2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evin kaç derece?
ben uzun kollu badi, altına ayaklı pantolon. bunların üstüne tulum ya da takım giydiriyorum. ev 22-23 derece.
penye batteniyeye sarıyorum bazen.
terlemiyo bunlarla

bizim de gündüz uykumuz kötü. 6 saat uyanık gezdiği oluyo.
akşam banyo yapmışsa sabah güzel uyuyo. yoksa 6 da başlıyoruz mesaiye
irkilme arada oluyo normaldir sanırım

eylül anneleri firarda. ağustos anneleri ekim anneleri aynen devam burda.

ben de sitem ediyorum facedekilere orası daha kolaymış. buranın ne zorluğu var ki

evet ya bende ağusyos annelerine takılıyorum ayağımda şehzademi sallarken can sıkıntısından bilgisayarı yanıma koyuyorum ama nafile bizim sayfada yazan çizen yok
bu arada ben ilk çocuğumda sallama huyundan yıllarca çektim şimdiki ufaklığa hamileyken yer yarılsa kıyamet kopsa asla asla salamam diyordum fakat gün boyu ayakta bacağımda büyük konuşmamak gerek başka türlü oyalayamıyorum zaten kış bebekleri dışarıda çıkaramıyoruz

kızlar bide bende hala aşırı sıcak basması oluyor hamileyken ki gibi gece pikeyle yatıyorum gin içinde kısakollu ile dolaşıyorum sizde böylemisiniz

ben de alıştırdım ama sallamaya değil kucağa. şu saat oldu yemek yapamadım açım.
nasıl alıştırmıcaz bilemedim küçücük bebeği ağlata ağlata mı.

valla bende ayağımda sallıyorum başka türlü ne yemek yiyebiliyorum ne lahvaltı mecbur kaldım yani hatta şuan bile ayağımda sallıyorum beyefendiyi

bende böyle giydiriyorum artı olarak ince penye bir yelek giydiriyorum evin durumuna göre de battaniyesi var işte...

evin kaç derece?
ben uzun kollu badi, altına ayaklı pantolon. bunların üstüne tulum ya da takım giydiriyorum. ev 22-23 derece.
penye batteniyeye sarıyorum bazen.
terlemiyo bunlarla

fazla değilmi canım üzerine giydirdiğin tulum yada takım ama evden eve bebekten bebeğe değişir :26:

ben de alıştırdım ama sallamaya değil kucağa. şu saat oldu yemek yapamadım açım.
nasıl alıştırmıcaz bilemedim küçücük bebeği ağlata ağlata mı.

benimkisi de kucakta biz de mecburen alıştırdık

emdiklerini sindiremeden tekrar emmek istiyor sonrada rahatsız oluyordu emme aralarında oyalmak adına evin içinde kucakta dolaştırdık

hayatımızın hatasını yapmışız

sürekli tur halindeyizzz

ya aslında bende fazla giydirmiyormuşum aynen altta çıt çıtlı badi kısa kollu onun üstüne patikli bi pijama üstede tulum patikli ince battaniye birde şapka eldivenleri çıkarttım hiç rahat değil çocuk için galiba benim hatam evi ısıtmak oldu

bizimki hiç eldiven takmadı, şapkayı da sadece banyodan sonra takıyorum artık, rahatına düşkün beyimiz

en fazla 3 ay önce burası kaynıyordu ne oldu böyle face yi pek benimseyemedim nedense burası başka kızlaaar haydi yine buraya deneyimlerimizi tecrübelerimizi paylaşmaya

aaa bende oyleyim, yanıyorummm

terlemekten değilde aaa sen emziriyorsun üzerine bişeyler giy olmaz böyle diyenlerden çok sıkıldımmmmmmmmmmmm

aynen öyle canım sanki herkes çok biliyorda ben kara cahilmişim gibi ne yapayım yanıyorum anacım fenalıkmı geçireyim olmuyor giyinemiyorum gelde anlat

selam kızlar ,

benm oğlum sürekli memede uykusu gelince acıkınca hep meme istiyo .. gündüz uykumuz hiç yok sabah erkenden uyanıp gecenin bi yarısına kadar oturuo anlam veremıorum hee oturuo derken ole etrafa bakınsa amenna memede duruo meme dısında kyametıı koparıo babası ilgilenıo oynatıo falan 5 dk . sonra yine meme ..

bole olunca ne yemek ne temizlik hiç bişey yapamıorum kocişle de ortak bi paylaşımımız olmuo tabi yani mesela çay demlıoruz ben içemıorum , film izlicek oluyoruz yorgunluktan uyuya kalıorum ayy havalar guzel olsa hergun dısarı cıkarırım cocugu havalar da bozuk artık ne yapıcam bilmem

sizde durumlar nasıl ?:105:

kızlar bu arada kilolarınızı verebildinizmi benim daha vermem gereken 5 kilom var ama 10 kilo gibi duruyor spor şart ama vakit yok ooof off

ben uzun kollu çıtçıtlı badi,külotlu çorap,üzerinede ayaklı takım,üzerine patik,penye battaniye.ben az mı giydiriyorumki acaba.uykudan kalkıncada yün yelek giydiriyorum.çokda giydirip boğmak istemiyorum.ayaklarını sıcak tut yeter diolar.

kızlar boşverin şu face yi eylülanneleri nerdesiniz
valla çok üzücü

hakkat nerdeyiz biz yaa..

aynı durumdayım iş ve yemek konusunda artık 1 2 ay daha dişimizi sıkacağız ben aslında kış olmasının avantaj olduğunu düşünüyorum yaza kadar rahatlayacağız inşaallah

kızlar bu arada kilolarınızı verebildinizmi benim daha vermem gereken 5 kilom var ama 10 kilo gibi duruyor spor şart ama vakit yok ooof off

benimde eski kiloma dönmeme 5 kilo var ama böyle kal diolarda göbişimide görmüyolar,o erise yeter bana,onun içinde spor ama ne zamannnn

ilk zamanlar ayrılmıyodu mememden ama şimdi biraz daha ii.50 günlüğüz.yalancı meme alıştırmalarım hala sürüyo ama bazen alıyo bazen öğürüyo istemiyo.emecekmi emmeyecekm anlayamadı bi türlü. emiyomu seninki,bi onu denesen aç olmadığı zamnlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…