hadi bakalım umarım iyi geçer
ben gitmeden vermedim sadece eve gelince verdim şimdi iyi çok şükür
aile sağlığı merkezinde oldu canım
benimki de dudağını büktü gözlerden boncuklar aktı tam bitti zannederken iğneler üst üste gelince bayaa ağladıırotayı doktor söylemedi bize bende sormadım kararsızım..
zinco kullandınız mı gaz için doktor kullanın dedi ama hep düzensiz kullandım bugün düzenli kullanmaya baslıyorum sonucları yazarım
rezene cayı alcam bugün bi milupanın bi de hippin varmıs hangisini tavsiye edersiniz
hep memede kalıyor demişsiniz kızlar
bizim ki 10 dk emiyor bitiyor işi bidaha acıkıncaya kadar
aksam 4 ile 8 arası ağlama krizi var tok olunca asla yaklasmıyor memeye belki emme sakinlesek o an ama nerdeee
sanırım benim oğlum kolik
hep aynı saatte ağlıyor,fön makinası sesiyle susuyor,uyuyor
selam kızlar
aşıdan geldik şimdi
boncuk boncuk ağlattılar miniğimi deli oldum ya
Allahtan bir dahaki ay aşı felan yok 4.ayda olacakmış bir tane daha ...
selam kızlar
aşıdan geldik şimdi
bende kundak yapıyorum eğer yapmazsam elleriyle bir güzel uyandırıyor kendini
birde göz kaşıma çıktı bizimkisinde büyük adam gibi uyku arasında elini yumruk yapıp gözünü kaşıyor beyefendi vee uyanıyor o yüzden ellerini saklayacağım bir süre daha
sibel, maviş nerdesiniz kızz sizzz
benimkide üstünü açıyoo canım kundaklamazsam sonra elleriyle gözlerini oğuşturuyoo uyanıyoo hemen başlarda kundaklanmak istmiyodu beyefendi yavaş yavaş uykuya geçerken kundaklamaya başladım ben mesela memede uyuyo yaa yatağına kundağı seriyorum üstüne yatırıyorum hafif pış pış yapıyorum sonra yavaaaşça kundaklıyorum sonra yine pış pış yapıyorum uyuyoo uyumazsa kucağına al canım ben böyle böyle alıştırdım iştee..Canım ya nasıl başarabiliyosunuz kundaklamayı ben baştan kundak yaptım ama elleri hep dışardaydı o yüzden mi ne benim kız özgür kız ellerini içeri koyuyorum 2 dakkaya hemen çıkıyorlar gerçi kendini uyandırmıyor ama havalar soğudu böğrü açıkta kalıyo üşüyüp hasta olcek diye korkuyorum
bu arada bende özledim buraları yahu ihmal mi ettik ney
selam kızlar
aşıdan geldik şimdi
bundan sonra sık sık buradayım canımsibel, maviş nerdesiniz kızz sizzz
canım biz şimdi geldik aşıdan aşı olurken sürekli konuştum Efe ile çok aşırı ağlamadı hemen biberonu tıktım ağzına sütümü sağmıştım ne olur ne olmaz diyee gelirken arabada fln salak gibiydi sonra uyudu gibi oldu şimdi evdeyiz ayağımda salladım biraz benimki salak gibi oldu yaa şu anda uyuyoo bakalım inşallah ateş fln olmaz yaaa..benim minik kuzum 1 saattir hiç durmadan ağlıyor gözlerinden yaşlar aka aka calpol verdim hemen ama yinede geçmedi huzursuzluğu o ağladı ben ağladım ateşi yok ama huzursuzlandı işte ne yaptıysam mutlu edemedim altını bile alamadım nefesi kesildi ağlamaktan
fön makinesi geldi aklıma açtım ayaklarının altına tuttum biraz daldi inşallah uyur da dinlenir biraz helak oldu ağlamaktan ya
canım biz şimdi geldik aşıdan aşı olurken sürekli konuştum Efe ile çok aşırı ağlamadı hemen biberonu tıktım ağzına sütümü sağmıştım ne olur ne olmaz diyee gelirken arabada fln salak gibiydi sonra uyudu gibi oldu şimdi evdeyiz ayağımda salladım biraz benimki salak gibi oldu yaa şu anda uyuyoo bakalım inşallah ateş fln olmaz yaaa..
