2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

offf offf bu çocuğu kundağa alıştırdığıma sevinsem miii üzülsem miii bilemedim yaaa hiiiç elleri açık uyumuyoo sadece yüzüstü yatarsa ancak o zaman uyuyoo başka türlü kundaklamasam o eller heep gözüne gidiyoo gözlerini ovuşturuyoo fln derken uykusu açılıyoo gidiyoo iyi mi ettim kötü mü ettim şimdi ben yaa offf

Sagol canim cok sukur hayirlarla kurtulduk. Kistin pataloji sonucu da temiz cikti sukurler olsun.

Sagol canim cok sukur hayirlarla kurtulduk. Kistin pataloji sonucu da temiz cikti sukurler olsun.

Cok sagol canim benim cok sukur ikimiz de kurtulduk saglikla.

canım yaaa boşver Allah a havale et gitsin......
benim kv de geldi 10 gün kaldı bende cırcır cırcır konuştu durdu hergün gözyaşı akıttım onun yüzünden,neyseki kabus 10 gün sürdü......o sıralar benim sütümdede baya bi azalma oldu,onu uyarmama rağmen o dırdıra devam etti..anlayışsızlar işte sanki hiç kendisi anne olmadı....
haklısın insanı baya yıpratıyor butür şeyler ,unut gitsin yaşandı bitii,sen Elif ine bak annesi,o sana tüm sıkıntılarını unutturur...

ay canım yaaaaa neler yaşamışsın...neyseki sağ sağlim bebişe kavuşabilmişsin...gerçektende her işte bi hayır var diyolar ya işte bu olsa gerek.....

canım bebişinin ateşi vardı nasıl oldu ?
dur bide onları deneyeyim zaten denemediğim bişey kalmadı....
keşke bendede olmasa şu iştah ,maşallahım var benim yaaaaaaaaaaaa..........

ay benimkininde kokuyo yaaa,hiçte aklıma gelmemişti netten araştırmak....
bizim yediklerimizden kaynaklanıyordur falan die düşünmüştüm ben...

saol cnm aslında ben yeşil kakadan dolayı gıtmedim normalde 5 gunde bır kaka yaparken bi anda gunde 6 kere sıvı yapmaya basladı ıshal oldu dıye göturdum laktaz int. değil diyolar şimdilik ilaca devam ediyorum..

bnde nefret edıorum dr.a gıtmekten artık hem kendm hem cocuk için.. neyse inş geçer bizimki de

cnm Allah analı babalı buyutsun dr.una da pes dedim Allah boyle dr.lardan korusun bizi ..

ahh ahh bnde yemeye vakit bulamıorum ama yedimmi de tatlı seyler canım cekıo hep 75 te kaldım bende verebilsem keske

canım hakkında hayırlısı olsun k.v.bnmde sorunlu tabi baska tip bnmki de beni illaki eşime kotuluodur ama bi seziyim kapısını acmam bida ...

cnm bugun dr.a gidicektin noldu kg alımı nasıl artmıstır inşallahh

canım mrb,
evet gittik bugün,15 günde 400 gr almış boyuda 1,5 cm artmış...
mama vermene gerek yok demkki sütün besliyo dedi içim rahatladı....
bu arada aşımıda oldum,biraz kolum ağrıyo o kadar...
sende korkma aşıdan caanım ,biran önce git

kızlar benimki ilk doğduğunda hiiiç kokmuyoduu ama artık çok pis kokuyooo babaannem annem ve halam artık kokmaya başlar normal dedilerr.. bazen çişi bile öyle pis kokuyo kii ıyyy koca adam sankiii
evet yaa bezler acayip kokmaya başladı bide ek gıdaya geçince çok kokar diyorlar
valla bende gündüz kucakta uyuyunca yatırıyorum kımıldanmaya başlayınca hemen yüzüstü çeviriyorum hiç değilse bi tuvalete gidip ekmek arası bişeyler yiyene kadar uyuyo yoksa o kıpır kıpır elleriyle kendini uyandırıp bas bas bağırıyo
bi de dikkat ettim hiç öyle sakin sakin uyumuyor habire kımıldayıp duruyor yatağında, sonu da malum uykusuz ve ağlayan sinirli bir bebek + zombiye dönmüş bir anne
canım seni çok merak ettim,işe başladın demek, herşeyin hayırlısı olsun. sık sık gelirsin artık buraya, kuzun da iyidir inşallah

ayy cnm maşallah çok sevindim bende bugun arıycaktım saglık ocagını unuttum pts ye kaldı bnmde vurdurayımda 2. hamilelikte bidaha vurdurmam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…