hah birde o var etrafımdada emzirdiği için kilo alanlar var oysaki ben emzirdikçe kilolar gider sanıyordum bilmiyorum hangisi doğru
bebeği gülmeye başlayan oldumu konuşmaları falan dinleyen biz bir haftaya 2 ayımızı bitireceğiz ama daha gülmeye başlamadı bizim bıdık konuşmaları falan hayretle dinliyor ama yüzünde bi ifade var ne masumlar yaa
slm kızlar,herkese günaydınn.......
kızlar biberon almam lazım ,hangi markayı önerirsiniz....
buarada cmrtesi iş arkadaşlarım gelicek ,bakalım bu minik cadıyla hangi bi işi yapıcam....pastası var, ev temizliği vaaaarrr....ööööööfffffffffffff
hepte kucak istiyoooo yandım rezil olmasam bari.....
valla benim kız doğduğu gün bile yaptırmadı. ağladı uyumadı. ne zaman kollarını çıkardık uyudu. evde de uğraştık ama bir türlü yapamadık.elleri dışarıda olmadan mümkün değil uyutamadık. şimdi havalar da soğudu.ne yapacağım bilemiyorum...Slmmmmmmm kızlar :)) kundaktan bahsettmişsiniz bnmki bırakın kundağı elleri battaniyenin altında bi hissetsin hemen uyanıo...bn kundak hiç yapmadım zaten kızımda yaptırmadı cadı bu cadı tatlı cadım bnm :)))
buarada cmrtesi iş arkadaşlarım gelicek ,bakalım bu minik cadıyla hangi bi işi yapıcam....pastası var, ev temizliği vaaaarrr....ööööööfffffffffffff
benim kızımda almıyor wee nin var alıştıma biberonu ama almak zorundayım işe başlıycam...selamm, genelde dr browns iyi diye yorumlar okumuştum avente de bakabilirsin benim oğlan biberon almıyor, geçen banada misafir geldi oğlumda aksi gibi meme diye tutturdu iki saat odaya kapandık eşim yalnız kaldı misafirlerle çok zor oluyo canım allah kolaylık versin inş. bebeğin uyurda rahat edersin..
valla benim kız doğduğu gün bile yaptırmadı. ağladı uyumadı. ne zaman kollarını çıkardık uyudu. evde de uğraştık ama bir türlü yapamadık.elleri dışarıda olmadan mümkün değil uyutamadık. şimdi havalar da soğudu.ne yapacağım bilemiyorum...
benim kız biberon almıyor yeni farkettim. az önce rezene vereyim dedim biberonla ( normaldekaşıkla veriyordum)bir türlü almadı...benim bebedorun cam olanı. diğerleri pahalı gelmişti bana:))
cnm bu akşam eşin gelince ver eşine. sen biraz evi topla. yarın akşamda biraz hazırlık yaparsın kek pasta falan. ben öyle yapıyorum.akşam eşim gelince ona veriyorum. ben keki akşamdan yapıyorum. böreği sarıyorum sabah pişiriyorum falan...anca öyle...yoksa sabah kalkıp bişeyler hazırlamam mümkün değil.
Canim ben dr.browns'un cam biberonunu kullaniyorum, cok memnunum. Sabahlari sutum cok oluyor, elektrikli pompayla alip aksam ve gece icin depoluyorum. Sonra bu biberonla veriyorum. Ondan midir bilmem ama gaz problemimiz pek olmadi bu zamana kadar. 2 ayda 2-3 gun birkac saat gaz sancisi cekti sadece, cok sukur. Bir de her emzirmeden sonra omzuma alip gazini cikariyorum, bu da etkili olmus olabilr.
valla benim kız doğduğu gün bile yaptırmadı. ağladı uyumadı. ne zaman kollarını çıkardık uyudu. evde de uğraştık ama bir türlü yapamadık.elleri dışarıda olmadan mümkün değil uyutamadık. şimdi havalar da soğudu.ne yapacağım bilemiyorum...
benim kız biberon almıyor yeni farkettim. az önce rezene vereyim dedim biberonla ( normaldekaşıkla veriyordum)bir türlü almadı...benim bebedorun cam olanı. diğerleri pahalı gelmişti bana:))
cnm bu akşam eşin gelince ver eşine. sen biraz evi topla. yarın akşamda biraz hazırlık yaparsın kek pasta falan. ben öyle yapıyorum.akşam eşim gelince ona veriyorum. ben keki akşamdan yapıyorum. böreği sarıyorum sabah pişiriyorum falan...anca öyle...yoksa sabah kalkıp bişeyler hazırlamam mümkün değil.
aventin cam biberonunu kullanıyorum fena değil fiyatıda 25*30 tl arası idi yanılmıyorsam
yanlız biberonu yeni deniyceksen bebişin iyice acıksın öyle biberonu daya ağzına yoksa bu saatten sonra yumuşacık memeden sonra o naylon gibi silikonlardan yapılmış biberon başlıklarını sevmiyorlar haklı olarak
Teşekkürler canım.....
haklısun aslında alayım baride biran önce alışsın...
öncede 26 beden giyiyordum. bir pantolon alayım dedim. o da ne30 bedenleri denedim
benim popom, kalçam 4 beden büyümüş
almadım vazgeçtim. o değilde normal pantolon kalmamış piyasada.ya dar paça tayt gibi ya da ispanyol.
ben modadan ne kadar uzaklaşmışım:))) ama bu moda bana göre değil kibenim vücut yapıma ikisi de uymuyor
moralim çok bozuk kızlarşakır şakır süt akan göğüslerim 2 gündür yumuşak ve 3 saatte bir emen bebeğim saat başı emmek istiyor 2 gece önce uyuyo diye uyandırmadım 6 saat kesintisiz uyudu göğüslerim taş gibi oldu,sağmak da zor geldi,sonra bir anda sabah azalıverdi sütüm,sakın aynı hatayı yapmayın inşallah düzelir,eskisi gibi fışkıran sütümü geri istiyorum (
moralim çok bozuk kızlarşakır şakır süt akan göğüslerim 2 gündür yumuşak ve 3 saatte bir emen bebeğim saat başı emmek istiyor 2 gece önce uyuyo diye uyandırmadım 6 saat kesintisiz uyudu göğüslerim taş gibi oldu,sağmak da zor geldi,sonra bir anda sabah azalıverdi sütüm,sakın aynı hatayı yapmayın inşallah düzelir,eskisi gibi fışkıran sütümü geri istiyorum (
cnm nazar olmuştur belki oku bol bol bide bulgur pilavı dne istersen o da cok etkili
benim hep 5-6 saat uyuyo bebişim. o etkilemez ki. moralini yüksek tut sütüm çok diye telkin yap memelere. işe yarar
ay ne biliyim canım ya, ilk defa o kadar uzun uyudu tam da ertesi gün sütüm azalınca onunla bağdaştırdım,umarım düzene girer. Araştırdım gerçi biraz bir zaman sonra bebeğe yetecek kadar süt üretiyomuş göğüs ama ben genede çok süt olsun istiyorum
ay ne biliyim canım ya, ilk defa o kadar uzun uyudu tam da ertesi gün sütüm azalınca onunla bağdaştırdım,umarım düzene girer. araştırdım gerçi biraz bir zaman sonra bebeğe yetecek kadar süt üretiyomuş göğüs ama ben genede çok süt olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?