ya bende aynı sorunu yaşıyorum sütüm bebeğime yetmiyor ve doğduğundan beridir sürekli mama takviyesi yapıyoruzdoktorun size önerdiği bu ilacın adını yazarsanız bende kendi doktorumla görüşüp kullanmak istiyorum... mesaj sayım henüz 100 olmadığı için özel mesaj yazamıyormuşum, o yüzden buradan sordum )
ilacın adı motillium ama prospektüsünde emziren anneler doktora danışmadan içmeyiniz emziren annelerde kullanılması önerilmemektedir yazıyor doktor verdi ama içmesemmi acaba benimde kafam karıştı şimdi
canım geçmiş olsun nasıl bi hastalıkmış ki bu:44: dikkat etmeye çalış o zaman tez zamanda geçer inşallah dikkat et kendine..selam kızlar uzun süredir doğumdan sonra bileklerimde ağrı vardı nedenini bulduk bende de quervain diye bi hastalık olmuş, ellerimi çok kullanmamaya çalışıyorum ama nereye kadar.. benden haberler böyle.
benimde 5 kg fazlam var cinnet geçircem yaa yaza kadar şöyle bi fitleşsek miss olur miiisss.aaahhh ahhhh canım sormaaaa.....en azından sen saç kestirebilmişs,in ben onu bile yapaöadım henüz....iiice saldım gitti.....hiç beğenmiyrm kendimi......
kilo lonusuna gelincw hiç sorma canım oda ayrı bi dert benim için....aynen eski kıyafetlerime girmem mümkün değil...
10 kilo fazlam var umarım yaza kadar verebilirim..tonbiş tombiş dolaşıyorm yaaaaaaaaaa
canım gündüzleri yüzüstü yatır ama takip et sürekli gündüz çok rahat uyuyolar bi dene istersen..merhaba kızlar
benim oğlum 30 ağustosta 2 aylık olucak . günüzleri hiç uyumuyor memede uyuya kalıyor veya dizime yastık koyuyorum dizimde biraz uyukluyor ne zaman bir yere koysam zırt saniyesinde uyanıyor be ne yapıcam sizde bunu yaşıyormusunuz
ayrıca süt konusunda çok dertliyim
her şeyi ama aklınıza gelen her şeyi yapıyorum yine az yine az özel bir bilgisi olan varsa lütfen yazsın mama takviyesi günde 3*4 defa yapıyorum ama bu kadar uğraşmaya sütüm neden az stresim yok kendimi çok yormuyorum da neden böyle
doğumda 8 kilo hastanede bıraktım geldim ama süt olsun diye uğraştıım için çok ciddi kilo aldım yemesem iyice sütüm kaçıyor
gerçi kiloyu takmıyorum sonra veririmde bu süt olayını ve kucak olayını ne yapmalı
taş gibi oluyo göğüsler canım ve koltukaltından başlayan ve göğüslerini yavaş yavaş kaplayan şiddetli bi ağrı oluyoo..Kizlar bu mastirtun belirtieri ne nasil oluyo benimde gogsumde sizi var korktum simdi
ayyyy yaaaaa bnde mi adet oluyorum o zamancanım bool bool sağ göğüslerini ben mastitin kıyısından döndüm yeni doğu yaptığımda ağrıdan ölüyodum hemen pompa aldık sağdık ve rahatladım oğlum şişlikten ememiyou bile..
merhaba canım...
adet olmuşsun büyük ihtimal.. benim 30.gün kesildi bi kaç gün sarı akıntı oldu sonra tekrar az az kanamam oldu sonra tekrar sarı akıntı 37.gün fln bi kaç damla kan geldi ertesi günde foşurt adet olmuşumeskisi gibi adet sancısı çekmedim ama hafif kasıklarımda sancı oldu canım..
Kizlar bu mastirtun belirtieri ne nasil oluyo benimde gogsumde sizi var korktum simdi
bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum ama süt sorununu ilaçla çözmek ürküttü beni açıkçası
netten ilacı araştırdım sütle bebeğe geçiyormuş zararı olmıyacağını garanti kimse veremez ben kullanmayın derim varsın mamayla büyütelim kısmetleri bu kadar heralde(
Bence de ilac en son care olabilir.. ur de dereotu deneyin isterseniz. Et ve dereotu birarada da cok ise yarayabilir.
Bulgur pilavi cok iyiymis sut icin ama tesaduf mudur bilmem, ben yedigimde bebegimin gaz sancisi artiyor sanki. Annenin yediklerinin gazi etkilemesi bilimsel olarak ispatlanmamis bir sey dedi doktorumuz ama bana etkili gibi geliyor...
