kızlar bu gaz sancısını ne yapacağız yaaa yavrum memedeyken kıvranıyor doymadığı için memeyi bırakamıyor bırakınca ağlıyor aç olduğundan uyuyamıyorda denemediğim kalmadı şu eczanedeki damlalardan kullanan varmı işe yarıyormu aceba son çare onlara kaldım artık
cnm nasılsın bebeğin nasıl 40ınız cıktı die tahmin ediyorum .. hayırlı ugurlu olsun bizim 3 gün kaldı :)
kakasida gecio cnm yaaçişi mi çıkıyo kıyafetlerine? bezini güzel bağladığın halde çıkıyosa pipisine dikkat et aşağı doğru düz dursun bezi kapatırken, yan veya yukarı doğru durursa çişi çıkabilir
pipisini aşağıda tut diyeceksiniz ama onu yapıyorum zaten, sanırım sonra yukarı çıkarıyor sıpa. Bi de bizimki bugün 13 günlük daha göbek bağı düşmedi, ben de bezini göbek bağının altından bağlıyorum, siz bağını bezin içine mi alıyorsunuz?
mericdemir nasılsın cnm nasıl gidiyor annelik
emziği ucundan verirsem emiyo ama emziğin hepsi ağzına girerse öğüryo büyük mü geliyo anlamadım kii.
bez olarak huggies kullandım sızdırma olmadı, jenny willy kullanıyorum arada bol bağlarsam sızıyor canım..
pipipedi de kullandım ilk zamanlar işe yaradı şimdi de arada kullanıyorum ama gerek olmuyo tecrübe kazandım artık..
Kizlar beziniz tasiriyorsa molfiks deneyin birde.prima huggies dar kesim oldugu icin disari cok cikariyor.molfiks daha genis biz molfiks kullaniyoruz sorun yok ilk basta prima huggies aldik hep tasirdi.
kizlar oglum bazen emzirirken uyuyup kalio o zaman da gazini cikariomusunuz yoksa yatiriomusunuz ben cikarma calisiom ama uyudundan cikarmio yan yatiriom mecburen bide altina yaptigin kiyafetleri cogunluk batio sizinde oluomu yoksa benmi bisileri yanlis yapiom
kızlarr nasılsınız?bebişler nasıl?herkes iyidir umarım..bebeğinizin göbek bağını naptınızbrde ne sıklıkla yıkıyorsunuz bebeğinizi..benim oğluşum bugün 20 günlük oldu.yarı kırkımız çıktı.hafta sonu mevlüdümüz var kısmetse..ayy kaynanamlarda gelcek.görümcemin 7 yaşında kızı var beni kızdırıyor yaa.oğluşumla çok ilgili.ama çook ilgili yani.beni rahatsız ediyor.eli ile koluyla oynamk istiyoo sanki oyuncak bebek.laf anlamıyor kucağına almak istiyo.çok şımarık kayınvalidem faln kızıyor ama laaf anlamıyoo napıcam şimdi mevlütte ben..
meraba cnm biz şu an 24 günlüğüz göbeğimiz 9.günde düştü ama duruyo hala gömülmesi gerekiyomuş uygun bi zaman ve yer kolluyoruz gömmek için banyo konusuna da gelince bizim buralar soğudu artık 3 günde falan bi banyo yaptırıyoruz.sen nasıl yapıyorsun
kızlarr nasılsınız?bebişler nasıl?herkes iyidir umarım..bebeğinizin göbek bağını naptınızbrde ne sıklıkla yıkıyorsunuz bebeğinizi..benim oğluşum bugün 20 günlük oldu.yarı kırkımız çıktı.hafta sonu mevlüdümüz var kısmetse..ayy kaynanamlarda gelcek.görümcemin 7 yaşında kızı var beni kızdırıyor yaa.oğluşumla çok ilgili.ama çook ilgili yani.beni rahatsız ediyor.eli ile koluyla oynamk istiyoo sanki oyuncak bebek.laf anlamıyor kucağına almak istiyo.çok şımarık kayınvalidem faln kızıyor ama laaf anlamıyoo napıcam şimdi mevlütte ben..
Kizlar bebek meme emerken yemek icmek olmaz diye bisey duydum deli gibi susuyorum o emerken bu hurafe yuzunden icmiyorum sizce varmi bunun mantikli bi aciklamasi yoksa hurafemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?