2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim kizimda da bebekliginden beri vardi. 3.5 yasanda azaldi. Sebamed dahil o sinif urunler arttiriyordu. Bioderma denedim stabil kaldi kismen azaldi. Ilk aylar yuzundeydi bi sure sonra vucuda da yayilmisti. Hala dermokozmetik urunler kullaniyor. Cildi atopik. En iyi cilt doktorlarina goturdum.ilerleyen yaslarda gecer dendi.
Simdi bebegimdede var. mustela ve bioderma kullaniyorum. Henuz vucutta yok. Insallah artmaz.
Bu markalari satan eczanelerden deneme urunleri alip deneyebilirsiniz.alisveris yaptiginiz bi eczane verir.ici beyaz kalmaz ,kucuk kucuk kalirsa alerjiktir.
Hergun yikamayla azaliyorsa fazla kalin giyiniyor olabilir. Ortam cok sicak olabilir.
Insallah alerjik deildir.

Arada bir okumak için giriyorum şimdi de yazıyım dedim. kimsecikler yok ama buralarda,1 ay önce aynı anda en az 30 kişi olurdu bu başlıkta,hepsi face hesabına kaçtı galiba,şikayet edicem onları,burda tanışıp face'e kaçtıkları için :))
biz bugün 33 günlük olduk,ha bire emiyoruz,sütümüz çok,çok şükür,hatta eme eme bitiremio ufaklık,bende sağıp buzluğa atıyorum,en büyük sorunumuz uyku.uyutana kadar çok uğraştırıyo,hep omzumda uyuyo,iyice dalsın diye bekliyorum,ama yerine yatırır yatırırmaz açıyo gözlerini,basıyo yaygarayı :) emzik vermek istemiyorum meme emmesi körelmesin diye,afrikalılar gibi memeler açıkta geziyoruz,her ağladığında tepiyorum ağzına :)
1 aylık kontrolümüzü de atlattık. kilomuz 3912 olmuş,günde 40 g almış ortalama,boyuda 50 cmden 55 cme çıkmış,büyümesi de çok iyi Allah'a şükürler olsun.siz de hberler nasıl?

masallah cnm bizde de durum farklı değil devamlı emısıoz sabah kahvaltısıyla duruorum eşimde işte o olunca ona paslıorum bnde annemi çağırdım biraz baktı da bende dinlndim bişiler atıstırdım.. vitamin haplarıma devam edıyorum yoksa ayakta duramam herhalde.. burda kimsecikler kalmadı aradan bi girip yazan var mı dıye bakıorum bnde yoksa bnde kaçanlardanım :))

Sevgili eylül anneleri öncelikle merhaba..inşallah bende ocak annesi olucam Allahın izniyle.geçmiş sayfalarınızı okudum duygulandım zaman geçmiyor gibi geliyor insana ama çok çabuk geçiyor.hepiniz cennet kokulu bebişlerinizlesiniz şimdi biz ocak annelerinide yavaş yavaş doğum heyecanı sardı malum..Ben Allah izin verirse epudral normal doğum istiyorum,aranızda epudral normal doğum yapan varmı merak ettim.önerirmisiniz epudrali onu sorucaktım

Son düzenleme:

bence sıkma canını süt bazen artıyor bazen azalıyor heleki kafaya takınca çok azalır.bende il k 20 gün geceleri vermek zorunda kaldım şimdi çok şükür iyi.allah bebişlerimizi bize bağışlasın.

çok haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum önemli olan aldığı kilodur.bide bebek günde 5-6 defa çiş kaka yapıyorsa tamamdır.

professional mader.

