anladım canım sağol
bende spiralden korkuyorum ya bugün gittim taktırmaya taktırmadan geri döndüm
ben yaptırmıycam benim kolumu çok acıttı bide halsizlik yapmıştı ondankızlar bu arada benim yarın tetanoz aşım var ,
sizler unutmadınız demi yaptırmayı,ben 5 dozuda yaptırmayı düşünüyrm,
sibel uyutmak içinmi bu saydıkların ben okuyunca yoruldum eminim senin oğlanda bunları yaptığın sırada yorgunluktan bayılıyodur yavrucak çok gildürdün beni ne hallere giriyoruz yahucanı bak her akşam aynı şeyleri yap yatmadan önce mesela saat 9-10 gibi ışıkları kapat 50 ml kadar rezene anason kimyon çayı ver uyumaz zaten büyük ihtimal bi saat fln geçtikten sonra elektrik süpürgesiyle fln zorla uzun süre emzir karnıiyice doysun bi şekilde uzuuun süre emzir ama emzirmeden önce kundakla hafif bayılır gibi olurs ayağında azıcık salla ninni söyle yada yine elektrik süpürgesi işe yarayabilir ağzınada tık emziği uyusunn heergün aynı şeyleri yap ki artık uyuyacağını anlasın belki daha uzun süre uyurr dennemekte fayda var...
hıı tabi bu afacanlar birde uyumamak için direniyoo resmenn bizi uyutur afacanlar ayaktaa..
çok geçmiş olsun canım üzücü şeyler bunlar ama yaşanıyor işte senki kv ni çok seviyordun annem gibi görüyorum diyordun insanlar gerçek yüzlerini zamanla gösteriyorlarslm kızlar bız elıfımle 71 gunluk oldukk duzene gırdıkcoksukurr buyume atakları gecırıyoruz.. gaz sancılarımız azaldı epey .. uzun zamandır gırmıyordumm anca kendımı toparladım logusalım cok agır gectı hergun agladımm 17 gunlukken kızım hasta olduu . kv sagolsun üşüttü cocugu.. kv yuzunden zor gunler gecırdımm sutumme laf soyleye soyleyee azaldı mama verıyorumm.. allaha havale edıyorum kendısını.. sayesındee dogum yaptıgımı bılemedım..
bunları unutmak ıstıyorum ama zaman alıcak gıbı aklımdan cıkmıoosonuc olarak kızımla ben basbasyızz cok ıyız hamd olsun. sızlerde keyıfler nasıl ?
eşin hatasını anlar inşallah aileler yüzünden evliliklerin bitmesi çok üzücü sabır diliyorumahh cnm benm aynı seylerı bne yasdm neler yasattılar bana esım ve aılesıde 9 ay agldm lohusalgda da aglttılr neler yasdm sutum azaldı ben ne cocogumn heyecanını yasadm nede dogumumu bıldım suan esımle bosanma sureıne gırdım annemdeyım cok zor ınsanlık nedır bılmıo bu kaynanalr
canım ben hamileyken yaptırdığımda bu kadar sızı olmamıştı,bunda biraz ağrı var kolumda....ben yaptırmıycam benim kolumu çok acıttı bide halsizlik yapmıştı ondan
kızlar ben grip oldum güya aşıda yaptırmıştım
ben ne ilaç kullanabilirim bilgisi olan varmı
kızlar,işe başlayınca kızıma biberon lazım olucak...
daha önce sormuştum sizlere hangi biberon die.
dr.brown ve aventi tavsiye edenler oldu...malesef yaşadığım yerde bulamamış eşim o markaları...
sonra gitmiş chicconun kauçuk uçlu biberonunu almış,bide silikonlusu varmış ...şimdi hangisi daha sağlıklı ????
değiştirsek mi ki??
ben biara olcak gibiydim,minoset içtim ilaç olarak başka bi ilaca cesaret edemedim,,bide bol bol ıhlamur limonlu....
