2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen canim bende senin gibi yapmam dedigim seyleri yapiyorum bosver bence ben cok stres oluyordum bebegime yanlis sekilde bakiyorum bakamiyorum diye sonra bir arkadasim bana anne olarak neyin dogru oldugunu hissediyorsan onu yap dedi bu soz gercekten donum noktasi oldu sonucta her bebek farkli kitaplarda yazanlari tum bebekler kabul etmiyorlar onlarinda kisiligi var simdi yeri gelince emzikte veriyorum uyumayinca salliyorumda
Bu arada ben iki gogsumu yarim saatte sagiyorum 110 cc cikiyor

ayyy ölüyorum.bir anda göğsüm şişti ve ateşlendim. bebeğimde kakasını yapamıyor ağlıyor kucağımda ikimiz ağlaşıyoruz.(
canım bool bool sağ göğüslerini ben mastitin kıyısından döndüm yeni doğu yaptığımda ağrıdan ölüyodum hemen pompa aldık sağdık ve rahatladım oğlum şişlikten ememiyou bile..
merhaba canım...
adet olmuşsun büyük ihtimal.. benim 30.gün kesildi bi kaç gün sarı akıntı oldu sonra tekrar az az kanamam oldu sonra tekrar sarı akıntı 37.gün fln bi kaç damla kan geldi ertesi günde foşurt adet olmuşum eskisi gibi adet sancısı çekmedim ama hafif kasıklarımda sancı oldu canım..

Selamlar herkese :) burayı okuyunca biraz olsun moralim düzeliyo,yalnız olmadığımı hissediyorum,çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz. ben hala emzik vermemek ve sallamadan uyutmak çin direniyorum,çok zorlanıyorum ama kararımdan dönmek istemiyorum. dün 40ımız çıktı,saat 18le 20 arası ağlama krizimiz oluyo ama susturulamayacak kadar yoğun değil. bende de basur var,dün doktora gittim,proctolog diye bir krem verdi,dün gece ve sabah sürdüm,iyi geldi,aynı sorunu yaşayanlar varsa tavsiye ederim,spiral taktırıp taktırmamakta kararsız kaldım,ama nette baya kötü yorumlar okudum,o yüzden vazgeçtim. 52 kiloya düştüm yeniden ama bazı pantolonlarım sıkıyo kemiklerim genişledi sanırım biraz. göğüslerim normalde küçüktü,şimdi de 85 beden oldu,güzel oldu yani :) sütüm çok fazla Allaha şükür,kızım ne kadar emsede bitmiyo,sağarak rahatlıyorum ancak,umarım hep böyle devam eder. rezene çayını kesinlikle öneriyorum,sabah akşam içiyorum bir de bol bol su. umarım 3 aylık olunca herşey yoluna girer. hepimize Allah sabır ve kolaylık versin...

Sütü az gelen anneler bir kitapta okudum sütü suya göre sıcak su daha çok getiriyormuş o yüzden bol bol bitki çayı içelim.

selam kızlar uzun süredir doğumdan sonra bileklerimde ağrı vardı nedenini bulduk bende de quervain diye bi hastalık olmuş, ellerimi çok kullanmamaya çalışıyorum ama nereye kadar.. benden haberler böyle.

ben de 56 kiloyum...ama eskden olan pantalonlara girsem de eskisi gibi degilim..kaslarım da gevşek...igalba benim de kemiklerim genişledi..belki 2-3 ay sonra toparlarım..amaaan neyse...TAKMIYORUMMM...albüm mü çıkarcam, dizide mi oynıcam sanki...sağlığım yerinde olsunda...anal fissür berbat bişi....sıcak oturma banyosu denen şeyi tavsiye ederim...

