canım uyumadığı zaman ben slinge sarıp geziyorum anca uyuyor bende başka türlü uyutamıyorum, çingene salıncağı yapıp bide onu deneyebilirsin, yada üzeri çok kalınsa sıcaktan uyuyamıyor olabilir..
canım benim beşiğim çingene salıncağının yerdeki versiyonu salladı mı çok hoşuna gidio ama yinede uyumuyo çocuk uykuyu sevmio herhalde:2: beni bitirdi gözlerim çöktü resmen gece - gündüz uyumayınca hiç bi işte yapamıorum ...Allah yardımcımız olsun ne diyim
arabaya aldığımız pusette uyuyo şu an, çok fazla kullanmıcaz diye ucuzundan almıştık bi de, gündüzleri uyumamak için huysuzlandığında işe yarıyo baya.
varsa bi dene istersen
bendede arabaya takılandan var içinde asla durmuyor arabada bile zor duruyor içinde, evde kullanayım diye baktım geçen titreşimli fln üzerine oyuncakta takılıyor sanırım..
hastaneden çıkarken koyduk içine ondan mı alıştı bilmiyorum, evde kullanmak için ağır da.
bizde hastaneden çıkarken kullandık ilk başta içinde uyuyodu sonra hiç istememeye başladı bas bas bağırıyor içine koyunca
almayı dşündüğüm anadizi diye benim bahsettiğim şöyle bişey Eki Görüntüle 543846 kullanıp memnun olan varsa diye bi sorayım dedimm
bizde bunun biraz daha yaygan olanı var kv gittiğimzide çok huysuzlandı bi akrabadan aldık o gece uyudu o gün bugün bunda yatıyo ama daha yataklı gibi olanı bunlar dar ve küçük. uyumuyosa rezene çayı yada anason çayı denediniz mi muhakkak bi sıkıntısı vardır
cnm bizde 45 günlük olduk.gözünün içi geçti gibi ama yüzü bana hala bazen sarı geliyor.en son 25 günlükken falan 14 çıkmıştı.bazı tahliller yapıldı temiz çıktı. 10 gün sonra tekrar gel dedi ama gitmedim. ellerinin üzerinde yer kalmadı yavrumun kan almaktan.hala da geçmedi ellerinin üzeri düşün yani.ya arkadaşlar bende bişey danışacam size hala bizim oğlanın sarılığı geçmedi gözlerinde beyaz yerlerinde var şu an 51 olduk normal mi sizce.sizlerde durum nasıl geçtimi sarılıkları.bi artış yok ama düzelmiyoda.bide hala bizim bebek bizim konuşmalarımıza gülmüyo sadece bizi dinliyo.internetten okuduğum kadarıyla 2. ayında gülmeye başlermış.bu 9 güne kadar gülermi bize tepki verir mi yoksa anormal bişey mi var.ne olur bana yardımcı olun sizin bebekler nasıl beninkiyle aynı günlerde olupda tepkileri nasıl size ben mi çok pinpirikleniyorum yoksa.
uykusuzluktan bitmişsindir şu an eminim...valla cnm uyumayınca uyumuyorlarrr.çok yorulmuşsundur ama yapack bişey yok sanırım.biraz yormaya çalış bakalım elini kolunu oynat masaj yap. belki seninkinde işe yarar..banyoda işe yarıyormuş ama ben tek başıma yaptıramıyorumya bu cadı uyunuyo napim bana bi yardım edin... dün gece 1-2 arası uyudu 1 saat başka yok..şimdide gözler faltaşı gibi açık offff offffffffffff ne yapayım yaaaaaaa
bizde hastaneden çıkarken kullandık ilk başta içinde uyuyodu sonra hiç istememeye başladı bas bas bağırıyor içine koyunca
almayı dşündüğüm anadizi diye benim bahsettiğim şöyle bişey Eki Görüntüle 543846 kullanıp memnun olan varsa diye bi sorayım dedimm
sadece gaz sıkıntısı var, bunu daha çok ben yemek yerken içine koyayım bakınsın diye alıyım diyorum yoksa kollarım kopuyor yemek yerken bile kucakta...
