2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım zeytinyağı ile kasıklarına masj yapıyrm,bide sıcak su torbası koyuyrmayaklarının altına sakinleşiyo

cnm nasılsın bebeğin nasıl 40ınız cıktı die tahmin ediyorum .. hayırlı ugurlu olsun bizim 3 gün kaldı :)

canım mrb....
evet çıktı canım 40kımız....sizinkide çıkmıştı,sizinkide hayırlı uğurlu olsun.....Allah yaş günlerini kutlamayı nasip eder inşallah....
biz 40 ımızı 39. günde çıkardık teyzesi kız çocuklarının bi gün önceden çıkıyormuş,
ertesi günde anneannemiz gitti kayınvalde geldi hemen arkasından damladı...şimdi hem bebeğe bak hem ona okadar çok yoruldum ki anlatamammm..sinirlerim yıprandı iyice sütümde azaldı bebeğimde iyice huzursuzlanıyo süt olmadığı için.....

çişi mi çıkıyo kıyafetlerine? bezini güzel bağladığın halde çıkıyosa pipisine dikkat et aşağı doğru düz dursun bezi kapatırken, yan veya yukarı doğru durursa çişi çıkabilir
kakasida gecio cnm yaa

cnm göbegine zeytinyagi sür 2güne düser

Cok cabaladim ama mama vermek zorunda kalican. Doktor similac dedi ama ben ilk defa duydugumdan tedirgin oldum. Guvendigim bi doktor ama bilemedim bu sefer.Buyuk kizimda hep aptamil kullanmistim. Similac kullanan oldu mu?

ben ilk oğluma similac vermiştim sadece eczanede satılıyor kaliteli mama
ama her yerde bulamıyorsun
1 ay kullanıp aptamile geçmiştim şimdiki küçük oğlumda direk aptamille başladım
similac benim oğlumu daha kabız yapıyordu sanki ama seninkine iyi gelebilir denyebilirsin bence

mericdemir nasılsın cnm nasıl gidiyor annelik

MRB CANIMMMMMMMMMMM
Nasıl olsun alışmaya çalışıyorum...hergün yeni bi huyu çıkıyo prensesimin.....
uykusuz kalıyrn bazen kendime şaşıyrm ben ki uykuya bayılan nasıl 3 saatlik uykuyla duruyrm die.......olsun kuzucuma herşey değer,o iyi olsun yeter......
eeeeeee canım senin paşan nasıl,Aybüke kabullenebildi mi kıskançlık yapıyor mu?

Kizlar beziniz tasiriyorsa molfiks deneyin birde.prima huggies dar kesim oldugu icin disari cok cikariyor.molfiks daha genis biz molfiks kullaniyoruz sorun yok ilk basta prima huggies aldik hep tasirdi.

Kizlar selam okuyorum AMA yazmaya firsat bulmiuorum
Biz sunnet olduk kurtulduk siddetle tavsiye ederim aglamadi bile . Gunde 2 Kere mama veriorum alistik gibi uykusuzluktan tabiki cook koyuyor memedee icim gecio valla gorusmek uzerre

Kizlar beziniz tasiriyorsa molfiks deneyin birde.prima huggies dar kesim oldugu icin disari cok cikariyor.molfiks daha genis biz molfiks kullaniyoruz sorun yok ilk basta prima huggies aldik hep tasirdi.

huggies ve molfiks not aldım kızlar bir de onları deneyeyim, elimde birkaç günlük bez var onları bitirip alayım, bugün pipiped de geliyor bakalım inşallah işe yarar, sağolun

canım bende öle yapıyorum emzirirken uyuyp kaldığı için yan yatırıyorum uyanmıyor çünkü..

kızlarr nasılsınız?bebişler nasıl?herkes iyidir umarım..bebeğinizin göbek bağını naptınız brde ne sıklıkla yıkıyorsunuz bebeğinizi..benim oğluşum bugün 20 günlük oldu.yarı kırkımız çıktı.hafta sonu mevlüdümüz var kısmetse..ayy kaynanamlarda gelcek.görümcemin 7 yaşında kızı var beni kızdırıyor yaa.oğluşumla çok ilgili.ama çook ilgili yani.beni rahatsız ediyor.eli ile koluyla oynamk istiyoo sanki oyuncak bebek.laf anlamıyor kucağına almak istiyo.çok şımarık kayınvalidem faln kızıyor ama laaf anlamıyoo napıcam şimdi mevlütte ben..

meraba cnm biz şu an 24 günlüğüz göbeğimiz 9.günde düştü ama duruyo hala gömülmesi gerekiyomuş uygun bi zaman ve yer kolluyoruz gömmek için banyo konusuna da gelince bizim buralar soğudu artık 3 günde falan bi banyo yaptırıyoruz.sen nasıl yapıyorsun

bende sakladım göbek bağını göm dediler ama nereye gömcem kediler eşeler falan kıyamam ben hergün yıkıyordum cnm ama bugün burnu tıkalı gibi acaba her gün yıkandığından mı öle ki?

heyy foum ahalisi nerdesiniz. herkes doğumunu yaptı kayboldu ortalardan.. hani biz doğumdan sonra bir sürü paylaşımda bulunacaktık..( yoksa başka bi forum açıldıda benm mi haberim yok ?

ben göbek bağını saklıyorum aslında göm falan dediler ama ben oğlum büyüyünce ona göstercem kendisi isterse gömer dedim kıyamadım bende :)
iki güne bir yıkıyorduk ama hava serinledi bizim ev soğuk oluyor ısınmıyor artık 3 güne çıkarttım..

Bende gobegi dusene kadar gun asiri yikadim 12.gungobek dustu o gun banyo yapmistik zaten ertesi gun durdum yikamadim sonra her gun yikadim sadece bugun hasta gibi yikamicam

Kizlar bebek meme emerken yemek icmek olmaz diye bisey duydum deli gibi susuyorum o emerken bu hurafe yuzunden icmiyorum sizce varmi bunun mantikli bi aciklamasi yoksa hurafemi?

Kizlar bebek meme emerken yemek icmek olmaz diye bisey duydum deli gibi susuyorum o emerken bu hurafe yuzunden icmiyorum sizce varmi bunun mantikli bi aciklamasi yoksa hurafemi?

ben öyle bişey duymadım, şimdiye kadar emzirirken herşeyi içtim hatta yemek bile yedim ne oluyomuş ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…