2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canımm benim aklımdaykınn kaç zamandırr... inan çok sevindim.... maşallah o ne güzellik, annesinden almış güzelliğini

maşallah maşallah ayy çok sevindimm ... çok tatlı Rabbim uzun ömürler versin

oyyy bebeğim nasıl sevindim anlatamam yaaa... rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inş gülüm.. öle farklı öle güzelbi duygu ki insan bakmaya izlemeye doyamıyo allahım her isteyene nasip etsin inş... ben dedim ama sana kafana takma die bak rabbim nasip etti sanada... kendine çok dikkat et gülüm danışmak istediğin bişey olursa özelden yaz ben fazla vakit bulamıyorum artık ama fırsat buldukça girer yazarım... öpüyorum seni kocaman

çok sağol cnm bnm ayrıca tşk ederiz:) ben ancak kendime gelebildim fırsat buldum ilk günler çok zor geçti allahtan eşim yanımdaydı izinliydi de onla ancak başedebildik:) şimdi yavaş yavaş düzene giriyoruz işte... kendine çok ii bak allaha emanet ol öptm kocaman

ben de kızımdn dolayı giremiyorum
yatmıyor ki gireyim :)
emiyor uyuyor yatağına yatırıyorum uyanıyor pış pış diye uytsam bile 15 dk sonra kalkıyorr ((

ben de doğumdan önce yürüyşe çıkarım diyordum bebk uyurken ama nerde heemn uyanıyorlar :)
ancak büyümleri gerek galiba
benim de hafif göbek var eski kiloma kavuşmamam ragmen vucudum değişti
bir de göğüsler çok büyük hiç bir eski kıyafet olmuyor ne güzel olurdum hepsinin içine psikolojim bozuldu eskisi durmuyor hiçç koca memelerle
memeelrde büyüyüp küçülmekten çatladıla rhafif

annem 40 ın çıkmadan düşünme kiloyu fln diyo. zaten hasta gibiyim. sürekli terliyorum. nasıl bi terlemek yani terleyip üstümü değiştirmekten yoruluyorum.

hastaneden eve geldik, herkes şükrediyo herkes mutlu, kaynanam karnıma laf etti ikizi var içerde diyo
sanki ondan yorum isteyen oldu, ilk gün nasıl insin o karın.
yağlı kısımlar çok yumuşak o yağlar esnedi genişledi kendiliğinden nasıl toparlansın.

bende hala acayip terliyorum gece en az 3 kere üst değiştiriyorum, ne zaman bitecekse şu terleme...

ALLAH ALLAAH ben ilk 10 fln emzirirken acayip terledimm şimdi hiiç terlemiyorum sadece ufaklığı yıkarken baya enerji sarfediyorum herhal o zaman terliyorum sadecee..
ya benimki de bi bitseydiii baya rahatlayacaktım. üşütüp hasta olmaktan korkuyorum bişey değil..

kızlar bebişler sürekli ağlıyoo bazen illa kolik olmalarına gerek yok burada bazı müzikler var bebişleri rahatlatan inşallah işinize yarar
Kolik CD’si | Kolik Bebek

iyi hatırlattın bende buzuki orhanın kolik cdsini dinletiyorum ufaklığa biraz sakinliyo.

ya benimki de bi bitseydiii baya rahatlayacaktım. üşütüp hasta olmaktan korkuyorum bişey değil..

iyi hatırlattın bende buzuki orhanın kolik cdsini dinletiyorum ufaklığa biraz sakinliyo.
inşallah hemen geçerr hasta olmamak için elimizden geleni yapıyoruz sırf bebişlerimiz de hasta olmasın diyee..
gaz falan olmasın diye ayakta çorap üstümde uzun kollu dolaşıyorum evdee..
bu müzikler benim oğlana sökmedi yaaa

bana da çorap üstüne yün patik giy dediler valla ne duysam deniyorum şu gaz olayı için :)

nasılsınız taze annişler nasıl gidiyor
iyi gidiyor nasıl olsun zor ama çook güzel günler, sen daha tecrübelisin tabii daha kolaydır senin için.

bana da çorap üstüne yün patik giy dediler valla ne duysam deniyorum şu gaz olayı için :)

iyi gidiyor nasıl olsun zor ama çook güzel günler, sen daha tecrübelisin tabii daha kolaydır senin için.

yok canım ya daha da zor aslında hangi birine yetişeceğimi şaşırdım diğerleri bi yandan bebek bi yandan enerji kalmadı bende tam da okulların açılmasına denk geldi zor oluyor yani
aldığım bütün kilolar gitti nerdeyse bir ayda 8 kgyi vermişim

doğru diyosun birde o yönü var işin...
maşallah iyi erimişsin :) darısı isteyenlere olsun

kızlar gaz için baya uğraşıyorsunuz sanırım
ben size işin sırrını vereyim.
kızımda hamileliğim stresli geçti ve kızım sancıdan her gece ağla ağla mahvoluyordu
oğlum da ise hamileliğim daha rahatı sancısı az

kizlar bnde dogum yaptim 5 gün oldu hic bi yardimcim akrbam yok gurbetteyyim cok büyük badireler tlattim ve daha düzgün ne uyudum ne dinlndim sirtim catlio agridann hic bisi yetistiremiom cok kötüyüm ilk kez nete bile simdi grdim okadar napicm bilmomdua edin lütfen banaa

bende hala acayip terliyorum gece en az 3 kere üst değiştiriyorum, ne zaman bitecekse şu terleme...

bende cok terlıyorum cnm bide hasta olucam die korkuorum cunku bebiş aglıo uyanıorum uzerimi değiştirmeye fırsat olmuo hemen meme istio bide uykulu oluyorum nzmn duzene gırcez bilmiyorum

Allah analı babalı buyutsun cnm rabbim yardımcın olsun ..

nasılsınız taze annişler nasıl gidiyor
iyilik sağlık valla bebişlerle uğraşıyoruz yaa gazlı ve uykusuz geceler geçiriyoruz canım seni sormalıı??
ben bi gün çorap giymedim kıvrandı yavrum yaa doğru galibaa..
yani erkek bebiş daha mı rahat oluyoo canım anaamm rahat halim buysaa kız çocuk doğuramam herhal
canım bende yalnızım inan ev işlerine fln yetişemiyorum oğlum hep kucak istiyoo hop hop hep kucaktayız akşama kadar uyuyunca hemen bişeyler atıştırıyorum yemek yemeye bile fırsatım yok kollarım ağrıdan kopuyoo ama şu lohusalık geçsin hele düzene gireceğiz inşallah hem bebişler hem biz sabret birazcık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…