2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oyyy nasıl dayanıcam bilmiyorumm ((( o ağlar ben ağlarım artık (((

ben zinco kullandım istemedi cadı kustu hep,pekde iyi gelmedi,ama bebekten bebeğe değişir,şimdi bio gaia kullanıyorum,daha iyi geldi..
rezeneyide 1 fincan ben içiyorum,30 ml. imde kızıma veriyorum

selam kızlar

aşıdan geldik şimdi

boncuk boncuk ağlattılar miniğimi deli oldum ya

Allahtan bir dahaki ay aşı felan yok 4.ayda olacakmış bir tane daha ...

eyvah eyvah (( bende hiç dayanamıyorum,ilk aşısında gözlerim dolmuştu,bunda napıcam hiç bilmiyorum

ben uyuturken yapıyorum kundak ama kendi çıkarıyor yatırınca ellerini,aksine bizimki çıkaramazsa ellerini uyandırıyo kendini,cadı bu cadı

günaydın kızlarrrrrrrrr ,

havalar sogumaya basladı bugun yagmurlu ve kapalı bı hava var burda markete gidicektik acaba cocukla cıksammı cıkmsammı kararsız kaldım

benimkide üstünü açıyoo canım kundaklamazsam sonra elleriyle gözlerini oğuşturuyoo uyanıyoo hemen başlarda kundaklanmak istmiyodu beyefendi yavaş yavaş uykuya geçerken kundaklamaya başladım ben mesela memede uyuyo yaa yatağına kundağı seriyorum üstüne yatırıyorum hafif pış pış yapıyorum sonra yavaaaşça kundaklıyorum sonra yine pış pış yapıyorum uyuyoo uyumazsa kucağına al canım ben böyle böyle alıştırdım iştee..
selam kızlar

aşıdan geldik şimdi

boncuk boncuk ağlattılar miniğimi deli oldum ya

Allahtan bir dahaki ay aşı felan yok 4.ayda olacakmış bir tane daha ...

sibel, maviş nerdesiniz kızz sizzz
bundan sonra sık sık buradayım canım
bizde birazdan gideceğiz aşıya ve ben çoook korkuyorum yaaaa:18::18::18::18:

Slmmmmmmm kızlar :)) kundaktan bahsettmişsiniz bnmki bırakın kundağı elleri battaniyenin altında bi hissetsin hemen uyanıo...bn kundak hiç yapmadım zaten kızımda yaptırmadı cadı bu cadı tatlı cadım bnm :)))

Slmmmmmmm kızlar :)) kundaktan bahsettmişsiniz bnmki bırakın kundağı elleri battaniyenin altında bi hissetsin hemen uyanıo...bn kundak hiç yapmadım zaten kızımda yaptırmadı cadı bu cadı tatlı cadım bnm :)))

benim minik kuzum 1 saattir hiç durmadan ağlıyor gözlerinden yaşlar aka aka calpol verdim hemen ama yinede geçmedi huzursuzluğu o ağladı ben ağladım ateşi yok ama huzursuzlandı işte ne yaptıysam mutlu edemedim altını bile alamadım nefesi kesildi ağlamaktan

fön makinesi geldi aklıma açtım ayaklarının altına tuttum biraz daldi inşallah uyur da dinlenir biraz helak oldu ağlamaktan ya

canım biz şimdi geldik aşıdan aşı olurken sürekli konuştum Efe ile çok aşırı ağlamadı hemen biberonu tıktım ağzına sütümü sağmıştım ne olur ne olmaz diyee gelirken arabada fln salak gibiydi sonra uyudu gibi oldu şimdi evdeyiz ayağımda salladım biraz benimki salak gibi oldu yaa şu anda uyuyoo bakalım inşallah ateş fln olmaz yaaa..

canım benimkisi de aşıdan sonra kucağıma alınca susmuştu hemen sakinleşti eve gelince de 2 saat felan uyudu ama kalkınca olan oldu hemşire uyardı beni huzursuzluk hissettiğin de şurubunu ver hemen diye verdim ama şurup etkisini gösterene kadar helak oldu bebeğim, hiç böyle görmemiştim o yüzden çok üzüldüm

benimki uyuyoo bakalım uyanınca bizi neler bekliyoo zaten çok korkuyodum şu aşıdan yaa off off yaaa yazık canı yandı yavrularımızınn hemen atlatırlar inşallah yaaa

Minik elli, beyaz tenli, minnak dolma bacaklı, iri kara gözlü bebeğinizi 9 ay karnınızda taşıyın, yollarını gözleyin, bakmalara koklamalara kıyamayın, nasıl bir işse? birileri gelsin boncuk boncuk ağlatsın onu

Dünyada da 2 aylık bebeğe aynı gün 3 aşı yapılıyor mu acaba?

bu ateşe ağrıya nasıl dayansın bu melekler inlemesi korkması da ayrı tabi

bebeğimi öyle ağlarken görünce dayanamadım duygusal davranıyorum belki ama öyle ne bileyim biz bile 1 aşıya dayanamıyorken 1 günde 3 aşı birden neden yapılıyor acaba?

bunun başka bir çaresi yok mudur ki

dediğin gibi genetik emzirdikten sonra makina ile sağıyorum çoğalsın diye bakalım ne olacak

canım huzursuzluk 3 gün sürüyor stres yapıp onun huzursuzluğunu artırma
büyüyor annesi büyüyorki aşı oluyor olaya böyle bak istersen

Son düzenleme:

oyy tatlım,kolay değil 3 aşı,inş çabucak atlatırsınız,bzimkide ay sonu

evet katılıyorum haftalara falan bölünse,bi günde 3 aşı,dediğin gibi biz anca 1ine katlanabiliyoruz,o ağlayınca bende ağlamıştım ilk aşısında,lk defa öle içten ağlamıştı kuzum,bakalm bu aşıda neler olacak

bnmkide kundak yapınca uyucağı varsa uyanıo kolları serbest olmadı uyumuo .. sanırım enbastan oyle alstırcaktık artık geç kaldıkk

slm kızlar,herkese günaydınn.......

kızlar biberon almam lazım ,hangi markayı önerirsiniz....

buarada cmrtesi iş arkadaşlarım gelicek ,bakalım bu minik cadıyla hangi bi işi yapıcam....pastası var, ev temizliği vaaaarrr....ööööööfffffffffffff
hepte kucak istiyoooo yandım rezil olmasam bari.....

aaa bende oyleyim, yanıyorummm

terlemekten değilde aaa sen emziriyorsun üzerine bişeyler giy olmaz böyle diyenlerden çok sıkıldımmmmmmmmmmmm

Cevredekiler surekli ogut verince insan sinir oluyor haklisin ama ben oyle bi kere utu yaptim, cok terkedigim icin pencereyi actim. Tabi uzerimde yelek filan yoktu, tisort sadece. Aksama oyle bir hasta oldum ki! Ates ve bulanti.. midemde bir sey kalmadi.. emzirmek mumkun degildi, elim ayagim tutmuyodu sanki. Neyse ki 2. Gun iyilestim. Kissadan hisse : gercejten emzirirken insan daha kirilgan oluyor, siz yine de dikkat edin. Bundan once uzerine bir sey giy , corap giy vs diyen annem ve kvdeme sinirleniyordum

selamm, genelde dr browns iyi diye yorumlar okumuştum avente de bakabilirsin benim oğlan biberon almıyor, geçen banada misafir geldi oğlumda aksi gibi meme diye tutturdu iki saat odaya kapandık eşim yalnız kaldı misafirlerle çok zor oluyo canım allah kolaylık versin inş. bebeğin uyurda rahat edersin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…