ben istanbuldayım. havalar baya sıcaktı. bugün kapalı ama yine de iyi. içine çıtçıtlı badi üstüne normal uzun kollu bir badi.
altına da çorap,patik, bir tane alt pijama.ya da iki çorap, ayaklı pijama. bu kadar.
bugün çıtçıtlı badi,altına ince bir pijama,çorap, üstüne de ayaklı tulum giydirdim.... uyanınca yelek giydiriyorumçok kalın giydirmemeye dikkat ediyorum. sıcağa alışmasın.
.doktora söyledim. çok iyi dedi. bana getiriyorlar çocukları.ateşleri 39 derece.ama çocuğun ateşi olduğundan değil kat kat giydirdiklerinden dedi.
arkadaslar mrb beni de alın aranıza
basak bi topikte yazıyordum ama orda herkes firar buraya geldim ama burası da bombos sanırım
biz yarın 40 günlük olucaz 36.gün kontrole gitmiştik gelişimimiz güzel cok sükür
kilo 5800 boy 60 cm(4 kilo 55 cm doğmustu)asımızı yaptırdık
gece uykumuz cok güzel 8de uyuyor 12,3,6da uyanıyor ama 6'dan sonra cok kötü
gündüz 5 dk 5dk uyuyup alıyor uykuyu bizim oğlan
saat 16dan sonra ağlama kırizimiz var aksam 8e kadar
simdi youtubedan fön makinası sesi actım ayağımda sallıyorum ancak böle uyuyor
bi de uyurken sürekli irkiliyor gündüz dua okuyorum ama yapabileceğim baska bisey var mı acaba
eylül anneleri firarda.ağustos anneleri ekim anneleri aynen devam burda.
ben de sitem ediyorum facedekilereorası daha kolaymış. buranın ne zorluğu var ki
kızlar boşverin şu face yi eylülanneleri nerdesiniz
valla çok üzücü
evet ya bende ağusyos annelerine takılıyorum ayağımda şehzademi sallarken can sıkıntısından bilgisayarı yanıma koyuyorum ama nafile bizim sayfada yazan çizen yok
bu arada ben ilk çocuğumda sallama huyundan yıllarca çektim şimdiki ufaklığa hamileyken yer yarılsa kıyamet kopsa asla asla salamam diyordum fakat gün boyu ayakta bacağımda büyük konuşmamak gerek başka türlü oyalayamıyorum zaten kış bebekleri dışarıda çıkaramıyoruz
evet ya bende ağusyos annelerine takılıyorum ayağımda şehzademi sallarken can sıkıntısından bilgisayarı yanıma koyuyorum ama nafile bizim sayfada yazan çizen yok
bu arada ben ilk çocuğumda sallama huyundan yıllarca çektim şimdiki ufaklığa hamileyken yer yarılsa kıyamet kopsa asla asla salamam diyordum fakat gün boyu ayakta bacağımda büyük konuşmamak gerek başka türlü oyalayamıyorum zaten kış bebekleri dışarıda çıkaramıyoruz
ben istanbuldayım. havalar baya sıcaktı. bugün kapalı ama yine de iyi. içine çıtçıtlı badi üstüne normal uzun kollu bir badi.
altına da çorap,patik, bir tane alt pijama.ya da iki çorap, ayaklı pijama. bu kadar.
bugün çıtçıtlı badi,altına ince bir pijama,çorap, üstüne de ayaklı tulum giydirdim.... uyanınca yelek giydiriyorumçok kalın giydirmemeye dikkat ediyorum. sıcağa alışmasın.
.doktora söyledim. çok iyi dedi. bana getiriyorlar çocukları.ateşleri 39 derece.ama çocuğun ateşi olduğundan değil kat kat giydirdiklerinden dedi.
evin kaç derece?
ben uzun kollu badi, altına ayaklı pantolon. bunların üstüne tulum ya da takım giydiriyorum. ev 22-23 derece.
penye batteniyeye sarıyorum bazen.
terlemiyo bunlarla
ben de alıştırdım ama sallamaya değil kucağa. şu saat oldu yemek yapamadım açım.
nasıl alıştırmıcaz bilemedim küçücük bebeği ağlata ağlata mı.
bende böyle giydiriyorum artı olarak ince penye bir yelek giydiriyorum evin durumuna göre de battaniyesi var işte...
fazla değilmi canım üzerine giydirdiğin tulum yada takım ama evden eve bebekten bebeğe değişir :26:
aynen bende sanki hamileliğimdeki gibi terliyorum kısa kollu tişört sıcak geliyor bana
ya aslında bende fazla giydirmiyormuşum aynen altta çıt çıtlı badi kısa kollu onun üstüne patikli bi pijama üstede tulum patikli ince battaniye birde şapka eldivenleri çıkarttım hiç rahat değil çocuk için galiba benim hatam evi ısıtmak oldu
aaa bende oyleyim, yanıyorummm
terlemekten değilde aaa sen emziriyorsun üzerine bişeyler giy olmaz böyle diyenlerden çok sıkıldımmmmmmmmmmmm
haa birde şu giydirme işini nasıl yapıyorsunuz yani kıyafet nasıl hallediyorsunuz ben biraz abarttım galiba sıcak tutcam diye çocuğu terletip üşüttüm galiba bikaç gündür kusuyo normalde kusmuyordu halbuki nasıl yapıcam
kızlar boşverin şu face yi eylülanneleri nerdesiniz
valla çok üzücü
selam kızlar ,
benm oğlum sürekli memede uykusu gelince acıkınca hep meme istiyo .. gündüz uykumuz hiç yok sabah erkenden uyanıp gecenin bi yarısına kadar oturuo anlam veremıorum hee oturuo derken ole etrafa bakınsa amenna memede duruo meme dısında kyametıı koparıo babası ilgilenıo oynatıo falan 5 dk . sonra yine meme ..
bole olunca ne yemek ne temizlik hiç bişey yapamıorum kocişle de ortak bi paylaşımımız olmuo tabi yani mesela çay demlıoruz ben içemıorum , film izlicek oluyoruz yorgunluktan uyuya kalıorum ayy havalar guzel olsa hergun dısarı cıkarırım cocugu havalar da bozuk artık ne yapıcam bilmem
sizde durumlar nasıl ?:105:
kızlar bu arada kilolarınızı verebildinizmi benim daha vermem gereken 5 kilom var ama 10 kilo gibi duruyor spor şart ama vakit yok ooof off
selam kızlar ,
benm oğlum sürekli memede uykusu gelince acıkınca hep meme istiyo .. gündüz uykumuz hiç yok sabah erkenden uyanıp gecenin bi yarısına kadar oturuo anlam veremıorum hee oturuo derken ole etrafa bakınsa amenna memede duruo meme dısında kyametıı koparıo babası ilgilenıo oynatıo falan 5 dk . sonra yine meme ..
bole olunca ne yemek ne temizlik hiç bişey yapamıorum kocişle de ortak bi paylaşımımız olmuo tabi yani mesela çay demlıoruz ben içemıorum , film izlicek oluyoruz yorgunluktan uyuya kalıorum ayy havalar guzel olsa hergun dısarı cıkarırım cocugu havalar da bozuk artık ne yapıcam bilmem
sizde durumlar nasıl ?:105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?