şükriyeee bende özledimm arada gir şekerimmmmseni ve güzel kızını öptümm
selam kızlar ,
Hamileyken doğsun istiyorduk şimdi 3-4 aylık olsun diye göz göz bakıyorum bu ağlama krizleri ancak o zaman geçiyormuş.. 3-5 saatlik uykularla duruyorum bunyem iflas ediyor diyebilirim çünkü düngece emzirirken ağla ağla bi hal oldum gazını cıkaramadım en son eşimi uyandırdım o çıkardı gazınıherkes aynı sanırım .. kimse topiğe giremıo nerde o eski kalabalık topiğimizz
slm kızlar nasılsınız... ya bnm prensesim çok sancı çekio hep uykusu bölünüoo..inanır mısınız dün akşam 10 dan sonra bi daha uyumadı tabi bu günde.. nası bi bünye bu kadar dayanır uykusuzluğa hayretler içerisindeyim... bn yastığa başımı koysam bayılcam ama bnm kzıımda tık yok ne yapsamki yaa..oy oyyy onun çektiği sıkıntıyı görmek dayanılmaz(
arkadaşlar 22günlüğüz ama hala sütümüz yetmiyo.mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum ve emmeye aldığımda uyuyo orda iki çekip uyuyo inanın 3 saat gögsümde kaldığı oldu gögsümden inince basıyo çığlığı elim kolum şaşmış durumda yavrumu doyuramıyorum
slm kızlar nasılsınız... ya bnm prensesim çok sancı çekio hep uykusu bölünüoo..inanır mısınız dün akşam 10 dan sonra bi daha uyumadı tabi bu günde.. nası bi bünye bu kadar dayanır uykusuzluğa hayretler içerisindeyim... bn yastığa başımı koysam bayılcam ama bnm kzıımda tık yok ne yapsamki yaa..oy oyyy onun çektiği sıkıntıyı görmek dayanılmaz(
Bazı bebeklerin yüzünde neden beyaz sivilceler oluşur?
Bebeğinizin yüzünde oluşan beyaz sivilcelerin nedeni, cildinde tıkanmış ter ve yağ bezleridir.Bu bezler daha çok burun, yanaklar ve çenede milia adı verilen topluiğne başı büyüklüğünde beyaz noktacıkların oluşmasını sağlar.Sakın bu noktaları sıkmaya kalkmayın.Çünkü ter ve yağ bezleri birkaç hafta içinde çalışmaya başlayacağından kendiliğinden kaybolur.
kızlar naber?yaa oğluşum memem dışında uyumuyor deli olucam ya.memeden ayırıp yatağa yatırdım mı basıyo çığlığı..ne yapçam bilmiyorum ya.mememde uyup kalıyor bazen 5 dakika emiyor uyuyup kalıyor tabi 5 dk.emdiği için doymuyor.hemen uyanıyor..acaba 40 ı çıkınca değişir mi.yoksa ben yandım.emzkte almıyor.
merhaba,
bebegıne mama destegı yapan annelere bır onerım olacak.
anne sutune en yakın mama " golden goat"
genelde aptamıl kullanılıyor, ben de oyle yapıyorum. ama bu soyledıgım mama dunyadakı en ıyı bebek mamasıymıs.
400 gr ı 35 tl cıvarında ama bence deger.
yarın memorıal hastanesınde dr kontrolumuz var saat 4 te. 1 ayımız bıttı.
doktorumuz profesor, o nedenle cok guvenıyorum kendısıne.
mama ıle ılgılı onun da fıkırlerını alıp sıze yazacagım...
bugun 1.ayın sonundakı hepatıt b aşımızı yaptırdık saglık ocagında....
bizim kırkımız çıktı ama oğlum hala aynııı senin dediğin gibi sadece mememde ve kucağımda uyuyor bırakınca ağlıyor bende alıştım artık 24 saat kucağımda hatta dün gece oğlum kucağımdayken uyudum, benimki de emzik almıyor bebedor ve nuk denedim hep öğürdü şimdi avent aldım bunda problem yok arada emiyor sonra fırlatıyor.. valla tüm gün slingle geziyorum yoksa bende kafayı yiyecektim...
yaaa ben kırkı çıksın diye gün sayıyorum düzelecek bebeğim diye kırkı çıkıncada mı düzene girmeyecek bu minikler. hafta sonu annemde gidiyor ben nasıl baş edeceğim bu gaz sancılarıyla bilmiyorum(
4o banyomuzu yaptık mıs gıbı oldukk ınss uykularımızz duzelır artıkk ruh gıbı gezmektenn yoruldum
doğum dikişlerim yanlış iyileşmiş...ve tekrar dikişlerin açılıp dikilmesi gerekiyor...cok sinirlerim bozuk..boyle bişey duydunuz mu hiç....doğumdan değil dikişten korkmuştum hep...korktuğum başıma geldi...40ım çıksın iyileşir umuduyla bekledim,iyileşmedi...bugun başka bir doktora gittim, tekrar dikilmesi lazım dedi...ağlayacaktım hüngür hüngür....hayattan soğudum ya...ilk kez keşke sezeryan yapsaydım dedim...boyle bişey başına gelen var mı???????? ha bu arada Medicana'daki kendi doktorum olan sibel hanım mantar deyip göndermişti beni bir krem yazıp...ama ben bu agrının dikişlerden geldiğini biliyordum....hani kumaş kasar ya öyle bir şey...ayaklarıma vuruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?