ahh ahh canım yaaa kilolar gitmiyoo 6 kg kaldı ama gram gitmiyoo offf.kızlar bu arada kilolarınızı verebildinizmi benim daha vermem gereken 5 kilom var ama 10 kilo gibi duruyor spor şart ama vakit yok ooof off
canım yaa bebiş iiyi kilo alıosa yetiyodur sütün merak etme zaten ilk çekişlerinde çok gelmiyoo sonra iniyo süt o zaman tazikli geliyo süt emmeye başladımı ilk 5 dk az geliyo süt...sütünüz yetiyormu ben bazen yetmediğini düşünüyorum çünki bazen çok emiyor ağzına bir şey gelmeyince yani hızlı akmayınca basıyo yaygarayı
biz 2 ayı doldurduk canım onunla konuşmaya başlayınca gülmeye başlıyoo arada canı isterse agu bugu diyoobebeği gülmeye başlayan oldumu konuşmaları falan dinleyen biz bir haftaya 2 ayımızı bitireceğiz ama daha gülmeye başlamadı bizim bıdık konuşmaları falan hayretle dinliyor ama yüzünde bi ifade var ne masumlar yaa
ayy canım yaa biz korka korka arabasıyla dışarı çıktık beyimiz arabasını çook sevdii hergün yürüyüşe çıkıyoruz aile boyu çok şükür bişey olmadı hem mikropada ihtiyaçları var..bu arada bebeğinizle dışarı çıkıyormusunuz ben korkuyorum hastalanır diye ama alıştırmak lazım aslında
bizimde yarın canım yaa aşı ve çook korkuyorumm yaaa..selam kızlar biz bugün doktordaydık 2.ay aşılarımızı oldukk eve gelir gelmez calpol verdim doktorun tavsiyesiyle şimdilik hafif ateşi var birazda huzursuz korktu sanırım, umarım yarına geçer bize bu gece uyku yok yine...
gönlünü ferah tut canım yaa inşallah bi sorun çıkmaz yaa..ayy ne güzel kaynatmışsınız ben kaçırmışım:))
kızlar ben hastanedeydim.bebeğim sarılık olduğunda ışına girmişti o yüzden 2. düzey işitme testi yapılması gerekiyordu.bugün gittim yaptırmaya. kulağının biri testi kaç kere denemelerine rğmen geçemedi((( belki kir vardır dediler.kirde çıkmadı.üniversiteye sevkettiler.(gittiğim hastanede araştırma hastanesiydi).
inşallah bişey çıkmaz(
merhabalr canım öncelikle nasılsın iyi misin bebiş nasıll???kızlar gece emmeye uyandığında ne kadar uyanık kalıyosunuz?
uyanıp uyumanız arası yani
merhabalr canım öncelikle nasılsın iyi misin bebiş nasıll???
biz kalktıkmı eenn az yarım saat uyanık kalıyoruz 5 dksı emme gerisi takrar uyutma süresi ufaklığı bazen 1 saati buluyoo hatta geçiyoo bile..
40 dk yine iyi biz daha çıkamadık o seviyeye
bende çok bunalıyorum sonra bunaldığım için bunalıyorum üzülüyorum karışık işte
ayy ne güzel kaynatmışsınız ben kaçırmışım:))
kızlar ben hastanedeydim.bebeğim sarılık olduğunda ışına girmişti o yüzden 2. düzey işitme testi yapılması gerekiyordu.bugün gittim yaptırmaya. kulağının biri testi kaç kere denemelerine rğmen geçemedi((( belki kir vardır dediler.kirde çıkmadı.üniversiteye sevkettiler.(gittiğim hastanede araştırma hastanesiydi).
inşallah bişey çıkmaz(
canım benimkide öyle biliyosun hep meme hep meme.....40dk sabredemiyor bile bazen benimki....haliyle süt azalıyoo hep meme olunca ,açtır ondan memededir dedim mama yaptım biberonu emmek istemiyor benimki yavaş yavaş ağzına sıktım 30cc bitirdi,aradan 30dk geçmeden yine meme......
ay çıldırcam,banada bazen bunaltı geliooo amaaaaaa...
