Iyi de kızlar ne düzenli uykum varrrrr ne de yemek yiyorum. Benim sütümün azalmaıs normal gibi geliyor mesela bana.yemek yapamıyorum. Kaç haftadır sebze yemeği yiiyemiyorum düşünün. Valla başkası söylese inanmazdım. Amannn hiç mi uyumuyor çocuk gir yap derdim ama gerçekten yapamıyorum.eşim de geç geliyor. Hep elime geçeni atıştırıyorum((bu pazar kızı vereceğim eşime. 2-3 çeşit sebze yapıp koyacağım dolaba. Yoksa hasta olacağım valla.sütümde iyice gidicek...
Benim kız babacı zaten şimdiden. Onunla çok güzel duruyor ve uyuyor....
Iyi de kızlar ne düzenli uykum varrrrr ne de yemek yiyorum. Benim sütümün azalmaıs normal gibi geliyor mesela bana.yemek yapamıyorum. Kaç haftadır sebze yemeği yiiyemiyorum düşünün. Valla başkası söylese inanmazdım. Amannn hiç mi uyumuyor çocuk gir yap derdim ama gerçekten yapamıyorum.eşim de geç geliyor. Hep elime geçeni atıştırıyorum((bu pazar kızı vereceğim eşime. 2-3 çeşit sebze yapıp koyacağım dolaba. Yoksa hasta olacağım valla.sütümde iyice gidicek...
merhaba cnm.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.Eylül 2012 anneleri merhaba, nasılsınız,
Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum
ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..
Hepinize yavrularınızla beraber mutlu bır omur dılıyorum..
Aminnn....
yazık sana üzüldüm inan hiçmi sana yardım edecek kimse yok komşu bile 1 saat kucaklasa yaparsın hemen birşeyler
Eylül 2012 anneleri merhaba, nasılsınız,
Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum
ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..
Hepinize yavrularınızla beraber mutlu bır omur dılıyorum..
Aminnn....
kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?
merhaba,boyunda kilonda standart bence,neden böyle düşündüğünü anlayamadım
ben 49 kiloyla hamile kaldım boyum 158cm,eşim 64kilo ve 180 cm..bebeğim 4 kilo ve 52 cm dünyaya geldi,halbuki biz onu 3200-3500kg arası bekliyoduk..sen bu kızı nerende sakladın,nasıl bi iç karnın varmış dedi doktorum..
senin kilonla ve boyunla hiç alakası yok,eşimede banada şunlara bak karı koca iğne iplik,üflesen uçacaklar derdiler ama kızımız 4 kg oldu..
sen bolca mevsim sebze ve meyveleri,özellikle en az hafta 1 balık,et ve tavuk yemeye çalış,her sabah özellikle son aylarda 1 tane ceviz ye,içebiliyosan gündüz ama gece yatmadan değil süt iç,gece içilen süt yetşkinlerde direk gereksizce yağ olarak depolanırmış çünkü..
kilonu boyunu takma,gayet normal..sen beslenmene bak,hayırlı doğumlar diliyorum sana,rabbim yardımcın olsun,sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebişini..
valla fırsat olmuyo canım ya sen nasılsın, kuzun nasıl?
aslında çok da yaramaz diyemem kuzuma ama uyuduğunda işlerimi yapmak için koşturuyorum, zaten günler de kısaldı bi bakıyorum akşam olmuş. Annem ve ablam olmasaydı ben yanmıştım, geliyorlar ne iş varsa yardım ediyorlar sağolsunlar. Bugün yalnızdım kışlıkları çıkarayım dedim, çıkardım ama şimdi de ütülemesi var, iki gün de onlar sürer, bizden böyle çok şükür.
ayyy cimcime kızım hala uyumadı 6 buçuktan beri ayaktayız.....
bide misafirm gelicek yarın birsürü işim vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
hangi biri yetişicek bilmiyrm...
canım benim kızım hep memede olduğu için ben o kasılmaları hiç yaşayamıyrm...süt toplanmıyor doğru düzgün,bende bebişi hep aç zannediyrm....
önceden bendede akıyodu süt acayip motive ediydu beni...şimdi olumsuz düşünmek zorunda kalyrm hep...
duruyor cnm çok şükür. zaten eşimde durmasa daha çok zorlanırım. hafta sonunu ve akşamı dört gözle bekliyorum.babacı benim kız.birlikte uyuyorlar oynuyorlar.bende dinleniyorum biraz.ben çalışıyorum.ama bırakacağaım. bebeğimi bırakıp gidemeyeceğim. ne zaman tekrar çalışırım bilemiyorum.şartlar neyi gösterecek bilemiyorum.maddi olarak zor günler geçirdik ama kızımdan önemli değil diyorum. onu kimseye emanet edemem.bakacak kimsem yok çünkü.annem ya da kv olsa devam ederdim belki.Ne guzel, babasiyla duruyorsa sanslisin. Haftasonu hem yemek depolamak hem de dnlenmek icin firsat olacak. Ben de annemi bekliyorum dort gozle
Kizlar bu arada calisanlara soruyorum: bebeginiz ne kadarlikken ise baslayacaksiniz?
hemen hemen aynı durumdayız..iri varken ulu durmazmı bi de,anlatsan inanmazlar,eee hani derler..
benim kv üst katta da ne oluyo,günde bi kaç kez gelp glu glu yapıp 5dk.çıkıyo,bide yemek yaptım gel yyelim diyo çıkıyorum,ya karnıbahar ya barbunya..dünde mercimek köftesi yapmış,sanki bilerek yapıyo gaz yapıcı şeyleri,bişey olmaz demezmi bide,arkadaş yapıyo işte,kaçtır yemeden iniorum,doğumdan geldiğimiz ertesi günü bile kuru fasulye yapmıştı.
bazen eşimin kucağına veriyorum akşamları,oynaşırken onlar yapmaya çalışıyorum bişeyler,ahh ahhh nerde o eski günler,nerde o rahatlıklar :))
ama her şeye değer tek şeymiş evlat..
Bana cesaret verdin, çok teşekkür ederim.. önerilerine uymaya çalışıyorum daha da özenli olacağım bundan sonra inşallah..
Sevgiler, yavrunla eşinle ailenle mutluluklar dilerim..
bende salep deneyeyim bari..sütüm az gibi geliyo bana,önceden taşardı hep kıyafetlrim batıyodu,şimdi memişler yumuşacık,yokmuş gibi................
kızlar bebeğini sallayarak uyutan var mı benim ki çok fena alıştı keşke kendi sallanan beşik alsaydım
Bütün yazılanları okudum ..kızlar bnm göğülerim öle dolgun falan deil hatta dışardan bakan yazık bunun hiç sütü yoktur der çünkü çok önük duruyo... Ama allahıma şükürler olunki yetio...doktoreumuz öle öledi aynen böle devam et çocuğun almaı gereken kadarını alıo dedi.. Iz hiç milleti dinlemeyinn. Bnm çevremdekiler ay bn birini emzirikn diğer göğüm akıp taşıodu diolar bende çok üzülüodum ama doktorum rahatlattı beni...hiç takma nn ütün faydalı önmli olan o dedi. Sallamayın herşeyi pozitif olun bakın her şey naıl yoluna giriyo.......
evet kıZLAR doktoru aradım keşke başta arasaymışım ben görmeden vermeyin mama dedi bende verdim diyemedim neyse 2 günden bişey olmaz heralde çok ağlamadıkça vermicem yarın götüreyim doktora ama okadar sık emmek istiyor ki herkes doymuyo doymuyo aç bu çocuk deyince geriliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?