2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim beşiğim çingene salıncağının yerdeki versiyonu salladı mı çok hoşuna gidio ama yinede uyumuyo çocuk uykuyu sevmio herhalde:2: beni bitirdi gözlerim çöktü resmen gece - gündüz uyumayınca hiç bi işte yapamıorum ...Allah yardımcımız olsun ne diyim

benimki gündüz uyumyor gecede saat başı kalkıyorum çok yıprandım bende

arabaya aldığımız pusette uyuyo şu an, çok fazla kullanmıcaz diye ucuzundan almıştık bi de, gündüzleri uyumamak için huysuzlandığında işe yarıyo baya.
varsa bi dene istersen

bendede arabaya takılandan var içinde asla durmuyor arabada bile zor duruyor içinde, evde kullanayım diye baktım geçen titreşimli fln üzerine oyuncakta takılıyor sanırım..

bendede arabaya takılandan var içinde asla durmuyor arabada bile zor duruyor içinde, evde kullanayım diye baktım geçen titreşimli fln üzerine oyuncakta takılıyor sanırım..

hastaneden çıkarken koyduk içine ondan mı alıştı bilmiyorum, evde kullanmak için ağır da.

hastaneden çıkarken koyduk içine ondan mı alıştı bilmiyorum, evde kullanmak için ağır da.

bizde hastaneden çıkarken kullandık ilk başta içinde uyuyodu sonra hiç istememeye başladı bas bas bağırıyor içine koyunca
almayı dşündüğüm anadizi diye benim bahsettiğim şöyle bişey kullanıp memnun olan varsa diye bi sorayım dedimm

Son düzenleme:

bizde bunun biraz daha yaygan olanı var kv gittiğimzide çok huysuzlandı bi akrabadan aldık o gece uyudu o gün bugün bunda yatıyo ama daha yataklı gibi olanı bunlar dar ve küçük. uyumuyosa rezene çayı yada anason çayı denediniz mi muhakkak bi sıkıntısı vardır

sadece gaz sıkıntısı var, bunu daha çok ben yemek yerken içine koyayım bakınsın diye alıyım diyorum yoksa kollarım kopuyor yemek yerken bile kucakta...

cnm bizde 45 günlük olduk.gözünün içi geçti gibi ama yüzü bana hala bazen sarı geliyor.en son 25 günlükken falan 14 çıkmıştı.bazı tahliller yapıldı temiz çıktı. 10 gün sonra tekrar gel dedi ama gitmedim. ellerinin üzerinde yer kalmadı yavrumun kan almaktan.hala da geçmedi ellerinin üzeri düşün yani.
ama aklıma takılmıyor değil benim de.uzayan sarılıklarda bazı ek tahliller yapılıyor çünkü. senin en son sarılığı kaç çıkmıştı??
benim kızımda konuşulunca dinliyor. hatta çok seviyor konuşmayı. ama öyle pek tepki vermiyor henüz. yani gülüyor ama bana mı gülüyor kendi mi gülüyor bilmiyorum.:))
ya bu cadı uyunuyo napim bana bi yardım edin... dün gece 1-2 arası uyudu 1 saat başka yok..şimdide gözler faltaşı gibi açık offff offffffffffff ne yapayım yaaaaaaa
uykusuzluktan bitmişsindir şu an eminim...valla cnm uyumayınca uyumuyorlarrr.çok yorulmuşsundur ama yapack bişey yok sanırım.biraz yormaya çalış bakalım elini kolunu oynat masaj yap. belki seninkinde işe yarar..banyoda işe yarıyormuş ama ben tek başıma yaptıramıyorum

cnm bunu en fazla 4 aylık olana kadar kullanır bence.ama o zamana kadar olsa bile iyidir diyorsan denersin.benim ana kucağım yok ama geçen gün misafirliğe gittik. uyudu benim kız. gittiğim evde de bebek vardı. onun ana kucağına( oto koltuğu gibi olanlardan) yatırdık.güzelce uyudu. hatta eşimle bizde düşünmeye başladık alsak mı diye:))

sadece gaz sıkıntısı var, bunu daha çok ben yemek yerken içine koyayım bakınsın diye alıyım diyorum yoksa kollarım kopuyor yemek yerken bile kucakta...