Bu arada benim bebisim de 30 Agustosta iki aylik olacak insallah bayanstres
kızlar herkese slm.....
benim kızımın uyku problemi başladı.....
sabah 6 da uyanıyor gece 12 ye kadar hep uyanık.....meme emerken bi ara dalar gibi oluyor yerine yatırcağım sırada zırt diye uyaıyoo...bu arada gece 12 den sonrada 2 şer saat aralıklarla memeye kalkıyo....
altı temiz, gazını alıyrm..kabız değil...pişiği yoooooookkkkkkkk...eeeeeeeeeeeeeeeeee sorun ne anlamadım gitii.....
ne yapcamı şaşırdımmm...önerisi olan var mı?
canım geçmiş olsun nasıl bi hastalıkmış ki bu:44: dikkat etmeye çalış o zaman tez zamanda geçer inşallah dikkat et kendine..
kızlar herkese slm.....
sabah 6 da uyanıyor gece 12 ye kadar hep uyanık.....meme emerken bi ara dalar gibi oluyor yerine yatırcağım sırada zırt diye uyaıyoo...bu arada gece 12 den sonrada 2 şer saat aralıklarla memeye kalkıyo....
altı temiz, gazını alıyrm..kabız değil...pişiği yoooooookkkkkkkk...eeeeeeeeeeeeeeeeee sorun ne anlamadım gitii.....
kızlar herkese slm.....
canım benim oğlumda aynı sırtı yatağa değdimi gözleri açılıyo, sana önerim al bi sling sar üzerine ister ev işi yap ister çık gez sonra uyuyunca yatırmayı dene ben öyle yapıyorum..
ayneen benim minnak oğlum ama ben ne yapmak gerektiğini bilemiyorum
ters koyuyorum düz koyuyorum yok kucak istiyorlar sanırım
selam anneler bizde bugün doktora gittik tam 1 aylık olduk doktorum kilo alımının sınırda olduğunu söyledi benim sütüm geç geldiği için mama wermiştik ama çok az vermişiz ilk hafta 400 gr kadar düşmştü kilosu doktorumuz mama takviyesi yapmak istermisin dedi bende çok şart değilse vermiyim dedim o da bana bir ilaç olduğunu yan etkisinin anne sütünü arttırdığını bebeğe de dokunmadığını söyledi isteyen olursa yazarım ismini ben henüz başlamadım inşallah işe yarar
canım aynı durum bende de var.beni bebeğim 3250 doğdu ama ilk 3 gün falan sütüm gelmedi.400 gram düştü hemen bebeğim sarılıkta oldu.şimdi sağlık ocağına götürdüm 800 gra almış iyi mi kötü mü bilmiyorum.çarşamba kontrolümüz var ozman doktor bakalım ne dicek*
cnm benim bebeğimde sarılık olmuştu.en son 10 gün kadar önce ölçtüler 14 tü. tekrar götürmedim.görüntü olarak düzeldiği farkediliyor.ama tekrar tahlil yaptırmadım.
senin gelişmer nasıldı?
canımmmm biz geldık, ben ve oglumda ıyyıız allaha şükür, hıkayemı bıle dahayazamadım, evdekı bılgısayr ıptal oldu, yaptrmadık hala, evde net var bılgsyr yok.. oda ayrı mesele :))
benim oglusumunda sarılık degerı 10 du ama doktor bıdaha baktırmadı, iyi oldu cok şükür, cook oldu kulube gırmeyelı ama sana bı haberım var, benı ısten cıkardılar((, demekkı amacları oymuş ıkı hafta ızın vermekle, benim babam vefaat etmıstı agstos bası ozamn nişanm gelmıstı, izne ayrıldım, dogumdan da 4 hfta snra gorusmeye gıttım yanı yaklasık 2 ay kadar ızınlı oldum, ama artık calısmıcaklarmış benle. durum bu canm, senle aynıydık ya merak ettım senı sen naptın???
kısaca hıkayemızıde yazayım 1 eylülde dogdu emir melıhım, ptesı sezeryan olcaktım ama, bızımmkı acelle ettı ctesı sabah suyum geldı, apar topar kontrole gttık, suyum bıtmış, 10 da kontroldeydık 11.30 da doguma gırdık :))) cok şükür ki 12 de dogdu oglusum, dünyalar benmdı sankı o an, amelıyat boyunca tıtredım, heyecandan, oheyecanım hiç gecmedı, allahım nasıl bıseydi :))))
bırgun daha uzun yazarım ınsallah
UYKU SORUNUNA UFAK BİR COZUM BULDUM...a dostlar benim oglan dogal gaz kuyusu gibi..aklınızda olsun kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi sesine bayılıyo..internette kolik cd diye indirebilrisiniz..veya you tuba kurutma makinesi sesi diye yazın, sesinide açın kocaman dinletin...bir yandan da ayakta sallıyorum veya kolumda sallıyorum..biraz sakinleştiriyo..tabii biz karı koca bu seslerden gerizekalı olucaz o ayrı...DENEYİN DERİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?