benimki uyuyoo bakalım uyanınca bizi neler bekliyoo zaten çok korkuyodum şu aşıdan yaa off off yaaa yazık canı yandı yavrularımızınn hemen atlatırlar inşallah yaaacanım benimkisi de aşıdan sonra kucağıma alınca susmuştu hemen sakinleşti eve gelince de 2 saat felan uyudu ama kalkınca olan oldu hemşire uyardı beni huzursuzluk hissettiğin de şurubunu ver hemen diye verdim ama şurup etkisini gösterene kadar helak oldu bebeğim, hiç böyle görmemiştim o yüzden çok üzüldüm
dediğin gibi genetik emzirdikten sonra makina ile sağıyorum çoğalsın diye bakalım ne olacakben yaptırmayı düsünüyorum doktorumuz mutlaka yaptırın dedi zaten ağızdan alınan bi ilaçmıs,bizimki 1.ayın sonundaki hepatit asısından sora 3 gün ağladı durdu 3 ası olunca napacak bilmem
geçmiş olsun umarım bisey cıkmaz üniversite hastaneleri daha güvenilir testlerde
ben 14 kilo aldım hamilelikte 11i gitti suan 60 kiloyum 3 kilom kaldı
sütünde genetik özelliklere bağlı olduğunu düsünüyorum
elektrikli makinayla sağdıkça coğalıyor cnm denedin mi
cnm ilk 2 uyanmasında 5-10 dk emiyor gaz cıkarma vs 20 dk sürüyor işte ama 5te uyandıktan sora uyku yok 8.30a kadar
Minik elli, beyaz tenli, minnak dolma bacaklı, iri kara gözlü bebeğinizi 9 ay karnınızda taşıyın, yollarını gözleyin, bakmalara koklamalara kıyamayın, nasıl bir işse? birileri gelsin boncuk boncuk ağlatsın onu
Dünyada da 2 aylık bebeğe aynı gün 3 aşı yapılıyor mu acaba?
bu ateşe ağrıya nasıl dayansın bu meleklerinlemesi korkması da ayrı tabi
bebeğimi öyle ağlarken görünce dayanamadım duygusal davranıyorum belki ama öyle ne bileyim biz bile 1 aşıya dayanamıyorken 1 günde 3 aşı birden neden yapılıyor acaba?
bunun başka bir çaresi yok mudur ki
benim minik kuzum 1 saattir hiç durmadan ağlıyor gözlerinden yaşlar aka aka calpol verdim hemen ama yinede geçmedi huzursuzluğu o ağladı ben ağladım ateşi yok ama huzursuzlandı işte ne yaptıysam mutlu edemedim altını bile alamadım nefesi kesildi ağlamaktan
fön makinesi geldi aklıma açtım ayaklarının altına tuttum biraz daldi inşallah uyur da dinlenir biraz helak oldu ağlamaktan ya
Minik elli, beyaz tenli, minnak dolma bacaklı, iri kara gözlü bebeğinizi 9 ay karnınızda taşıyın, yollarını gözleyin, bakmalara koklamalara kıyamayın, nasıl bir işse? birileri gelsin boncuk boncuk ağlatsın onu
Dünyada da 2 aylık bebeğe aynı gün 3 aşı yapılıyor mu acaba?
bu ateşe ağrıya nasıl dayansın bu meleklerinlemesi korkması da ayrı tabi
bebeğimi öyle ağlarken görünce dayanamadım duygusal davranıyorum belki ama öyle ne bileyim biz bile 1 aşıya dayanamıyorken 1 günde 3 aşı birden neden yapılıyor acaba?
bunun başka bir çaresi yok mudur ki
Slmmmmmmm kızlar :)) kundaktan bahsettmişsiniz bnmki bırakın kundağı elleri battaniyenin altında bi hissetsin hemen uyanıo...bn kundak hiç yapmadım zaten kızımda yaptırmadı cadı bu cadı tatlı cadım bnm :)))
aaa bende oyleyim, yanıyorummm
terlemekten değilde aaa sen emziriyorsun üzerine bişeyler giy olmaz böyle diyenlerden çok sıkıldımmmmmmmmmmmm
slm kızlar,herkese günaydınn.......
kızlar biberon almam lazım ,hangi markayı önerirsiniz....
buarada cmrtesi iş arkadaşlarım gelicek ,bakalım bu minik cadıyla hangi bi işi yapıcam....pastası var, ev temizliği vaaaarrr....ööööööfffffffffffff
hepte kucak istiyoooo yandım rezil olmasam bari.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?