2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimki de aynı canım üstelik gece 2 den sonra uyku yok illa kucağımda durup beni dinleyecek yanıma yatırsam bile kabul etmiyo :)
gündüzleride beraber koala gibi geziyoruz evde hep üstümde uyuyo alıştım artık..

1 saat bile yattığı yerden bakınsa daha ne isterim.. günde 3 saatlik uykuyla duruyorum gazdan kıvranırken elimden bişey gelmemesi de cabası.

Son düzenleme:
kızlar beim kakasını yapamıyor. dün akşamdan beri ıkınıyor.masaj yaptım. rezene verdim,hareket ettrdim.poposunun kenarlarrına zeytinyağı sürdüm.
hatta en son çare 1-2 damla zeytin yağı bile verdim14:
ne yapacağım ben(

canım poposunu yakmyacak şekilde sıcak suyla bi parça pamuğu ıslat poposunu o pamukla uyarmayı dene bide küçük bi sabun parçasından bahsediyodu bi arkadaş tam bilmiyorum ama inş işe yarar

kızlar oğlum bugün iki kere yeşil kaka yaptı normalde sarı olması gerekiyor demi yeşil olması kötü mü

Kakaya safra karışırmış ondan yeşil renk olurmuş normalmiş ayrıca fazla beslenen bebeğinde kakası yeşil olurmuş internetten araştırmıştım.

canım benm kızımda aynı durumdaydı..2-3 gün kakasını yapamıodu bnde snn gibi bunları denedim ama asıl çare sende canım.. yani snn sütünde... rezeneyi kendin iç hemen snn sütünü etkileyeek hemen dene bak ben çok faydasını gördümm..rahatlasın kuzun

canım poposunu yakmyacak şekilde sıcak suyla bi parça pamuğu ıslat poposunu o pamukla uyarmayı dene bide küçük bi sabun parçasından bahsediyodu bi arkadaş tam bilmiyorum ama inş işe yarar
sağol cnm yaptım ama yine olmadı(
kızlar oğlum bugün iki kere yeşil kaka yaptı normalde sarı olması gerekiyor demi yeşil olması kötü mü
bende fazla beslenen bebeğin kakası yeşil olur diye biliyorum.emziriyor musun mama mı veriyorsun bilmiyorum ama hem emzirip hem mama veriyorsan mamanın cc sini biraz azaltabilirsin

sağol cnm..geçen haftaya kadar annem yanımdaydı. doğumdan itibaren kayısı hoşafı marmelatı hiç eksik olmazdı hergün 2-3 bardak içerdim. acaba o da mı etkiliydi diye düşünmeye başladım şimdi.hemn gidip marmelat sulandırayım rezeneye de devam edeyim

kızlar annem gitti ve ben PERT:))
dağıldım resmen.hasta oldum 2 günde. vücut direncim düştü(
ev desen her yer her yerde.mutfağı görmek bile istemiyorm:))
ben zaten tipsiz:))saç baş kıyafetler o biçim:))
inşallah en kısa zamanda toparlanırız:))
birde benim kalçam doğumdan sonra gitmedi.hep kalacak mı ki(

benim de 22 gün oldu doğum yapalı hala biraz göbeğim ve kalçam var.kendimi hala hamile gibi hissediyorum .süt yapsın diye de onu ye bunu ye diye yoğun baskı altındayım bu gidişle uzun bir süre de zayıflayamıcam galibayeni pantolon alayım dedim geçenlerde hiçbiri güzel durmadı moralim çok bozuldu korse aldım bir işe yarar mı bilmiyorum bakalım..

bugun 48. gunum cnm ama bende pertim oğlum hep memede durmak istio sabah 5 ten beri nerdeyse memede yıo kusuo emzırmıyım desem ağlamasına dayanamıorum
yemek yapmak bı yana daha kahvaltı yapamadım.. evın temzlığı zaten imkansız..
bn hamile kaldığım kg a nerdeyse dondum ama eski kotlarım olmuo sanırım kemiklerim genişledi hala hamile pantolonlarımı gıyıorum 75 kg um

bnmde kotu cnm hep memede tutuorum cunku meme dısında zıran zıran aglıo oğlum ne yapıcam bilemıorum annem 3 ay olsun duzelir dio ama daha 48. gundeyız.. yemek temızlık vs yapamıorum hatta wc ye gıdemıorum

ben de yeni pantolon falan bakayım dedim ama cesaret edemiyorum.(

cnm emzik denedin mi?? önceleri iğrenebilir öğürebilir ama ısrarla vemeye çalışsan biraz rahat edersin belki. ne bileyim şekerli suya batır öyle ver.
bir dehemen almıyorlar.bendeyeni yeni denemeye başladım. önce öğürüp çıkarıyor. sonra dudaklarına yaklaştırıp saaya sallaya veriyorum.alıyor ağzına çıkarmak istiyor ama ben elimle tutuyorum. 30 sn falan sonra emmeye başlıyor.yani biraz uğraşmak gerekiyor.
bnimde daha 6 kilom var hamile kalmadan önceki kiloma(dışarı bile çıkmıyorum. hastaneye bile eşofmanla ( büyük gelen eşofmanım vardı şimdi oluyır) onunla gidiyorum
yarın 1 aylık olacağız.yemek falan doğru düzgün bende yiyemiyorum.uyku düzenim zaten yok ama yine de kilo vemem hızlı olmadı.