merhaba,
bugun 49 gunluk oglum kuzey sunnet oldu :)
medıcal park goztepe'de opr. dr. mustafa akman yaptı. kendısı cocuk cerrahı.
operasyon sırasında ıcerıdeydım. genel anlamda dr dan cok memnun kaldık. cep telefonundan en ufak bır konu oldugunda rahatca ulasabılıyorsunuz.
zaten ınternet sıtesı var kendısının, sunnet ıle ılgılı operasyon sonrası aklıma takılan herseyı acıp okudum.
450 tl odedık. eger yaptırmayı dusunenler varsa dıye yazıyorum, eve gelıp agrı kesıcının etkısı gecınce kıyametı kopardı.
ama agrı kesıcı fıtıl ve surup verınce rahatladı.
pıpısının ustune 2 tane merhem suruyoruz farklı zamanlarda, bır kac gun boyle devam edecek.
canım ben dr. sormuştum bu olayı bazı bebek hergün bazı bebek 2-3 günde bi bazılarıda haftada 1 yaparmış bu gayet normalmiş endişe etme......
yalnız bende zeytinyağını tavsiye edebilirim,kasıklarını ve poposu yağla canım kolaylaştırırsın bebişin işini rahatlayıverir,benim kızda bu işe yarıyor,bide biz yağlabndıktan sonra bacak hareketi yapıyrz....
o ıkındıkça ben geriliyorum,ama sadece gaz çıkartıyo,fazla ağlamaması içimi rahatlatıyo ztn,bacak hareketlerin bende yapıyorum,1-2 dakka sonra hemen pırt pırt çıkartıyo gazını,zeytinyağını bi denicem ama. çok teşekkrer cnm
canım sarılığını atması için bol bol emzir demişti bana dr.
evet geçti bizdeki sarılık olayı....
bol bol konuş bebişinle yüz mimiklerini kullanarak....
oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh erkekte olmuş paşan....
Alllah damatlığınıda göstersin....
sadece gaz sıkıntısı var, bunu daha çok ben yemek yerken içine koyayım bakınsın diye alıyım diyorum yoksa kollarım kopuyor yemek yerken bile kucakta...
hımm kucağa alıştıysa çok durmaz diye düşünüyorum inş işe yarar son günlerde bizde de gaz oluştu zorlanıyo biraz benden zinco bitkisel yağ yada rezene çayı veriyorum
Selam kızlar ..
Kimsecikler yok yinee .. Çok uykusuuuzuuum oğlum nasıl duruyo uykusuz anlamıyorum .. Sürekli emmeye devam özellikle akşam saatleri cok emme artıyor sanırım sütün en az oldugu saatler oldugu için böyle.. ne zaman düzene gircek diye düşünüyorum ama dünakşam misafirimiz geldi bebeği 9 aylık hiç düzelme olmuyo hep daha zorlaşıyor dedi yandık ki ne yandıkkkkk
Selam kızlar ..
Kimsecikler yok yinee .. Çok uykusuuuzuuum oğlum nasıl duruyo uykusuz anlamıyorum .. Sürekli emmeye devam özellikle akşam saatleri cok emme artıyor sanırım sütün en az oldugu saatler oldugu için böyle.. ne zaman düzene gircek diye düşünüyorum ama dünakşam misafirimiz geldi bebeği 9 aylık hiç düzelme olmuyo hep daha zorlaşıyor dedi yandık ki ne yandıkkkkk
selam kızlar, bizimkinin burnu tıkandı sabaha kadar doğru düzgün uyumadık, hele eşim mahfoldu. Ya napıcaz bu burun tıkanıklığına, şu damlalardan vermişti hastane dün kullandık bi işe yaramadı.
kızlar benim yaklaşık 10 gün kadar önce kanamam tamamen bitmişti. artık normale dönmüştüm. ama az önce lavoboya gittim ne göreyim...kırmızılar( ne oldu şimdi??? adet mi oldum ben??:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?