2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hah birde o var etrafımdada emzirdiği için kilo alanlar var oysaki ben emzirdikçe kilolar gider sanıyordum bilmiyorum hangisi doğru

Benim oglum 2 ay 10 gunluk oldu. 18 kilo almistim, 5-6 kilosu kaldi. Ama onu bir turlu azaltamiyorum. Cumku sut azalir diye yemekten kismiyorum. Sutu bol olup emzirenler kilo veriyor ama sut biter endisesiyle yemeye devam edenler almaya devam

Azcik daha sabret annesi. 1-2 hafta icinde cok degisir. Biz son birkac gundur oyunlar oynamaya basladik bile, sarki soyluyorum mest oluyor

Canim ben dr.browns'un cam biberonunu kullaniyorum, cok memnunum. Sabahlari sutum cok oluyor, elektrikli pompayla alip aksam ve gece icin depoluyorum. Sonra bu biberonla veriyorum. Ondan midir bilmem ama gaz problemimiz pek olmadi bu zamana kadar. 2 ayda 2-3 gun birkac saat gaz sancisi cekti sadece, cok sukur. Bir de her emzirmeden sonra omzuma alip gazini cikariyorum, bu da etkili olmus olabilr.

valla benim kız doğduğu gün bile yaptırmadı. ağladı uyumadı. ne zaman kollarını çıkardık uyudu. evde de uğraştık ama bir türlü yapamadık.elleri dışarıda olmadan mümkün değil uyutamadık. şimdi havalar da soğudu.ne yapacağım bilemiyorum...

benim kız biberon almıyor yeni farkettim. az önce rezene vereyim dedim biberonla ( normaldekaşıkla veriyordum)bir türlü almadı...benim bebedorun cam olanı. diğerleri pahalı gelmişti bana:))

cnm bu akşam eşin gelince ver eşine. sen biraz evi topla. yarın akşamda biraz hazırlık yaparsın kek pasta falan. ben öyle yapıyorum.akşam eşim gelince ona veriyorum. ben keki akşamdan yapıyorum. böreği sarıyorum sabah pişiriyorum falan...anca öyle...yoksa sabah kalkıp bişeyler hazırlamam mümkün değil.

benim kızımda almıyor wee nin var alıştıma biberonu ama almak zorundayım işe başlıycam...
ay gündüz hiç uyumuyo kiii nasıl olcak bilmem....

umarım işlerimi yetiştirebilirmm yaaa...stres yaptım şimdiden...
artık gece yarısı falan kalkıp iş yaparımmmm
ancak o zaman uyuyooo

teşekkürler canım...aman gaz problemimiz biziimde biberondan dolayı olmaz inşallahh

Benim olumun bi huysuzlugu tutarsa babada da durmuyor. Aslinda babaya da alistirmak lazim. Gunduz o iste, ben evde oldugumuz icin cocuk hep bana alisti :s

aventin cam biberonunu kullanıyorum fena değil fiyatıda 25*30 tl arası idi yanılmıyorsam
yanlız biberonu yeni deniyceksen bebişin iyice acıksın öyle biberonu daya ağzına yoksa bu saatten sonra yumuşacık memeden sonra o naylon gibi silikonlardan yapılmış biberon başlıklarını sevmiyorlar haklı olarak

Teşekkürler canım.....
haklısun aslında alayım baride biran önce alışsın...

Kızlar nasılsınız? Telden girince face daha kolay oluyor diye burayı başladık ama bölünduk boyle de. Yine de fırsat buldukça göz atıyorum buraya ama çok fırsat olmuyor. Kızım hala emmiyor. Tüm günüm pompa başında geçiyor. Kendini sağ , kıza içir, gazını al, altını değiştir, aparatlari steril et hoop tekrar sagma vakti.. Böyle devamedip duran bir düzen... Yine şükür halimize. Allah sağlık versin...

öncede 26 beden giyiyordum. bir pantolon alayım dedim. o da ne 30 bedenleri denedim
benim popom, kalçam 4 beden büyümüş
almadım vazgeçtim. o değilde normal pantolon kalmamış piyasada.ya dar paça tayt gibi ya da ispanyol.
ben modadan ne kadar uzaklaşmışım:))) ama bu moda bana göre değil ki benim vücut yapıma ikisi de uymuyor

hamilelik oncesi kg ma 3 kg kaldı ama eski pantolonlarıma giremıorum

moralim çok bozuk kızlar şakır şakır süt akan göğüslerim 2 gündür yumuşak ve 3 saatte bir emen bebeğim saat başı emmek istiyor 2 gece önce uyuyo diye uyandırmadım 6 saat kesintisiz uyudu göğüslerim taş gibi oldu,sağmak da zor geldi,sonra bir anda sabah azalıverdi sütüm,sakın aynı hatayı yapmayın inşallah düzelir,eskisi gibi fışkıran sütümü geri istiyorum (

cnm nazar olmuştur belki oku bol bol bide bulgur pilavı dne istersen o da cok etkili

benim hep 5-6 saat uyuyo bebişim. o etkilemez ki. moralini yüksek tut sütüm çok diye telkin yap memelere. işe yarar

cnm nazar olmuştur belki oku bol bol bide bulgur pilavı dne istersen o da cok etkili

benim de aklıma o ihtimal geliyo canım,nazarsa inşallah en kısa zamanda geçer etkisi de eskisi gibi olur bebeğimin kakası çişi normal gerçi gene 6-7 kere kakasını yapıyo bezi çok ağır çişten ama sanki şakır şakır süt gelmeyince doymuyomuş gibi hissediyorum ( bulgur pilavı,rezene,helva hergün tüketiyorum bol bol da su inşallah düzelir

benim hep 5-6 saat uyuyo bebişim. o etkilemez ki. moralini yüksek tut sütüm çok diye telkin yap memelere. işe yarar

ay ne biliyim canım ya, ilk defa o kadar uzun uyudu tam da ertesi gün sütüm azalınca onunla bağdaştırdım,umarım düzene girer. araştırdım gerçi biraz bir zaman sonra bebeğe yetecek kadar süt üretiyomuş göğüs ama ben genede çok süt olsun istiyorum

sütün miktarından çok doyuruculugu önemli belki kıvamı artmıştır oyüzden azalmış gibi geliyordur

evet benim sızma çok az oluyo artık. öyle taş gibi de olmuyo göğüslerim. ama süt yetiyo. daha koyu rengi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…