hımm kucağa alıştıysa çok durmaz diye düşünüyorum inş işe yarar son günlerde bizde de gaz oluştu zorlanıyo biraz benden zinco bitkisel yağ yada rezene çayı veriyorum

hadi bakalım geçmiş olsun,rabbim damatlığınıda göstersin inş.

hımm kucağa alıştıysa çok durmaz diye düşünüyorum inş işe yarar son günlerde bizde de gaz oluştu zorlanıyo biraz benden zinco bitkisel yağ yada rezene çayı veriyorum

znco işe yaramadı bizde ,biogia die bitkisrl bi gaz lacı var biraz daha etki etti o bize.bende rezene çayı veryrm 30ml. 1 fncanda ben içiyorum,içinede çay kaşığının ucuyla kimyon katıyrm gaz çıkışını kolaylaştırırmış

Selam kızlar ..

Kimsecikler yok yinee .. Çok uykusuuuzuuum oğlum nasıl duruyo uykusuz anlamıyorum .. Sürekli emmeye devam özellikle akşam saatleri cok emme artıyor sanırım sütün en az oldugu saatler oldugu için böyle.. ne zaman düzene gircek diye düşünüyorum ama dünakşam misafirimiz geldi bebeği 9 aylık hiç düzelme olmuyo hep daha zorlaşıyor dedi yandık ki ne yandıkkkkk

Korkma canim duzene giriyor sen farketmeden.gece yarilarina kadar uyumayan oglum saat dokuzda bi uyuyor uce dorde kadar misil misil uyuyor.

selam kızlar, bizimkinin burnu tıkandı sabaha kadar doğru düzgün uyumadık, hele eşim mahfoldu. Ya napıcaz bu burun tıkanıklığına, şu damlalardan vermişti hastane dün kullandık bi işe yaramadı.

tam bi düzen beklemek yanlış bence canımi yani aynı saatte yatıp aynı saatte kalkmalarını falan beklemek boşuna ama bence zamanla daha az altlarını değiştirmek daha az aralıklarla emzirmek gerekecek diye düşünüyorum. Bu da bana yeter, yani inşallah düşündüğüm gibi olur.

gece eşim kaldırıyor bazen acıkmış sıpa diyor, ben daha yeni emzirdim ya diyorum, meğer 2 saat önce emzirmişim ama bi uyuyup bi kalkmaktan hep daha yeni emzirdim sanıyorum, bi de adamla iddialaşıyorum 5 dk. önce emzirdim diye.

cnm benim kızımın burnuda tıkalı değil de baya baya dolu. üşüttüm sanırım hem de öksürüyordu.öksürüğü geçti ama burnu hala dolu. hırıl hırıl yani.ben de damla kullandım ama geçmiyor. hapşurunca bile çıkmıyor bişey.ama nefes almakta zorlanıyor sanki ben de çare bulamadım.

kızlar benim yaklaşık 10 gün kadar önce kanamam tamamen bitmişti. artık normale dönmüştüm. ama az önce lavoboya gittim ne göreyim...kırmızılar( ne oldu şimdi??? adet mi oldum ben??:44::44:

kızlar benim yaklaşık 10 gün kadar önce kanamam tamamen bitmişti. artık normale dönmüştüm. ama az önce lavoboya gittim ne göreyim...kırmızılar( ne oldu şimdi??? adet mi oldum ben??:44::44:

ya bnmde hala akıntım devam ediyo,2-3 günde bir de bi iki damla kan geliyo,dr.ada gitmk istemiyrm ha bitti ha bitecek diye.doğumu normal yaptım ama kontrolden korkuyorum galiba :26: birde şu doğum sonrası korunma derdi var,spiral öneriyolar, özelde taktır diolar, off off bi ton dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…