çok haklısın canım bu durumu göz ardı ediyor kızcağızlar.

kızlar çok feci gaz sancısı çekti oğlum.metsil biogaia zinco nurse harvey hepsini kullandık çaylarda cabası en sonunda infacol kullandım işe yaradı.

kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ben de bugün dr.a götürmeyi düşünüyordum ama önce dediklerinizi uygulamaya karar verdim, azalmazsa pazartesi götürürüm artık.

ben epidural yaptırmasaydım doğuramazdım herhalde. açılmam 8 saatte ancak 2 cm artınca mecburen epidural yaptırdım. yoksa en az bi 10 saat daha o tavan yapmış sancılarla bekleyecektim, ama epiduralden sonra herşey o kadar o kolay oldu ki, hem geri kalan açılmayı beklemem sırasında hem de doğum sırasında hiç ağrı hissetmedim. Eğer açılman geç ilerliyorsa kesinlikle yaptırmanı öneririm. Zaten epidurali kendi açılman 4 cm olmadan yapmıyorlar. Epidural açılmayı hızlandırıyor, benim iğneden sonra geri kalan 6 cm açılmam 1,5 saatte oldu hem de acısız. Allah yrdımcın olsun canım. Sorun olursa cevaplarım yine.

cevap verdiğin için teşekkür ederim tatlım.içimi rahatlattın.kesin epudral olucam zaten..korkular başladı:18:

ben hastaneye gittiğimde epidural için çok geç olmuştu maalesef yapamadılar, kısmet ikinci bebeğe artık :))

Kizlar bebegimin gobegi 12.gun dustu bugun 26. Gunumuz hala sari akinti var bana hic normal gelmedi esim bisey yoktur diyo ama beb evham yapinca batikon aldi 2 gundur onu suruyoz ama gecmedi gibi carsamba aylik kont var gostercem tipta saglik ocaginda hemsire bakti bisey yok dedi ama benim icim hic rahat degil uc kalmis hibi toplu ignenin basindan az buyuk sizde nasil foto cekip koycam ama suan cok huysuz acaba canimi yaniyor

Selam cnm bizim dokgorumuz 1ay sarı leke yyapabilid dedi göbeği için.

Selam hanımlar sifremi unuttum biturlu giremedm. Biz iyi sayılırız bide gazimiz olmiyaydi. Ozledm valla sizle muhabbeti. Yav bi gaz için yokmu kocakari seyleri

selam kızlar iyisindizdir umarım, uzun zamandır yazamıyorum....biz kızımla çok iyiyiz.....son 4 aydırki misafir trafiğimiz bugün son buldu.....kayınvaldem de kırkımızı çıkardı perşembe günü ve bugün hayırlısıyla yola çıkııyor.... eşim onu otogara bırakmaya gitti....
artık eski ev halimize dönüyoruz......kızıma ilk defa tamamen ben bakacağım.....Kurban da da tatile gitmeyi düşünüyoruz sapancaya....yakın bir yer seçtik ki bebek için sıkıntı olmasın diye malum daha çok ufak.....bebek ile tatil için bir tavsiyeniz var mı bana acaba????

Selam hanımlar sifremi unuttum biturlu giremedm. Biz iyi sayılırız bide gazimiz olmiyaydi. Ozledm valla sizle muhabbeti. Yav bi gaz için yokmu kocakari seyleri

kocakarı ilacı sayılır mı bilmem colica diye bi şurup içinde kimyon, anason, dereotu bitkileri var. günde bi kaç kez veriyorum eczacımıza danıştık o önerdi kendileride kullanmışlar bize de iyi geldi. 15 tl ye aldık

Ohh tadını cikarin tatilin

Olmazsa onuda deniyim. Doktorumuz metsil verdi. Çok etkili diyemem. Ayaklarına sıcak havlu koyuyorum. Biraz rahatlatıyor

Oylemi ohh be bende problem var ki sari akinti bitmedi diyodum sagol canim:)[/QUOT

rahat oool

selam kızlar ,

Hamileyken doğsun istiyorduk şimdi 3-4 aylık olsun diye göz göz bakıyorum bu ağlama krizleri ancak o zaman geçiyormuş.. 3-5 saatlik uykularla duruyorum bunyem iflas ediyor diyebilirim çünkü düngece emzirirken ağla ağla bi hal oldum gazını cıkaramadım en son eşimi uyandırdım o çıkardı gazını herkes aynı sanırım .. kimse topiğe giremıo nerde o eski kalabalık topiğimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…