2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde işe yarıyo bacak hareketleri. gazı çıkana kadar devam et harekete yavaş yavaş. hoşlarına gidiyo kendini bırakıyo zaten.

bizde de var o uyuma gaz çıkarma karışıklığı. emerken uyuyo gazını çıkartırken uyanıp tekrar meme istiyo. gazı çıkartmadan yatırınca yarım saat içinde uyanıyo gazdan.
uyansa da gazını çıkartıyorum, sonra meme vermeden kucağımda gezdirip uyutuyorum, tabi illa meme diye inat etmezse.

Merhaba kızlar bu cumartesi bebek mevlüdü yapacağım. pilav borek elmaı kurabiye bi de boğaca ayran ve cay ikramı olacak
tavsiyesi olan var mı

çişi mi çıkıyo kıyafetlerine? bezini güzel bağladığın halde çıkıyosa pipisine dikkat et aşağı doğru düz dursun bezi kapatırken, yan veya yukarı doğru durursa çişi çıkabilir

bizim kızın da yan yatınca çişi çıkıyor kıyafetlerine.. uyuyakalırsa bende gazını çıkarmak için uğraşmıyorum.. bence yanlış birşey yok yani yaptıklarında..

oglumuz en son 25 eylulde 4.030 gr dı.
prıma premıum care 1 numara yenıdogan bebek bezı kullanıyorduk ve hep çişi sırtına cıkmıs oluyordu.
evımıze hemsıre gelmıstı hastaneden bebek kontrolu ıcın, bıze 2 numara beze gecın cok rahat edersınız demıstı.
bız de prıma aktıf bebek 2 numara aldık. ve cok rahat ettık. hıc sırtına cıkmıyor artık. ılk basta sankı bıraz buyuk gelıyormus gıbı gorunebılır gozunuze ama cıdden cok rahat.
hem fıyatı da daha uygun.

SELAM KIZLAR

tam da benim sormak istediğim şeyden bahsetmişsiniz. Bizim de en büyük sorunumuz oğlumun çiş yapınca bütün kıyafetlerini batırması, günde en az 4 -5 kez tüm kıyafetlerini değiştiriyorum. Nerdeyse her gün çamaşır yıkıyorum. Kusarsa diye mecbur yan yatırıyorum, yattığı taraftan beline kadar ıslatmış olarak uyanıyor ve haliyle üşüyor kuzum. Önce prima premium care 1 numara kullandım, belki küçük geliyordur diye aynısının 2 numarasına başladım ama yine bişey değişmedi. Battaniyesi, çarşafı hatta alezine bile geçiyor bazen. Dün gece bizim yorgana da yaptı sıpa, valla evde yıkanmadık bişey kalmadı, tam altını temizliyorum, bezini bağlıcam şııııırrr bi daha, artık nereye geldiyse. Napıcam var mı bi çözüm bulan. Tek derdim bu olsun inşallah biliyorum ama zor oluyor ya, bana bi akıl verin. Düz yatırsam beline geçmez mi acep?

pipisini aşağıda tut diyeceksiniz ama onu yapıyorum zaten, sanırım sonra yukarı çıkarıyor sıpa. Bi de bizimki bugün 13 günlük daha göbek bağı düşmedi, ben de bezini göbek bağının altından bağlıyorum, siz bağını bezin içine mi alıyorsunuz?

bizim de düşmedi göbeği. bezin dışında bırakıyorum göbeğini. bence pipisine dikkat et, bi şekilde sabitle ya da bezi değiştirsen bilemedim ki

benim oğlumunda neredeyse 2 günde 1 çıkıyodu çişi. bezin bir numara büyüğünü aldım kenarlarını bol bırakmamaya özen gösteriyorum şimdi azaldı yinede arada çıkıyor.
göbeği düşene kadar ben bezlerin ön kısımlarını makasla oyuntu gibi keserek çözüm bulmuştum, doktorda göbeği bezin dışında olsun demişti..

benim emzik verme çalışmalarım hala devam ediyor ama bi türlü almıyor beyfendi sürekli öğürüp duruyor kusacak diyede dayanamıyorum var mı bi çaresi olan..

benim emzik verme çalışmalarım hala devam ediyor ama bi türlü almıyor beyfendi sürekli öğürüp duruyor kusacak diyede dayanamıyorum var mı bi çaresi olan..

