bu çocuklar alem yaa benimkide alttan öyle bi gaz çıkartıyoo kii koca adam sankii utanmaz oğlum benim zaart zaart ayy dışarda fln yapsa millet benden çıktığını zanneder o derece yanii
oo gece emiyosa maşallah canım asıl gece emince süt artarmışş..
EVET CNM GECE EMIO GUNDUZLERI YOK MALESEF
hehebenimkide ıngayla karışık anne diyoo birde bazen emme hehe eşimde diyoo anne diyoo bu çocuk diyee bizim eylül bebişleri hemen konuşacak herhal
manuel pompam cnm yoksa elektrıklımı
benim pompam elektrikli canım,6-7 dk.da bir göğüsü sağabilyosun,çok memnunum
gayet yeten süt azaldı yaa. iki akşamdır uyumadan önce mama verdim, 80 cc fln.
off.
kilo verdim de mi oldu dicem asıl kilo verdiğim hafta boldu.
bi artıyo bi azalıyo neye göre olduğunu anlasam.
baştan pompa alsaymışım, bugün alıcam bakalım
marka öneriniz var mı
masallah kuzuna
kızlar benoım bebısım bı tuhaf her dogan bebek ınga der ole agla benmkı hep anyeee dıe ses cıkarıo benm okdr hosuma gıdıokı esım baslıo bu cocouk anne dıe aglıo ya nıe baba demıo hıc kıskanıo
aynen canım benimki resmen anneee diye bağıyor eşim o kadar kıskanıyor ki geçen saklı saklı çalıştıryordu ba-ba ba-ba hadi kızım baba diye oda annne diyor deli oluyor hayır anne diil baba diye
bu çocuklar alem yaa benimkide alttan öyle bi gaz çıkartıyoo kii koca adam sankii utanmaz oğlum benim zaart zaart ayy dışarda fln yapsa millet benden çıktığını zanneder o derece yanii
oo gece emiyosa maşallah canım asıl gece emince süt artarmışş..
hehebenimkide ıngayla karışık anne diyoo birde bazen emme hehe eşimde diyoo anne diyoo bu çocuk diyee bizim eylül bebişleri hemen konuşacak herhal
inşallah kg almıştır cnm erken doğduysa aslında onla da alakalı 4 kg doğan bebekle 2,5 kg olan bebeğin aynı ayda aynı kg olması beklenemez. bildiğim kadarıyla ayda en az 500 gr alıosa yeterli oluomuş .. ama dr.un kesinlikle daha ii bilir mamaysa mama sonucta anne sütüne de devam edersin ondan da vitamini alır Allahın izniyle
yok canım erken doğmadı zamanında doğdu 3.200 doğmusdu ama sonra sarılıktan hastanede yattık 2 800 e kadar düşdü.. bakalım ne diyecek doktor amcamız
manuel laninosh aldım bakalım. bebek emdikten sonra kalanını sağayım da süt üretimi artsın diye.
canım ben medela elektrikli pompayı kullanıyorum çok memnunum hatta ilk ay almamıştım şimdi pişmanım keşke daha önce alsaydım diye.sağdığım sütüde chicco anne göğüsüne uyumlu biberonu ile veriyorum bu şekilde göğüstende vazgeçmemiş oldu
bizde 2.5 aylık olduk hepiniz gibi bizimde hayatımız değişti ama çok güzel bir duygu.şimdiden bile kızım bana bir arkadaş bir yoldaş oldu okuyorum çoğunuzun annesi yardımcı oluyor ben çok imreniyorum annemi kaybedeli 2 yıl oluyorannelerinizin kıymetini bilin kızlar ben çok özlem çekiyorum ama kızım beni tekrar hayata bağladı bitanem o benim bitanem
babasının kucağındayken beni takip ediyo bana gülcem diye uğraşıyo hehe kızıyo babası da.masallah kuzuna
kızlar benoım bebısım bı tuhaf her dogan bebek ınga der ole agla benmkı hep anyeee dıe ses cıkarıo benm okdr hosuma gıdıokı esım baslıo bu cocouk anne dıe aglıo ya nıe baba demıo hıc kıskanıo
ben de göğüs pedi kullanmaz oldum artık. göğüsler alıştığından ama sanırım. sabah taş gibi olduklarında bile sızmıyocanım doktora danışmadan mama verme.. bak bnm dolu dolu duran göğüslerim 1-2 gündür söndü hiç öle dolmuyolar eskiden günde 5 kez göğüs pedi değiştirrdim şimdi günde 1 kez takıorum yetio... ama hiç üzülmüorum bugün doktora götürdüm 2 aylık aşısını vurdurdum klilosunu tarrttı çok güzel sütün yetio sakın mama verme dedi.. sende bi danış derim ok
VALLA ERKEN KONUSCAK GBI GELEIO AKSAM BEN EVE GDNCE BENI GRDGNDE BASLI HI HI DIE BISILER ANLATIO GULMKTN OLUYRUM ASKIM NOLDU NIE BUKDR DERTLENDIN DIYORUM NASI KONUSMYA CALISIO:))))
demekki bi anne diyen benimki değilmiş..benimkide anne diye ağlıyor ilk başta tedirgin oldum ama şimdi çok hoşuma gidiyor
kızlar bu arada bişy sorcam...
