hımm anladım canım ne güzel bebeğin anne sütüyle doyuyor
selam kızlar biz bugün doktordaydık 2.ay aşılarımızı oldukk eve gelir gelmez calpol verdim doktorun tavsiyesiyle şimdilik hafif ateşi var birazda huzursuz korktu sanırım, umarım yarına geçer bize bu gece uyku yok yine...
işte sorun da burda cnm sanırım sütüm az yetmıo ki memede sürekli az once 40 dk durabildi ağladı yıne verdim mecbur devamlı memede durunca da bana bunalım gelıo
iki kat olmuş oluyo kıyafeti. bi de takımları fln ince. iki kat ince penye oluyo yani.bende böyle giydiriyorum artı olarak ince penye bir yelek giydiriyorum evin durumuna göre de battaniyesi var işte...
fazla değilmi canım üzerine giydirdiğin tulum yada takım ama evden eve bebekten bebeğe değişir :26:
evet akşamları süt azalıyo. az az geldiğinden yorulup uyuyo sonra uyanıp yine istiyo. mama vermedim alışır diye. illa ki doyup uyuyo.valla sorunlar hep aynı böyle paylaşsak işte
benim sütüm yetiyor gibi ama özellikle 6 dan sonra sürekli memede olduğundan gece yatacağı vakitlerde süt azalmış oluyor az gelince basıyor yaygarayı foşur foşur gelecek beyimize yanlış yapıyorum belki ama sadece gece yatarken çok bunalırsam mama veriyorum
aile sağlığı merkezinde mi oldun aşıları hastanede fln mı?selam kızlar biz bugün doktordaydık 2.ay aşılarımızı oldukk eve gelir gelmez calpol verdim doktorun tavsiyesiyle şimdilik hafif ateşi var birazda huzursuz korktu sanırım, umarım yarına geçer bize bu gece uyku yok yine...
selam kızlar biz bugün doktordaydık 2.ay aşılarımızı oldukk eve gelir gelmez calpol verdim doktorun tavsiyesiyle şimdilik hafif ateşi var birazda huzursuz korktu sanırım, umarım yarına geçer bize bu gece uyku yok yine...
gel cnm gel.gün içinde ben uğruyorum.hepimizin durumu aynı:))arkadaslar mrb beni de alın aranıza
basak bi topikte yazıyordum ama orda herkes firar buraya geldim ama burası da bombos sanırım
biz yarın 40 günlük olucaz 36.gün kontrole gitmiştik gelişimimiz güzel cok sükür
kilo 5800 boy 60 cm(4 kilo 55 cm doğmustu)asımızı yaptırdık
gece uykumuz cok güzel 8de uyuyor 12,3,6da uyanıyor ama 6'dan sonra cok kötü
gündüz 5 dk 5dk uyuyup alıyor uykuyu bizim oğlan
saat 16dan sonra ağlama kırizimiz var aksam 8e kadar
simdi youtubedan fön makinası sesi actım ayağımda sallıyorum ancak böle uyuyor
bi de uyurken sürekli irkiliyor gündüz dua okuyorum ama yapabileceğim baska bisey var mı acaba
evim kaç derece bilmiyorum kii... akşamları doğalgazı açıyoruz sadece.gündüz tüm gün güneş içeride zaten.evin kaç derece?
ben uzun kollu badi, altına ayaklı pantolon. bunların üstüne tulum ya da takım giydiriyorum. ev 22-23 derece.
penye batteniyeye sarıyorum bazen.
terlemiyo bunlarla
ben de emzirip emzirip yatıracağım diyordum.nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlardı çünkü.nerdeeeeeeeee..hem kucağımda sallyorum hem ayağımda. ayağımda sallamaya alışmadı aslında.ama ben bazen açlıktan bayılacak gibi oluyorum. o zman bişeyler atıştırmak için ayağıma alıyorum.rahat oluyor elim kolum dinleniyor.evet ya bende ağusyos annelerine takılıyorum ayağımda şehzademi sallarken can sıkıntısından bilgisayarı yanıma koyuyorum ama nafile bizim sayfada yazan çizen yok
bu arada ben ilk çocuğumda sallama huyundan yıllarca çektim şimdiki ufaklığa hamileyken yer yarılsa kıyamet kopsa asla asla salamam diyordum fakat gün boyu ayakta bacağımda büyük konuşmamak gerek başka türlü oyalayamıyorum zaten kış bebekleri dışarıda çıkaramıyoruz
ben de de var cnm. kısa kolluyla bile bazen fenalık geçirecek gibi oluyorum.kızlar bide bende hala aşırı sıcak basması oluyor hamileyken ki gibi gece pikeyle yatıyorum gin içinde kısakollu ile dolaşıyorum sizde böylemisiniz
benim de 5 kilom var.benim kalçam çok genişlemiş yaa:)))şu popom ve üst bacak tarafım olmasa eski kıyafetlerim olacak sanki:))eski eşofmanlarımı bile üst bacaklarımdan sonra çıkaramıyorum:)))kızlar bu arada kilolarınızı verebildinizmi benim daha vermem gereken 5 kilom var ama 10 kilo gibi duruyor spor şart ama vakit yok ooof off
bazen yetmiyor sanırım. göğislerimin boş olduğunu hissediyorum çou zaman. sıkıyorum pek bişey de gelmiyor ama mama vermedim hiç.inşallahta en az 6 ay vermem.sütünüz yetiyormu ben bazen yetmediğini düşünüyorum çünki bazen çok emiyor ağzına bir şey gelmeyince yani hızlı akmayınca basıyo yaygarayı
bebeği gülmeye başlayan oldumu konuşmaları falan dinleyen biz bir haftaya 2 ayımızı bitireceğiz ama daha gülmeye başlamadı bizim bıdık konuşmaları falan hayretle dinliyor ama yüzünde bi ifade var ne masumlar yaa
ayy ne güzel kaynatmışsınız ben kaçırmışım:))
kızlar ben hastanedeydim.bebeğim sarılık olduğunda ışına girmişti o yüzden 2. düzey işitme testi yapılması gerekiyordu.bugün gittim yaptırmaya. kulağının biri testi kaç kere denemelerine rğmen geçemedi((( belki kir vardır dediler.kirde çıkmadı.üniversiteye sevkettiler.(gittiğim hastanede araştırma hastanesiydi).
