2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benmde öyle canım... gece 1 de yatıo 3 te kalkıo.. 5 te uyuyo7 de kalkıo yani toplam gece uykumuz 4 saat bu bide böle standart deil. en iyi şekli bu... gündüzde sabah 7 den gece 1 e kadar toplam 4 saat uyuyo... diorum çocuk dediğin uyur ama bnm kız zaman kaybı olarak görüo herhalde:)) ben rezene veriorum 2 günde bir. hergün vermiorum onuda 2 çay aşığı veriorum...başka hiçbişi kullanmıorum..of of arkadşımın kızı gece 11 den sabah 7 ye kadar uyuyo benm hatam nerde çözemedim (

sennur canım arkadaşının kızında bence gariplik
benim oğlum da gece en az 2 kere emmek için uyanır sonra sabah 6-7 gibi kahvaltı emmesi ister
yani zaten normal olanı da bu,bizim de bu uyumuş iyi halimiz bazı geceler 10 dk-30dk gibi periodlarla uyanır
emer,gaz çıkarır,ıkınır,aglamaya devam eder,biraz gezdiririz falan
yani bütün gece beni ayağa diker,gerçi bu durum daha seyrek olmaya başladı
artık yavaştan gece uyumayı öğrendi

:))) bilmiorum canım ya bnmkide hiç uyumayınca sorun bnde zannettimmmm

ayy canım aman hayattan 1 dk kaçırırlarsa ne yaparlar akıllı bıdıklarr... bi uyu demi şöyle gündüz en azından kesintisiz 2 saat uyusalar en azından uykularını alırlar huzursuz olmazlar ama yarım yamalak uyudukları içinn gün boyu huzursuz yumurcaklarr..
bizimkide gündüz çok çok az uyuyoo canım ALLAHTAN eşim evde ama cuma günü iş başı o yokken ne yapacağım bilmiyorum yaa hep kucakta heep kucakta yaramaz..
slingi sen kendin yapmıştın dimi canım yoksa mattika mıydı yaa nasıl yapmıştın anlatırmısın banaa..
ben aktardan aynen rezene kimyon anason aldım bir su bardağı kaynar suya 1.5 çay kaşığı rezene yarım çay kaşığından az fazla anason ve çay kaşığının ucuyla kimyon koyuyorum 30-50 ml arası veriyorum ne kadar içerse artık ufaklık kalanınıda ben içiyorum canım hıı birde içine 1 küp şeker atıyorum tadından tiksinmesin diyee..

ahhh ahh nerde 11de yatıp 7de kalkan çocuk bizede göndersinler benimki gündüz toplam 2 saat uyuyoo offff

bizim aktarda biberona 100cc koy içebildiği kadar içsin demiş, dün denedim 25cc anca içti biberonla içmeyi öğretemedim bitürlü ağzında sakız gibi çevirip duruyo..
evet slingi ben yaptım wrap slingin aynısı bağlamasından üşenmezsen yap derim, kumaşçıdan 2,5 m esneyen penye kumaş aldım ne çok kalın ne çok ince kumaşı boyundan ikiye böldüm böylece 2 tane 2,5 m kumaş elde ettim sonra bunları uç uca ekledim sadece ekleme yerini diktim ve 5m 60cm slingim hazır oldu.

bizimki çok gazlı çay kaşığı yetmez sanırım

ahhh ahh nerde 11de yatıp 7de kalkan çocuk bizede göndersinler benimki gündüz toplam 2 saat uyuyoo offff

bnmde aynı canım uyku problemi büyük sıkıntı inş düzelirler bide bnde eşimde ik taraf aynı yerdeyiz bn doğum yaptım hastaneden geldim 2 saat sonra misafir geldi ve hala devam edio düşün bi yandan çocuk bi yandan gece-gündüz misafir... annem burda faydası oluyo ama o da anca 1 çeşit yapıp getirio bide geldğinde miasfirlern yanınad kızıma bakıo uyumadğı için...bütün yük bnde eşim zaten çalışıo akşam gelince saolsun 2-3 saat ilgilenioda misafir yoksa anca dinlenebiliorum

selam kızlar aynı sorunlar bendede var benım oglan gece 4 saat uyuyo snra bı uyanıyo 1,2 saat uyanık kalıyo, sonrada 2,3 saat uyuyo, yıne uyanıo, bu uyku duzensızlıgı benı sersem gıbı yaptı, aklım heep dagınık gıbı ((( yorgun gıbıyım, evdede iş hiç yapamıyorum yemegı zor yapıyorum, annem sagolsun getırıyo bazen :)
gögüslerımde aynı sekılde, basta dolgundular, sımdı sonük duruyolar, emmesi normal kuzumun yetiyodur umarım sütüm..

