- 31 Temmuz 2012
- 98
- 16
- 88
- 40
kızlar ecrin söylemişti sanırım molfix sızdırmıyor diye, molfix kullanmaya başladık bizde sızdırma sorunu olmadı şimdilik iyi gidiyor.
bende baş dönmesi fln oluyo ozamanlarda pekmez içiyorum ilaçların yerine geçsin diye ama yinede saçlarım acayip dökülmeye başladı..
ay cnm aynı dertten muzdarıbız en son dayanamadım k.v ye geldm kalmaya eşim de vardıyalı gece 12.45 te gelıo cok zorlanıorum bazen bebekle beraber ağlıorum bugun 46. günümüz eşim evde olmadıgı zaman ac kalıorum yemek yapmak bı yana ev temzlığı hatta wc ye bıle gıdemıorum cunku bnmkıde kusuo kysarda boğulur dıee aklım cıkıo Allah korusun..
arkadaşlar ilk aylarda bebeğimize rezene ve gece çayı vermek doğru mu sizce?doktorunuz önerdi mi hiç?ben milupanın granül şeklindeki çayları kullanıyorum.
Şimdiye kadar annem yanımda diye kv pek gelemedi hiç değilse o problemim olmadı annem gidince onlara gitmek zorunda kalmak istemiyorum yaaa ben hep kırkı çıkacak bebek düzene girecek diye bekliyorum bugün 23 günlük oldu gün sayıyorum ben kırkı çıkacak diye ama size bakıyorum kırkı çıkması da yetmiyor yani problemler hiç bitmiyor offf offf
benim yaramaz da kendi kafasını denk getiriyo boş bulunursam :)
kızlar ecrin söylemişti sanırım molfix sızdırmıyor diye, molfix kullanmaya başladık bizde sızdırma sorunu olmadı şimdilik iyi gidiyor.
ya napıcaz kızlar bu gaz sorunun... yavrum memeyi bırakıo kıvranmaktan 40 çıksın düzelir diolar ama pek inanasım gelmiooo
bak o da ayrı bi başarı
önceden prima mı kullanıyordun canım? ben prima kullanıyorum, sızdırma sorunu var, molfix ben de denicem.
ya ben gazı olunca hemen eşime veriyorum oğlumu, ben ne kadar uğraşsam da gazı ya çıkmıyor ya da çok az çıkıyor ama eşim daha kolay çıkarıyor. Sanırım yine internette okumuştum, babaların vücut sıcaklığı daha fazla olduğu için ve kalp atışları bebek tarafından daha iyi duyulabileceğinden babaların gaz çıkarması daha kolay oluyormuş. Eşiniz göğsüne alsın bebeğinizi ve sırtını okşasın, bi deneyin isterseniz.
ya napıcaz kızlar bu gaz sorunun... yavrum memeyi bırakıo kıvranmaktan 40 çıksın düzelir diolar ama pek inanasım gelmiooo
Canlar Nasılsınız..herkes ve bebişler iyi mi?gaz orunu bizde de var.arkadaşım yeni doğan bebeğine çay kaşığı ile ıhlamur veriyormuş çok rahatlatıyor diyor.böyle yapan var mı?birde emzirdikten sonra benim göğüslerim çok acıyor nasıl sızlıyor anlatamam.sizinde öle oluyor mu?
benim oğlum da cok gazlı..44 gun oldu...40nın cıkmasıyla hiiic alakası yok...fasa fisooooo.....gunde 3 kez rezene bana mısın demiyo...ben kendim de iciyorum ise yaramıyo...cocuk gazlıysa bu bir sure bole gidiyo maalesef...kakasını yapmakta zorlanırsa yarım cay kasıgı zeytinyağı veriyorum aklınızda olsun...baska da biseye inanmıyorum...cekicem ben bunu boleee
göğüs uçlarımı acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?