Son düzenleme:

slm cnm.aynı bende öleyim üstelik annelerde olmama rağmen.ama bayramda artık bende tek kalmaya başlıcam.annem okadar yardımcı olduğu halde pertsem yalnız kalınca ne olacak bilmiyorum.benim de oğlum hep mememde kalmak istiyor yalnız kalınca wc.ye bile gidemicem galiba.bakalım allah yardımcımız olsun.ben hamilelil boyunca 20 kilo almıştım 26 gün oldu bugün doğum yapalı 10 kilosunu vermişim ama göbek duruyor.korse hiç işe yaramadı.nette okumuştum zaten korse işe yaramaz diyordu.en güzeli spor ama nasıl? )) kalça desen benimde duruyor doum sonrası 6 ay içinde vücüt kendini yeniliyormuş öle duymuştum

emziği ilk günden verdik cnm emıo ama herzaman almıo dediğin gibi yapıorum oğürüo bi de bakkal emziği alıyım dedim buaksam onu da deniycem..bende aynı şeyi düşünüorum bu kadar yıemıoruz edemıoruz kg vermemiz lazım ama hareket yok sanırım oyuzden veremıorum

ben de 6 ay içinde toparlanır diye duydum bakalım göreceğiz. ben de de hafif göbek var.şu jölemsi olanından. bana da sar daha 40 ın çıkmadı sarınca düzelir dediler. hep unutuyorum:))

ben bakkal emziği aldım. 1 TL:)) diğerini ağzına bile almadı.3 tane emzik bekliyor öylece.bakkal emziği anne memesine benzediği için birazcık kabul edio:))ben pek beceremiyorum vermeyi annem verebiliyordu...ben de annemin taktiklerini uyguluyorum işte bugün zar zor verebildim azıcık
keşke annem yakınımda otursaydı(

merhabalar herkese
sütleriniz ne alemde kızlar benim çok yok sol göğsümde daha çok humana aldım rezene de içiyorum ama çok sık emmek istiyor acaba yetmiyor mu ki su da çok içiyorum:26:
Birde su anda annemde yanımda annem gidince ne yapıcam diye düşünüyorum sanki o gidince beceremeyecekmişim gibime geliyor:26:kayınvalidem var ama annem gibi olmaz ki

Ben de hç yapmam dediğim şeyleri yapmaya başladım kızlar, oğlumuzu alıştırdık gece ancak bizim yatağımızda yatıyor

emzirirken uykuya dalıyor, küçük beşiğine koyuyorum gözler fal taşı gibi açılıyor, haydeee sil baştan tekrar emzir gazını al vs... valla biz de baktık aramıza alınca sesi çıkmıyor, kolayımıza geldi tabi her gece öyle yapmaya başladık ama aramızda da öyle tatlı yatıyordu, anlıyor yanında olduğumuzu melül melül gözlerimin içine bakıyor sıpa. Hep iyice dalsın kendi yatağına götüreyim diyorum, nerdeeee ben ondan önce uyuyorum.

ayrıca hala öküz gibi kiloluyum, hiç bi kıyafetim olmuyo, hala hamile pantolonumu giyiyorum. Kaç kilo verdim bilmiyorum, korse takmayı da bıraktım, karnımın çoğu gitti ama hala var. Böyle yumuşak yumuşak bi garip bişey. Zaten karnım karardı, o çizgi iyice belirginleşti, sanki tüyler de çoğaldı, ben bu kadar kıllımıydım diyorum, valla karnıma bakmak istemiyorum artık. Kuzenin nikahı var içine girdiğim bişey yok.

Ama olsun oğlum çok tatlı, herşeye değer, dün bebek arabası almaya gittik, hamileyken her şeyi almıştım sadece bebek arabası almamıştım onu da seneye yaza alırım diyordum. Hayatımın hatasıymış, dışarı çıkıcaz bebeği götüremiyoruz, hastaneye gittik kuzum battaniyelerde pişti. Bebeği bırakamıyorum kimseye, minicik çocuğu götürsen o da kötü. Neyse dün apar topar aldık da kurtulduk bu dertten.

Bebeğimi bir kere anneme bıraktım, süt sağdım bıraktım 75 cc, onu içmiş bi dakikada sonra doymamış ağlamış. O 75 cc yi sağana kadar anam ağladı benim sıpa anında bitiriyo. Dandik bi pompa almış kocam sizinki de böyle zor mu sağılıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…