kızlar selam ben ancak fırsat buldum kk ya girmeye... gelmeyen kızım sonunda zorlu koşullarda dünyaya gelmeyi başardı 24.09.2012 pazartesi günü saat 16:21 de 2900 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı pazartesi yatışım yapıldı hastaneye saat sabah 8:30 da suni sancı verilmeeye başlandı taa akşam 4 e kadar ... açılmam çok güzel ilerledi ama bebeğim kanala giremedi ve sıkıştı bu yüzden acil sezeryana alındım bebişim doğduğunda yanağı morarmıştı dudağıda şişmiş sıkıştığından dolayıallahtan şimdi sorun yok çok zorlu bi doğum oldu şimdi 5 günlüğüz şükür bi sorun yok yalnız dikişlerim hala sızlıyo ve çok acıyo ne zaman geçecek bilmem... ayrıntıları vakit buldukça yazarım kızlar ... allaha emanet olun hepiniz
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim evladını size bağışlasın, nasıl çirkin bişey o öyleeeeeBayıldımmm bayıldııımmmmmmm
Merakla sende haber bekliyoduk, mesajını görünce hemen baktım, bu arada sana bi haberim var bende hamileyim inşallahBana o gece verdiğin morali hayatım boyunca unutmam, o gece ettiğin dualar bile bana yetmişti, çok sağol canım benim herşey için..
Yavruna sağlıcakla kavuşmanada çok sevindim, güzel günlerini görün inşallah bebeğinizinKendine çooook dikkat et canımm
canımm benim aklımdaykınn kaç zamandırr... inan çok sevindim....maşallah o ne güzellik, annesinden almış güzelliğini
maşallah maşallahayy çok sevindimm ... çok tatlı Rabbim uzun ömürler versin
bende yürüyüş için oğlumun dHa uzun saatler uyuyacağı zamanı bekliyorum eşim bakabilsin diye gerçi yine bakar ama bi tutarsa ağlama krizi adam panik olur biraz daha bekleyip yürüyüşe başlayacağım şimdide evde yavaştan hareketlere başlayacağım çünkü vermem gereken çooook kilo varr
annem 40 ın çıkmadan düşünme kiloyu fln diyo. zaten hasta gibiyim. sürekli terliyorum. nasıl bi terlemek yani terleyip üstümü değiştirmekten yoruluyorum.bende yürüyüş için oğlumun dHa uzun saatler uyuyacağı zamanı bekliyorum eşim bakabilsin diye gerçi yine bakar ama bi tutarsa ağlama krizi adam panik olur biraz daha bekleyip yürüyüşe başlayacağım şimdide evde yavaştan hareketlere başlayacağım çünkü vermem gereken çooook kilo varr
hastaneden eve geldik, herkes şükrediyo herkes mutlu, kaynanam karnıma laf etti ikizi var içerde diyobende normal doğurdum benimde karnım vardı hatta hasanede bi kadın baya moralimi bozdu ben doğum yaptığımda hiç karnım kalmamıştı senin niye karnın var diye sordu bana dengesiz
korse aldım bende bi iki hafta kullandım ama karın egzersizi yapmak şart sanırım, karnım hala yumuşak..
benim dikişlerim çoktu ilk iki gün yataktan kalkamadım oturamıyordum bile şimdi 20 günü geçti baya düzeldi ama tam düşmedi hepsi..
annem 40 ın çıkmadan düşünme kiloyu fln diyo. zaten hasta gibiyim. sürekli terliyorum. nasıl bi terlemek yani terleyip üstümü değiştirmekten yoruluyorum.
hastaneden eve geldik, herkes şükrediyo herkes mutlu, kaynanam karnıma laf etti ikizi var içerde diyo
sanki ondan yorum isteyen oldu, ilk gün nasıl insin o karın.
yağlı kısımlar çok yumuşak o yağlar esnedi genişledi kendiliğinden nasıl toparlansın.
