haaa bir de bugün kalça ölçünü yapılacak kuzuma. nasıl bişey bilmiyorum bakalım.
haftayada ikinci düzey işitme testi yapılacak.sarılık olmuştu bir gün hastanede yatmıştı. o yüzden ikinci düzey test yapmaları gerekiyormuş.
yazık yavrum hep hastanede gibi geliyor bana.sabahta burnu dolu nefes alamıyor bir de başladı öksürmeye.bende ağladım bakamıyorum yavruma diye
doyduğunu düşünüyorum aslında çünkü uyku aralarında veriyorum almıyor memeyi.masaj yapıyorum, yoruyorum yok yok. Bir huzursuzluğu var anlayamadığım.
Hergün banyo yaptırmıyorum ben.tek başıma daha hiç yaptırmadım. Eşim de geç geliyor.3-4 günde bir yaptırabiliyorum(
bugünde burnu dolu...o tek kullanımlık damlalardan damlattım. Hapşurdu biraz çıktı ama hala var. Burnu dolu yani. Nasıl boşalacak o burun anlamadım. Burnunun dolu olması da onu huzursuz ediyor.sabah tam dalacakken nefes alamadı burnundan o yüzden uyandı mesela.:44::44::44:
bizde malesef uyku düzeni denilen şeyi oturtamadık....
aaaaa aventin emziğini tuttumuuuuu.acaba bende mi denesem aventi....aslında ya tutmazsa diye düşündüğüm için çok parada vermek istemiyorum...evde emzik koleksiyonumuz oldu....
bende metsil damla kullandım ilk defa bugün,
benim kuzucukta emerken hep gaz yutuyo sanırım memeyi ağzına tam alamadığı için oluyo...
haaa bir de bugün kalça ölçünü yapılacak kuzuma. nasıl bişey bilmiyorum bakalım.
haftayada ikinci düzey işitme testi yapılacak.sarılık olmuştu bir gün hastanede yatmıştı. o yüzden ikinci düzey test yapmaları gerekiyormuş.
yazık yavrum hep hastanede gibi geliyor bana.sabahta burnu dolu nefes alamıyor bir de başladı öksürmeye.bende ağladım bakamıyorum yavruma diye
benim kuzumda kopuklu kaka yapiyomemedede huzursuz ben kaka yapmakta zorlaniyo saniyordum
anladım cnm.bakalım gidelim gelelim şimdi..ultrasonla bakılıyo kalça kemiklerine, kısa bişey.
evet cnm ben de fizyolojik damla damlattım ama aspiratörüm yok.tam boşaltamadı işte. hapşurunca biraz çıktı ama hala varben burnuna fizyolojik su damlatıyorum 1* 2 dak sonra burun aspiratörüyle olan sıvıyı çekiyorum tavsiye ederim
ben de duymuştum aslında bunu:44::44: olmadı denerim:)))bende çok emzik denedim hep öğürdü yada ağladı aventin emziğine biraz daha sıcak baktı emiyor arada bide yurtdışından getirtiyorum bakalım bikaç güne gelir onu deniycem.
canım burnu tıkalıysa bi kaç damla anne sütü damlatıyorlarmış belki işine yarar..
Canım çok geçmiş olsun bizim bu kuzucuklar bi şekilde büyüyecek de işte bizim ömrümüzdende ömür gidecek benimkininde sabah burnu tıkalı uyanıyor kafasına şapka takıyorum çok terliyor üşüyecek diye korkuyorum takmıyorum yine üşüyecek diye korkuyorum sabahta iki kere öksürdü aklım gitti hasta olacak diye offf offf
Canım çok geçmiş olsun bizim bu kuzucuklar bi şekilde büyüyecek de işte bizim ömrümüzdende ömür gidecek benimkininde sabah burnu tıkalı uyanıyor kafasına şapka takıyorum çok terliyor üşüyecek diye korkuyorum takmıyorum yine üşüyecek diye korkuyorum sabahta iki kere öksürdü aklım gitti hasta olacak diye offf offf
bebeklerin hepsinde sanırım burun tıkanıklığı var bu bir hastalık değil ama tabi bebeği huzursuz ediyoranladım cnm.bakalım gidelim gelelim şimdi..
evet cnm ben de fizyolojik damla damlattım ama aspiratörüm yok.tam boşaltamadı işte. hapşurunca biraz çıktı ama hala var
ben de duymuştum aslında bunu:44::44: olmadı denerim:)))
cnm ben de şapka takıyordum baktım ensesi terli uyanıyor geceleri. emzirmek için kaldırıyorum bakıyorum ense ıslak. bir kaç gündür takmıyorum.