ben göğüs pompası falan almadım,öyle sağılıp saklanıp depo yapılacak kadar pek sütüm yok...
gerçekten bebek memeyi emdikten sonra sağmak süt üretimini arttırıyor mu?bide o alet göğüsee acı vermiyor mu?
eğer arttırıyorsa bi tanede ben alayım bari..
gerçi benim cadı hep memede olduğu için sağılcak süt bırakmaz banada neyseeeeee
benim elektrikli madela var herkes iyi diyo ama sütü olana iyi olabilir ama sütü az olana yani bana pek iyi görünmüyor 30 dk sağıyorum iki memeden az önce 20cc çıktı e tabi insan bunu görünce daha çok demoralize oluyor benim şevkim kırılıyorkızlar bu arada bişy sorcam...
ben göğüs pompası falan almadım,öyle sağılıp saklanıp depo yapılacak kadar pek sütüm yok...
gerçekten bebek memeyi emdikten sonra sağmak süt üretimini arttırıyor mu?bide o alet göğüsee acı vermiyor mu?
eğer arttırıyorsa bi tanede ben alayım bari..
gerçi benim cadı hep memede olduğu için sağılcak süt bırakmaz banada neyseeeeee
geçmiş olsun calpol eskiden beri kullanılan bir ilaç benim 2 çocuğum var ben hep kullandım ilkinde çevremdeki her annede kullanıyorarkadaşlar konu olarakta açtım ama henüz bi cevap veren olmadı ben bebeğime az önce Calpol ağrı kesici ateş düşürücü verdim ama netten biraz araştırma yapınca ilacın çook fazla yan etkilerinin olduğunu ve kötü sonuçlara yol actığını okudum aranızda bu ilacı kullananız var mı(((
demekki bi anne diyen benimki değilmiş..
Efe hı diyo ben hı diyorum böyle böyle baya uzuyo sohbetimiz aralarda agularda var tabi
benim elektrikli madela var herkes iyi diyo ama sütü olana iyi olabilir ama sütü az olana yani bana pek iyi görünmüyor 30 dk sağıyorum iki memeden az önce 20cc çıktı e tabi insan bunu görünce daha çok demoralize oluyor benim şevkim kırılıyor
geçmiş olsun calpol eskiden beri kullanılan bir ilaç benim 2 çocuğum var ben hep kullandım ilkinde çevremdeki her annede kullanıyor
ve dr lar yeni doğmuş bebeklerede hep yazdıklarına göre güvenilir
prospekte takılma derim her ilacın prospektüsü felaket tellalı gibidir dr ver dediyse vermelisin zaten
muhabbet ederken iyide ciyaklamaya başladıklarında bütün sempatileri kayboluyor:))
bizde hı gı he diye muhabbet ederken birden cazgırlaşıyor durduk yere bende bozuluyorum bu ne tutarsızlık diye:))
arkadaşlar konu olarakta açtım ama henüz bi cevap veren olmadı ben bebeğime az önce Calpol ağrı kesici ateş düşürücü verdim ama netten biraz araştırma yapınca ilacın çook fazla yan etkilerinin olduğunu ve kötü sonuçlara yol actığını okudum aranızda bu ilacı kullananız var mı(((
benim kızım göğüsün birini almadı ben o yüzden almıştım medela elektrikli olanını ben çok memnunum öyle acı falan vermiyor doğum yaptığım hafta hastanede bi makine kullanmıştım ama sadece 1 gün kullanabildim çünkü göğüslerim kan topladı. makineyi kızım 1 aylıkken aldım şimdiki aklım olsa daha erken alırdım göğüsün birinden pek süt gelmiyor ama çok şükür bu halde bile yetiyor kızıma. sabahları çok işime yarıyor makine gün boyu olduğundan daha çok süt oluyor sabahları eh işte azda olsa depo yapmaya da çalışıyorum ne olur ne olmaz diye...
aynen canım benim cadıda aynı şeyi yapıyooooo...........ne olduğunu anlamıyorum......
canım ya endişe etme ,senelerin ilacı calpol , hatırlıyrm kardeşimede annem içiriyrdu,(kardeşim şuan 23 yaşında)
hatta son dr gidişimizde ben ağrı kesici olaral calpol istemiştim çok ypğun bi kıvamda olduğu için minoset(aynı familyadanmış bu iki ilac) yazmıştı bebiş daha rahat yutsun diemiş..
her ilacın yan etkisi var canım çok takılma bişey olmaz....
yalnız yarım ölçü içir ağır gelmesin,benimki içtiğinde kafa yapıyo tüm gün uyuyo cadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?