buarada geçmiş olsun...[/QUO
sağol canım
ıhlamur 3 fincan içtim ama ıhlamurla düzeleceğ benzemiyor az öncede misafirlerim gitti yoruldum tabi kendimi kötü hissediyorum
grip ilaçları içilmiyo değilmi emzirirken
amın cnm amın cocuk ıcın dene dıola ama annesı doldurdu ustume saldı bana ınanmdı hıc ben ıkıgn kaynanamda kalmıstım rht edemdm bakmdılr hıc sezeryanım 10 gunluk hemde cogumn altını ben alıyrm egılemyrm zaten camasrkarını elımde yıkadım deterjanını gtrmeyı unutmsm 2 gun elımde yıkadım sutum yok dogru duzgun yemek yapıp veren yok bende geldım evıme esım neler yaptı geldım dıe anası doldurmus yapmdgm seylerı yaptı demıs cok zor gunler gecırdım cok hepsını allhahaval ettım
slm kızlar bız elıfımle 71 gunluk oldukk duzene gırdıkcoksukurr buyume atakları gecırıyoruz.. gaz sancılarımız azaldı epey .. uzun zamandır gırmıyordumm anca kendımı toparladım logusalım cok agır gectı hergun agladımm 17 gunlukken kızım hasta olduu . kv sagolsun üşüttü cocugu.. kv yuzunden zor gunler gecırdımm sutumme laf soyleye soyleyee azaldı mama verıyorumm.. allaha havale edıyorum kendısını.. sayesındee dogum yaptıgımı bılemedım..
bunları unutmak ıstıyorum ama zaman alıcak gıbı aklımdan cıkmıoosonuc olarak kızımla ben basbasyızz cok ıyız hamd olsun.zlerde keyıfler nasıl ?[/Q
Kiyamam size...kv kasirgasi gecmis ustuunuzden.. hayirlisi olsun fufa uzuldum... suksuk gecmis ola ca nim bitmisbenimki rahmetli sag olsaydihep
Ne yapardi bilmem ama beni/kollardi sg/iken hep.... nur icindeyatsin..
Eeeee nasil gidiyor annelikkizlar..? Bennim m elegim uyuyor simdi.. mamaya da bslaadik sut de emiyor sukur.2 gun once asjmizi da olduk
Sol kol iki bacak.. o agladi ben agladim asida.. boy 57 cm kilomuz 5300 gr olmus: nazar:
ben biara olcak gibiydim,minoset içtim ilaç olarak başka bi ilaca cesaret edemedim,,bide bol bol ıhlamur limonlu....
sağol canım
ıhlamur 3 fincan içtim ama ıhlamurla düzeleceğ benzemiyor az öncede misafirlerim gitti yoruldum tabi kendimi kötü hissediyorum
hmmm,
canım o konuda pek emin değilim istersen bi prospektüsünü oku....
çok kötü değilsen doğal yolla iyileşmeye çalış canım bence...
bide yarım limonu sık onu iç ,
Ca im gecmis olsun ben oldum gecen hafta. Nurofen diye bir ilac var ondan al gunde bir tane dedi eger iki uc alacaksan sutunu sag verme ertesi gune kadar dediben biara olcak gibiydim,minoset içtim ilaç olarak başka bi ilaca cesaret edemedim,,bide bol bol ıhlamur limonlu....
sağol canım
Sukur tek ilac ihlammmur ve bol ter ile attim..
slm kızlar bız elıfımle 71 gunluk oldukk duzene gırdıkcoksukurr buyume atakları gecırıyoruz.. gaz sancılarımız azaldı epey .. uzun zamandır gırmıyordumm anca kendımı toparladım logusalım cok agır gectı hergun agladımm 17 gunlukken kızım hasta olduu . kv sagolsun üşüttü cocugu.. kv yuzunden zor gunler gecırdımm sutumme laf soyleye soyleyee azaldı mama verıyorumm.. allaha havale edıyorum kendısını.. sayesındee dogum yaptıgımı bılemedım..
bunları unutmak ıstıyorum ama zaman alıcak gıbı aklımdan cıkmıoosonuc olarak kızımla ben basbasyızz cok ıyız hamd olsun.zlerde keyıfler nasıl ?[/Q
Kiyamam size...kv kasirgasi gecmis ustuunuzden.. hayirlisi olsun fufa uzuldum... suksuk gecmis ola ca nim bitmisbenimki rahmetli sag olsaydihep
Ne yapardi bilmem ama beni/kollardi sg/iken hep.... nur icindeyatsin..