.....
kızlar gece emmeye uyandığında ne kadar uyanık kalıyosunuz?
uyudu canım 11 gibi uyudu 10 dk sonra tekrar kalktı yatıı kalktı derken 12 gibi tam uykuya daldı.. şans yaa bugünde misafir var yaa hala uyuyamadım yaa başım ağrıyoo uykusuzluktan yaa gözlerim çöktü resmen birde yavrumun burnu tıkanmış yazık yaa dün gece hiç uyumadı nerdeyse..sağol canım iyiyiz. sen nasılsın, uyudu mu bebiş?
uyandı mı bir buçuk saatten önce uyumuyo, öyle 5 dk.da bitmiyo bizim emme işi. emme gaz çıkarma kusma uzayıp gidiyo
kızlar gece emmeye uyandığında ne kadar uyanık kalıyosunuz?
tskymz canım nasılsın yaa görüemiyoruzz bebiş nasııll????
uyudu canım 11 gibi uyudu 10 dk sonra tekrar kalktı yatıı kalktı derken 12 gibi tam uykuya daldı.. şans yaa bugünde misafir var yaa hala uyuyamadım yaa başım ağrıyoo uykusuzluktan yaa gözlerim çöktü resmen birde yavrumun burnu tıkanmış yazık yaa dün gece hiç uyumadı nerdeyse..
benim ufaklık emer emmez hiç gaz çıkartmıyoo yaa uyurken çıkartıyoo hep altta zart zart
bizimkide öyle canım yaa gündüz resmen tilki uykusuna yatıyoo uyuyo 10 dk sonr gözler fal taşı gibi açılıyoo afacanın yaa.. ancak arabasıyla gezersek uyuyoo eve geldiğimiz an uyanıyoo bbu ufaklıklar çook fena çoook. benimde misafirim var yaa offf gitmediler hala deli olcemmiyiyim allaha şükür :) evet epeydir görüşemedik,kendime bile vakit bulamaz hale geldim,12 de uyuttum hala geziniyorum ayakta :) sizleri merak edyorum buraları kurcalıyorm 50 günlük olduk bizde,azıcık daha büyüsede düzene grse emmesi yatması kalkması,gündüzleri hiç fırsat vermio bana,nası bebek bu anlamadm gündüz uyumadan nası duruyo anlamıyrm,tam bi cadı olacak
bizimkide öyle canım yaa gündüz resmen tilki uykusuna yatıyoo uyuyo 10 dk sonr gözler fal taşı gibi açılıyoo afacanın yaa.. ancak arabasıyla gezersek uyuyoo eve geldiğimiz an uyanıyoo bbu ufaklıklar çook fena çoook. benimde misafirim var yaa offf gitmediler hala deli olcemm
heheaynen tam tilki uykusu..
bu saate misafirmi kalır ya,hemde bebekli kadına..Acaba yatıya geldilerde sanamı çaktırmıyolar,at bi yatak döşek önlerine bakalım ne yapacaklar.. :)))
seni buralarda b başına bırakmak istemezdim ama ben artık yatmalı..hadi gecelr..görüşelim haberleşelim hep hep heppp :)
bak sen şunaa vayy afacan vaayyy maşallah pekte tatlıı.. benimkini böyle elleri açık uyutsam dakika geçmeden kendini uyandırır yaramaz o yüzden hep kundaklanıyoruz..bak bak tüm günün yorgunluğunu nasıl atıyor :)Eki Görüntüle 547118
hehe
iyi geceler tatlım sonunda gittiler bende artık yatmalıı yoksaa gündüzleri zombi gibi geziyoruz görüşürüz canım kendine iyi bakk
bak sen şunaa vayy afacan vaayyy maşallah pekte tatlıı.. benimkini böyle elleri açık uyutsam dakika geçmeden kendini uyandırır yaramaz o yüzden hep kundaklanıyoruz..
