2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dikişim 2 tane benim de ama bir de iç tarafında var sanırım. geçsin artık ya.
korse almayayım ozaman. iyileşsem artık da yürüyüş fln yapabilsem, karın da gider.
bende yürüyüş için oğlumun dHa uzun saatler uyuyacağı zamanı bekliyorum eşim bakabilsin diye gerçi yine bakar ama bi tutarsa ağlama krizi adam panik olur biraz daha bekleyip yürüyüşe başlayacağım şimdide evde yavaştan hareketlere başlayacağım çünkü vermem gereken çooook kilo varr

bende normal doğurdum benimde karnım vardı hatta hasanede bi kadın baya moralimi bozdu ben doğum yaptığımda hiç karnım kalmamıştı senin niye karnın var diye sordu bana dengesiz
korse aldım bende bi iki hafta kullandım ama karın egzersizi yapmak şart sanırım, karnım hala yumuşak..
benim dikişlerim çoktu ilk iki gün yataktan kalkamadım oturamıyordum bile şimdi 20 günü geçti baya düzeldi ama tam düşmedi hepsi..

aynen canım egzersiz şart çünkü pelte gibiler maalesef
benim az olmasına rağmen dikişlerden çok korkuyorum yaaa:18::18:

merhaba kızlar.. biz 16 günlük olduk.. 2 gün suni sancı aldım. doğumum çok zordu. ölümden döndüm. hala yatıyorum. çok acılar çektim. gündüzleri uyanmayan geceleri uyumayan bir bebeğim var. üstüne bi de lohusalık psikolojisi.. Allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun canım, sıkma canını hiçbişey için meleğin sağ salim yanında ya en önemlisi o.

aynen canım egzersiz şart çünkü pelte gibiler maalesef
benim az olmasına rağmen dikişlerden çok korkuyorum yaaa:18::18:
dikişlerden niye korkuyorsun canım?

evet sibel sen ben

bizimkisi de uyudu da tam uyumadı yani ama damladım yinede bende

benimde bi kulağım bi gözüm onda mırıldanıyor az az her an uyanabilirr
uykuya çok zor dalıyor en ufak bi ses olunca gözler kocaman açılıveriyor

Son düzenleme:
sibel cnm msj attim sana ozelden umarim gelmistir telden grdgm icin anlayamadim..

kizlar hep atni sorunlarimiz bnmkide uyumuo dalamio cit sesine uyanio ablam bilr sasirdi 1 aylik bebek nasi uyumaz die bide yattigi yerden bakinsa sorun yok ziran ziran aglio beyimiz..

geçmiş olsun canım ALLAH analı babalı büyütsünn
geçmiş olsun canım, sıkma canını hiçbişey için meleğin sağ salim yanında ya en önemlisi o.

dikişlerden niye korkuyorsun canım?
canım malum 40ımızın çıkmasına az kaldı kocişlerle kardeş gibiolduk aile yaşantısınA Dönmemiz gerekiyo ve ben korkuyorum:26::26::26:
ayyy yiğidom ancak uyudu bakim diye geldimmm size
hoşgeldin canımm.. benimki uyandı bileeee

aynen sese çok duyarlılar ya benimkisi de öyle ...

dalınca uyuyor ama dalana kadar iş
valla ben dün gece bi türlü daldıramadım uykuya zira benimki kucakta dalıyor, dalamayınca yattım yatağa aldım yanıma anca uyuttum.

ahh yattığı yerden sakince bakan bebek nerdeee.. bi kaç gündür aniden kapı sesi falan duyarsa sıçrayarak uyanıyor bizimki

tamam canım anladımm o mesele yaniii hep kaç kaç nereye kadar kaçabilecez bakalımm

Son düzenleme:
ahh ahh öyle bakınsalar can kurban yaa ama yok illa paşamız kucakta olacak onunla konuşuyorum falan yoook umrunda değil hep kucakta hep kucaktaa.. şimdi bizim bebişlerin günde 18 saat uyuması lazım ama nerdeeee 18saat uyusalar zaten bizde zombi gibi dlanmayız ortalardaa
cvp yazdım canım msjına
tamam canım anladımm o mesele yaniii hep kaç kaç nereye kadar kaçabilecez bakalımm
bilmiyorum canım yaaa adamlar da haklı artık gittiği yere kadar

kızlar selam ben ancak fırsat buldum kk ya girmeye... gelmeyen kızım sonunda zorlu koşullarda dünyaya gelmeyi başardı 24.09.2012 pazartesi günü saat 16:21 de 2900 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı pazartesi yatışım yapıldı hastaneye saat sabah 8:30 da suni sancı verilmeeye başlandı taa akşam 4 e kadar ... açılmam çok güzel ilerledi ama bebeğim kanala giremedi ve sıkıştı bu yüzden acil sezeryana alındım bebişim doğduğunda yanağı morarmıştı dudağıda şişmiş sıkıştığından dolayı allahtan şimdi sorun yok çok zorlu bi doğum oldu şimdi 5 günlüğüz şükür bi sorun yok yalnız dikişlerim hala sızlıyo ve çok acıyo ne zaman geçecek bilmem... ayrıntıları vakit buldukça yazarım kızlar ... allaha emanet olun hepiniz

buda bnm kızçem teyzeleri....

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim evladını size bağışlasın, nasıl çirkin bişey o öyleeeee Bayıldımmm bayıldııımmmmmmm
Merakla sende haber bekliyoduk, mesajını görünce hemen baktım, bu arada sana bi haberim var bende hamileyim inşallah Bana o gece verdiğin morali hayatım boyunca unutmam, o gece ettiğin dualar bile bana yetmişti, çok sağol canım benim herşey için..
Yavruna sağlıcakla kavuşmanada çok sevindim, güzel günlerini görün inşallah bebeğinizin Kendine çooook dikkat et canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…