yaaa bu emzirmek için kaldırdığımda terli uyanmasına pek engel olamadım. halbuki kalın giydirmiyorum. içinde çıtçıtlı badisi üstüne de bir pijama falan.altına da tek kat pijama.çorap patik...
kızlar herkese slm.....
benim kızımın uyku problemi başladı.....
sabah 6 da uyanıyor gece 12 ye kadar hep uyanık.....meme emerken bi ara dalar gibi oluyor yerine yatırcağım sırada zırt diye uyaıyoo...bu arada gece 12 den sonrada 2 şer saat aralıklarla memeye kalkıyo....
altı temiz, gazını alıyrm..kabız değil...pişiği yoooooookkkkkkkk...eeeeeeeeeeeeeeeeee sorun ne anlamadım gitii.....
ne yapcamı şaşırdımmm...önerisi olan var mı?
Tamam canim cok sagolcanım eğer yanlışlıkla amip kisti teşhisi koyarlarsa farklı laboratuvarlarda kaka tahlili yaptır bizimkine öyle dediler ben başka lab larda 5 tahlil daha verdim.amipten eser yok laktoz intoleransı çıktı.inşallah alerji çıkmaz.yarın dr kontrolümüz var.
genelde çoğu bebek göbek fıtıklıdır 7*8 aya kadar geçiyor tabi anormal büyüklükte değilsekalça ultrasonumuz çekildi normal çıktı çok şükür
kızlarrr benim bebeğim kakasını çok zor yapıyordu geçen hafta baya bir zorluk çektik.o ara ıkınmaktan göbeği dışarı çıktı biraz. zaten birazda dışarıdaydı. sağlık ocağındaki doktorumuz kontrol etti. bişeyi yok. 2 yaşına kadar girer dedi.
çocuk doktoruna gösterdim o da hala ara ara sarı akıntı geldiği için bir krem yazdı o kadar.
ama şimdi ultrason çeken doktor göbeğini gördü ve çocuk cerrahına götürün.göbeği dışarıda fıtık gibi duruyor dedi(((
başına gelen var mı???
Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba benim ikizler 2.5 sülüküm oldular oğlum maalesef kolik gecemiz gündüzümüze karıştı sürekli ağlayan bir bebek. Sütüm en başından beri çok çok az neredeyse yok gibi bilet mecburen mama verdim yavrularıma ama hazmedemiyor bebeği sanırım ne yapacağım bilmiyorum piskolojim bozuldu çoçuğum çırpınıyor gözümün önünde kolik şikayetiyle uğraşan var mı aranızda
canım merhaba..uyku sorunu yaşamayan yok sanırım. biz de aynı dertten muzdaribiz. tek tesellim gece uyuyo olması ama gündüz uyumuyo hep omzumda kucağımda uyukluyo,yerine yatırdığım anda kocaman açıyo gözlerini,başlıyo ağlamaya,bende az kitap okumadım,ama yok arkadaş kitaplarla olucak iş değil bu çocuk büyütmek,onu anladım. bütün gün omzumda kucağımda yapışık ikiz gibiyiz,ne bi iş yapabiliyorum,ne kendime bakabiliyorum. ama herşeye rağmen onun sıcaklığını hissetmek bambaşka bi duygu tabi :)
53 günlük olduk,40 günden sonra düzene girer diyolardı,bizde tam tersi oldu,uyku düzeni daha da kötüye gitti,bende sabırsızlıkla 3 aylık olmasını bekliyorum,umarım o da bir kandırmaca değildir :)
bu yeşil kaka bizde de oluyo,ama çok az,günde bir kez falan,onun haricinde hep hardal sarısı,acaba bir kez olması bile bir sorun olduğu anlamına gelir mi?sadece anne sütüyle besleniyo.bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
kızlar günaydın herkese gerçi mesailer başlayalı çoook olmuştur ama neyse..
bu çocuk öldürecek beni yaa gece 2buçukta uyudu hemde emmeden sonrada 2 saate bi emmek için uyandı sütüm var çok şükürr maşallah bu çocuk doymuyo mu yaa 1.5 -2 saate uyanıyo emmek için geceleri yaa gündüzleridee habire aranıyoo elini emiyoo cuk cuk meme ağzına değdiği anda basıyoo çığlığı valla sinirden kuduruyorum yaa off doymuyo mu bu çocuk yaa habire uyanıyoo gecelerii gündüzleride en fazla 10 dk uyuyo sonra hoop uyanıyoo hiç uyumuyo nerdeyse yaa geceleride işte 2-2.5 gibi yatıyoo 1.5-2 saatte bi emmeye kalkıyoo sonra sabaha 7-8 gibi kesin uyanışı oluyoo sonrada canı isterse 10 gibi yarım saat fln uyuyoo off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?