bizde işe yarıyo bacak hareketleri. gazı çıkana kadar devam et harekete yavaş yavaş. hoşlarına gidiyo kendini bırakıyo zaten.Bende o hareketleri buldum youtube dan işte göbeği kanadığı için korkuyorum yapamıyorum bacaklarını hareket ettiriyorum ama işe yaramıyor sanki yavrum yaaa gazı çıkmadan rahat ememiyor da doymadığından uyuyamıyorda doktora götüreyim bakalım ne diyecek
bizde de var o uyuma gaz çıkarma karışıklığı. emerken uyuyo gazını çıkartırken uyanıp tekrar meme istiyo. gazı çıkartmadan yatırınca yarım saat içinde uyanıyo gazdan.kizlar oglum bazen emzirirken uyuyup kalio o zaman da gazini cikariomusunuz yoksa yatiriomusunuz ben cikarma calisiom ama uyudundan cikarmio yan yatiriom mecburen bide altina yaptigin kiyafetleri cogunluk batio sizinde oluomu yoksa benmi bisileri yanlis yapiom
kizlar oglum bazen emzirirken uyuyup kalio o zaman da gazini cikariomusunuz yoksa yatiriomusunuz ben cikarma calisiom ama uyudundan cikarmio yan yatiriom mecburen bide altina yaptigin kiyafetleri cogunluk batio sizinde oluomu yoksa benmi bisileri yanlis yapiom
kizlar oglum bazen emzirirken uyuyup kalio o zaman da gazini cikariomusunuz yoksa yatiriomusunuz ben cikarma calisiom ama uyudundan cikarmio yan yatiriom mecburen bide altina yaptigin kiyafetleri cogunluk batio sizinde oluomu yoksa benmi bisileri yanlis yapiom
pipisini aşağıda tut diyeceksiniz ama onu yapıyorum zaten, sanırım sonra yukarı çıkarıyor sıpa. Bi de bizimki bugün 13 günlük daha göbek bağı düşmedi, ben de bezini göbek bağının altından bağlıyorum, siz bağını bezin içine mi alıyorsunuz?
pipisini aşağıda tut diyeceksiniz ama onu yapıyorum zaten, sanırım sonra yukarı çıkarıyor sıpa. Bi de bizimki bugün 13 günlük daha göbek bağı düşmedi, ben de bezini göbek bağının altından bağlıyorum, siz bağını bezin içine mi alıyorsunuz?
benim emzik verme çalışmalarım hala devam ediyor ama bi türlü almıyor beyfendi sürekli öğürüp duruyor kusacak diyede dayanamıyorumvar mı bi çaresi olan..
benimkide almıyordu cnm azcık kaynamış suya şeker atıyorum tabi az olcak şeker ancak öyle alıyor başka türlü hayatta almıyor .mecbur bende alıştırıyorum yoksa 2 4 saat memeler açık dolaşmak lazım sürekli istiyor.
tam da benim sormak istediğim şeyden bahsetmişsiniz. Bizim de en büyük sorunumuz oğlumun çiş yapınca bütün kıyafetlerini batırması, günde en az 4 -5 kez tüm kıyafetlerini değiştiriyorum. Nerdeyse her gün çamaşır yıkıyorum. Kusarsa diye mecbur yan yatırıyorum, yattığı taraftan beline kadar ıslatmış olarak uyanıyor ve haliyle üşüyor kuzum. Önce prima premium care 1 numara kullandım, belki küçük geliyordur diye aynısının 2 numarasına başladım ama yine bişey değişmedi. Battaniyesi, çarşafı hatta alezine bile geçiyor bazen. Dün gece bizim yorgana da yaptı sıpa, valla evde yıkanmadık bişey kalmadı, tam altını temizliyorum, bezini bağlıcam şııııırrr bi daha, artık nereye geldiyse. Napıcam var mı bi çözüm bulan. Tek derdim bu olsun inşallah biliyorum ama zor oluyor ya, bana bi akıl verin. Düz yatırsam beline geçmez mi acep?
bizim de düşmedi göbeği. bezin dışında bırakıyorum göbeğini. bence pipisine dikkat et, bi şekilde sabitle ya da bezi değiştirsen bilemedim ki
benim oğlumunda neredeyse 2 günde 1 çıkıyodu çişi. bezin bir numara büyüğünü aldım kenarlarını bol bırakmamaya özen gösteriyorum şimdi azaldı yinede arada çıkıyor.
göbeği düşene kadar ben bezlerin ön kısımlarını makasla oyuntu gibi keserek çözüm bulmuştum, doktorda göbeği bezin dışında olsun demişti..
prıma premıum care kullanma, prıma aktıf bebegın 2 numarasını al farkı goreceksın. aynı sorunu bız de yasadık.
altını actıgımda etrafa veya uzerıne çiş yapmaması ıcın bı formul bulduk :)
e-bebek ın sıtesınden baby&me ıslak mendıller var, 3 lu paketınden alınca yanında "pipiped" dıye bır hedıye verıyor.
altını degıstırırken onu pıpısıne takıyoruz. çiş yapsa bıle o emıyor.
gobek bagına gelınce, eger hala dusmedıyse bazın dısında bırakman gerekıyor.
benim emzik verme çalışmalarım hala devam ediyor ama bi türlü almıyor beyfendi sürekli öğürüp duruyor kusacak diyede dayanamıyorumvar mı bi çaresi olan..
ben emziği bir kez denedim, bir iki emiyor bakıyor süt yok atıyor ağzından, sonra hooopp bi daha. Ben de vermemeye karar verdim, ha bire emziriyorum, napıyım demekki emmeye ihtiyacı var.
kızlar artık havalar soğudu bebeişleri gece nasıl yatırıyorsunuz, benimki kollarını habire oynattığı için kollar dışarda kalıyor elleri soğuk oluyor devamlı üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum. ben gece normal giydiriyorum üzerine de bi kadife gibi battaniye örtüyorum az mı geliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?