inşallah bişey çıkmaz(
canım benimkide öyle biliyosun hep meme hep meme.....40dk sabredemiyor bile bazen benimki....haliyle süt azalıyoo hep meme olunca ,açtır ondan memededir dedim mama yaptım biberonu emmek istemiyor benimki yavaş yavaş ağzına sıktım 30cc bitirdi,aradan 30dk geçmeden yine meme......işte sorun da burda cnm sanırım sütüm az yetmıo ki memede sürekli az once 40 dk durabildi ağladı yıne verdim mecbur devamlı memede durunca da bana bunalım gelıo
canım verem için verem savaşa gidiysun,diğer ikisi sağlık ocağında oluyoooiki kat olmuş oluyo kıyafeti. bi de takımları fln ince. iki kat ince penye oluyo yani.
evet akşamları süt azalıyo. az az geldiğinden yorulup uyuyo sonra uyanıp yine istiyo. mama vermedim alışır diye. illa ki doyup uyuyo.
aile sağlığı merkezinde mi oldun aşıları hastanede fln mı?
ben yaptırmayı düşünmüyrm..aile hekimin yaptırmamış ,sağlık bakanlığının zorunlu kıldığı aşılar dışında hiç bi aşıyı yaptırmadım ben die yanıt verdi....hadi geçmiş olsun,atlatırsınız inşallah masum bi ateşle..Bizimde ay sonu 2.aşımız,ilkinde nasıl ağlamıştı dudağını bükerekkbu sefer 3 aşı birden nasıl dayanıcam onun yerine ben bilmiyorum..o öyle içten ağladımı içim eriyo,gözlerim doluyo..Ateştende çok korkarım,bizde b hayırlısıyla atlatsak..
Birde rota virüsü aşısı yapılıyormuş 2-4-6.aylarda 3 doz olarak,ama özelmiş,araştırıyorum ama yaptırmayı düşüneniz var mı?
1 hafta sonrada benim son aşım var..İğneden hep korkarımda,aşıdan daha bi korkuyorumnasıl normal doğum yaptım hayretler içerisindeyim..
ayy ne güzel kaynatmışsınız ben kaçırmışım:))
kızlar ben hastanedeydim.bebeğim sarılık olduğunda ışına girmişti o yüzden 2. düzey işitme testi yapılması gerekiyordu.bugün gittim yaptırmaya. kulağının biri testi kaç kere denemelerine rğmen geçemedi((( belki kir vardır dediler.kirde çıkmadı.üniversiteye sevkettiler.(gittiğim hastanede araştırma hastanesiydi).
inşallah bişey çıkmaz(
ay çok güldüüümmmmmmm.....aynı bizde...gezmediğimiz oda klamıyoooo....benimkisi de kucakta biz de mecburen alıştırdık
emdiklerini sindiremeden tekrar emmek istiyor sonrada rahatsız oluyordu emme aralarında oyalmak adına evin içinde kucakta dolaştırdık
hayatımızın hatasını yapmışız
sürekli tur halindeyizzz
haklısın canım, bizi unuttular.....en fazla 3 ay önce burası kaynıyordu ne oldu böyle face yi pek benimseyemedim nedense burası başka kızlaaar haydi yine buraya deneyimlerimizi tecrübelerimizi paylaşmaya
selam kızlar ,
benm oğlum sürekli memede uykusu gelince acıkınca hep meme istiyo .. gündüz uykumuz hiç yok sabah erkenden uyanıp gecenin bi yarısına kadar oturuo anlam veremıorum hee oturuo derken ole etrafa bakınsa amenna memede duruo meme dısında kyametıı koparıo babası ilgilenıo oynatıo falan 5 dk . sonra yine meme ..