Eeeee nasil gidiyor annelikkizlar..? Bennim m elegim uyuyor simdi.. mamaya da bslaadik sut de emiyor sukur.2 gun once asjmizi da olduk
Sol kol iki bacak.. o agladi ben agladim asida.. boy 57 cm kilomuz 5300 gr olmus: nazar:
annelik zormuş baya,
maşallah meleğine canım...
hangi mamayı kullanıyorsun?
neden başladınız ki mamaya kilosu iii gibi...
canım senin bebiş nasıl oldu....
ağrısı oluyor mu?
ilac kullanıyormuşsunuz nası bari ishali düzeldi mi?
dr.brown ve aventi tavsiye edenler oldu...malesef yaşadığım yerde bulamamış eşim o markaları...
sonra gitmiş chicconun kauçuk uçlu biberonunu almış,bide silikonlusu varmış ...şimdi hangisi daha sağlıklı ????
değiştirsek mi ki??
;annelik zormuş baya,
maşallah meleğine canım...
hangi mamayı kullanıyorsun?
neden başladınız ki mamaya kilosu iii gibi...
Gaz problemi olmustu 6 gun kaka yapamadi kuzum doktoruna gittjk aptamil kullaniyorduk dedim conformil aptamili onerdi. Ona devam ediyoruz simdi
Aksamlaricok sik uyaniyordu.geceleri basladim simdi gunduz de biryere giderken veriyorum iyi oluyor.yoksa memedn kalkmiiyor benim zilli
Rekoru var memede uyu uyan em uc bucuk saatleuyaniyor simdi
değiştirsek mi ki??
hergün rezene hariç hepsini yapıyorum canuım yeterki uyusunda nasıl uyursa uyusun sıpa..ben yaptırmıycam benim kolumu çok acıttı bide halsizlik yapmıştı ondan
sibel uyutmak içinmi bu saydıkların ben okuyunca yoruldum eminim senin oğlanda bunları yaptığın sırada yorgunluktan bayılıyodur yavrucak çok gildürdün beni ne hallere giriyoruz yahu
canım maşallaH kilo alımı çok iyi ufaklığınkızlar,işe başlayınca kızıma biberon lazım olucak...
değiştirsek mi ki??
öyle mi ne zaman yaptırmak gerekiyor peki :26:
aranızda spiral taktıran var mı:26:
Tesekkur ederim canim.canım yaaa boşver Allah a havale et gitsin......
benim kv de geldi 10 gün kaldı bende cırcır cırcır konuştu durdu hergün gözyaşı akıttım onun yüzünden,neyseki kabus 10 gün sürdü......o sıralar benim sütümdede baya bi azalma oldu,onu uyarmama rağmen o dırdıra devam etti..anlayışsızlar işte sanki hiç kendisi anne olmadı....
haklısın insanı baya yıpratıyor butür şeyler ,unut gitsin yaşandı bitii,sen Elif ine bak annesi,o sana tüm sıkıntılarını unutturur...
ay canım yaaaaa neler yaşamışsın...neyseki sağ sağlim bebişe kavuşabilmişsin...gerçektende her işte bi hayır var diyolar ya işte bu olsa gerek.....
canım bebişinin ateşi vardı nasıl oldu ?
dur bide onları deneyeyim zaten denemediğim bişey kalmadı....
keşke bendede olmasa şu iştah ,maşallahım var benim yaaaaaaaaaaaa..........
ay benimkininde kokuyo yaaa,hiçte aklıma gelmemişti netten araştırmak....
bizim yediklerimizden kaynaklanıyordur falan die düşünmüştüm ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?