2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada kilolarınızı verebildinizmi benim daha vermem gereken 5 kilom var ama 10 kilo gibi duruyor spor şart ama vakit yok ooof off

ben 10 kg verdim ama durdu 1 kg almışım hatta ama 75 kg um daha çoook vermem lazım ama spor yapmaya vakit yok (

sütünüz yetiyormu ben bazen yetmediğini düşünüyorum çünki bazen çok emiyor ağzına bir şey gelmeyince yani hızlı akmayınca basıyo yaygarayı

emzik bnmki de istediği zaman alıo istemediği zaman öğürüo .. biz 66 günlüğüz hala full emıo

aynı durumdayım iş ve yemek konusunda artık 1 2 ay daha dişimizi sıkacağız ben aslında kış olmasının avantaj olduğunu düşünüyorum yaza kadar rahatlayacağız inşaallah

o zamanda yürümeye baslıcaklar tecrubeli anneler yeni yururken cok zor dıolar napicaz bilmemm

sütünüz yetiyormu ben bazen yetmediğini düşünüyorum çünki bazen çok emiyor ağzına bir şey gelmeyince yani hızlı akmayınca basıyo yaygarayı

valla sorunlar hep aynı böyle paylaşsak işte

benim sütüm yetiyor gibi ama özellikle 6 dan sonra sürekli memede olduğundan gece yatacağı vakitlerde süt azalmış oluyor az gelince basıyor yaygarayı foşur foşur gelecek beyimize yanlış yapıyorum belki ama sadece gece yatarken çok bunalırsam mama veriyorum

emzik bnmki de istediği zaman alıo istemediği zaman öğürüo .. biz 66 günlüğüz hala full emıo

o zamanda yürümeye baslıcaklar tecrubeli anneler yeni yururken cok zor dıolar napicaz bilmemm

ya ben o kadar zorlanacağımızı sanmıyorum çünkü en azından uyku falan düzene girecek 2 tane daha büyüttüm bende hep öyle oldu yani 7 8 aydan sonra rahatladım ilk zamanlardaki gibi bağımlı olmuyorsun

bende öyle canım gece yatırmadan 60 cc veriyorum hem benim içim rahatlıyor tok uyuduğu için hem bebişim daha uzun uyuyor 3 saat falan ozamana sütüm geliyor bunalıma girmekten iyidir

hah birde o var etrafımdada emzirdiği için kilo alanlar var oysaki ben emzirdikçe kilolar gider sanıyordum bilmiyorum hangisi doğru

ben bide regl olunca kg lar gıdıomuş die duydum 40 ım cıktı hala regl olmadım ama olmak ıstıyorum olmadıgım için geceleri su gibi terlıorum..

akşamları bnmki de cosuo geçen mama verdim bütün gece kustu en son agzından burnundan kustu tıkandı acile götürdük.. ertesi gunde dr.na goturduk sütün yetior mama verme dedi ... bole de hep memede

bebeği gülmeye başlayan oldumu konuşmaları falan dinleyen biz bir haftaya 2 ayımızı bitireceğiz ama daha gülmeye başlamadı bizim bıdık konuşmaları falan hayretle dinliyor ama yüzünde bi ifade var ne masumlar yaa

yakında baslar cnm bnmki 66 günlük 1 haftadır tepki verıo gülüo falan

neden kusuyoki canım tok olduğu içinmi

bu arada bebeğinizle dışarı çıkıyormusunuz ben korkuyorum hastalanır diye ama alıştırmak lazım aslında

50 günlüğüz,konuşmaları dinleyip gülüoruz..ama her bebeğin gelişimi bir olmuyo,bol bol konuş artık tepki vermeye başlar :)

bu arada bebeğinizle dışarı çıkıyormusunuz ben korkuyorum hastalanır diye ama alıştırmak lazım aslında

evet ben çıkıyorum ama gerekli önlemler alıyorum tabiki :)

burası yine sesssizleşti neyse bende bebişimle ilgileneyim biraz öpüldünüz kızlar görüşürüüz

ahhh ahhhhh bu pıtışlar karnımızdaki gbi rahat vermioki şöleee rahat rahat sohbet muhabbet edelim :)

selam kızlar biz bugün doktordaydık 2.ay aşılarımızı oldukk eve gelir gelmez calpol verdim doktorun tavsiyesiyle şimdilik hafif ateşi var birazda huzursuz korktu sanırım, umarım yarına geçer bize bu gece uyku yok yine...

selam canım

bizde yarın gidiyoruz bakalım nasıl olacak

sağlık ocağındaki hemşire aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi sonrada aşıdan sonra vercekmişim

bakalım napıcaz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…