2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selaamm hatnlar tel. Yeni yazmayı beceremiyprum. Ya hani bu doğum kadini yenilerdi.ben pert oldum. Akintim bitmedi basur oldm memeler desen her daim sizi var. Bu ne yavvv.

Selaamm hatnlar tel. Yeni yazmayı beceremiyprum. Ya hani bu doğum kadini yenilerdi.ben pert oldum. Akintim bitmedi basur oldm memeler desen her daim sizi var. Bu ne yavvv.

selam canım...ben de bir tek ben bole dusunuyorum sanırdım ama bak sen de varmissin..alt takimlar dagildi bende de...bir de normal dogum dertsiz sikintisiz diyolardi,dogum kolaydi ama sonrasi mahvoldum...basur zaten sart olmus, ayagim topal kaldi, doktor doktor dolaniyorum..psikolojim yiprandi, bunalima giricem resmen...hepsi baska sey soluyo..en sonunda norologa git, fizik tedaviciye git vs..dendi..basur yuzunden aman kabiz olmayayim diye bitki gibi yasiorum,elimde melhemler,sicak suya oturma vs...icimden birgun ikinci cocugum olsa mi diyorum ama ya ayni seyleri yasarsam dye korkuyorum...

kızlar selam biz bugün tam 1 aylık olduk şükür uykumuzda düzene girdi sağlığımızda ii bi sorunumuz yok bnm ise hala dkişlerde sızlama var valla doğumun her türlüsü ayrı bi zor... daha yeni yeni kendime geliyorum...çok sakinleşmiş topiğimiz herkes face ağırlık verdi bende dahil:) ne muhabbetler olurdu burda demi kız braue doğuramadık deyip duruyoduk şimdi bebişler 1 aylık oldu bile:)

çok şükür iyiyiz canım Efe bey bizi çook yoruyoo hep kucaktayız afacanla kollarımız kopuyo ama bi gülümsemesi herşeye bedel yaa..
biizm uyku düzenimiz yok daha maalesef paşam ne zaman isterse o zaman uyuyo. bazen deli gibi ağlıyoo birazcık büyüseler artıkk ne güzel olurr.. belki seninprenses büyüme atağı geçiriyodur canım hep emmek isterlermiş bi kaç güzen düzelir tekrar ama sürekli emsin işte emsi,inki sütler bool boool olsun..
öpüyorum sizi prenseslee

hoşgeldin canım nasılsın ufaklık nasıl??
boşverrr senin patron zaten uyuzun tekiydi zaten hakkında hayırlısı buymuş sen ve bebişin sağlıklı olunda gerisi önemli değil takma kafana..
ayy ayy maşallah çok tatlıı
hahayytt kaynanan alem kadın haaa. onlar daha melek yaa abdest mi aldırılır hiiç..
canım şimdi bebişler küçük face daha kolay geliyoo hele biraz büyüsünler burada daha ne muhabbetler dönecekk

teşekkür ederim canım...keşke sende beişin resmini koysanda bende baksam:)) geçen hastaneye gittim emzirme odasında bi bayan bebeğini emziriyor.bebeğim kucağımda olmasına rağmen bi an kucağındakini bnm oğlum sandım sanırım bebişler benziyor birbirlerine.resmini bekliyorum canım..

herkese merhaba,

gecen gun kalça ultrasonu cektırmeye gıttık, bebegım 39 gunlukken.
kaçla açısı yetersız cıktı, 3.ayında yenıden tekrarlanması gerekıyormus
memorıal hastanesınde cektırdık. dr umuz yurtdısında. kendısıne msj attım, cok onemlı bır sıkıntı degıl donunce konusuruz dedı.
30 ekım de donuyor dr umuz, konusup sızlere de bılgı verırım.

aman buyuklerın sozlerıne uyupta kalça ultrasonu cektırmemezlık yapmayın lutfen.
bızım buyuklerımız bıze sureklı " aman ne gerek var sızın zamanınızda bız sıze ultrason mu cektırdık "dedıler, ıyı kı dınlememısız.

bu arada bebeklerınızı sureklı bır saga bır sola yatırmayın.
gunduz sız uyanıkken, gozunuzun onundeyken sırt ustu yatırım ve bezını cok sık baglamayın belınden.

amin canım, hepimiiznkıni inşallah...hıç gıremedımde topige, merak ettım herkesi :))))
annemde deılde, kaynanmlar gelmıstı onlarla kaldık yaklasık 2 ay sıkıcıydı tabı,bır yandan ıyı, ama dıger yandan kalabalıkta yoruyo ınsanı bır süre sonra,, sımdıde bayrama bız eşimin memleketıne geldık, bayramdan snra kendı annemle bakıcaz, zaten annemle aynı yerde oturuyoruz... benim patronda hıc sormamıstı ızını, ama dogumdan snra konusmaya gttıgımde ortaya cıktı, cok akıllılar, şimdilik sigortam devam edıyo, rapor bıtımınde ısten cıkarıcaklar, yanı suanda calısıyo gözüküyorum, valla bu kadarda olmaz dedırttıler bana. daha neler gorcez bu hayatta, benm ıcınde bı yandan ıı oldu, 6 ay kadar bakıcam oglusuma, daha sonra baska bı iş bakarım nasıpse.maddı bakımdan sıkıntıya gırdık tabıkıde, ama ıdare edıcez bi süre.
senın aılen sehır dısında sanırım, e tabı ya zor olur, hakkımızda hayırlısı olsun canım
melihim uyandı gene gelırım :)

Biz nerdeyse 2 aylık olacaz,acaba geç mi kaldık kalça usg için?Kızımda da çektirmiştik ama kaç aylıkken unutmuşum
Direk 3. ayında çektirsem olurmu ki acaba???