selam anneler bizde bugün doktora gittik tam 1 aylık olduk doktorum kilo alımının sınırda olduğunu söyledi benim sütüm geç geldiği için mama wermiştik ama çok az vermişiz ilk hafta 400 gr kadar düşmştü kilosu doktorumuz mama takviyesi yapmak istermisin dedi bende çok şart değilse vermiyim dedim o da bana bir ilaç olduğunu yan etkisinin anne sütünü arttırdığını bebeğe de dokunmadığını söyledi isteyen olursa yazarım ismini ben henüz başlamadım inşallah işe yarar

aaahhh ahhhh canım sormaaaa.....en azından sen saç kestirebilmişs,in ben onu bile yapaöadım henüz....iiice saldım gitti.....hiç beğenmiyrm kendimi......
kilo lonusuna gelincw hiç sorma canım oda ayrı bi dert benim için....aynen eski kıyafetlerime girmem mümkün değil...
10 kilo fazlam var umarım yaza kadar verebilirim..tonbiş tombiş dolaşıyorm yaaaaaaaaaa

canım bende şunu öneriyrm....
erik hoşafı yada kayısı hoşofı....mükemmel hem beni rahatlatıyoo hemde kızımııı

dun bi kaç kıyafet denedim hiç biri yakışmadı zaten kafam kadar göğüslerim var ne gıysemkocaman duruo onde bugunde avm den bakıcaz belkı yakısan bişi bulurum hiç umudum yok

merhaba kızlar
benim oğlum 30 ağustosta 2 aylık olucak . günüzleri hiç uyumuyor memede uyuya kalıyor veya dizime yastık koyuyorum dizimde biraz uyukluyor ne zaman bir yere koysam zırt saniyesinde uyanıyor be ne yapıcam sizde bunu yaşıyormusunuz
ayrıca süt konusunda çok dertliyim
her şeyi ama aklınıza gelen her şeyi yapıyorum yine az yine az özel bir bilgisi olan varsa lütfen yazsın mama takviyesi günde 3*4 defa yapıyorum ama bu kadar uğraşmaya sütüm neden az stresim yok kendimi çok yormuyorum da neden böyle
doğumda 8 kilo hastanede bıraktım geldim ama süt olsun diye uğraştıım için çok ciddi kilo aldım yemesem iyice sütüm kaçıyor
gerçi kiloyu takmıyorum sonra veririmde bu süt olayını ve kucak olayını ne yapmalı

ya bende aynı sorunu yaşıyorum sütüm bebeğime yetmiyor ve doğduğundan beridir sürekli mama takviyesi yapıyoruz doktorun size önerdiği bu ilacın adını yazarsanız bende kendi doktorumla görüşüp kullanmak istiyorum... mesaj sayım henüz 100 olmadığı için özel mesaj yazamıyormuşum, o yüzden buradan sordum )

ilacın adı motillium ama prospektüsünde emziren anneler doktora danışmadan içmeyiniz emziren annelerde kullanılması önerilmemektedir yazıyor doktor verdi ama içmesemmi acaba benimde kafam karıştı şimdi

kızlaaar,sizce emzirirken saç boyatmak sakıncalı mıdır?

Evet aynı soruyu ben de soruyorum. Bayramdan önce bir toparlansak, tipimizi düzeltsek :)

Ben yeni bir şey almak istemiyorum, bu kiloyu kabul etmek istemediğim için. Bari mecbur kalayım eski kıyafetlerime girmeye Birkaç gün önce gardroptaki herrr kıyafetimi denedim üşenmeden. Eskiden bol oldugu için giyemediğim birkaç tanesi oldu, onları bayramlık yapmaya karar verdim. İzinli oldugum için evde her türlü idare ediyorum, dogumdan beri pek dışarı da çıkmadımç o yuzden bu eksikliği farketmemiştim :s

Sanırım dediğin gibi oldu. Çünkü doktora gittim. Her şey normal, parça kalması, yara, enfeksiyon vs yok dedi. adet mi dedim. tam öyle de diyemem, bu şekilde arada olabilir, adet gibi düzenli olmayabilir, vucudun tam eski düzenine dönmedi henüz dedi. kırk sonu diye bir şey varmış, herkeste olmazmış ama kırk çıktıktan sonra yine biraz kanama olabiliyormuş. Kısacası sabırla 'normale' dönmeyi beklemek gerekiyor.

kuru dut cnm cok fayda edıomus ben denemedim formulunu de bilmiorum ama bi bakarsın netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…