2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimkilerde sönük canım ama oğluşum emerken ağzından süt gözüküyo ve kilo alımı iyi canım bebişler büyüdükçe artık doyurucu süt üretirmiş vücut ve göğüsler yumuşak olurmuş
canım mama verme bence hem sütünün azaldığını nerden biliyosun ki kilo alımı iyiyse sütün yetiyodur. artık yağlı doyurucu süt üretiyoo vücut o yüzden şar şar akmıyo artık sütümüz..
ben wee manuel kullanıyorum çok memnunum canım..
kızlar annelik nasıl bişey:) eskiden saatlerce telefonda konuşurdum sürekli netteydim şimdi pcyi açacak zamanım bile olmuyor:)
ahh annelik çook güzell..
eskiden akşama kadar zaman geçmezdi ne yapsam diye düşünürdüm bilgisayar başında saatlerimi harcardım şimdi ise gün yetmiyooo uyusunda işlerimi yapayım diye oğlumun gözünün içine bakıyorumm..
hoşgeldin canım sen nasılsın nerelerdesin böylee ufaklık nasıll..
canım zorla emdir yaa artar sütün inşallah herşey kafada bitiyoo..

ayy özlemişim sizleri ne zamndır giremeyince ben gaz sorunu için zinco kullanıyorum bide milupanın rezene çayı baya ii oldu.. ama bizimki zayıfya dr bakacak olmadı mama takviyesine başlayacağız

ayy özlemişim sizleri ne zamndır giremeyince ben gaz sorunu için zinco kullanıyorum bide milupanın rezene çayı baya ii oldu.. ama bizimki zayıfya dr bakacak olmadı mama takviyesine başlayacağız
ay bugün çok kalabalığız ohh be yaaa
bende aktardan kimyon rezene anason aldım ondan çay yapıp veriyorum ufaklığa ama hergün vermmiyorum canım...
bebişin çok mu zayıf canım kilo alımı fln nasıl..

açlıktan uyumuyodu, memede süt olmadığını da hissediyosun sonuçta. ama vermicem bi daha inş.

hani uzun uyuyunca süt lık lık geliyo ya onu istiyo benimki heralde her an. ama saat başı emdiğinde öyle olmuyo tabi.
haftaya 2 aylık aşıları var çok merak ediyorum kilosunu

bende hergün wermiyorum arada bir çok ahatsız olunca.. 10 gün sonra 3 aylık olacak 56 cm kilosuda 4.100 dr çok zayıf dedi suan 5.5 civarında olmalıymıs salı gideceğiz dr belli olacak mamaya başlayıp başlamayacağız

sağol canım bizimki hep kucak istiyoda bende yapayım en iyisi kolarım kopuyoo çünküü..
inşallah kilo almıştır yaaa. haberlerini bekliyorum..

inşallah kg almıştır cnm erken doğduysa aslında onla da alakalı 4 kg doğan bebekle 2,5 kg olan bebeğin aynı ayda aynı kg olması beklenemez. bildiğim kadarıyla ayda en az 500 gr alıosa yeterli oluomuş .. ama dr.un kesinlikle daha ii bilir mamaysa mama sonucta anne sütüne de devam edersin ondan da vitamini alır Allahın izniyle

Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

hpsbulduk cnm valla zorluyrm ama kuzuyo bu sefer hele benı bı ıtısı var basıo cıglıgı zıllı ama gece saattlerce emıo bende oyuzden gece emzryrm ısede basldm sımdı zor oluo bıraz ama napalım allhtan annem var yoksa napardım
lansinoh öyle değil güzel sağıyor tabiki kendi emzirdiğimiz gibi olmaz ama ne yapalım onlar için çalışıyoruz
saol cnm bnmkı cok zor oluo gunduz emmıo zıllı enazndan sagarsam sutum cekılmez

cnm bnmkıne zınco veyrm valla patı patı cıkaıo gazını hatta dyrm kzıım bıraz kıbar ol elı sopalı olcak benımkı

canım ben medela elektrikli pompayı kullanıyorum çok memnunum hatta ilk ay almamıştım şimdi pişmanım keşke daha önce alsaydım diye.sağdığım sütüde chicco anne göğüsüne uyumlu biberonu ile veriyorum bu şekilde göğüstende vazgeçmemiş oldu
bizde 2.5 aylık olduk hepiniz gibi bizimde hayatımız değişti ama çok güzel bir duygu.şimdiden bile kızım bana bir arkadaş bir yoldaş oldu okuyorum çoğunuzun annesi yardımcı oluyor ben çok imreniyorum annemi kaybedeli 2 yıl oluyor annelerinizin kıymetini bilin kızlar ben çok özlem çekiyorum ama kızım beni tekrar hayata bağladı bitanem o benim bitanem

bizimde ara sıra inadımız tutuyor uyumuyor ama genelde güzel uyur kızım :)

masallah kuzuna

kızlar benoım bebısım bı tuhaf her dogan bebek ınga der ole agla benmkı hep anyeee dıe ses cıkarıo benm okdr hosuma gıdıokı esım baslıo bu cocouk anne dıe aglıo ya nıe baba demıo hıc kıskanıo

dımı kızın yoldas oluo benmde ole o dogdu sankı ogunden berı bana arkds yoldas oldu mutlu olmm ıcın onu dusunmem yetıo huzurum varlıgım herseyım oo benm mutluluk sebebm dıyrm hep allha sukredyrm sag salım coocugumu kucagıma aldım onnlayım dıe rabbm hepımızın cocugunu sagsalım buyutmeyı nasıp etsın ıns.

aynen canım benimki resmen anneee diye bağıyor eşim o kadar kıskanıyor ki geçen saklı saklı çalıştıryordu ba-ba ba-ba hadi kızım baba diye oda annne diyor deli oluyor hayır anne diil baba diye

aynen canım benimki resmen anneee diye bağıyor eşim o kadar kıskanıyor ki geçen saklı saklı çalıştıryordu ba-ba ba-ba hadi kızım baba diye oda annne diyor deli oluyor hayır anne diil baba diye

aynen aynenba ba ba dıe oyunuo ann dıe aglyınca baba de baba dıo :)odasında tek kalınca emzık veryrm agzına atıo baslıo ann dıe esım senı cgıo gıt annedde ne vrsa bı baba demedı dıo:)))

bu çocuklar alem yaa benimkide alttan öyle bi gaz çıkartıyoo kii koca adam sankii utanmaz oğlum benim zaart zaart ayy dışarda fln yapsa millet benden çıktığını zanneder o derece yanii
oo gece emiyosa maşallah canım asıl gece emince süt artarmışş..
hehe benimkide ıngayla karışık anne diyoo birde bazen emme hehe eşimde diyoo anne diyoo bu çocuk diyee bizim eylül bebişleri hemen konuşacak herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…