slm kızlar
yaklaşık bir haftadır dağıldım resmen.....çok yorgun ve uykusuzum..bebeğim saat 13 te bi uyanıyor gece saat 11 e kadar bağırıp duruyo......
hep kucak ve meme istiyoo yavrucak...
sizin bebişler nasıl?
merhaba canım bizim küçük gündüz akıllı karnı tok oldumu yatıo bakınıo gecede 3 - 4 gibi kalkıyo sonra uyku yok bana :s öğlen 12 ye kadar dağılıyorum resmen şuan annem yanımda o gidince dahada zorlanacam uykusuzluk çok zor bu arada ben günde 1 en fazla 2 kere mama takviyesi yapıyorum sütüm bazen kaynamıo
kızlar beim kakasını yapamıyor. dün akşamdan beri ıkınıyor.masaj yaptım. rezene verdim,hareket ettrdim.poposunun kenarlarrına zeytinyağı sürdüm.
hatta en son çare 1-2 damla zeytin yağı bile verdim14:
ne yapacağım ben(
kızlar oğlum bugün iki kere yeşil kaka yaptı normalde sarı olması gerekiyor demi yeşil olması kötü mü
kızlar beim kakasını yapamıyor. dün akşamdan beri ıkınıyor.masaj yaptım. rezene verdim,hareket ettrdim.poposunun kenarlarrına zeytinyağı sürdüm.
hatta en son çare 1-2 damla zeytin yağı bile verdim14:
ne yapacağım ben(
sağol cnm yaptım ama yine olmadıcanım poposunu yakmyacak şekilde sıcak suyla bi parça pamuğu ıslat poposunu o pamukla uyarmayı dene bide küçük bi sabun parçasından bahsediyodu bi arkadaş tam bilmiyorum ama inş işe yarar
bende fazla beslenen bebeğin kakası yeşil olur diye biliyorum.emziriyor musun mama mı veriyorsun bilmiyorum ama hem emzirip hem mama veriyorsan mamanın cc sini biraz azaltabilirsinkızlar oğlum bugün iki kere yeşil kaka yaptı normalde sarı olması gerekiyor demi yeşil olması kötü mü
canım benm kızımda aynı durumdaydı..2-3 gün kakasını yapamıodu bnde snn gibi bunları denedim ama asıl çare sende canım.. yani snn sütünde... rezeneyi kendin iç hemen snn sütünü etkileyeek hemen dene bak ben çok faydasını gördümm..rahatlasın kuzun
kızlar annem gitti ve ben PERT:))
dağıldım resmen.hasta oldum 2 günde. vücut direncim düştü(
ev desen her yer her yerde.mutfağı görmek bile istemiyorm:))
ben zaten tipsiz:))saç baş kıyafetler o biçim:))
inşallah en kısa zamanda toparlanırız:))
birde benim kalçam doğumdan sonra gitmedi.hep kalacak mı ki(
slm kızlar
yaklaşık bir haftadır dağıldım resmen.....çok yorgun ve uykusuzum..bebeğim saat 13 te bi uyanıyor gece saat 11 e kadar bağırıp duruyo......
hep kucak ve meme istiyoo yavrucak...
sizin bebişler nasıl?
ben de yeni pantolon falan bakayım dedim ama cesaret edemiyorum.benim de 22 gün oldu doğum yapalı hala biraz göbeğim ve kalçam var.kendimi hala hamile gibi hissediyorum .süt yapsın diye de onu ye bunu ye diye yoğun baskı altındayım bu gidişle uzun bir süre de zayıflayamıcam galibayeni pantolon alayım dedim geçenlerde hiçbiri güzel durmadı moralim çok bozuldu korse aldım bir işe yarar mı bilmiyorum bakalım..
bugun 48. gunum cnm ama bende pertim oğlum hep memede durmak istio sabah 5 ten beri nerdeyse memede yıo kusuo emzırmıyım desem ağlamasına dayanamıorum
yemek yapmak bı yana daha kahvaltı yapamadım.. evın temzlığı zaten imkansız..
bn hamile kaldığım kg a nerdeyse dondum ama eski kotlarım olmuo sanırım kemiklerim genişledi hala hamile pantolonlarımı gıyıorum 75 kg um
ben de yeni pantolon falan bakayım dedim ama cesaret edemiyorum.(
cnm emzik denedin mi?? önceleri iğrenebilir öğürebilir ama ısrarla vemeye çalışsan biraz rahat edersin belki. ne bileyim şekerli suya batır öyle ver.
bir dehemen almıyorlar.bendeyeni yeni denemeye başladım. önce öğürüp çıkarıyor. sonra dudaklarına yaklaştırıp saaya sallaya veriyorum.alıyor ağzına çıkarmak istiyor ama ben elimle tutuyorum. 30 sn falan sonra emmeye başlıyor.yani biraz uğraşmak gerekiyor.
bnimde daha 6 kilom var hamile kalmadan önceki kiloma(dışarı bile çıkmıyorum. hastaneye bile eşofmanla ( büyük gelen eşofmanım vardı şimdi oluyır) onunla gidiyorum
yarın 1 aylık olacağız.yemek falan doğru düzgün bende yiyemiyorum.uyku düzenim zaten yok ama yine de kilo vemem hızlı olmadı.
ben de 6 ay içinde toparlanır diye duydum bakalım göreceğiz. ben de de hafif göbek var.şu jölemsi olanından. bana da sar daha 40 ın çıkmadı sarınca düzelir dediler. hep unutuyorum:))slm cnm.aynı bende öleyim üstelik annelerde olmama rağmen.ama bayramda artık bende tek kalmaya başlıcam.annem okadar yardımcı olduğu halde pertsem yalnız kalınca ne olacak bilmiyorum.benim de oğlum hep mememde kalmak istiyor yalnız kalınca wc.ye bile gidemicem galiba.bakalım allah yardımcımız olsun.ben hamilelil boyunca 20 kilo almıştım 26 gün oldu bugün doğum yapalı 10 kilosunu vermişim ama göbek duruyor.korse hiç işe yaramadı.nette okumuştum zaten korse işe yaramaz diyordu.en güzeli spor ama nasıl?)) kalça desen benimde duruyor doum sonrası 6 ay içinde vücüt kendini yeniliyormuş öle duymuştum
emziği ilk günden verdik cnm emıo ama herzaman almıo dediğin gibi yapıorum oğürüo bi de bakkal emziği alıyım dedim buaksam onu da deniycem..bende aynı şeyi düşünüorum bu kadar yıemıoruz edemıoruz kg vermemiz lazım ama hareket yok sanırım oyuzden veremıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?