Selaamm hatnlar tel. Yeni yazmayı beceremiyprum. Ya hani bu doğum kadini yenilerdi.ben pert oldum. Akintim bitmedi basur oldm memeler desen her daim sizi var. Bu ne yavvv.
çok şükür iyiyiz canım Efe bey bizi çook yoruyoo hep kucaktayız afacanla kollarımız kopuyo ama bi gülümsemesi herşeye bedel yaa..canım nasıl olsun...
perişan bi haldeyim...
yaklaşık 2 gündür kızım gece gündüz gözünü kırpmıyor....hep kucak+meme...çok yoruldum ......
şimdi uyuttum bakalım ne zaman uyanıcak en fazla yarım saat sonra uyanıyor cadı.....
seni Efen minik oğlun nası???
hoşgeldin canım nasılsın ufaklık nasıl??canımmmm biz geldık, ben ve oglumda ıyyıız allaha şükür, hıkayemı bıle dahayazamadım, evdekı bılgısayr ıptal oldu, yaptrmadık hala, evde net var bılgsyr yok.. oda ayrı mesele :))
benim oglusumunda sarılık degerı 10 du ama doktor bıdaha baktırmadı, iyi oldu cok şükür, cook oldu kulube gırmeyelı ama sana bı haberım var, benı ısten cıkardılar((, demekkı amacları oymuş ıkı hafta ızın vermekle, benim babam vefaat etmıstı agstos bası ozamn nişanm gelmıstı, izne ayrıldım, dogumdan da 4 hfta snra gorusmeye gıttım yanı yaklasık 2 ay kadar ızınlı oldum, ama artık calısmıcaklarmış benle. durum bu canm, senle aynıydık ya merak ettım senı sen naptın???
kısaca hıkayemızıde yazayım 1 eylülde dogdu emir melıhım, ptesı sezeryan olcaktım ama, bızımmkı acelle ettı ctesı sabah suyum geldı, apar topar kontrole gttık, suyum bıtmış, 10 da kontroldeydık 11.30 da doguma gırdık :))) cok şükür ki 12 de dogdu oglusum, dünyalar benmdı sankı o an, amelıyat boyunca tıtredım, heyecandan, oheyecanım hiç gecmedı, allahım nasıl bıseydi :))))
bırgun daha uzun yazarım ınsallah
ayy ayy maşallah çok tatlıı
hahayytt kaynanan alem kadın haaa. onlar daha melek yaa abdest mi aldırılır hiiç..bebeği hasta eden terleyip soğumasıdır. başının terlemesi yine normal de sırtı terliyosa sıcakta kalıyo demek ki. az giydirmeyi dene. terlediği sürece mutlaka üşütür.
memede dinlenirken geliyosa hırıltı üşütme değildir. boğazında süt olduğundan hırıldar.
ben bilerek alıştırdım kucağa, benim ihtiyacım var bebeğimin kucağımda olmasına herşeyden önce. doya doya yaşamak istiyorum bu sevgiyi.
güven duygusu açısından da kucağa almak gerekiyo zaten, hiç takma milleti
kaynanam da banyo yaptırırken abdest aldır diyo uzun uzun, oldu hasta edeyim bebeği
canım şimdi bebişler küçük face daha kolay geliyoo hele biraz büyüsünler burada daha ne muhabbetler dönecekkkızlar selam biz bugün tam 1 aylık olduk şükür uykumuzda düzene girdi sağlığımızda ii bi sorunumuz yok bnm ise hala dkişlerde sızlama var valla doğumun her türlüsü ayrı bi zor... daha yeni yeni kendime geliyorum...çok sakinleşmiş topiğimiz herkes face ağırlık verdi bende dahil:) ne muhabbetler olurdu burda demi kız braue doğuramadık deyip duruyoduk şimdi bebişler 1 aylık oldu bile:)
sevgili dermet..gözlerime inanamadım...oğluşun benimkine o kaddddaar cok benziyor ki şoka girdim resmen...az önce eşimi kekledim resmen...bak dedim nasıl çıkmış bizimki dedim..baktı baktı baktı, bu ne zaman çekildi demez mi?????? sen yanına 52 günlük yazmışssın ya, o sebeple uyandı, arkasından da "bu benim oğlum mu?" diye teyit ettirdi..muhohahahaha... yoksa daha işletirdim..zira bizimki 49 günlük...allah bağışlasın, çookk tatlı oğluşun....
cnm çok sevindim seni görünce
allah analı babalıbüyütsün oğluşunu.yüzünüz hep gülsün inşallahannen de kalıyordun evine geçtin misen artık?
