evet kıZLAR doktoru aradım keşke başta arasaymışım ben görmeden vermeyin mama dedi bende verdim diyemedim neyse 2 günden bişey olmaz heralde çok ağlamadıkça vermicem yarın götüreyim doktora ama okadar sık emmek istiyor ki herkes doymuyo doymuyo aç bu çocuk deyince geriliyorum bende
bnm kuzum da ii çok şükür biraz yaramaz hep bende durcak ya emcek ya kucagımda durcak zor oluyo bnm için ama duzelicek inş.
ayy uyumayan cocuk cok zormuş cnm emziğe alısırsa biraz daha yırtıosun biz 3 gundur ugrasıoruz alısıcak galiba
cnm önemli olan bebeğin kg alımı sürekli emme halinde oldugu için öyledir .. bnmkide ole goguslerim hep yumusak dısarı da akmaz ama kg alımı ii oldugu için önemsemıorum
biz bir türlü alıştıramıyrz şu emziğe yaaa,keşke alışsa eminim biraz ferahlarım,,,,,
verdiğimiz zaman dudaklarının ya tarafında tutuyo hani sigara tiryakilri vardırya içmezler ama dudaklarındadır öyle yapıyo şimdide,hiç emme refleksi göstermiyo cimcime....
benim kızım bu ay 650gr aldı bana baya bi az geldi hatta panikledim aç mı bırakıyrm die,dr.normal dedi ,bakalım bu ay ne olucak....
cnm en az 500gr alması gerekıomuş normal yani bnm yeğenim 500 gr alıodu her ay dr.u minyon tipli bi bebek normal gelişimi demişti şimdi 2,5 yasında zayıf hala onun yapısı oyle hiç takma kafanı dr. demedikçe mama verme bence
kızlaaaar yardımmmmm kızım 4 gündür kakasını yapmıoyooo ıkınması zorlanması yok ama ben panik oldum varmı bilgisi olan
emziriyomusun mamamı veriyosun bide kusması nasıl
sadece anne sütü kusması biraz arttı gibi
evet kıZLAR doktoru aradım keşke başta arasaymışım ben görmeden vermeyin mama dedi bende verdim diyemedim neyse 2 günden bişey olmaz heralde çok ağlamadıkça vermicem yarın götüreyim doktora ama okadar sık emmek istiyor ki herkes doymuyo doymuyo aç bu çocuk deyince geriliyorum bende
kızlaaaar yardımmmmm kızım 4 gündür kakasını yapmıoyooo ıkınması zorlanması yok ama ben panik oldum varmı bilgisi olan
kızlar bebeğinizin odasını ayırdınız mı? eğer ayırmadıysanız ne zaman düşünüyorsunuz?
kızlar bebeğinizin odasını ayırdınız mı? eğer ayırmadıysanız ne zaman düşünüyorsunuz?
Aynencnm bnmki de sadece anne sütü 5 günde bir yapıo dr.a sordum 7-8 günde bir bile yapabilir normal dedi. ama ben yine d popoyu hep kontrol halindeyim yaptı mı yaptı mı die :)
Günaydın teyzoşlar napiysinızz kardeşlerim napiyyyydiyo ayşeciğim öpüyoruz hepinizi nasılsınız hanımlar mutlu huzurlu bol kakalı pazaarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?