aranızda bebegi iki aylık olan ver mı *gülmeye seslere tepki göstwriyo mu bebekleriniz?
Canim cok tesekkurler yarin sabah 10 gibi yapicam cok sukur bu gunleride gordum Rabbim hepimizin kuzularini korusun:)Slm
hayırlı olsun :)
kırkı çıkarmak aileden aileye göre değişir, herkesin farklı bir yöntemi var, 13 Ekim de de bizim kuzunun kırkı çıktı, anne ile bebek küvete beraber giriyorsunuz, benim yanımda annem ve kayınvalidem vardı, 1 kova suyun içine altın yüzük ve 40 adet taş koydular, bebek taş gibi sağlam olsun diye, 40 maşrafa su döktüler üstümüze, dua okudular, bebek üşümeden hemen çıkardılar ama ben biraz kalıp keyif yaptım :)
Sonrasında da kırk uçurması dedikleri bebeği evden dışarı çıkartıyorsun, gezmeye götürüyorsun o kadar.
3 aydan sonra düzelir dediler, ben de onu bekliyorum, 40 ından sonra düzelecek demeleri moral olsun diye ise, 3 ay olayı da yalansa yandık
ben bu slingin aynısını aldım pembesini ama bir türlü beceremiyorum internetten videolarını izliyorum hıh diyorum çok basit şimdi yaparım iş uygulamaya gelince çocuk sıkış tepiş kalıyo içinde diye hemen çıkarıyorum el alışkanlığı olması lazım denemeye devam :)
bana da 3-4 ay surer dediler..hatta 6.ayda katı mamaya gecene kadar surer diyen de var...kendimizi hazırlasak iyi olcek:))) bu arada seninki de mi 3 eylül dogumlu?:)))
merhaba kızlar
benim oğlum 30 ağustosta 2 aylık olucak . günüzleri hiç uyumuyor memede uyuya kalıyor veya dizime yastık koyuyorum dizimde biraz uyukluyor ne zaman bir yere koysam zırt saniyesinde uyanıyor be ne yapıcam sizde bunu yaşıyormusunuz
ayrıca süt konusunda çok dertliyim
her şeyi ama aklınıza gelen her şeyi yapıyorum yine az yine az özel bir bilgisi olan varsa lütfen yazsın mama takviyesi günde 3*4 defa yapıyorum ama bu kadar uğraşmaya sütüm neden az stresim yok kendimi çok yormuyorum da neden böyle
doğumda 8 kilo hastanede bıraktım geldim ama süt olsun diye uğraştıım için çok ciddi kilo aldım yemesem iyice sütüm kaçıyor
gerçi kiloyu takmıyorum sonra veririmde bu süt olayını ve kucak olayını ne yapmalı
hemen hemen tum sling çeşitleri sitemde var. tek omza asılanları ben pek onermiyorum. sizin bebeklere en uygunu wrap slingdir
bağlaması cok zahmetli derseniz de takipte kalın, bağlanmışını yaptırdım kendi markamla ve kasım ortası gibi stoklarda olacak
Eki Görüntüle 541417
kızlar ya artık çıldırmak üzereyim böyle birşey olamaz oglişim 38 günlük şuan sabahtan saat 3e yada 4 ekadar birşey yok ama o saat oldumu çıldırıyor ağlıyorda ağlıyor mama veriyorum karnı tok gazını çıkartıyorum rezenesinide veriyorum bugün birşey olacak diye kporktum artık aglarken sesi kesildi hemen fitil kattım yarım doktorum söylemişti hergün fitilmi atacam ben ya vallhi çıldıracam.birtürlü doğru mamayıda bulamadık sma kullandık kabız yaptı aptamilde gaz yaptı şuan bebelac kullanıyorum.arkadaşlar içlerinde bebişleri aynı olan varmı ilk oğluma kurban olim ben böyle birşey grmedim yaaaaaaaaaaaa .bu arada anason kullanan varmı varsa nasıl kullanıyorsunuz
şükriyecim merhaba ya nerlerdesiniz hiç kimse girmio artık forma... elifinin fotolarını gördüm bilinn siteden :))< çok tatlı kuzun.. sağlıkla büyüsün inş
wala cnm fırsat bulamıodum kıı anca yenı yenı artık gırmeye calsııcamm.. ınss cnm hepsı saglıkla buyurler.. sen nasılsın :))
amin canım inş .. bnde kendime gelmeye başladım artık..bugün 46 günlük olduk...birbirimizede alıştık kuzumlaaa... mevlüt yapıcam pazar günü 40 ı bayrama geldiği için bu zamana kaldı.. onu atlattık mı herşey tamam olcak inş :)))
ıns cnm.... bızım mevlut mayıs gıbı olcak ınss ızmırdee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?