gayet yeten süt azaldı yaa. iki akşamdır uyumadan önce mama verdim, 80 cc fln.
off.
kilo verdim de mi oldu dicem asıl kilo verdiğim hafta boldu.
bi artıyo bi azalıyo neye göre olduğunu anlasam.
baştan pompa alsaymışım, bugün alıcam bakalım
marka öneriniz var mı

kızlar annelik nasıl bişey:) eskiden saatlerce telefonda konuşurdum sürekli netteydim şimdi pcyi açacak zamanım bile olmuyor:)

kızlar benim kızımın uyku düzeni çok güzel. akşamları 3 damla çörek otu yağı ve 5 çay kaşığı hadar üzerlik tohumu çayı veriyorum belki onun faydası vardır bilmiyorum ama uyumayan bebeklere belki yardımcı olur. sütümün azaldığını hissettiğim zaman rezene çayı içiyorum çok faydası oluyor...

Mrb kızlar uzun zmndır gırmedm nasılsnz bebısler nasıl??

Kızımla bız cok ıyıyz ıse basldm kzıma annem bakıo ısyrmı dgstrdm ıkı sokak var ısıml ev arasnda cok sukur rhtz ama benmkı emmıo pek zaten sutumde yok mama ıle beslenıo genelde bebeısler olunca hyt degısıo zmn dha cbk gecıo dımı

doktora danışmadan mama vermeseydin keşke canım,mamayla doyarsa seni daha az emer,sütün daha da azalır aynı sorun bende de vardı ama eskiye döndük çok şükür,mama vermedim ben hiç,sürekli emzir,dereotu,rezene,humana,bulgur pilavı,bol su bide emdikten sonra sağma bende işe yaradı,sende de yarar inşallah.bu arada benim pompam medela,çok memnunum.

manuel pompam cnm yoksa elektrıklımı

meraba canım ayyy sana burdan yazmayı özlemişimm:) bende sersem gibiyim walla uyku problemi kötüü gündüz uyuyo gece uyumuyor bizimkisi.. benimde göğüslerim aynı sekilde büyüyorlar ya süt ihtiyacı artıyor kuzuların doktorum bana still tee iç dedi bide milk plus die bişe baya etkisi oluyor içince tavsiye ederim.. bide ben çok süt warmıs gibi sağıp buzlukta depolamaya çalışıyorum:)

arkadaslar sütü arttırmak ıcın kesınlıkle DEREOTU suyunu tavsıye edıyorum.
gecen hafta ara vermıstım sutum azaldı, bu hafta yıne gunde 1 bardak ıcıyorum ıyı allaha sukur..
bır demet dereotunu hıc bolmeden butun halınde orta boy tencereye koyup 10 dk kaynatın. sonra suyunu sıseye koyup buzdolabında saklayın. her gun 1 bardak ıcın.

DOKTOR KONTROLUMUZ ;

bu arada, dun 2 ayı bıttı oglumun. dr kontrolumuz vardı. 1 kg almıs ve 2 cm uzamıs 2.ayında.
atasehır memorıal hastanesınde bır cocuk profesorune goturuyoruz.
gece eger uyuyorsa sakın uyandırma, artık 6 saate kadar delıksız uyuyabılır dedı. emzırıcem dıye uyandırma dedı.
2 aylık bebeklerın bu donemde gece uykusuna aksam 10 cıvarı baslamasını beklerız dedı, daha erken olması su asamada henuz cok erken dedı.

ayrı odada yatırma konusunu sordum, 3 aylıktan sonra odasını ayırabılırsınız dedı.

emzık konusu ; dıslerı cıkana kadar sılıkon emzık onerıyoruz, dısler cıkmaya basladıktan sonra kaucuk emzık alın dedı. emzık vermenızde sakınca yok dedı.

sakın bakla yemeyın, bebegın kan degerlerınde bazı yapısal degısıklıklere neden olup sarılık yapabılıyor dedı.

GAZ SORUNU ICIN;
arkadaslar sız sız olun sakın karnıbahar yemeyın. cocuk gazdan kıvrandı durdu butun gun. dr da dogruladı, karnıbahar cok gaz yaparmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…