2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende baş dönmesi fln oluyo ozamanlarda pekmez içiyorum ilaçların yerine geçsin diye ama yinede saçlarım acayip dökülmeye başladı..

saç dökülmesi doğum sonrasındaki hormonlardan da oluyo. tabi kansızlık da etkiliyodur

Şimdiye kadar annem yanımda diye kv pek gelemedi hiç değilse o problemim olmadı annem gidince onlara gitmek zorunda kalmak istemiyorum yaaa ben hep kırkı çıkacak bebek düzene girecek diye bekliyorum bugün 23 günlük oldu gün sayıyorum ben kırkı çıkacak diye ama size bakıyorum kırkı çıkması da yetmiyor yani problemler hiç bitmiyor offf offf

arkadaşlar ilk aylarda bebeğimize rezene ve gece çayı vermek doğru mu sizce?doktorunuz önerdi mi hiç?ben milupanın granül şeklindeki çayları kullanıyorum.

arkadaşlar ilk aylarda bebeğimize rezene ve gece çayı vermek doğru mu sizce?doktorunuz önerdi mi hiç?ben milupanın granül şeklindeki çayları kullanıyorum.

bana sağlık ocağındaki hemşire 1 çay kaşığı rezene verebilirsin demişti, bende kendim rezene içiyorum henüz bebeğe vermedim

k.v. ye kızıorum edıorum ama yine eline düştüm kadının :) 40 çıkınca da değişen bişi olmuo cnm şimdi bana 3 aylık olunca düzelir dediler onu bklıorum

ya napıcaz kızlar bu gaz sorunun... yavrum memeyi bırakıo kıvranmaktan 40 çıksın düzelir diolar ama pek inanasım gelmiooo

benim yaramaz da kendi kafasını denk getiriyo boş bulunursam :)

bak o da ayrı bi başarı

kızlar ecrin söylemişti sanırım molfix sızdırmıyor diye, molfix kullanmaya başladık bizde sızdırma sorunu olmadı şimdilik iyi gidiyor.

önceden prima mı kullanıyordun canım? ben prima kullanıyorum, sızdırma sorunu var, molfix ben de denicem.

ya napıcaz kızlar bu gaz sorunun... yavrum memeyi bırakıo kıvranmaktan 40 çıksın düzelir diolar ama pek inanasım gelmiooo

ya ben gazı olunca hemen eşime veriyorum oğlumu, ben ne kadar uğraşsam da gazı ya çıkmıyor ya da çok az çıkıyor ama eşim daha kolay çıkarıyor. Sanırım yine internette okumuştum, babaların vücut sıcaklığı daha fazla olduğu için ve kalp atışları bebek tarafından daha iyi duyulabileceğinden babaların gaz çıkarması daha kolay oluyormuş. Eşiniz göğsüne alsın bebeğinizi ve sırtını okşasın, bi deneyin isterseniz.

huggies kullanıyodum bi iki kere sızdı numarası küçüldüğünden sanırım, sonra bi numara büyük jenny willy kullandım onda baya sızma oldu hergün üst baş değiştirip elbise yıkanıyodu, şimdi molfix iyi geldi bize 3 no kullanıyoruz..
valla gazını eşim benden iyi çıkarıyo

benim oğlum da cok gazlı..44 gun oldu...40nın cıkmasıyla hiiic alakası yok...fasa fisooooo.....gunde 3 kez rezene bana mısın demiyo...ben kendim de iciyorum ise yaramıyo...cocuk gazlıysa bu bir sure bole gidiyo maalesef...kakasını yapmakta zorlanırsa yarım cay kasıgı zeytinyağı veriyorum aklınızda olsun...baska da biseye inanmıyorum...cekicem ben bunu boleee

Canlar Nasılsınız..herkes ve bebişler iyi mi?gaz orunu bizde de var.arkadaşım yeni doğan bebeğine çay kaşığı ile ıhlamur veriyormuş çok rahatlatıyor diyor.böyle yapan var mı?birde emzirdikten sonra benim göğüslerim çok acıyor nasıl sızlıyor anlatamam.sizinde öle oluyor mu?

canım aynı sorun bizdede var kucaktayken yaatarken bişi yok ama emerken kıvranıyor yavrum kıvranmaktan memeyi bırakıyor ac olduğu içinde uyuyamıyor tüm düzenimiz bozuldu denemediğim şey kalmadı ne masajlar yapıyorum ,doktor colico diye bi şurup yazmıştı bir haftadır onu kullanıyorum oda kar etmedi rezene veriyorum bana mısın demiyor sinirlerim tamamen bozuldu artık(

göğüs uçlarımı acıyor

Ahh canım yaaa haklısın valla biz çekicez bunu böyle ben kırkı çıkınca geçecek diye gün sayıyordum sizi görüyorum onada inancım kalmadı artık(

slm kızlar
yaklaşık bir haftadır dağıldım resmen.....çok yorgun ve uykusuzum..bebeğim saat 13 te bi uyanıyor gece saat 11 e kadar bağırıp duruyo......
hep kucak ve meme istiyoo yavrucak...

sizin bebişler nasıl?

merhaba canım bizim küçük gündüz akıllı karnı tok oldumu yatıo bakınıo gecede 3 - 4 gibi kalkıyo sonra uyku yok bana :s öğlen 12 ye kadar dağılıyorum resmen şuan annem yanımda o gidince dahada zorlanacam uykusuzluk çok zor bu arada ben günde 1 en fazla 2 kere mama takviyesi yapıyorum sütüm bazen kaynamıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…