benimkide almıyordu cnm azcık kaynamış suya şeker atıyorum tabi az olcak şeker ancak öyle alıyor başka türlü hayatta almıyor .mecbur bende alıştırıyorum yoksa 2 4 saat memeler açık dolaşmak lazım sürekli istiyor.

napıyım bide öyle deniyim bari teşekkürler..

kızlar artık havalar soğudu bebeişleri gece nasıl yatırıyorsunuz, benimki kollarını habire oynattığı için kollar dışarda kalıyor elleri soğuk oluyor devamlı üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum. ben gece normal giydiriyorum üzerine de bi kadife gibi battaniye örtüyorum az mı geliyor acaba?

ben oglumu gece yatırırken uzerıne ınce penye battanıye ortup onun ustune de ınce polar battanıye ortuyorum. ama bızımkının de kolları dısarıda ama eldıvenlerı var elınde.
ıcıne de uzun kollu cıtcıtlı body gıydırıp uzerıne de penye pıjama gıydırıyorum.
doktor bıze usudugunu ensesınden anlarsınız, elınızı hafıf ıcerı sokup bakın dedı.
bebeklerın ellerı ve ayakları genelde soguk olur aten onu baz almayın dedı.

prıma premıum care kullanma, prıma aktıf bebegın 2 numarasını al farkı goreceksın. aynı sorunu bız de yasadık.
altını actıgımda etrafa veya uzerıne çiş yapmaması ıcın bı formul bulduk :)
e-bebek ın sıtesınden baby&me ıslak mendıller var, 3 lu paketınden alınca yanında "pipiped" dıye bır hedıye verıyor.
altını degıstırırken onu pıpısıne takıyoruz. çiş yapsa bıle o emıyor.

gobek bagına gelınce, eger hala dusmedıyse bazın dısında bırakman gerekıyor.

bizim de düşmedi göbeği. bezin dışında bırakıyorum göbeğini. bence pipisine dikkat et, bi şekilde sabitle ya da bezi değiştirsen bilemedim ki

sağolun kızlar cevaplarınız için, ozzy cim aktif bebeği de dün denedim yine çıkardı, bugün yine deneyeyim bari.

Bez markasını değiştirmeyi düşünmedim hiç, prima sözde en iyisi ya. başka marka kullanan var mı aranızda. Pipipedi duymuştum hatta bi ara niyetlendim almaya ama almadım, bugün sipariş vereyim bari. Sorunu çözersem yazarım kızlar.

ben emziği bir kez denedim, bir iki emiyor bakıyor süt yok atıyor ağzından, sonra hooopp bi daha. Ben de vermemeye karar verdim, ha bire emziriyorum, napıyım demekki emmeye ihtiyacı var.

ben emziği bir kez denedim, bir iki emiyor bakıyor süt yok atıyor ağzından, sonra hooopp bi daha. Ben de vermemeye karar verdim, ha bire emziriyorum, napıyım demekki emmeye ihtiyacı var.

emziği ucundan verirsem emiyo ama emziğin hepsi ağzına girerse öğüryo büyük mü geliyo anlamadım kii.
bez olarak huggies kullandım sızdırma olmadı, jenny willy kullanıyorum arada bol bağlarsam sızıyor canım..
pipipedi de kullandım ilk zamanlar işe yaradı şimdi de arada kullanıyorum ama gerek olmuyo tecrübe kazandım artık..

slm canım....
benimkininde kollar hep dışarıda uyuyor,geceleri ellerine eldivnlerini çıkarnıyrm elleri sıcak kalıyo.
üzerindede çıtçıtlı body ve pijaması oluyo,penye battaniye ve polar battaniyeyeylede örtüyrm....
ayaklı tulum bile giydirsem içinde çorap oluyo,tulumun üstünede patik giydiriyrm....

benimkide çoğunlukla memede uyuyakalıyo,gazını çıkarmaya kalksam uyancak die korkuyrm yan yatırıyrm sadece....
benim miniğimde öncekeri altını alırken her tarafı batırıyrdu,sadece kendi kıyafetlerini değil benim üstümüde.... şimdileri bıraktı o huyunu bindebir yapıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…