2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim ayni sorunlari yasiyordum ben karyola almistim bebegime ne hayal ettiysem artik:) tabi bebegim memede uyuyo karyolasina koyunca uyaniyodu tabi bu arada uyanmasin diye gazini almiyodum buda bana kolik olarak dondu
Sonra besik aldik ve bebegime emzik alistirdim daha dogrusu alistirmaya calisiyorum canim emzigi agzina koy elinle emzigi tutarken elin yanagina degsin bebeginin o zaman tutuyo agliyo agliyo kesinlikle tutmicak gibi gelcek ama sakin birakma fetyat ediyo bizimki renk degistiriyo ama en faxla 45 sn sonra tutmus oluyo ve gozler aninda kapaniyo simdi benim sorunum uykuya dalmadan agzindan cikmasi o zaman cildiriyo neyse canim sen dene bak cok rahat etcen ins.

Gecmis olsun nasil boyle bi hata yapabiliyorlar hayret dogrusu sen canini sıkma sutunu ve bebegini dusun moral cok onemli umarim problemsiz bi sekilde cozulur..

kızlar slm yazdıklarınızı okudumda demekki tek zombi gibi gezen ben değilim.sizdeki sorunlar bendede var.bebeğim hep memede kalmak istiyor.memesiz uyumuyor.yerine koyunca 5 dk sonra uyanıyor.benle uyumak istiyor.birde durmadan kusuyor.boğulcak diye sürekli başındayım.evde tekim bazen yemek bile yiyemiyorum.açlıktan tansiyonum düşüyor.sinirlerim geriliyor.evimide temizleyemiyorum.40'ı çıkınca düzelir dediler.bugün 51 günlük olduk hala aynı.ne zormuş bebek bakmak.bebeği durmadan kusan varmı aranızda.

ay seni çok iyi anlıyorum.ben bebeğimin kırkı çıkanakadar hiçyalnız kalmadım.ya anneme ya kayınvaideme gittim yada onlar bende kaldılar.ama kırkı çıktığı gün herkes evine gitti.kaldım yalnız.dışımdan belli etmedim ama için için ağladım resmen ben bunla nasıl başedeceğiim diye.çünkü bizimkinin bütün sorunlar haricinde akşam saaş17:00 ile 21:30 arası ağlama krizi oluyor.kollarımda hal kalmıyor.eşiminde işleri yoğun mesaiye kalıyor.ancak 23:00 da geliyor.kendimiçok yalnız hissediyorum bazen

kızlar kanal d yi açın.gazlı bebekler için falan masajlar yapılacakmış...

hepimiz aynıyız:)))) o değil de ne zaman güzel bir uyku çekeceğim onu merak ediyorum.
gece 12 den sonra bölük bölük sabah 5 ten sonra da uyku muyku yok.
bizim gaz problemimiz çok fazla değildi. bir kaç gündürde kıvranıyor minik kuzum.aslında gazı çıkıyor bence ama neden kıvranıyor anlamıyorum.....

günaydın anneler bakıyorum herkeste aynı sorunlar
benim de perşembe 40 ım bitiyor.genelde şu memede kalma problemi yaşanıyor benim kızım da öyleydi asla yalancı meme vermem ve sallamaya alıştırmıcam diyen ben lafımı yedim ve memeye alıştırmak zorunda kaldım ve ana dizi dedikleri salıncakta uyumaya alıştırdım.Başka türlü memelerim yara olmuştu artık.Sizlere tavsiyem memeye alıştırın herkes zamanında emmiş kimsede bir sorun yok sonuçta psikolojimiz önemli süt açısından.Ben doktora sordum uyum sağlamak için sürekli memede kalmak istiyor normal dedi.Gaziçin de bizim çok sorun olmuyor şükür her gün rezene çayı içiyorum bir iki kaşık kızıma da veriyorum bir de nurse harveys diye bitkisel bir ilaç var o işe yarıyor mu bilmiyorum ama sabah ve akşam veriyorum bi de karnına ve sırtına masaj yapıyorum bacaklarını hareket ettiriyorum çok sorun olmuyor.Gece kurulu saat gibi her iki saatte uyanıyor emiyor uyuyor hemen yavrum.
Allah herkese kolaylıklar versin...