bu patron milletine güven olmazkendileri bilirler.umarım tazminatını falan verm,şlerdir. yeni iş bakacak mısın?
ben evden çalışıyorum şimdilik.tabii fırsat buldukça.biz hiç konuşmadık valla:))aralık sonuna kadar iznim.hiççç sormadı ne zamana kadar iznin diye. ben de bişey söylemedim.
ne zaman döneceksin falan demiyor.öyle takılıyoruz.beni bu dönemde çıkaramayacağını biliyordur benim mdr. çıkarırsa haklarımın ne olduğunu da. o yüzden sesi çıkmıyordur. eee işleri de yürüyor bir şekilde.haaaa iznim bitince ne olur bilmiyorum.güle güle diyebilir bana da.. gülegüle demese de bebeğime tek başıma bakıyorum. bakacak kimsem de yok.3 aylık yavrumuda kime emanet edebilirim ki o zaman(
Biz nerdeyse 2 aylık olacaz,acaba geç mi kaldık kalça usg için?Kızımda da çektirmiştik ama kaç aylıkken unutmuşumherkese merhaba,
gecen gun kalça ultrasonu cektırmeye gıttık, bebegım 39 gunlukken.
kaçla açısı yetersız cıktı, 3.ayında yenıden tekrarlanması gerekıyormus
memorıal hastanesınde cektırdık. dr umuz yurtdısında. kendısıne msj attım, cok onemlı bır sıkıntı degıl donunce konusuruz dedı.
30 ekım de donuyor dr umuz, konusup sızlere de bılgı verırım.
aman buyuklerın sozlerıne uyupta kalça ultrasonu cektırmemezlık yapmayın lutfen.
bızım buyuklerımız bıze sureklı " aman ne gerek var sızın zamanınızda bız sıze ultrason mu cektırdık "dedıler, ıyı kı dınlememısız.
bu arada bebeklerınızı sureklı bır saga bır sola yatırmayın.
gunduz sız uyanıkken, gozunuzun onundeyken sırt ustu yatırım ve bezını cok sık baglamayın belınden.
sevgili dermet..gözlerime inanamadım...oğluşun benimkine o kaddddaar cok benziyor ki şoka girdim resmen...az önce eşimi kekledim resmen...bak dedim nasıl çıkmış bizimki dedim..baktı baktı baktı, bu ne zaman çekildi demez mi?????? sen yanına 52 günlük yazmışssın ya, o sebeple uyandı, arkasından da "bu benim oğlum mu?" diye teyit ettirdi..muhohahahaha... yoksa daha işletirdim..zira bizimki 49 günlük...allah bağışlasın, çookk tatlı oğluşun....
Biz nerdeyse 2 aylık olacaz,acaba geç mi kaldık kalça usg için?Kızımda da çektirmiştik ama kaç aylıkken unutmuşum
Direk 3. ayında çektirsem olurmu ki acaba???
Bu arada herkese merhaba,
ben de genelde faceden takılıyorum bilgisayar başına geçip yazmak zor oluyor,vaktim yok
emzirirken gece bile olsa elimde telefon face den aktif olabiliyorum.
aslında kk forum uygulaması da indirdim
ama o da hep hata veriyor,yetkililer okursa ilgilensinler lütfen...
slm...slm uzun bır aradan sonraa kkya gıremezoldumm bızde kızımlaa 5o gunluk oldukk .. uyku duzenımızı kurmaya calısıyoruzz.. gaz sancılarımızz hafıfledı cok sukurr.. ıns tamamen bıter.... sımdılık bukadar.. yarın bayramm cıcılerımızı gıyıcezz ama hvaalar sogukk bıyeree gdemıycezz kucuk bebeklee..sımdıdenn hepınıze ıı bayramlarr dılıyorumm kuzularınızı opuyorumm kokulu kokuluu..
GAZLI KOLİKLER DİKKAT...GENE BİRŞEY DENEDİM...eczaneden bebekler icin polar kaplı minik sıcak su torbası aldım...bastım icine sıccak suyu..tıpasını gusselce kapadım...uykuya dalınca caktırmadan gobuşunun ustune koyup hafif bir kundaklama moduna getirdim...sanki daha bir rahatlatıyo gibi..hep derler ya karnını sıcak tut diye...deneylerime devam edecegim dostlar:)))))
Arkaslar
Bebegimin kirki cikacak bayramin 3.gunu:) nasil yaptiniz yardi
Ci olabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?