slm kızlar,
nasılsınız,bebişler nası???
biz kızımla iyisayılırz işte mücadeleye devam ediyrz.....uyumamak için direniyo cimcimcime.....
hııı arada ben uğramayalı baya kaynatmışsınız şaşırdım.....eski günleri hatırladım bian....
kızlar bu arada bişy sorcam...
ben göğüs pompası falan almadım,öyle sağılıp saklanıp depo yapılacak kadar pek sütüm yok...
gerçekten bebek memeyi emdikten sonra sağmak süt üretimini arttırıyor mu?bide o alet göğüsee acı vermiyor mu?
eğer arttırıyorsa bi tanede ben alayım bari..
gerçi benim cadı hep memede olduğu için sağılcak süt bırakmaz banada neyseeeeee
kızlar bu arada benim yarın tetanoz aşım var ,
sizler unutmadınız demi yaptırmayı,ben 5 dozuda yaptırmayı düşünüyrm,
prospektüste yazandan daha az verdim..ilk defa ilaç verdim kızıma belki onun tedirginliği ne bileyim işte çok korktum :) benimki pek rahatlamışa benzemiyor şuan babası sallıyo öle duruyor ancak :)
prospektüste yazandan daha az verdim..ilk defa ilaç verdim kızıma belki onun tedirginliği ne bileyim işte çok korktum :) benimki pek rahatlamışa benzemiyor şuan babası sallıyo öle duruyor ancak :)
slm kızlar,
nasılsınız,bebişler nası???
biz kızımla iyisayılırz işte mücadeleye devam ediyrz.....uyumamak için direniyo cimcimcime.....
hııı arada ben uğramayalı baya kaynatmışsınız şaşırdım.....eski günleri hatırladım bian....
hoşgeldin canım...kızlar bu arada bişy sorcam...
ben göğüs pompası falan almadım,öyle sağılıp saklanıp depo yapılacak kadar pek sütüm yok...
gerçekten bebek memeyi emdikten sonra sağmak süt üretimini arttırıyor mu?bide o alet göğüsee acı vermiyor mu?
eğer arttırıyorsa bi tanede ben alayım bari..
gerçi benim cadı hep memede olduğu için sağılcak süt bırakmaz banada neyseeeeee
yok canım yaa yarım çay kaşığı ver annem bende bile kullanmış senelerin ilacı soonuçta..arkadaşlar konu olarakta açtım ama henüz bi cevap veren olmadı ben bebeğime az önce Calpol ağrı kesici ateş düşürücü verdim ama netten biraz araştırma yapınca ilacın çook fazla yan etkilerinin olduğunu ve kötü sonuçlara yol actığını okudum aranızda bu ilacı kullananız var mı(((
ayy evet yaa bazende ne güzel gülerken dudaklarını büzüyo hemen ne güldüğü belliii ne aağladığıımuhabbet ederken iyide ciyaklamaya başladıklarında bütün sempatileri kayboluyor:))
bizde hı gı he diye muhabbet ederken birden cazgırlaşıyor durduk yere bende bozuluyorum bu ne tutarsızlık diye:))
benim aralıkta bende hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım..kızlar bu arada benim yarın tetanoz aşım var ,
canım bana dr. yarım ölçü demişti,ben silikon kaşığını tam doldurmadan veriyrm..2 kez falan verdim bende .aşıdan sonra ateşlendi o zaman...yeni içirdiysen ilacı 1 saate kadar ancak gösterir etkisini
nesi var bebişinin,???
bu arada geçmiş olsun...
buna şükür cnm 2 gündür ishaldi kakasu yeşildi kaka tahlili yaptırdık dr amip dedi ilaç verdi kulanmaya basladım ama internetten arastırdıgımda laktoz inteloransı diye bi rahatsızlık da var süt alerjısı diyim yrn yine dr.a goturcez ama ne olcak bilmiorum cnm cok sıkkın buarada bn mastit oldugum için elektrikli philips avent aldım .. daha doru duzgun sagamadım cunku bnmki hep memede e uyuyunca sagıyım dıorum ama zaten emmiş oluo 5-10 cc anca arta kalan cıkıo ama zaten amacım goguslerde sut bırıkmesin cok agrım oluo sıtma tutuo baya zorlanıorum cunku .. sen ne durumdasın kg alımınız nasıl dr.a gıttın mı mama takviyesine baslıcakmısın
nie o günde olamk şartmı canım ,bnm 6 kasımdı kacırdım diye olmuorum artık ..
canım mrb,çok çok geçmiş olsun,Allah şifa versin....