geçmiş olsun cnm yaaa...inşallah bir an önce iyileşirsin.

bizimki bu gece nöbetteydi, her yere işedi bi güzel, sonra da birkaç kez kustu, dün banyo yaptırmıştım sanırım üşüttük kuzumu. Nevresim yastık hepsini attım makinaya, şimdi de yatağı silicem, o küçücük pipiyle bu kadarını nasıl beceriyor hala aklım almıyor.

benim yaramaz da kendi kafasını denk getiriyo boş bulunursam :)

kızlar benim saçlarım çok fazla dökülmeye başladı yaa, demir ilacı içsem kabız oluyorum diye korkudan içemiyorum da off

merhabalr bayanlar nasılsınızz 2 haftadır net yoktu giremedim maalesef.. herkeste bi gaz sancısı var okuduğuma göree. ben gaz sancısı olduğu zaman bir su bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı rezene yarım çay kaşığı anason ve çay kaşığının ucuyla tane kimyon ve bir tane küp şeker koyuyorum 5-10 dk demleniyoo saat gece 10 gibi 30cc veriyorum oğluma çok rahat ediyoo yavrumm ama sürekli vermiyorum kendiside çıkartsın gazını diyee tavsiye ederim..
maalesef kızlarr kolik bi bebeğe sahibim akşam saat 8 de başlıyoruz gece1-2ye kadar deli gibi ağlıyoruz bazen saat 3ü bulduğu bile oldu eşim ve ben helak oluyoruzz sonunda yorgunluktan uyuyo bazen elektrikli süpürge aspiratör sesi ve makinenin sıkma programı sakinleştiriyoo bazende onlar bile fayda etmiyoo 4 ayın sonunda geçermiş kolik bakalım geçecek mi en kısa zamanda geçmesini ümit ediyorum ALLAHTAN eşim bugün itibariyle 1 ay yıllık izne çıktı idare edeceğiz artık nöbetleşe zaten işe tekrar başladığında bebişimiz 2.5 aylık olacak biraz daha düzene girer diye ümit ediyorumm.. akşamları kucağımızda taşımaktan kollarımız kopuyoo en yakın zamanda kanguru yada sling almayı düşünüyorum inşallah..

geçmiş olsun cnm .. umarım iileşmişsindir..

beni de kabız yapıyo demir ilaçları. hamileyken de hiç içmedim nerdeyse. dr kontrolde yüzün solgun ilaçlarını iç dedi.
öyle uyku basıyo bazen sanırım kansızlık var, kabız olmaktan da nefret ediyorum kilo aldırıyo bi de.
hurma yedim baya o zaman halsizlik yoktu, kan ilacı yerine günde 5-6 hurma. işe yarıyo da her gün hurma da yenmez ki:26:

ay cnm aynı dertten muzdarıbız en son dayanamadım k.v ye geldm kalmaya eşim de vardıyalı gece 12.45 te gelıo cok zorlanıorum bazen bebekle beraber ağlıorum bugun 46. günümüz eşim evde olmadıgı zaman ac kalıorum yemek yapmak bı yana ev temzlığı hatta wc ye bıle gıdemıorum cunku bnmkıde kusuo kysarda boğulur dıee aklım cıkıo Allah korusun..

bende baş dönmesi fln oluyo ozamanlarda pekmez içiyorum ilaçların yerine geçsin diye ama yinede saçlarım acayip dökülmeye başladı..

kızlar ecrin söylemişti sanırım molfix sızdırmıyor diye, molfix kullanmaya başladık bizde sızdırma sorunu olmadı şimdilik iyi gidiyor.

Ahh canım yaa daha annem gitmeden yalnızlığın acısı çöktü içime zaten onlardan ayrı kalmanın acısı vardı şimdi bide bebek olunca nasıl idare edeceğim diye onun sıkıntısı başladı bende.( öyle ağlama krizlerine girerse ne yaparım bilmiyorum sinirlerim şimdiden harap durumda zaten( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dua etmekten başka çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…