bole olunca ne yemek ne temizlik hiç bişey yapamıorum kocişle de ortak bi paylaşımımız olmuo tabi yani mesela çay demlıoruz ben içemıorum , film izlicek oluyoruz yorgunluktan uyuya kalıorum ayy havalar guzel olsa hergun dısarı cıkarırım cocugu havalar da bozuk artık ne yapıcam bilmem
sizde durumlar nasıl ?:105:
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................ben de sitem ediyorum facedekilereorası daha kolaymış. buranın ne zorluğu var ki
arkadaslar mrb beni de alın aranıza
basak bi topikte yazıyordum ama orda herkes firar buraya geldim ama burası da bombos sanırım
biz yarın 40 günlük olucaz 36.gün kontrole gitmiştik gelişimimiz güzel cok sükür
kilo 5800 boy 60 cm(4 kilo 55 cm doğmustu)asımızı yaptırdık
gece uykumuz cok güzel 8de uyuyor 12,3,6da uyanıyor ama 6'dan sonra cok kötü
gündüz 5 dk 5dk uyuyup alıyor uykuyu bizim oğlan
saat 16dan sonra ağlama kırizimiz var aksam 8e kadar
simdi youtubedan fön makinası sesi actım ayağımda sallıyorum ancak böle uyuyor
bi de uyurken sürekli irkiliyor gündüz dua okuyorum ama yapabileceğim baska bisey var mı acaba
kızlar bide bende hala aşırı sıcak basması oluyor hamileyken ki gibi gece pikeyle yatıyorum gin içinde kısakollu ile dolaşıyorum sizde böylemisiniz
bence de
eskisi gibi paylaşım olmaması normal ama face olunca iş değişiyor, eskisi gibi olsak keşke
sıkılıp geliyorum, burda daha çok sıkılıyorum paylaşım yok çünkü :26:
ben 76 kiloyla doğuma gittim 68 kiloyla eve geldim şimdi 75 kiloyum ne büyük başarı amakızlar bu arada kilolarınızı verebildinizmi benim daha vermem gereken 5 kilom var ama 10 kilo gibi duruyor spor şart ama vakit yok ooof off
valla sorunlar hep aynı böyle paylaşsak işte
benim sütüm yetiyor gibi ama özellikle 6 dan sonra sürekli memede olduğundan gece yatacağı vakitlerde süt azalmış oluyor az gelince basıyor yaygarayı foşur foşur gelecek beyimize yanlış yapıyorum belki ama sadece gece yatarken çok bunalırsam mama veriyorum
bende öyle canım gece yatırmadan 60 cc veriyorum hem benim içim rahatlıyor tok uyuduğu için hem bebişim daha uzun uyuyor 3 saat falan ozamana sütüm geliyor bunalıma girmekten iyidir
ay çok güldüüümmmmmmm.....aynı bizde...gezmediğimiz oda klamıyoooo....
hııı bigün AVM y e gittik tabi bizim hanfendi pusette yatmadı hep kucakta gezdi....neyse çıkıyrz yürüyen merdivendeyiz başladı bağırmaya neden yürümüyrz diye...
haklısın canım, bizi unuttular.....
aynısı canım... hiç fark yok....
çay içmeyi bırak birlikte yemek bile yiyemiyrz....
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................
hoşgeldin canım...benimkide uykusunda hep irkiliyoo canım...
banada sıcaktan fenalıklar basıyoo,kısa kolluyum hep...komşularım kızıyo üşütüceksin die...
evet canım bazen bende bakıyrm buraya kimsecikler yokkk sıkıcı oluyor haliylee...önceden geçmiş o kadar çok oluyodu kii takip bile edemyrdum bazen...
Bayanstres yazdığını forumtakipten görüp konuya dalıyorum ama KURU İNCİR denedin mi?
Hımm.. Bende denemediysen haşlayıp suyunu iç diyecektim. Benim görümce çok memnun kalmıştı ondan.
Ama bence bu kadar üstüne düşünme. Gerekli besini aldığın zaman sütünde kaliteli olacaktır.Ki sen herşeyden tüketiyorsun. Bazende bünye meselesi kimi az yer sütü çok olur kimi yer yer sütü normal olur.O yüzden kendi vücudunuda düşün süt olacak diye çok yeme. Şöyle düşün hiç olmamasından iyidir..
aynen öyle düşünüyorum bende buda kısmet
taze ve kuru inciri tükettim ama çayını denemedim nasıl oluyor bu saraçoğlu tarifimi acaba
Slm sevgili anneler herkeste durumlar ayni benim oglanda 2aylik oldu ama duzelecegine daha da kotulesiyo onceden gece uyuyordu iki satte bir emmek icin kalkiyordu ama simdi 11-12 gibi kalkiyor gece 3-4 e kadar otur benle konus diyor konusma yoksa basiyor yaygarayi..
Biz konustukca kendide cevap veriyo agu agu diye:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?