hadi bakalım umarım iyi geçerselam canım
bizde yarın gidiyoruz bakalım nasıl olacak
sağlık ocağındaki hemşire aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi sonrada aşıdan sonra vercekmişim
bakalım napıcaz:26:
cnm hiçbişi olmaz korkma ben 8 saatte bir parol şurup verdim çıkmadı ateşi gece de çıkmadı çok şükür
aile sağlığı merkezinde oldu canımaile sağlığı merkezinde mi oldun aşıları hastanede fln mı?
hadi geçmiş olsun,atlatırsınız inşallah masum bi ateşle..Bizimde ay sonu 2.aşımız,ilkinde nasıl ağlamıştı dudağını bükerekkbu sefer 3 aşı birden nasıl dayanıcam onun yerine ben bilmiyorum..o öyle içten ağladımı içim eriyo,gözlerim doluyo..Ateştende çok korkarım,bizde b hayırlısıyla atlatsak..
Birde rota virüsü aşısı yapılıyormuş 2-4-6.aylarda 3 doz olarak,ama özelmiş,araştırıyorum ama yaptırmayı düşüneniz var mı?
1 hafta sonrada benim son aşım var..İğneden hep korkarımda,aşıdan daha bi korkuyorumnasıl normal doğum yaptım hayretler içerisindeyim..
ben yaptırmayı düsünüyorum doktorumuz mutlaka yaptırın dedi zaten ağızdan alınan bi ilaçmıs,bizimki 1.ayın sonundaki hepatit asısından sora 3 gün ağladı durdu 3 ası olunca napacak bilmemhadi geçmiş olsun,atlatırsınız inşallah masum bi ateşle..Bizimde ay sonu 2.aşımız,ilkinde nasıl ağlamıştı dudağını bükerekkbu sefer 3 aşı birden nasıl dayanıcam onun yerine ben bilmiyorum..o öyle içten ağladımı içim eriyo,gözlerim doluyo..Ateştende çok korkarım,bizde b hayırlısıyla atlatsak..
Birde rota virüsü aşısı yapılıyormuş 2-4-6.aylarda 3 doz olarak,ama özelmiş,araştırıyorum ama yaptırmayı düşüneniz var mı?
1 hafta sonrada benim son aşım var..İğneden hep korkarımda,aşıdan daha bi korkuyorumnasıl normal doğum yaptım hayretler içerisindeyim..
geçmiş olsun umarım bisey cıkmaz üniversite hastaneleri daha güvenilir testlerdeayy ne güzel kaynatmışsınız ben kaçırmışım:))
inşallah bişey çıkmaz(
ben 14 kilo aldım hamilelikte 11i gitti suan 60 kiloyum 3 kilom kaldıkızlar bu süt olayını çözen varmı be hiç birşey anlamıyorum
din gece sokaktan geçen bozacıyı durdurup boza aldım içtim dut kiriymiş yok rezene yok kimyon yok bulgurdu etti denemediğim şey kalmadı resmen prof. bilgisine sahibim bu konuda ama gel gelelim şunu anladım olmayınca olmuyor olası varsa oluyor yalnız güzel şeyler yemek sütün kalitesini etkiliyor doyurucu ve besleyici oluyor
bu sebepten ilk 6 ay rejim yapılmamalı
işte tamda bu zihniyetten yola çıkarak doğumdan sonra 7*8 kilo aldım bu kadarıda fazla dimi
cnm ilk 2 uyanmasında 5-10 dk emiyor gaz cıkarma vs 20 dk sürüyor işte ama 5te uyandıktan sora uyku yok 8.30a kadarkızlar gece emmeye uyandığında ne kadar uyanık kalıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?