cnm Allah analı babalı buyutsun dr.una da pes dedim Allah boyle dr.lardan korusun bizi ..
hanımlar eşlerinizle aranız nasıl... doğumdan sonra herşey değişti ya da banamı öyle geliyor bilmiyorum.
doğum yapalı 52 gün oldu nankörlük etmek istemiyoum ama yardım etmek maksadıyla kayınvalidem bir geldi eve kök saldı.eşimden çok onu görüyorum.ve kızımı sesli sesli mıy mıy sevmesinden nazar değmesin diye okuyup üzerine üflemesi resmen bana batıyor.daha küçücük bebeğin üstüne üflenir mi ya hertürlü mikrobunu yolluyor yavruma.bir de severken annem benim diye seviyor sanki o doğurdu.çok sinir oluyorum ve kıskanıyorum resmen.
ister istemez bu benim yüzüme ve sovrasında eşime olan hal ve hareketlerime yansıyor.kaç defa k.v nin önünde kavga ettik.okadar da anlayışsız biri ki bunlar neden kavga ediyor diye düşünemiyor.bu gece de ipler koptu iyice açık açık annen gitsin artık bebeğimle yalnız kalmak istyorum dedim.neymiş efendim annesi benim arkamı topluyormuş falan filan.iyi de ben yalvarmadım ki ona.herkes nasıl yapıyorsa ben de hem bebeğime bakar hem de evimle ilgilenirim.
torun aşkıyla yanıp tutuşuyorlar arada bir kayınpeder de geliyor.bebeğim beni emmiyor bütün gün elimde bir damla süt fazla biriktireyim diye elimde pompa ile inek gibi geziyorum evde.özel hayat diye bişeyim kalmadı anlayacağınız çok sıkıldım bebeğimi alıp gidesim geliyor
bu saatte derdimi paylaşacağım kimsem yok o yüzden buraya yazıp sizlerle paylaşmak istedim
benim doktorum 6 aydan önce çok sakıncalı dedi nasıl taktıracaksın çok erken benceanladım canım sağol
bende spiralden korkuyorum ya bugün gittim taktırmaya taktırmadan geri döndüm
kızlar ben grip oldum güya aşıda yaptırmıştım
ben ne ilaç kullanabilirim bilgisi olan varmı
kızlar,işe başlayınca kızıma biberon lazım olucak...
daha önce sormuştum sizlere hangi biberon die.
dr.brown ve aventi tavsiye edenler oldu...malesef yaşadığım yerde bulamamış eşim o markaları...
sonra gitmiş chicconun kauçuk uçlu biberonunu almış,bide silikonlusu varmış ...şimdi hangisi daha sağlıklı ????
değiştirsek mi ki??
bende chicconun anne memesine uyumlu biberonu war onu kullanıyorum hergün birkere kendi sütümü weriyorum biberona alışsın die haftaya işe başlıyorum çünkü çok memnunum çok akmıyor çekerse geliyor ancak böylelikle meme emmeyide bırakmıyor
Kizlar bende de Medela Calma ve Avent var. Ben disari ciktigimda buzluktaki sutlerden isitip veriyorlar biberonla. Medela Calma biraz efor gerektiriyor sutu cekmek icin bence anne memesinden daha zor. Bu nedenle her zaman beceremiyormus ya da kv cok ugrasmiyor emmedi diyor aventle verdim diyor. Bu arada 2-3 gunde bir biberonla veriyorlar cok sukur memeden uzaklasmadi. Ustelik avent cok kolay akiyor medela icin ugrasmak gerekiyor. Medelayi beceremediler ben olmadigimda cok acidim verdigim paraya walla.
medelayı kullanıyorum ben, sabah sütü sağıp akşam süt azaldığında veriyorum.
birden ağzına sokarsan alamıyo, önce ucunu ağzına değdiriyorum emme refleksiyle emiyo.
ama ben hiç diğer biberonlardan vermedim
İyi akşamlar kızlar. Benim kızım bugün 78 günlük biz yaklaşık 45 gündür biberon kullanıyoruz sütün yetmiyor süt arttırmak için ne gibi önerileriniz var ? Çoğunlukla mama veriyoruz mama vermediğimizde gece uyumuyor 20 dakikada bir kalkıyor.Nuk marka kauçuk uçlu biberon emziği aldık. Göğüsümden onu ayırt etmiyor.Süt artırma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
slm kızlar bız elıfımle 71 gunluk oldukk duzene gırdıkcoksukurr buyume atakları gecırıyoruz.. gaz sancılarımız azaldı epey .. uzun zamandır gırmıyordumm anca kendımı toparladım logusalım cok agır gectı hergun agladımm 17 gunlukken kızım hasta olduu . kv sagolsun üşüttü cocugu.. kv yuzunden zor gunler gecırdımm sutumme laf soyleye soyleyee azaldı mama verıyorumm.. allaha havale edıyorum kendısını.. sayesındee dogum yaptıgımı bılemedım..
aynı dert benddede var
bunları unutmak ıstıyorum ama zaman alıcak gıbı aklımdan cıkmıoosonuc olarak kızımla ben basbasyızz cok ıyız hamd olsun.zlerde keyıfler nasıl ?[/Q
Kiyamam size...kv kasirgasi gecmis ustuunuzden.. hayirlisi olsun fufa uzuldum... suksuk gecmis ola ca nim bitmisbenimki rahmetli sag olsaydihep
Ne yapardi bilmem ama beni/kollardi sg/iken hep.... nur icindeyatsin..