canını sıkma tatkım,benim bebişime daha 5 günlükken amip teşhisi koluydu,avuç kadar çocuğa antibiyotik verdim,içim sızladı hep...doktor beni suçlu buldu,daha 1 haftalık bebeğin amipe yakalanması imkansızmış,ben yeteri kadar hijyen değilmiymişim falanda filanda...
neyse içime sinmedi başka bi dr a götürdük farklı labratuvarlarda yapılan teste benim zillinin hiç bi problemi çıkmadı...
yalnız bizde ne yeşil kaka vardı nede sümüksü bi yapı,sadece nerden geldiğini anlamadığımız kan vardı....doğduğundan beri damla damla bezlerinde oluyodu...meğer yavrum relg oluyrmuş..yeni doğan regl i diye bişey varmış.....
bence başka bi dr. da götütür ilaçları öyle kullan canım ağırdır çünkü o ilaçlar.....
bizi mama olayı yarın belli olucak,
nie o günde olamk şartmı canım ,
istersen bi tel aç sor,yapr-tır bence...
ay bende amma komiğim yaaaaa,normal doğum yaptım çatır çatır,utanmadan bide süt pompası can acıtıyrmu die soruyrm.....hoşgeldin canım...
ahh ahh eski günleer baazen geçmiş yapmaktan muhabbeti kaçırırdım hey gidi günler heeeyyyy
benimkide şu anda direniyoo biran önce uyusa artık be yaaa yorulduuummmm:83::83::83::84::84::84:
sağmanın sütü arttırdığı söyleniyo canım üşenmeden 1 saat fln sağın diyolar beyne süt yok sinyali gdiyomuş falan filan işte. ben sadece dışarı çıkarken sağıyorum 75 ml aancak.. acı fln vermiyoo canım merak etme
yok canım yaa yarım çay kaşığı ver annem bende bile kullanmış senelerin ilacı soonuçta..
ayy evet yaa bazende ne güzel gülerken dudaklarını büzüyo hemen ne güldüğü belliii ne aağladığıı
benim aralıkta bende hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım..
ay iğneden korkuom da kacıom işte ama vurdursam da ii olur yrn bi saglık ocagını arıyım bakım ne dicekler .. aa sok oldum cnm geçmiş olsun dr.lar zaten bi amip biliolar ben anlamadım hersey amip zaten .. yrn netleştiricez pts falan eşim izin alasbilirse bursaya gıdıcez burda dr yok wala bişiden anlamıolar
sen sakın moralini bozma ,sütün etkilenmesin sonra.....
zaten Allah drların eline düşürmesin kimseyi,oyuncak ediyrlar,
burdada birinin A dediğine diğeri Z diyor...
evet haklısın bebek ishalse amip die konduruveriyrlar....
buarada sümüksü bi yapı varmı kakada,bide amipse eğer bebiş çok ağlar canım karın ağrısı yapar çünkü...
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya benim çok ama çok uykum var,,,cadı 20şer dakikalık periodlarla uyuyor ben uykuya dalasaya kadar uyanıyo...neden benim cimcimem uykuyu sevmiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim de varuykum ama benim sıpa uyumuyor. uykusu var aam inatlaşıyor:)) hadi dedim ninni söyleyeyim.başladım dandini dandini dastana danalar girmiş bostana.....
başladı gülmeye....ya ben kötü söylüyorum y da sen istediğin kadar ninni söyle ben uyumayacağım demek istiyor:))))
buna şükür cnm 2 gündür ishaldi kakasu yeşildi kaka tahlili yaptırdık dr amip dedi ilaç verdi kulanmaya basladım ama internetten arastırdıgımda laktoz inteloransı diye bi rahatsızlık da var süt alerjısı diyim yrn yine dr.a goturcez ama ne olcak bilmiorum cnm cok sıkkın buarada bn mastit oldugum için elektrikli philips avent aldım .. daha doru duzgun sagamadım cunku bnmki hep memede e uyuyunca sagıyım dıorum ama zaten emmiş oluo 5-10 cc anca arta kalan cıkıo ama zaten amacım goguslerde sut bırıkmesin cok agrım oluo sıtma tutuo baya zorlanıorum cunku .. sen ne durumdasın kg alımınız nasıl dr.a gıttın mı mama takviyesine baslıcakmısın
cnm aglıo gazsancısı gırıo belli ki ama laktaz int.da da gaz sancısı oluomuş özellikle emerken .. üzmemeye calısıorum cnm hayırlısı olsun artık Allah dr.ların eline düşürmesin amin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?