ALLAH ALLAAH ben ilk 10 fln emzirirken acayip terledimm şimdi hiiç terlemiyorum sadece ufaklığı yıkarken baya enerji sarfediyorum herhal o zaman terliyorum sadecee..bende hala acayip terliyorum gece en az 3 kere üst değiştiriyorum, ne zaman bitecekse şu terleme...
ya benimki de bi bitseydiii baya rahatlayacaktım. üşütüp hasta olmaktan korkuyorum bişey değil..ALLAH ALLAAH ben ilk 10 fln emzirirken acayip terledimm şimdi hiiç terlemiyorum sadece ufaklığı yıkarken baya enerji sarfediyorum herhal o zaman terliyorum sadecee..
kızlar bebişler sürekli ağlıyoo bazen illa kolik olmalarına gerek yok burada bazı müzikler var bebişleri rahatlatan inşallah işinize yarar
Kolik CD’si | Kolik Bebek
inşallah hemen geçerr hasta olmamak için elimizden geleni yapıyoruz sırf bebişlerimiz de hasta olmasın diyee..ya benimki de bi bitseydiii baya rahatlayacaktım. üşütüp hasta olmaktan korkuyorum bişey değil..
iyi hatırlattın bende buzuki orhanın kolik cdsini dinletiyorum ufaklığa biraz sakinliyo.
bana da çorap üstüne yün patik giy dediler valla ne duysam deniyorum şu gaz olayı için :)inşallah hemen geçerr hasta olmamak için elimizden geleni yapıyoruz sırf bebişlerimiz de hasta olmasın diyee..
gaz falan olmasın diye ayakta çorap üstümde uzun kollu dolaşıyorum evdee..
bu müzikler benim oğlana sökmedi yaaa
iyi gidiyor nasıl olsun zor ama çook güzel günler, sen daha tecrübelisin tabii daha kolaydır senin için.nasılsınız taze annişler nasıl gidiyor
bana da çorap üstüne yün patik giy dediler valla ne duysam deniyorum şu gaz olayı için :)
iyi gidiyor nasıl olsun zor ama çook güzel günler, sen daha tecrübelisin tabii daha kolaydır senin için.
yok canım ya daha da zor aslında hangi birine yetişeceğimi şaşırdımdiğerleri bi yandan bebek bi yandan enerji kalmadı bende tam da okulların açılmasına denk geldi zor oluyor yani
aldığım bütün kilolar gitti nerdeyse bir ayda 8 kgyi vermişim
bende hala acayip terliyorum gece en az 3 kere üst değiştiriyorum, ne zaman bitecekse şu terleme...
kizlar bnde dogum yaptim 5 gün oldu hic bi yardimcim akrbam yok gurbetteyyim cok büyük badireler tlattim ve daha düzgün ne uyudum ne dinlndim sirtim catlio agridann hic bisi yetistiremiom cok kötüyüm ilk kez nete bile simdi grdim okadar napicm bilmomdua edin lütfen banaa
iyilik sağlık valla bebişlerle uğraşıyoruz yaa gazlı ve uykusuz geceler geçiriyoruz canım seni sormalıı??nasılsınız taze annişler nasıl gidiyor
ben bi gün çorap giymedim kıvrandı yavrum yaa doğru galibaa..bana da çorap üstüne yün patik giy dediler valla ne duysam deniyorum şu gaz olayı için :)
yani erkek bebiş daha mı rahat oluyoo canım anaamm rahat halim buysaa kız çocuk doğuramam herhalkızlar gaz için baya uğraşıyorsunuz sanırım
ben size işin sırrını vereyim.
kızımda hamileliğim stresli geçti ve kızım sancıdan her gece ağla ağla mahvoluyordu
oğlum da ise hamileliğim daha rahatı sancısı az
canım bende yalnızım inan ev işlerine fln yetişemiyorum oğlum hep kucak istiyoo hop hop hep kucaktayız akşama kadar uyuyunca hemen bişeyler atıştırıyorum yemek yemeye bile fırsatım yok kollarım ağrıdan kopuyoo ama şu lohusalık geçsin hele düzene gireceğiz inşallah hem bebişler hem biz sabret birazcık..kizlar bnde dogum yaptim 5 gün oldu hic bi yardimcim akrbam yok gurbetteyyim cok büyük badireler tlattim ve daha düzgün ne uyudum ne dinlndim sirtim catlio agridann hic bisi yetistiremiom cok kötüyüm ilk kez nete bile simdi grdim okadar napicm bilmomdua edin lütfen banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?