benimkilerde sönük canım ama oğluşum emerken ağzından süt gözüküyo ve kilo alımı iyi canım bebişler büyüdükçe artık doyurucu süt üretirmiş vücut ve göğüsler yumuşak olurmuşselam kızlar aynı sorunlar bendede var benım oglan gece 4 saat uyuyo snra bı uyanıyo 1,2 saat uyanık kalıyo, sonrada 2,3 saat uyuyo, yıne uyanıo, bu uyku duzensızlıgı benı sersem gıbı yaptı, aklım heep dagınık gıbı((( yorgun gıbıyım, evdede iş hiç yapamıyorum yemegı zor yapıyorum, annem sagolsun getırıyo bazen :)
gögüslerımde aynı sekılde, basta dolgundular, sımdı sonük duruyolar, emmesi normal kuzumun yetiyodur umarım sütüm..
canım mama verme bence hem sütünün azaldığını nerden biliyosun ki kilo alımı iyiyse sütün yetiyodur. artık yağlı doyurucu süt üretiyoo vücut o yüzden şar şar akmıyo artık sütümüz..gayet yeten süt azaldı yaa. iki akşamdır uyumadan önce mama verdim, 80 cc fln.
off.
kilo verdim de mi oldu dicem asıl kilo verdiğim hafta boldu.
bi artıyo bi azalıyo neye göre olduğunu anlasam.
baştan pompa alsaymışım, bugün alıcam bakalım
marka öneriniz var mı
ahh annelik çook güzell..kızlar annelik nasıl bişey:) eskiden saatlerce telefonda konuşurdum sürekli netteydim şimdi pcyi açacak zamanım bile olmuyor:)
hoşgeldin canım sen nasılsın nerelerdesin böylee ufaklık nasıll..Mrb kızlar uzun zmndır gırmedm nasılsnz bebısler nasıl??
Kızımla bız cok ıyıyz ıse basldm kzıma annem bakıo ısyrmı dgstrdm ıkı sokak var ısıml ev arasnda cok sukur rhtz ama benmkı emmıo pek zaten sutumde yok mama ıle beslenıo genelde bebeısler olunca hyt degısıo zmn dha cbk gecıo dımı
lansinoh öyle değil güzel sağıyor tabiki kendi emzirdiğimiz gibi olmaz ama ne yapalım onlar için çalışıyoruzsaol cnm bende bebedor var ama cok yorucu ve bısıde cıkmıo sagsamda cok uzulyrm bbgmı kendı sutumle beslıymyrm dıe
ay bugün çok kalabalığız ohh be yaaaayy özlemişim sizleri ne zamndır giremeyince ben gaz sorunu için zinco kullanıyorum bide milupanın rezene çayı baya ii oldu.. ama bizimki zayıfya dr bakacak olmadı mama takviyesine başlayacağız
açlıktan uyumuyodu, memede süt olmadığını da hissediyosun sonuçta. ama vermicem bi daha inş.doktora danışmadan mama vermeseydin keşke canım,mamayla doyarsa seni daha az emer,sütün daha da azalıraynı sorun bende de vardı ama eskiye döndük çok şükür,mama vermedim ben hiç,sürekli emzir,dereotu,rezene,humana,bulgur pilavı,bol su bide emdikten sonra sağma bende işe yaradı,sende de yarar inşallah.bu arada benim pompam medela,çok memnunum.
hani uzun uyuyunca süt lık lık geliyo ya onu istiyo benimki heralde her an. ama saat başı emdiğinde öyle olmuyo tabi.benimkilerde sönük canım ama oğluşum emerken ağzından süt gözüküyo ve kilo alımı iyi canım bebişler büyüdükçe artık doyurucu süt üretirmiş vücut ve göğüsler yumuşak olurmuş
canım mama verme bence hem sütünün azaldığını nerden biliyosun ki kilo alımı iyiyse sütün yetiyodur. artık yağlı doyurucu süt üretiyoo vücut o yüzden şar şar akmıyo artık sütümüz..
ben wee manuel kullanıyorum çok memnunum canım..
ahh annelik çook güzell..
eskiden akşama kadar zaman geçmezdi ne yapsam diye düşünürdüm bilgisayar başında saatlerimi harcardım şimdi ise gün yetmiyooo uyusunda işlerimi yapayım diye oğlumun gözünün içine bakıyorumm..
hoşgeldin canım sen nasılsın nerelerdesin böylee ufaklık nasıll..
canım zorla emdir yaa artar sütün inşallah herşey kafada bitiyoo..
ay bugün çok kalabalığız ohh be yaaa
bende aktardan kimyon rezene anason aldım ondan çay yapıp veriyorum ufaklığa ama hergün vermmiyorum canım...
bebişin çok mu zayıf canım kilo alımı fln nasıl..
sağol canım bizimki hep kucak istiyoda bende yapayım en iyisi kolarım kopuyoo çünküü..bizim aktarda biberona 100cc koy içebildiği kadar içsin demiş, dün denedim 25cc anca içti biberonla içmeyi öğretemedim bitürlü ağzında sakız gibi çevirip duruyo..
evet slingi ben yaptım wrap slingin aynısı bağlamasından üşenmezsen yap derim, kumaşçıdan 2,5 m esneyen penye kumaş aldım ne çok kalın ne çok ince kumaşı boyundan ikiye böldüm böylece 2 tane 2,5 m kumaş elde ettim sonra bunları uç uca ekledim sadece ekleme yerini diktim ve 5m 60cm slingim hazır oldu.
