nerelerdesiniz kızlar bebişler rahat bırakmıo sanırım...
nerelerdesiniz kızlar bebişler rahat bırakmıo sanırım...
moralim çok bozuk kızlarşakır şakır süt akan göğüslerim 2 gündür yumuşak ve 3 saatte bir emen bebeğim saat başı emmek istiyor 2 gece önce uyuyo diye uyandırmadım 6 saat kesintisiz uyudu göğüslerim taş gibi oldu,sağmak da zor geldi,sonra bir anda sabah azalıverdi sütüm,sakın aynı hatayı yapmayın inşallah düzelir,eskisi gibi fışkıran sütümü geri istiyorum (
valla fırsat olmuyo canım ya sen nasılsın, kuzun nasıl?
aslında çok da yaramaz diyemem kuzuma ama uyuduğunda işlerimi yapmak için koşturuyorum, zaten günler de kısaldı bi bakıyorum akşam olmuş. Annem ve ablam olmasaydı ben yanmıştım, geliyorlar ne iş varsa yardım ediyorlar sağolsunlar. Bugün yalnızdım kışlıkları çıkarayım dedim, çıkardım ama şimdi de ütülemesi var, iki gün de onlar sürer, bizden böyle çok şükür.
kızlar şimdi benim sütüm yetiyo çok şükür. ama bazen akşamları huysuzlanıyo emme ve kusma döngüsüne giriyo. bu 2-3 saat devam ederse sonunda süt azalıyo. sabahları fln bebek doyduktan sonra kalanını sağsam nasıl olur? sütü artırır mı? tabi sağınca biberonla vericem biberon soğuk geliyo bana bi sene çalışmıcam boş yere biberonla tanıştırmasam mı? pompa alırsam ne alayım ucuzundan? diyelim bebek emdi uyudu o kalan sütü sağmak süt üretimini artırır mı? yapan var mı?
Azcik daha sabret annesi. 1-2 hafta icinde cok degisir. Biz son birkac gundur oyunlar oynamaya basladik bile, sarki soyluyorum mest oluyor
kızlar bu süt olayını çözen varmı be hiç birşey anlamıyorum
din gece sokaktan geçen bozacıyı durdurup boza aldım içtim dut kiriymiş yok rezene yok kimyon yok bulgurdu etti denemediğim şey kalmadı resmen prof. bilgisine sahibim bu konuda ama gel gelelim şunu anladım olmayınca olmuyor olası varsa oluyor yalnız güzel şeyler yemek sütün kalitesini etkiliyor doyurucu ve besleyici oluyor
bu sebepten ilk 6 ay rejim yapılmamalı
işte tamda bu zihniyetten yola çıkarak doğumdan sonra 7*8 kilo aldım bu kadarıda fazla dimi
uykularımız daha düzene giremedi onun haricinde pekte zorlamıyo bebişim haa birde oturmaya gittiğimiz yerlerde daha güzel uyuyor bunu farkettim gezenti olacak benimki heralde
kızlar gece emmeye uyandığında ne kadar uyanık kalıyosunuz?
uyanıp uyumanız arası yani
aynen bizimkide misafir gelince ve misafirliğe gidince hemen uyuyo,nazar değecek die korkuyorum :) aa bu kız evde hiç durmuyo ne mızır ne mızır diorum hep :)
bak bak tüm günün yorgunluğunu nasıl atıyor :)Eki Görüntüle 547118
canım marka bilemiyorum ama elektrikli pompaların bebeği emzirdikten sonra kalan sütü sağınca süt miktarını arttırdığını kullananlardan duydum hatta evdeyim çalışmıyorum ama bende almayı düşünüyorum uzun süreli emzirmek adına
ben çalışıyorum ama ücretsiz izin alıcam evdeyim bu sene, pompa alıp deneyeyim bakalım. artırırsa iyi olur. süt yetiyo ama insan dolup taşsn istiyo.
slm anneler herkes iyidir inşallah bende kuzenim geldi ondan fırsat bulup pc başına oturdum :) ama biraz moralim bozuk 1.ay kontrolünde doktorumuz kilo alımı sınırda demişti istersen mama verelim demişti bende çok şart değilse vermeyelim dedim ama 2 günden beri günde 2 kere 100 er cc veriyoruz sanki hep açmış gibi sürekli meme istiyor kızım meme uçlarım hala yara ağlaya ağlaya emziriyorum azaldı gibi geldi sütüm yara olduğu için pompayla çekeyim dedim 40 cc anca doldu gerçi acı çektiğim için çok zorlamadım 7-8 dk o da yavaş yavaş bilmiyorum kararsızım yaa vermesemmi acaba mama ,
artırır diyorlar ama üşenmeden yapmak gerekiyor zahmetli yani bende hep başlıyorum sonra sıkılıp daha doğrusu bunalıyorum gerçi fırsat vermiyorki zaten sürekli memedekızlar şimdi benim sütüm yetiyo çok şükür. ama bazen akşamları huysuzlanıyo emme ve kusma döngüsüne giriyo. bu 2-3 saat devam ederse sonunda süt azalıyo. sabahları fln bebek doyduktan sonra kalanını sağsam nasıl olur? sütü artırır mı? tabi sağınca biberonla vericem biberon soğuk geliyo bana bi sene çalışmıcam boş yere biberonla tanıştırmasam mı? pompa alırsam ne alayım ucuzundan? diyelim bebek emdi uyudu o kalan sütü sağmak süt üretimini artırır mı? yapan var mı?
et gerşekten işe yarıyor özellikle nugget iyi geliyorevet canım kesinlikle rejim yapılmamalı birde ben et ve tahin helvası yediğim zaman farklı oluyor birde dün komşuda incir reçeli yedim hemen kaynadı sütüm dene istersen ama önce psikoloji hazır olacak süt üretimde çok etkisi var
slm anneler herkes iyidir inşallah bende kuzenim geldi ondan fırsat bulup pc başına oturdum :) ama biraz moralim bozuk 1.ay kontrolünde doktorumuz kilo alımı sınırda demişti istersen mama verelim demişti bende çok şart değilse vermeyelim dedim ama 2 günden beri günde 2 kere 100 er cc veriyoruz sanki hep açmış gibi sürekli meme istiyor kızım meme uçlarım hala yara ağlaya ağlaya emziriyorum azaldı gibi geldi sütüm yara olduğu için pompayla çekeyim dedim 40 cc anca doldu gerçi acı çektiğim için çok zorlamadım 7-8 dk o da yavaş yavaş bilmiyorum kararsızım yaa vermesemmi acaba mama ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?