- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
Canim ayni sorunlari yasiyordum ben karyola almistim bebegime ne hayal ettiysem artik:) tabi bebegim memede uyuyo karyolasina koyunca uyaniyodu tabi bu arada uyanmasin diye gazini almiyodum buda bana kolik olarak dondukızlar naber?yaa oğluşum memem dışında uyumuyor deli olucam ya.memeden ayırıp yatağa yatırdım mı basıyo çığlığı..ne yapçam bilmiyorum ya.mememde uyup kalıyor bazen 5 dakika emiyor uyuyup kalıyor tabi 5 dk.emdiği için doymuyor.hemen uyanıyor..acaba 40 ı çıkınca değişir mi.yoksa ben yandım.emzkte almıyor.
Gecmis olsun nasil boyle bi hata yapabiliyorlar hayret dogrusu sen canini sıkma sutunu ve bebegini dusun moral cok onemli umarim problemsiz bi sekilde cozulur..doğum dikişlerim yanlış iyileşmiş...ve tekrar dikişlerin açılıp dikilmesi gerekiyor...cok sinirlerim bozuk..boyle bişey duydunuz mu hiç....doğumdan değil dikişten korkmuştum hep...korktuğum başıma geldi...40ım çıksın iyileşir umuduyla bekledim,iyileşmedi...bugun başka bir doktora gittim, tekrar dikilmesi lazım dedi...ağlayacaktım hüngür hüngür....hayattan soğudum ya...ilk kez keşke sezeryan yapsaydım dedim...boyle bişey başına gelen var mı???????? ha bu arada Medicana'daki kendi doktorum olan sibel hanım mantar deyip göndermişti beni bir krem yazıp...ama ben bu agrının dikişlerden geldiğini biliyordum....hani kumaş kasar ya öyle bir şey...ayaklarıma vuruyor...
yaaa ben kırkı çıksın diye gün sayıyorum düzelecek bebeğim diye kırkı çıkıncada mı düzene girmeyecek bu minikler. hafta sonu annemde gidiyor ben nasıl baş edeceğim bu gaz sancılarıyla bilmiyorum(
doğum dikişlerim yanlış iyileşmiş...ve tekrar dikişlerin açılıp dikilmesi gerekiyor...cok sinirlerim bozuk..boyle bişey duydunuz mu hiç....doğumdan değil dikişten korkmuştum hep...korktuğum başıma geldi...40ım çıksın iyileşir umuduyla bekledim,iyileşmedi...bugun başka bir doktora gittim, tekrar dikilmesi lazım dedi...ağlayacaktım hüngür hüngür....hayattan soğudum ya...ilk kez keşke sezeryan yapsaydım dedim...boyle bişey başına gelen var mı???????? ha bu arada Medicana'daki kendi doktorum olan sibel hanım mantar deyip göndermişti beni bir krem yazıp...ama ben bu agrının dikişlerden geldiğini biliyordum....hani kumaş kasar ya öyle bir şey...ayaklarıma vuruyor...
bizimki bu gece nöbetteydi, her yere işedi bi güzel, sonra da birkaç kez kustu, dün banyo yaptırmıştım sanırım üşüttük kuzumu. Nevresim yastık hepsini attım makinaya, şimdi de yatağı silicem, o küçücük pipiyle bu kadarını nasıl beceriyor hala aklım almıyor.
kızlar benim saçlarım çok fazla dökülmeye başladı yaa, demir ilacı içsem kabız oluyorum diye korkudan içemiyorum da off
cnm gyneferon mu kabız yapıo sana
doğum dikişlerim yanlış iyileşmiş...ve tekrar dikişlerin açılıp dikilmesi gerekiyor...cok sinirlerim bozuk..boyle bişey duydunuz mu hiç....doğumdan değil dikişten korkmuştum hep...korktuğum başıma geldi...40ım çıksın iyileşir umuduyla bekledim,iyileşmedi...bugun başka bir doktora gittim, tekrar dikilmesi lazım dedi...ağlayacaktım hüngür hüngür....hayattan soğudum ya...ilk kez keşke sezeryan yapsaydım dedim...boyle bişey başına gelen var mı???????? ha bu arada Medicana'daki kendi doktorum olan sibel hanım mantar deyip göndermişti beni bir krem yazıp...ama ben bu agrının dikişlerden geldiğini biliyordum....hani kumaş kasar ya öyle bir şey...ayaklarıma vuruyor...
kızlar slm yazdıklarınızı okudumda demekki tek zombi gibi gezen ben değilim.sizdeki sorunlar bendede var.bebeğim hep memede kalmak istiyor.memesiz uyumuyor.yerine koyunca 5 dk sonra uyanıyor.benle uyumak istiyor.birde durmadan kusuyor.boğulcak diye sürekli başındayım.evde tekim bazen yemek bile yiyemiyorum.açlıktan tansiyonum düşüyor.sinirlerim geriliyor.evimide temizleyemiyorum.40'ı çıkınca düzelir dediler.bugün 51 günlük olduk hala aynı.ne zormuş bebek bakmak.bebeği durmadan kusan varmı aranızda.
ay seni çok iyi anlıyorum.ben bebeğimin kırkı çıkanakadar hiçyalnız kalmadım.ya anneme ya kayınvaideme gittim yada onlar bende kaldılar.ama kırkı çıktığı gün herkes evine gitti.kaldım yalnız.dışımdan belli etmedim ama için için ağladım resmen ben bunla nasıl başedeceğiim diye.çünkü bizimkinin bütün sorunlar haricinde akşam saaş17:00 ile 21:30 arası ağlama krizi oluyor.kollarımda hal kalmıyor.eşiminde işleri yoğun mesaiye kalıyor.ancak 23:00 da geliyor.kendimiçok yalnız hissediyorum bazen
beni de kabız yapıyo demir ilaçları. hamileyken de hiç içmedim nerdeyse. dr kontrolde yüzün solgun ilaçlarını iç dedi.
öyle uyku basıyo bazen sanırım kansızlık var, kabız olmaktan da nefret ediyorum kilo aldırıyo bi de.
hurma yedim baya o zaman halsizlik yoktu, kan ilacı yerine günde 5-6 hurma. işe yarıyo da her gün hurma da yenmez ki:26:
ay seni çok iyi anlıyorum.ben bebeğimin kırkı çıkanakadar hiçyalnız kalmadım.ya anneme ya kayınvaideme gittim yada onlar bende kaldılar.ama kırkı çıktığı gün herkes evine gitti.kaldım yalnız.dışımdan belli etmedim ama için için ağladım resmen ben bunla nasıl başedeceğiim diye.çünkü bizimkinin bütün sorunlar haricinde akşam saaş17:00 ile 21:30 arası ağlama krizi oluyor.kollarımda hal kalmıyor.eşiminde işleri yoğun mesaiye kalıyor.ancak 23:00 da geliyor.kendimiçok yalnız hissediyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?