Eeeee nasil gidiyor annelikkizlar..? Bennim m elegim uyuyor simdi.. mamaya da bslaadik sut de emiyor sukur.2 gun once asjmizi da olduk
Sol kol iki bacak.. o agladi ben agladim asida.. boy 57 cm kilomuz 5300 gr olmus: nazar:
kv yuzundenn sutun yok cocuk hep ac kalıo dıe dıe verdırdı halbukı sutum akıoduu cocuk gaz sancısından gogsumu almıodu oda sut gelse bole yapmaz dedı hergun agladım moral bozuklugu stress de etkledı halbukı normal dogum yaptım sutumm daha erken geldıannelik zormuş baya,
maşallah meleğine canım...
hangi mamayı kullanıyorsun?
neden başladınız ki mamaya kilosu iii gibi...
hanımlar eşlerinizle aranız nasıl... doğumdan sonra herşey değişti ya da banamı öyle geliyor bilmiyorum.
doğum yapalı 52 gün oldu nankörlük etmek istemiyoum ama yardım etmek maksadıyla kayınvalidem bir geldi eve kök saldı.eşimden çok onu görüyorum.ve kızımı sesli sesli mıy mıy sevmesinden nazar değmesin diye okuyup üzerine üflemesi resmen bana batıyor.daha küçücük bebeğin üstüne üflenir mi ya hertürlü mikrobunu yolluyor yavruma.bir de severken annem benim diye seviyor sanki o doğurdu.çok sinir oluyorum ve kıskanıyorum resmen.
ister istemez bu benim yüzüme ve sovrasında eşime olan hal ve hareketlerime yansıyor.kaç defa k.v nin önünde kavga ettik.okadar da anlayışsız biri ki bunlar neden kavga ediyor diye düşünemiyor.bu gece de ipler koptu iyice açık açık annen gitsin artık bebeğimle yalnız kalmak istyorum dedim.neymiş efendim annesi benim arkamı topluyormuş falan filan.iyi de ben yalvarmadım ki ona.herkes nasıl yapıyorsa ben de hem bebeğime bakar hem de evimle ilgilenirim.
torun aşkıyla yanıp tutuşuyorlar arada bir kayınpeder de geliyor.bebeğim beni emmiyor bütün gün elimde bir damla süt fazla biriktireyim diye elimde pompa ile inek gibi geziyorum evde.özel hayat diye bişeyim kalmadı anlayacağınız çok sıkıldım bebeğimi alıp gidesim geliyor
bu saatte derdimi paylaşacağım kimsem yok o yüzden buraya yazıp sizlerle paylaşmak istedim
bende kv maduruyumm 3 ay kaldı dogumdan once ve sonrası esımle bende bırbırıımıze gırdık annesını kıramazmıs v.s cok sorunumuz oldu neysekı gıttı herısımı yapıyorum en azından kafam rahat ..
Medelayi bir de senin defigin gibi deneyeyim canim. Ben agzina sokuveriyordum. Umarim ise yarar bizde de.medelayı kullanıyorum ben, sabah sütü sağıp akşam süt azaldığında veriyorum.
birden ağzına sokarsan alamıyo, önce ucunu ağzına değdiriyorum emme refleksiyle emiyo.
ama ben hiç diğer biberonlardan vermedim
kv yuzundenn sutun yok cocuk hep ac kalıo dıe dıe verdırdı halbukı sutum akıoduu cocuk gaz sancısından gogsumu almıodu oda sut gelse bole yapmaz dedı hergun agladım moral bozuklugu stress de etkledı halbukı normal dogum yaptım sutumm daha erken geldı
bende kv maduruyumm 3 ay kaldı dogumdan once ve sonrası esımle bende bırbırıımıze gırdık annesını kıramazmıs v.s cok sorunumuz oldu neysekı gıttı herısımı yapıyorum en azından kafam rahat ..
canım çok üzüldüm boswer Allaha havale et.. ben 7 günlükdüm herkesi gönderdim herseyi kendim yaptm sezeryan olmama rağmen çok sükür sorunsuz geçdi kafam rahattı..
kızlar ben bebek arabası almamıştım.zaten kış bahara alırım falan diye düşünmüştüm ama almak istiyorum.
ben tek başıma olduğum için zorlanıyorum. gezmeye falan gitmiyorum ama sağlık ocğı hastane oluyor. ya da ne bileyim dışarı çıkmam gerekebiliyor.
uygun fiyatlı kullanışlı bişeyler bakıyorum.tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
canım merhabaa nasılsınız...kızlar ben bebek arabası almamıştım.zaten kış bahara alırım falan diye düşünmüştüm ama almak istiyorum.
ben tek başıma olduğum için zorlanıyorum. gezmeye falan gitmiyorum ama sağlık ocğı hastane oluyor. ya da ne bileyim dışarı çıkmam gerekebiliyor.
uygun fiyatlı kullanışlı bişeyler bakıyorum.tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?