2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ilacın adı motillium ama prospektüsünde emziren anneler doktora danışmadan içmeyiniz emziren annelerde kullanılması önerilmemektedir yazıyor doktor verdi ama içmesemmi acaba benimde kafam karıştı şimdi

bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum ama süt sorununu ilaçla çözmek ürküttü beni açıkçası
netten ilacı araştırdım sütle bebeğe geçiyormuş zararı olmıyacağını garanti kimse veremez ben kullanmayın derim varsın mamayla büyütelim kısmetleri bu kadar heralde (

selam kızlar uzun süredir doğumdan sonra bileklerimde ağrı vardı nedenini bulduk bende de quervain diye bi hastalık olmuş, ellerimi çok kullanmamaya çalışıyorum ama nereye kadar.. benden haberler böyle.
canım geçmiş olsun nasıl bi hastalıkmış ki bu:44: dikkat etmeye çalış o zaman tez zamanda geçer inşallah dikkat et kendine..
benimde 5 kg fazlam var cinnet geçircem yaa yaza kadar şöyle bi fitleşsek miss olur miiisss.
bu arada nasıl gidiyo canım bebiş nasıll??
canım gündüzleri yüzüstü yatır ama takip et sürekli gündüz çok rahat uyuyolar bi dene istersen..
süt olayına gelince öncelikle sakin ol sütüm az psikolojisinden bi kurtul daha sonraa 2 büyük fincan kaynamış suya
1çay kaşığı kimyon
1çay kaşığı anason
1mama kaşığı ıhlamur
1mama kaşığı rezene
1mama kaşığı ısırgan koy 15dk demesin iç günde 4-5 fincan iç ama başka şeyleri karıştırmaa sonra akşam yemeğine güzeel bool tereyağlı bulgur pilavı yap yanınada beyaz üzümden hoşaf yap onu ye gece dolacak inşallah memişler..
Kizlar bu mastirtun belirtieri ne nasil oluyo benimde gogsumde sizi var korktum simdi
taş gibi oluyo göğüsler canım ve koltukaltından başlayan ve göğüslerini yavaş yavaş kaplayan şiddetli bi ağrı oluyoo..

Son düzenleme:
ayyyy yaaaaa bnde mi adet oluyorum o zaman(
2 gün önce ohhh bitti dedim normal akıntıya dönmüştü. banyomu yaptım. hatta bebeğimi okuya üfleye yatırdım. sonra bir baktım kan gelmiş dünle bugün de devam ediyor. öyle ped falan dolmuyor ama geliyor işte ya henüz bitmemişti ya da dediğin gibi adet oldum.
ama ben emziren kadınların geç adet olduklarını okumuştum:)))
Kizlar bu mastirtun belirtieri ne nasil oluyo benimde gogsumde sizi var korktum simdi

cnm allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor.göğsünde kitle oluyor ve bu kitle inanılmaz ağrılı bir kitle oluyor. ağrıyla beraber yüksek ateş oluyor.ki bu ateş senin elinin ayağının hareket etmesine bile izin vermiyor. ben mahvoldum kaç gün.ve kötü olanı tedavisi antibiyotik( ssüten bebeğe geçiyor antibiyotik.her ne kadar bebeğe zararı yok deselerde hiç içim rahat etmeyerek kllandım. yoksa imkanı yok ayağa kalkamayacaktım

Bence de ilac en son care olabilir.. ur de dereotu deneyin isterseniz. Et ve dereotu birarada da cok ise yarayabilir.
Bulgur pilavi cok iyiymis sut icin ama tesaduf mudur bilmem, ben yedigimde bebegimin gaz sancisi artiyor sanki. Annenin yediklerinin gazi etkilemesi bilimsel olarak ispatlanmamis bir sey dedi doktorumuz ama bana etkili gibi geliyor...

Bu arada benim bebisim de 30 Agustosta iki aylik olacak insallah bayanstres

hayırlı uğurlu olsun aynı gün doğum yapmışız demekki:))
annenin yedikleri bebeğe geçiyor ben 2 gündür armut yiyorum bizim oğlan coştu hatta bezinden kakası çıktı
bulgur bende yaramıyor ama eti abartılı yersem gece fark ediyor gibi

canım nasıl olsun...
perişan bi haldeyim...
yaklaşık 2 gündür kızım gece gündüz gözünü kırpmıyor....hep kucak+meme...çok yoruldum ......
şimdi uyuttum bakalım ne zaman uyanıcak en fazla yarım saat sonra uyanıyor cadı.....

seni Efen minik oğlun nası???

kızlar herkese slm.....
benim kızımın uyku problemi başladı.....
sabah 6 da uyanıyor gece 12 ye kadar hep uyanık.....meme emerken bi ara dalar gibi oluyor yerine yatırcağım sırada zırt diye uyaıyoo...bu arada gece 12 den sonrada 2 şer saat aralıklarla memeye kalkıyo....

altı temiz, gazını alıyrm..kabız değil...pişiği yoooooookkkkkkkk...eeeeeeeeeeeeeeeeee sorun ne anlamadım gitii.....
ne yapcamı şaşırdımmm...önerisi olan var mı?

canım benim oğlumda aynı sırtı yatağa değdimi gözleri açılıyo, sana önerim al bi sling sar üzerine ister ev işi yap ister çık gez sonra uyuyunca yatırmayı dene ben öyle yapıyorum..

