2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim cok tesekkurler yarin sabah 10 gibi yapicam cok sukur bu gunleride gordum Rabbim hepimizin kuzularini korusun:)

3 aydan sonra düzelir dediler, ben de onu bekliyorum, 40 ından sonra düzelecek demeleri moral olsun diye ise, 3 ay olayı da yalansa yandık

bana da 3-4 ay surer dediler..hatta 6.ayda katı mamaya gecene kadar surer diyen de var...kendimizi hazırlasak iyi olcek:))) bu arada seninki de mi 3 eylül dogumlu?:)))

ben bu slingin aynısını aldım pembesini ama bir türlü beceremiyorum internetten videolarını izliyorum hıh diyorum çok basit şimdi yaparım iş uygulamaya gelince çocuk sıkış tepiş kalıyo içinde diye hemen çıkarıyorum el alışkanlığı olması lazım denemeye devam :)

kızlar ya artık çıldırmak üzereyim böyle birşey olamaz oglişim 38 günlük şuan sabahtan saat 3e yada 4 ekadar birşey yok ama o saat oldumu çıldırıyor ağlıyorda ağlıyor mama veriyorum karnı tok gazını çıkartıyorum rezenesinide veriyorum bugün birşey olacak diye kporktum artık aglarken sesi kesildi hemen fitil kattım yarım doktorum söylemişti hergün fitilmi atacam ben ya vallhi çıldıracam.birtürlü doğru mamayıda bulamadık sma kullandık kabız yaptı aptamilde gaz yaptı şuan bebelac kullanıyorum.arkadaşlar içlerinde bebişleri aynı olan varmı ilk oğluma kurban olim ben böyle birşey grmedim yaaaaaaaaaaaa .bu arada anason kullanan varmı varsa nasıl kullanıyorsunuz

Selamlar anneler
Ben İzmir'den Hulya Cinsçiçekçi. Tuniko sitesinin sahibiyim.
Sling foto cekimi için en fazla 3 aylık bebek arıyorum.
Çekim tarihi 10 kasım cumartesi
Bebeklere birer tane sling hediye edeceğim ve annesiyle birlikte profesyonel birkaç poz hediye edeceğim
yardımcı olabilecek kimse varsa cok sevinirim
sevgiler hepinize

hemen hemen tum sling çeşitleri sitemde var. tek omza asılanları ben pek onermiyorum. sizin bebeklere en uygunu wrap slingdir
bağlaması cok zahmetli derseniz de takipte kalın, bağlanmışını yaptırdım kendi markamla ve kasım ortası gibi stoklarda olacak

bana da 3-4 ay surer dediler..hatta 6.ayda katı mamaya gecene kadar surer diyen de var...kendimizi hazırlasak iyi olcek:))) bu arada seninki de mi 3 eylül dogumlu?:)))

Benim kuzum da 3 eylül de doğdu, adı da Eylül oldu :)

Bu arada gaz için aktardan acı elma yağı alıp , yarım fincan suya 3-4 damla katıp, bebeğin karnına yada topuklarına masaj yapabilirsiniz, yemeklerinize hep kimyon katın, gaz damlası varsa düzenli kullanmak çok önemli, bebeğinizin ayaklarını hep sıcak tutun, yine aktardan tane kimyon, rezene ve anason alıp için iyi geliyor, bebeğinizin de hareket etmesi gerekiyor, karnına sıcak havlu , arabada gezdirin, battaniyede sallayın (eve çingene salıncağı bile kurduk) :)

Selam
maşallah oğluşuna :)
eczaneden süt arttırıcı bira mayası tabletleri alabilirsin, benim doktorum verdi, günde 3 kez 2 şer tablet, şekersiz komposto, malt içecekleri içimi çok zor ıyk :)
bol bol emzir, bebek emdikçe süt üretir bedenin :)

sitenizi biliyorum, tüm sling çeşitlerine baktım, ben de karasız kaldım, bebeğim 3 kasım da 2 aylık olacak, kanguru yu denedik, hiç sevmedi, wrap sling uygun görünüyor, 1 ay daha sabredip mei tai mi alsam ergo baby mi onu da bilemedim

fıtılı hergun vermenn ıı deıl alıskanlık yapıo dıe bılıyorumm buyuk bı ıhtımal kolık bebegın gaz sancısı varbebek arabasında gezdır evın ıcınde rahatlar sık banyoda ıı gelıoo kolıklere.. ıns hemen gecer allaj yardımcın olsın cnmm ..

şükriyecim merhaba ya nerlerdesiniz hiç kimse girmio artık forma... elifinin fotolarını gördüm bilinn siteden :))< çok tatlı kuzun.. sağlıkla büyüsün inş

şükriyecim merhaba ya nerlerdesiniz hiç kimse girmio artık forma... elifinin fotolarını gördüm bilinn siteden :))< çok tatlı kuzun.. sağlıkla büyüsün inş

wala cnm fırsat bulamıodum kıı anca yenı yenı artık gırmeye calsııcamm.. ınss cnm hepsı saglıkla buyurler.. sen nasılsın :))

wala cnm fırsat bulamıodum kıı anca yenı yenı artık gırmeye calsııcamm.. ınss cnm hepsı saglıkla buyurler.. sen nasılsın :))

amin canım inş .. bnde kendime gelmeye başladım artık..bugün 46 günlük olduk...birbirimizede alıştık kuzumlaaa... mevlüt yapıcam pazar günü 40 ı bayrama geldiği için bu zamana kaldı.. onu atlattık mı herşey tamam olcak inş :)))

ıns cnm.... bızım mevlut mayıs gıbı olcak ınss ızmırdee..

imdaaatttt!!!!!!! kızım uyumuyor(( emiyor yerine koyuyorum. max.5 dk sonra uyanıyor. çıldıracağım:)) 2 gün misafirim vardı. gündüzleri bir şekilde idare ettim ama ( koştum mutfağa koştum bebeğe)amageceleri yorgunluk çöküyor.ben de uyumak isityorum. emzirirken bile gözlerime hakim olamıyorum. hahhh diyorum uyadıkoyuyorum uyanıyor. dön başa....kaldırıyorum uyutuyorum.yerine koyuyorum. o gözler hiç uyumamış gibi kocaman kocaman bana bakıyor yine
almayacağım ne yaparsan yap diyorum başlıyor ağlamaya((öyle içli içli ağlıyor kiboncuk boncuk bakıyor bir de masum masum:))
sabaha kadar da böyleyiz.gece eşimi kaldırdım ne olur kalk artık dayanamıyorum uyumuyor bu sıpa dedim.hııııı falan gibi bişeyler söyledi.uyumaya devam etti(
eee ne olacak peki böyle... nereye kadar böyle olacak ki bu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…