2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senin için üzüldüm canım umarım biran önce düzelir.bende gıcık olurdum biri annem diye sevse onun annesi benim aaaayyy ama inan bebeğinle yalnız kalsan çok daha iyi bebeğinle daha kaliteli zaman geçiriyorsun sonuçta bebek bu ağlar susmaz o durumlarda gözünün içine bakarlar sanki sen bilerek ağlatıyorsun ve daha çok strese giriyorsun o zamanlarda. hem bebeğin büyümüş artık tek kalabilirsin...büyüklerden biraz anlayış istiyoruzzzzz

kızlar ben grip oldum güya aşıda yaptırmıştım
ben ne ilaç kullanabilirim bilgisi olan varmı

doğrudürüst hiç bişe bende olmusdum kızn dr bol bol meyve ye sıvı al ıhlamur zencefil iç dedi bide benim boğazlarda berbattısef die bir antibiyotik iç demişdi öyle atlattım bebbeğide emzirmemezlik yapma bol bol emzir senden grip bulaşmaz sütün korur dedi

bende chicconun anne memesine uyumlu biberonu war onu kullanıyorum hergün birkere kendi sütümü weriyorum biberona alışsın die haftaya işe başlıyorum çünkü çok memnunum çok akmıyor çekerse geliyor ancak böylelikle meme emmeyide bırakmıyor

Kizlar bende de Medela Calma ve Avent var. Ben disari ciktigimda buzluktaki sutlerden isitip veriyorlar biberonla. Medela Calma biraz efor gerektiriyor sutu cekmek icin bence anne memesinden daha zor. Bu nedenle her zaman beceremiyormus ya da kv cok ugrasmiyor emmedi diyor aventle verdim diyor. Bu arada 2-3 gunde bir biberonla veriyorlar cok sukur memeden uzaklasmadi. Ustelik avent cok kolay akiyor medela icin ugrasmak gerekiyor. Medelayi beceremediler ben olmadigimda cok acidim verdigim paraya walla.

medelayı kullanıyorum ben, sabah sütü sağıp akşam süt azaldığında veriyorum.
birden ağzına sokarsan alamıyo, önce ucunu ağzına değdiriyorum emme refleksiyle emiyo.
ama ben hiç diğer biberonlardan vermedim

İyi akşamlar kızlar. Benim kızım bugün 78 günlük biz yaklaşık 45 gündür biberon kullanıyoruz sütün yetmiyor süt arttırmak için ne gibi önerileriniz var ? Çoğunlukla mama veriyoruz mama vermediğimizde gece uyumuyor 20 dakikada bir kalkıyor.Nuk marka kauçuk uçlu biberon emziği aldık. Göğüsümden onu ayırt etmiyor.Süt artırma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.

mrb bende eylül annesiyim. aranıza yeni katıldım. biz 72 günlük olduk. benimde ilk aya göre göğüslerimde yumuşama oldu. sıkınca veya sağınca göğüslerimden süt geliyor ama benim içim rahat etmedi. ben 1 haftadır 1 tatlı kaşığı rezene,1 tatlı kaşığı ısırgan , 1tutam ıhlamur(1 tatlı kaşığı kadar),1 çay kaşığı anason ve 1 cay kaşığı tane kimyonu cezveye koyup,üzerine büyük bir fincan sıcak su koyuyorum. demlendikten sonra içiyorum. yemek hazırlarken bu çayıda hazırlıyorum. sabah akşam yemeklerden sonra gece de yatmadan önce içiyorum. ben farkını 2-3 günden sonra görmeye başladım. göğüslerim tekrar sertleşmeye başladı. oğlum emerken lık lık seslerini tekrar duyuyorum:) ayrıca günde 4-5 litre su içiyorum. daha önce de ilk haftalarda steel tee çayından içiyordum. günde 4 kere .oda bayağı etkili oldu bende.

kızlar merhabalar nasılsınız
bi sorum olacak yaa benimm 36. gün aşırı kanamam oldu kasık ağrısıyla bbirlikte adet gibiyi sonra 55.gün tekrar aşırı kanamam oldu 5 gün sürdü buda sancılıydı adet gibi ve şimdi yine kanamam var 78günlüğüz ama çok az kanamam var dünde az az vardı ve biz dünden önceki gün parise gittik acaba ilişkiden m oluyo bu kanamalar yaaa doktora gitsemmi ki bi????

Medelayi bir de senin defigin gibi deneyeyim canim. Ben agzina sokuveriyordum. Umarim ise yarar bizde de.

kızlar nasılsınız..çok uzun zamandır giremiyorum nete.herkez ve bebişkler iyimi?biz bugün 58 günlük olduk..) eşimin görevdeydi yanına geldim daha net temin edemedik inşallah en kısa zamanda net bağlanırda tekrar aranıza dönerim..

kızlar ben bebek arabası almamıştım.zaten kış bahara alırım falan diye düşünmüştüm ama almak istiyorum.
ben tek başıma olduğum için zorlanıyorum. gezmeye falan gitmiyorum ama sağlık ocğı hastane oluyor. ya da ne bileyim dışarı çıkmam gerekebiliyor.
uygun fiyatlı kullanışlı bişeyler bakıyorum.tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?

Canim Kraft ya da Graco ya bakabilirsin. Gracolar daha iyi hatta bence. Ben evde de araba kullaniyorum. Arabayi yanimda tasiyorum. Gittigim odada benimle oluyor uzerinde de utuyor. Evde cok rahat ettim siddetle tavsiye ederim

bugün ne olmus kimsecikler yok bizim kız bugün hırlıyor yaa ama göğsünden geliyor kucağımdayken hissediyorum ne yapsamki

ahh cnm bnm k.v. de bağırarak sevıo üstelik apt.da yasıoruz bazen uyarıorum komsular şikayete gelcek die.. bnm ki arada gelıo Allahtan haftada 2 kere falan yoksa cekemem eşimle de birbirimize girerdik çünkü o kadar çenesi düşük ve herşeye karısııoki bıktım soylenmelerinden .. oyuzden cok ii anlıorum kocan da göndersin özel bişiler bile paylaşamazsınız.. Allah yardım etsin..

canım merhabaa nasılsınız...
eğer ağır hafif ayırım yapmazsan sana baby 2 go yu öneririm müthiş kullanışlı hiç sarsmıyoo çocuğu ve bebiş de rahat ediyoo içinde süspansiyonlu fln biz travel sistemini 650ye aldık çift yönlü fln çok iyi gerçekten tekerleri fln büyük tavsiye ederim şiddetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…