Bu arada herkese merhaba,
ben de genelde faceden takılıyorum bilgisayar başına geçip yazmak zor oluyor,vaktim yok
emzirirken gece bile olsa elimde telefon face den aktif olabiliyorum.
aslında kk forum uygulaması da indirdim
ama o da hep hata veriyor,yetkililer okursa ilgilensinler lütfen...

Kolik bizi mahvetti kızlar
her aksam kurulu saat gibi 7-11 arası delirmiş gibi ağlıyor
sac kur. mak,işe yaramıyor,emzirmek kar etmiyor,sallamak bana mısın demiyor
ne yapsak boş,kudurmuşcasına bir ağlama
15 dk aglıyor 5 dk çok sakinleşiyor sanki ağlayan o değilmiş gibi sonra avaz avaz kaldığı yerden devamünerdeyse 2 aylık olacaz
koca adam oldu ama kolik geçmedi arkadaşşşş

http://www.kolikbebek.net/wp-content/uploads/Bebeginiz_Aglamasin.mp3
Şimdi bunu açtım hoşuna gitti ama önce sakinleşmesi,duyması gerekiyor kudurduktan sonra bu da fayda etmez

ayyy ozamn hepimizin oğluşları birbirine benzıyo yaa :))) dermet ın ogluda benim oglana benzıyoo:) allah bağışlasın bizlere cook tatlı kuzular

slm uzun bır aradan sonraa kkya gıremezoldumm bızde kızımlaa 5o gunluk oldukk .. uyku duzenımızı kurmaya calısıyoruzz.. gaz sancılarımızz hafıfledı cok sukurr.. ıns tamamen bıter.... sımdılık bukadar.. yarın bayramm cıcılerımızı gıyıcezz ama hvaalar sogukk bıyeree gdemıycezz kucuk bebeklee.. sımdıdenn hepınıze ıı bayramlarr dılıyorumm kuzularınızı opuyorumm kokulu kokuluu..

GAZLI KOLİKLER DİKKAT...GENE BİRŞEY DENEDİM...eczaneden bebekler icin polar kaplı minik sıcak su torbası aldım...bastım icine sıccak suyu..tıpasını gusselce kapadım...uykuya dalınca caktırmadan gobuşunun ustune koyup hafif bir kundaklama moduna getirdim...sanki daha bir rahatlatıyo gibi..hep derler ya karnını sıcak tut diye...deneylerime devam edecegim dostlar:)))))

canım mrb
öncelikle bebişin ömürlü olsun.....
bizde çektirmedik ultrasonumuzu,dr. tel açtım 2. ayı bitsin öyle getir dedi...şuan 58 günlüğüz,geç olamaıştır tatlım,küçükken şekildiğinde tam net bi sonuç vermiyebiliyrmuş....
slm...
sizede ii bayramlar canım....
bzde sizi öptk...

maşallah tosuncuğa
çok yakışıklımış oğlun annesi......

Eh hemen herkesin ortak noktası gazlı bebekler, 3 Eylül de sezaryenle doğum yaptım, 15 günlükken başladık gaz sancısına, daha çok akşamları coşuyoruz, düzenli uykumuz yok, aktarda acı elma yağı varmış, bebeğin ayaklarına ve karnına masaj yaparak sürüyormuşsun, henüz denemedim ama herşeyin doğal olanı makbul diye deneyeceğim, bebeğinizin ayaklarını sıcak tutun, anne de üşütmeyecek, rezene çayını da deneyeceğim anasonla birlikte, siz faydasını gördünüz mü ? Canım kızım battaniyede sallanınca rahatlıyor, yeter ki sancı çekmesin valla sabaha kadar sallarım , başka önerisi tecrübesi olan varsa paylaşabilirse sevinirim :)

ben ayaklarının oraya koyuyorum, tabi ayaklarına değdirmeden bi karış kadar uzağına.
karnına sarmak sakıncalı olabilir, damarlarını fln genişletir fazla sıcak

Arkaslar
Bebegimin kirki cikacak bayramin 3.gunu:) nasil yaptiniz yardi
Ci olabilirmisiniz?

Arkaslar
Bebegimin kirki cikacak bayramin 3.gunu:) nasil yaptiniz yardi
Ci olabilirmisiniz?

Slm
hayırlı olsun :)
kırkı çıkarmak aileden aileye göre değişir, herkesin farklı bir yöntemi var, 13 Ekim de de bizim kuzunun kırkı çıktı, anne ile bebek küvete beraber giriyorsunuz, benim yanımda annem ve kayınvalidem vardı, 1 kova suyun içine altın yüzük ve 40 adet taş koydular, bebek taş gibi sağlam olsun diye, 40 maşrafa su döktüler üstümüze, dua okudular, bebek üşümeden hemen çıkardılar ama ben biraz kalıp keyif yaptım :)
Sonrasında da kırk uçurması dedikleri bebeği evden dışarı çıkartıyorsun, gezmeye götürüyorsun o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…