inşallah kilo almıştır yaaa. haberlerini bekliyorum..bende hergün wermiyorum arada bir çok ahatsız olunca.. 10 gün sonra 3 aylık olacak 56 cm kilosuda 4.100 dr çok zayıf dedi suan 5.5 civarında olmalıymıs salı gideceğiz dr belli olacak mamaya başlayıp başlamayacağız
bende hergün wermiyorum arada bir çok ahatsız olunca.. 10 gün sonra 3 aylık olacak 56 cm kilosuda 4.100 dr çok zayıf dedi suan 5.5 civarında olmalıymıs salı gideceğiz dr belli olacak mamaya başlayıp başlamayacağız
günaydııınnnnngünaydın kızlaaar. umarım gece güzel uyumuştursunuz bebişlerinizle
hpsbulduk cnm valla zorluyrm ama kuzuyo bu sefer hele benı bı ıtısı var basıo cıglıgı zıllı ama gece saattlerce emıo bende oyuzden gece emzryrm ısede basldm sımdı zor oluo bıraz ama napalım allhtan annem var yoksa napardımbenimkilerde sönük canım ama oğluşum emerken ağzından süt gözüküyo ve kilo alımı iyi canım bebişler büyüdükçe artık doyurucu süt üretirmiş vücut ve göğüsler yumuşak olurmuş
Canım mama verme bence hem sütünün azaldığını nerden biliyosun ki kilo alımı iyiyse sütün yetiyodur. Artık yağlı doyurucu süt üretiyoo vücut o yüzden şar şar akmıyo artık sütümüz..
Ben wee manuel kullanıyorum çok memnunum canım..
Ahh annelik çook güzell..
Eskiden akşama kadar zaman geçmezdi ne yapsam diye düşünürdüm bilgisayar başında saatlerimi harcardım şimdi ise gün yetmiyooo uyusunda işlerimi yapayım diye oğlumun gözünün içine bakıyorumm..
Hoşgeldin canım sen nasılsın nerelerdesin böylee ufaklık nasıll..
Canım zorla emdir yaa artar sütün inşallah herşey kafada bitiyoo..
saol cnm bnmkı cok zor oluo gunduz emmıo zıllı enazndan sagarsam sutum cekılmezlansinoh öyle değil güzel sağıyor tabiki kendi emzirdiğimiz gibi olmaz ama ne yapalım onlar için çalışıyoruz
ay bugün çok kalabalığız ohh be yaaa
Bende aktardan kimyon rezene anason aldım ondan çay yapıp veriyorum ufaklığa ama hergün vermmiyorum canım...
Bebişin çok mu zayıf canım kilo alımı fln nasıl..
günaydın kızlaaar. umarım gece güzel uyumuştursunuz bebişlerinizle
gayet yeten süt azaldı yaa. iki akşamdır uyumadan önce mama verdim, 80 cc fln.
off.
kilo verdim de mi oldu dicem asıl kilo verdiğim hafta boldu.
bi artıyo bi azalıyo neye göre olduğunu anlasam.
baştan pompa alsaymışım, bugün alıcam bakalım
marka öneriniz var mı
bizimde ara sıra inadımız tutuyor uyumuyor ama genelde güzel uyur kızım :)
canım ben medela elektrikli pompayı kullanıyorum çok memnunum hatta ilk ay almamıştım şimdi pişmanım keşke daha önce alsaydım diye.sağdığım sütüde chicco anne göğüsüne uyumlu biberonu ile veriyorum bu şekilde göğüstende vazgeçmemiş oldu
Bizde 2.5 aylık olduk hepiniz gibi bizimde hayatımız değişti ama çok güzel bir duygu.şimdiden bile kızım bana bir arkadaş bir yoldaş oldu okuyorum çoğunuzun annesi yardımcı oluyor ben çok imreniyorum annemi kaybedeli 2 yıl oluyorAnnelerinizin kıymetini bilin kızlar ben çok özlem çekiyorum ama kızım beni tekrar hayata bağladı bitanem o benim bitanem
masallah kuzuna
kızlar benoım bebısım bı tuhaf her dogan bebek ınga der ole agla benmkı hep anyeee dıe ses cıkarıo benm okdr hosuma gıdıokı esım baslıo bu cocouk anne dıe aglıo ya nıe baba demıo hıc kıskanıo
aynen canım benimki resmen anneee diye bağıyor eşim o kadar kıskanıyor ki geçen saklı saklı çalıştıryordu ba-ba ba-ba hadi kızım baba diye oda annne diyor deli oluyor hayır anne diil baba diye
hpsbulduk cnm valla zorluyrm ama kuzuyo bu sefer hele benı bı ıtısı var basıo cıglıgı zıllı ama gece saattlerce emıo bende oyuzden gece emzryrm ısede basldm sımdı zor oluo bıraz ama napalım allhtan annem var yoksa napardım
cnm bnmkıne zınco veyrm valla patı patı cıkaıo gazını hatta dyrm kzıım bıraz kıbar ol elı sopalı olcak benımkı
hehemasallah kuzuna
kızlar benoım bebısım bı tuhaf her dogan bebek ınga der ole agla benmkı hep anyeee dıe ses cıkarıo benm okdr hosuma gıdıokı esım baslıo bu cocouk anne dıe aglıo ya nıe baba demıo hıc kıskanıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?