canım geçmiş olsun nasıl bi hastalıkmış ki bu:44: dikkat etmeye çalış o zaman tez zamanda geçer inşallah dikkat et kendine..

el bileklerimde fecii bir ağrı oluyor gece fln çocuğu emmeye kaldırırken çok canım yanıyor, sinir sıkışması gibi bişey yani çok kullanmamak gerekiyormuş bilekleri,zorlamaktan oluyo sanırım.

ayneen benim minnak oğlum ama ben ne yapmak gerektiğini bilemiyorum
ters koyuyorum düz koyuyorum yok kucak istiyorlar sanırım

canım benim oğlumda aynı sırtı yatağa değdimi gözleri açılıyo, sana önerim al bi sling sar üzerine ister ev işi yap ister çık gez sonra uyuyunca yatırmayı dene ben öyle yapıyorum..

ayneen benim minnak oğlum ama ben ne yapmak gerektiğini bilemiyorum
ters koyuyorum düz koyuyorum yok kucak istiyorlar sanırım

hepimizin sıpaları aynı sanırım:)) artı ben doyup doymadığını da bu yüzden anlayamıyorm. 10 dk. da bir kalkıp meme arandığı için

canım aynı durum bende de var.beni bebeğim 3250 doğdu ama ilk 3 gün falan sütüm gelmedi.400 gram düştü hemen bebeğim sarılıkta oldu.şimdi sağlık ocağına götürdüm 800 gra almış iyi mi kötü mü bilmiyorum.çarşamba kontrolümüz var ozman doktor bakalım ne dicek*

cnm benim bebeğimde sarılık olmuştu.en son 10 gün kadar önce ölçtüler 14 tü. tekrar götürmedim.görüntü olarak düzeldiği farkediliyor.ama tekrar tahlil yaptırmadım.
senin gelişmer nasıldı?

canımmmm biz geldık, ben ve oglumda ıyyıız allaha şükür, hıkayemı bıle dahayazamadım, evdekı bılgısayr ıptal oldu, yaptrmadık hala, evde net var bılgsyr yok.. oda ayrı mesele :))
benim oglusumunda sarılık degerı 10 du ama doktor bıdaha baktırmadı, iyi oldu cok şükür, cook oldu kulube gırmeyelı ama sana bı haberım var, benı ısten cıkardılar ((, demekkı amacları oymuş ıkı hafta ızın vermekle, benim babam vefaat etmıstı agstos bası ozamn nişanm gelmıstı, izne ayrıldım, dogumdan da 4 hfta snra gorusmeye gıttım yanı yaklasık 2 ay kadar ızınlı oldum, ama artık calısmıcaklarmış benle. durum bu canm, senle aynıydık ya merak ettım senı sen naptın???
kısaca hıkayemızıde yazayım 1 eylülde dogdu emir melıhım, ptesı sezeryan olcaktım ama, bızımmkı acelle ettı ctesı sabah suyum geldı, apar topar kontrole gttık, suyum bıtmış, 10 da kontroldeydık 11.30 da doguma gırdık :))) cok şükür ki 12 de dogdu oglusum, dünyalar benmdı sankı o an, amelıyat boyunca tıtredım, heyecandan, oheyecanım hiç gecmedı, allahım nasıl bıseydi :))))
bırgun daha uzun yazarım ınsallah

Kızlar bayramda bebeklerinizi kalabalığa sokacakmısınız yani bayram gezmesi yapacakmısınız
ben hasta olmasından korktuğum için bir yere götürmiycem heralde

cnm çok sevindim seni görünce
allah analı babalıbüyütsün oğluşunu.yüzünüz hep gülsün inşallah annen de kalıyordun evine geçtin misen artık?
bu patron milletine güven olmaz kendileri bilirler.umarım tazminatını falan verm,şlerdir. yeni iş bakacak mısın?
ben evden çalışıyorum şimdilik.tabii fırsat buldukça.biz hiç konuşmadık valla:))aralık sonuna kadar iznim.hiççç sormadı ne zamana kadar iznin diye. ben de bişey söylemedim.
ne zaman döneceksin falan demiyor.öyle takılıyoruz.beni bu dönemde çıkaramayacağını biliyordur benim mdr. çıkarırsa haklarımın ne olduğunu da. o yüzden sesi çıkmıyordur. eee işleri de yürüyor bir şekilde.haaaa iznim bitince ne olur bilmiyorum.güle güle diyebilir bana da.. gülegüle demese de bebeğime tek başıma bakıyorum. bakacak kimsem de yok.3 aylık yavrumuda kime emanet edebilirim ki o zaman(

UYKU SORUNUNA UFAK BİR COZUM BULDUM...a dostlar benim oglan dogal gaz kuyusu gibi..aklınızda olsun kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi sesine bayılıyo..internette kolik cd diye indirebilrisiniz..veya you tuba kurutma makinesi sesi diye yazın, sesinide açın kocaman dinletin...bir yandan da ayakta sallıyorum veya kolumda sallıyorum..biraz sakinleştiriyo..tabii biz karı koca bu seslerden gerizekalı olucaz o ayrı...DENEYİN DERİM...

allah kolaylık versin zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…