gunünüz ona göre 😊
Bu arada herkes bebeklerle uğraşıyor buraya vakit kalmıyor sanırım
BiZ neredeyse 1 aylık olduk tek gözümüz capaklaniyor ve gaz sıkıntısı had safhada
Başka derdimiz yok şükür

ben de varım ben de. bu gidişle ekim annesi olcam heralde. sezeryandan çok korkuyordum,korktuğum başıma mı gelcek ne :44: artık kendiliğinden doğacağına dair inancım bitmek üzere,yarın akşam hastaneye yatıyorum zaten. herkes de beni korkutuyor suni sancı şöyle kötü böyle zor,suni sancıyla olacağını bilsem hazırım o zorluklara ama sonunda sezeryan olmak da var :18:

yok ya bende de ne açılma ne sancı ağrı bişi yok. en son haftabaşı nst de de bikaç tane 40/45 lik sancı vardı ama.açık falan değildim.
düşündüren yönü 37+4 e 3200 gr dı kızım. dr. günü beklerse 4'e yaklaşabilir demişti. gerçi çatı muaynesinde 4200 olmadıktan sonra sezeyana almam dedi.pazartesi sabah 8,30 da kontrolümüz var. kızın kilosuna göre hareket edicez artık.

bide kızlar erken gelir derler:))
artık herkes arayıp daha doğurmadın mı dio uyuz oluyorum. burda patır patır herkes doğururken acayip havaya girmiştim. ama şimdi
banada hayal gibi gelio doğurmak. sanki daha çok varmış gibi. artık kendimi epidural sezeryanda hayal ediyorum. bakalım rabbim hepimize yardım etsin inş...olması gereken vakitte kolaylıkla inş.
bizde gaz dı tuz du muhabbetlerine dahil olalım sağlıkla inş:)))

doğuramayan hatunlarrrr ne habersiniizzz...
boool boool ev işi yapın yorun kendinizi azıcıkk ben deli gibi ev işi yapmıştııımmm açılmam başlamıştıı yerleri çömelerek silinn bacaklarınızı ayırA ayıraa açılmanız olur ve ilerlerr..
birdee parise gidin parisee biz gittik sabahında hastaneye yattım akşamında doğurdumm

bakalım kılosu ne kadar cıkacak pazartesı .. ıns senı ve bebegını zorlamayacak normal dogum yaparsın . ben cuma gunu gıttıgımde kılosu 3500 cıktı . kılolu degıl . dr bence benım ıcın gram sezeryan dusunmuyor . ama bende korkuyorum ya herkes bırsey dıyor yok kordan dolanması yok kendı kakasını yutması allahım nerede varsa bızım gıbı bekleyen bebeklerıne saglıklı sıhhatlı kavustursun

bende sımdı neredeyse kaynar suyla dus aldım ki sıcagı hıc sevmedıgım halde :) bıze neler yaptırıyorlar ya

herkese meraba açılayım biraz diye arada bi bakıp çıkıyorum ama fayda etmiyo lohusa depresyonuna girdim biraz hiç böyle olacağımı ummazdım bebeğime bakmak istemiyorum arada ama onu seviyorum da hiç de durmuyo sıkılıyorum benim gibi hisseden var mı aranızda varsa nolur söyleyin ben bazen çok suçluluk hissediyorum böyle düşünüyorum diye ama elimden başkası gelmiyo hormonlarım benimle oynuyo sanırım nolur benim gibi olan varsa söylesin de biraz rahatlarım belki

canım maalesef bendede oluyo bazen benim değilmiş gibi geliyo oğlumm sanki hala sadece eşim ve ben varız gibi evde alışamadım galiba henüz birde dediğin gibi durmuyoo sürekli ilgilenmem gerekli ama ilgilenmiyormuşum gibi geliyoo ilgilenmeyince sanki başkasının çocuğu gibi geliyoo neden öyle oluyo bilmiyorum ama atlatacağız bu günleri üzülmee..

mrb kızlar ayın 26 sında spinal sezeryenla doğum yaptım normal tarihi bugündü.2 gündür başımda inanılmaz ağrı var ameliyet ağrısı hafifledi. maşallah çok şeker bir kızım oldu darısı bekleyenlerin başına yalnız 68 kilo ile girdim 64,5 ile çıktım kızım 3400 gr anlayacağınız şimdi göbekli dolaşıyorum.

bende sımdı neredeyse kaynar suyla dus aldım ki sıcagı hıc sevmedıgım halde :) bıze neler yaptırıyorlar ya
öyle canım hem anne karnında hemde çıkınca parmklarında oynatıyolar bizleri ufaklıklarr
ALLAH analı babalı büyütsün..
ahh kilolarr kalan 5 kg üstüme yapıştıı zaten kilolu hamile kalmıştım nasıl vereceğim bu kiloları bilmem

selam kızlar.
özellikle normal doğum yapanlar karnınıza bişey sardınız mı? ilk günler 6 aylık hamile gibiydi karnım, şimdi biraz daha indi. korse fln alsam mı işe yarar mı?
dr.la inatlaşıp normal doğurdum, bana inadına dikişi çok mu yaptı bilmiyorum bugün 8.günümüz hala dikişim acıyo.
ilk 3-4 gün acımıyo diye üstüne oturdum ozaman zorlandı heralde, artık iyileşmesi gerekmez mi, sizin kaç günde iyileşti?
göğüslerimde de çatlaklar var, krem yara olmasını önlüyo ama sızlıyo.
bi yerimin acımadığı günleri hasretle bekliyorum

sibel canım bi sen varsın burda
face de kullanmıyorum, burda da kimseler yok

canım ben doğum yapalı 25gün oldu il günler benimde acımıyodu zaten bende 2 tane dikiş var sonra dediğin gibi acımaya başladı3-4gün sonra şimdi tamamen iyileşti sadece iz var dikiş fln kalmamış ama psikolojik acıyo sanki acımıyoda korkuyorum yaa hele 40 çıkınca ne yaparım daha çok korkuyorum ama 15.gün kontrole gittiğimde doktorum dikişlerin iyileşmiş demişti.
sarma konusuna gelince ilk bi kaç gün annemler sardılar karnımı şimdi eski halinde doğum yapmadan önceki göbeğim aynen duruyo fazla değil yani korse karın kaslarını tembelleştiriyomuş arada tak istersen birde oturduğun yerde karnını sık bırak malum 9 ayda bu hale geldik hemen toparlanmamız imkansız karnım eskisi gibi ama yumuşak pelte kıvamında bnde spora başlayacağım ufaktan..

dikişim 2 tane benim de ama bir de iç tarafında var sanırım. geçsin artık ya.
korse almayayım ozaman. iyileşsem artık da yürüyüş fln yapabilsem, karın da gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…