selam kızlar ben buara çok ama çok yorgunum, hiçbişeye yetişemez oldum
benim canavar uykuları bıraktı gece ayaktaydık, gündüz sadece kucakta uyuyo o da anca 15dk,
havalar iyice soğudu artık örgü hırka giydirmeye başladım tulumların üstüne,
gece yatarkende yorgan ve örgü battaniyeyle yatırıyorum..
bide aktardan rezene kimyon anason aldırdım günde kaç cc yada kaşık vermem gerekiyor bu çaydan???
kestane kebap acele cevap
sennur canım arkadaşının kızında bence gariplik
benim oğlum da gece en az 2 kere emmek için uyanır sonra sabah 6-7 gibi kahvaltı emmesi ister
yani zaten normal olanı da bu,bizim de bu uyumuş iyi halimiz bazı geceler 10 dk-30dk gibi periodlarla uyanır
emer,gaz çıkarır,ıkınır,aglamaya devam eder,biraz gezdiririz falan
yani bütün gece beni ayağa diker,gerçi bu durum daha seyrek olmaya başladı
artık yavaştan gece uyumayı öğrendi
ayy canım aman hayattan 1 dk kaçırırlarsa ne yaparlar akıllı bıdıklarr... bi uyu demi şöyle gündüz en azından kesintisiz 2 saat uyusalar en azından uykularını alırlar huzursuz olmazlar ama yarım yamalak uyudukları içinn gün boyu huzursuz yumurcaklarr..bizim bebişler de uzaktan bi akrabalık var galiba sibel :) her yazdığında sanki benim bücürüğü anlatıyosun gibi geliyo :) çocuk dediğin uyur dimi ama bizimki resmen gözünü kapatmamak için direniyo,gözünden uyku akıyo,zorla açık tutmaya çalışıyo gözlerini,ne görcekse artık,aman ha uyuyup da hayatın tek bi saniyesini bile kaçırmamsı lazım,uyku da neymiş,gereksiz zaman kaybı :)) benim annem yakın da,yemek temizlik yapıyo sağolsun,yoksa hiç bi şey yapamıyorum,bütün günüm onunla uğraşmakla geçiyo,ama olsun onun bi gülüşü herşeye değer :)
bizimkide gündüz çok çok az uyuyoo canım ALLAHTAN eşim evde ama cuma günü iş başı o yokken ne yapacağım bilmiyorum yaa hep kucakta heep kucakta yaramaz..selam kızlar ben buara çok ama çok yorgunum, hiçbişeye yetişemez oldum
benim canavar uykuları bıraktı gece ayaktaydık, gündüz sadece kucakta uyuyo o da anca 15dk,
havalar iyice soğudu artık örgü hırka giydirmeye başladım tulumların üstüne,
gece yatarkende yorgan ve örgü battaniyeyle yatırıyorum..
bide aktardan rezene kimyon anason aldırdım günde kaç cc yada kaşık vermem gerekiyor bu çaydan???
kestane kebap acele cevap
ahhh ahh nerde 11de yatıp 7de kalkan çocuk bizede göndersinler benimki gündüz toplam 2 saat uyuyoo offffbenmde öyle canım... gece 1 de yatıo 3 te kalkıo.. 5 te uyuyo7 de kalkıo yani toplam gece uykumuz 4 saat bu bide böle standart deil. en iyi şekli bu... gündüzde sabah 7 den gece 1 e kadar toplam 4 saat uyuyo... diorum çocuk dediğin uyur ama bnm kız zaman kaybı olarak görüo herhalde:)) ben rezene veriorum 2 günde bir. hergün vermiorum onuda 2 çay aşığı veriorum...başka hiçbişi kullanmıorum..of of arkadşımın kızı gece 11 den sabah 7 ye kadar uyuyo benm hatam nerde çözemedim(
bizimkide gündüz çok çok az uyuyoo canım ALLAHTAN eşim evde ama cuma günü iş başı o yokken ne yapacağım bilmiyorum yaa hep kucakta heep kucakta yaramaz..
slingi sen kendin yapmıştın dimi canım yoksa mattika mıydı yaa nasıl yapmıştın anlatırmısın banaa..
ben aktardan aynen rezene kimyon anason aldım bir su bardağı kaynar suya 1.5 çay kaşığı rezene yarım çay kaşığından az fazla anason ve çay kaşığının ucuyla kimyon koyuyorum 30-50 ml arası veriyorum ne kadar içerse artık ufaklık kalanınıda ben içiyorum canım hıı birde içine 1 küp şeker atıyorum tadından tiksinmesin diyee..
benmde öyle canım... gece 1 de yatıo 3 te kalkıo.. 5 te uyuyo7 de kalkıo yani toplam gece uykumuz 4 saat bu bide böle standart deil. en iyi şekli bu... gündüzde sabah 7 den gece 1 e kadar toplam 4 saat uyuyo... diorum çocuk dediğin uyur ama bnm kız zaman kaybı olarak görüo herhalde:)) ben rezene veriorum 2 günde bir. hergün vermiorum onuda 2 çay aşığı veriorum...başka hiçbişi kullanmıorum..of of arkadşımın kızı gece 11 den sabah 7 ye kadar uyuyo benm hatam nerde çözemedim(
ahhh ahh nerde 11de yatıp 7de kalkan çocuk bizede göndersinler benimki gündüz toplam 2 saat uyuyoo offff
gayet yeten süt azaldı yaa. iki akşamdır uyumadan önce mama verdim, 80 cc fln.
off.
kilo verdim de mi oldu dicem asıl kilo verdiğim hafta boldu.
bi artıyo bi azalıyo neye göre olduğunu anlasam.
baştan pompa alsaymışım, bugün alıcam bakalım
marka öneriniz var mı
doktora danışmadan mama vermeseydin keşke canım,mamayla doyarsa seni daha az emer,sütün daha da azalıraynı sorun bende de vardı ama eskiye döndük çok şükür,mama vermedim ben hiç,sürekli emzir,dereotu,rezene,humana,bulgur pilavı,bol su bide emdikten sonra sağma bende işe yaradı,sende de yarar inşallah.bu arada benim pompam medela,çok memnunum.
selam kızlar aynı sorunlar bendede var benım oglan gece 4 saat uyuyo snra bı uyanıyo 1,2 saat uyanık kalıyo, sonrada 2,3 saat uyuyo, yıne uyanıo, bu uyku duzensızlıgı benı sersem gıbı yaptı, aklım heep dagınık gıbı((( yorgun gıbıyım, evdede iş hiç yapamıyorum yemegı zor yapıyorum, annem sagolsun getırıyo bazen :)
gögüslerımde aynı sekılde, basta dolgundular, sımdı sonük duruyolar, emmesi normal kuzumun yetiyodur umarım sütüm..
manuel pompam cnm yoksa elektrıklımı
benimkide lansinoh manuel inanılmaz memnunum aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?