bizde hastaneden çıkarken kullandık ilk başta içinde uyuyodu sonra hiç istememeye başladı bas bas bağırıyor içine koyunca
almayı dşündüğüm anadizi diye benim bahsettiğim şöyle bişey Eki Görüntüle 543846 kullanıp memnun olan varsa diye bi sorayım dedimm
merhaba kızlar.bşey danışıcam size,kızım 1buçuk aylık oldu,pazar ptsi salı kakasını yapmadı,çba sbahı biraz yaptı,kakasında değişiklik yoktu,sarı ve cıvık,ama az yaptı.bugünde yapmadı.arasıra ıkınıyo ama,çok ağlaması yok,bazen alttan gaz çıkararak rahatlıyo,ama yapamıyomu acaba kakasını,kimi bazı bebek anne sütünün tamını kullanır bağırsaklara bişey kalmaz,zamanla da düzelir kaka düzeni diolar,kimide her gün kakasını yapmalı,kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp sür dio.napıcamı bilemedim.dr.a mı götürsem,yoksa normalm,bilemedimmaynı durumda olan varmı ?
bizim drumuz 2 3 gün kaka yapmaması normal demişti eger çok ıkınıyorsa dizlerinin üstüne karnı gelecek şekılde yatır sırtına masaj yap ozaman yapıor en azından bnm kıs yapıor sanada faydalı gelebilir..
ya bnmde hala akıntım devam ediyo,2-3 günde bir de bi iki damla kan geliyo,dr.ada gitmk istemiyrm ha bitti ha bitecek diye.doğumu normal yaptım ama kontrolden korkuyorum galiba :26: birde şu doğum sonrası korunma derdi var,spiral öneriyolar, özelde taktır diolar, off off bi ton dert
cnm beniim bitmişti normalde.10 gün kadar önce.şimdi bildiğin adet oldum sanırım.çok yoğun değil gerçi...bilemedim ne olduğunu..
korunmaya gelince benim annem kardeşimin doğumundan beri (24 yıldır) spiral kullanıyor ve memnun.ama bilemiyoum tabii...
ben hiç ilaç kullanmadım. kullanmayı da düşünmüyorum. sanırım en iyisi erkeğin korunması.
ben şu an bunları düşünmüyorum. biz çoookkk uzun süredir bırak aklımıza getirmeyi konuşmuyoruz bile bu tür konuları..şu an sanki bir daha hiiççç başlamayack gibi geliyor bana..(
biz de bugün 2 aylık olduk ama uyku yok
gündüzleri 1 saat uyuyor uyumuyor gece 1lere kadar gözler faltaşı gibi bebekler uyuya uyuya büyür derlerdi hani, uyutamıyorum ki veleti gözleri kıpkırmızı oluyor ölüyor uyku diye ama direniyor uyumucam diye...
zaten memeden de geri alamıyorum nasıl iş anlamadım taş çatlasın yarım saat boşluk oluyor emmelerinin arasında sürekli aç gibi yani ...iş güç önemli değil ama ne bir iş yapabiliyorum ne kendime bakabiliyorum, vermeyim diyorum oyalayım diyorum ya kendi yumruğunu emiyor ya battaniyesini yada babasının parmağını!!!
yalancı memeyi de 2 dk ancak tutuyor ağzında hemen geri atıyor, onu biraz uzun emse oyalanacak belki, yanlardan bantlasam mı ağzını ne yapsam bilmiyorum ki
hııı bide ;
hem bebek bakıp, hemen evinin işini yapan, akşam yemeğini yapan, kendine bakan kadınlar varsa 'ki vardır muhakkak' hepsinin alnından öpüyorum helal yani
cnm benim kızımın burnuda tıkalı değil de baya baya dolu. üşüttüm sanırım hem de öksürüyordu.öksürüğü geçti ama burnu hala dolu. hırıl hırıl yani.ben de damla kullandım ama geçmiyor. hapşurunca bile çıkmıyor bişey.ama nefes almakta zorlanıyor sanki ben de çare bulamadım.
ben de öpüyorum alnından. ben de yapamıyorum. annelerimiz nasıl yapıyordu bilmiyorum. kardeşimle benim aramda 2 yaş bile yok. anneme diyorum ne yapıyordun diye. siz usluydunuz diyor:))biz de bugün 2 aylık olduk ama uyku yok
gündüzleri 1 saat uyuyor uyumuyor gece 1lere kadar gözler faltaşı gibi bebekler uyuya uyuya büyür derlerdi hani, uyutamıyorum ki veleti gözleri kıpkırmızı oluyor ölüyor uyku diye ama direniyor uyumucam diye...
zaten memeden de geri alamıyorum nasıl iş anlamadım taş çatlasın yarım saat boşluk oluyor emmelerinin arasında sürekli aç gibi yani ...iş güç önemli değil ama ne bir iş yapabiliyorum ne kendime bakabiliyorum, vermeyim diyorum oyalayım diyorum ya kendi yumruğunu emiyor ya battaniyesini yada babasının parmağını!!!
yalancı memeyi de 2 dk ancak tutuyor ağzında hemen geri atıyor, onu biraz uzun emse oyalanacak belki, yanlardan bantlasam mı ağzını ne yapsam bilmiyorum ki
hııı bide ;
hem bebek bakıp, hemen evinin işini yapan, akşam yemeğini yapan, kendine bakan kadınlar varsa 'ki vardır muhakkak' hepsinin alnından öpüyorum helal yani
geçmiş olsun canım, sanırım bizimkinin tıkanıklığı geçti tamamen. Bişey yapmadım ben ekstradan. Ama şimdi forumda görnce aklıma geldi ben de aspiratör almıştım ama unutmuşum, bi daha tıkanırsa kullanayım bari, sen aspiratör kullandın mı?
kızlar boşverin şu face yi eylülanneleri nerdesiniz
valla çok üzücü
kızlaar ordamısınız
haa birde şu giydirme işini nasıl yapıyorsunuz yani kıyafet nasıl hallediyorsunuz ben biraz abarttım galiba sıcak tutcam diye çocuğu terletip üşüttüm galiba bikaç gündür kusuyo normalde kusmuyordu halbuki nasıl yapıcam
kızlar boşverin şu face yi eylülanneleri nerdesiniz
valla çok üzücü
eylül anneleri firarda.ağustos anneleri ekim anneleri aynen devam burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?