yaa benim de bitiyor 1 hafta sıonra tekrar. az az ama neyin nesi bu. 1 hafta temiz bi haftya kanama.ağrılı değil ama benim ki. belki sizde sebep paristir bendeki ne???biz parise marise gitmiyoruz.tedirgin olmaya başladım iyicekızlar merhabalar nasılsınız
bi sorum olacak yaa benimm 36. gün aşırı kanamam oldu kasık ağrısıyla bbirlikte adet gibiyi sonra 55.gün tekrar aşırı kanamam oldu 5 gün sürdü buda sancılıydı adet gibi ve şimdi yine kanamam var 78günlüğüz ama çok az kanamam var dünde az az vardı ve biz dünden önceki gün parise gittikacaba ilişkiden m oluyo bu kanamalar yaaa doktora gitsemmi ki bi????
Canim Kraft ya da Graco ya bakabilirsin. Gracolar daha iyi hatta bence. Ben evde de araba kullaniyorum. Arabayi yanimda tasiyorum. Gittigim odada benimle oluyor uzerinde de utuyor. Evde cok rahat ettim siddetle tavsiye ederim
bugün ne olmus kimsecikler yok bizim kız bugün hırlıyor yaa ama göğsünden geliyor kucağımdayken hissediyorum ne yapsamki
Mrb kızlar naslszn haftasonu kızımı doktora goturdum oksurydu bıraz bogazları enfeksıyon kapmıs bıde kalbı delık dedı ınanmak ıstemyrm cunku okdr doktorlr kontrol ettı nasıl farktmdlr bu doktor baskaydı cok ufak bı ufuruk gelıo dedı yemın edyrm cıldırcm kızlar hersey nıe bole bana ust uste gelıo yaa
yaa benim de bitiyor 1 hafta sıonra tekrar. az az ama neyin nesi bu. 1 hafta temiz bi haftya kanama.ağrılı değil ama benim ki. belki sizde sebep paristir bendeki ne???biz parise marise gitmiyoruz.tedirgin olmaya başladım iyice(
cnm çok sağol inceledimama bana azcık tuzlu geldi:)) daha uygun bişeyler bakıyorum
kızlar ben bebek arabası almamıştım.zaten kış bahara alırım falan diye düşünmüştüm ama almak istiyorum.
ben tek başıma olduğum için zorlanıyorum. gezmeye falan gitmiyorum ama sağlık ocğı hastane oluyor. ya da ne bileyim dışarı çıkmam gerekebiliyor.
uygun fiyatlı kullanışlı bişeyler bakıyorum.tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
saol cnm bende ıyı dusunmeye clsyrm yoktur ole bısıyı dıyorum ınsda olmaz sanada cok gecmıs olsun cnm ıns temız cıkar hersey[
cnm geçmiş olsun. Geldi mi üst üste gelir zaten. Ama dur bakalım başka bir doktora daha götür. Bu doktorlarında pat diye söylemesi yok mu insanı deli ediyor.nereye götürdün bilmiyorum ama üniversite hastanesine falan götürsen. Biraz inceliyorlar ama için rahat eder en azından.inşallah bişey çıkmaz.
Bnim kızmında sağ kulak işitme teztini geçemedi. üniversiteye sevkettiler.içimi ferah tutmaya çalışıyorum.aklıma kötü şeyler getirmiyorum. Iyi düşlünüyorum ki iyi olsun.
rica ederim canim o zaman baby 2 go ya bakabilirsin.
Benim kanamam da 40. Gun bitmisti, 50. Gun tekrar basladi hafif bir kanama. Ben de anlamadim bugun dojtorumu arayarayacagim.
Fufa canim cok gecmis olsun ama bence icini ferah tut dojtor yanlis teshis etmis olabilir, eger gercekse bile su ana kadar hic bir sikinti yapmadiysa cok ufak bir delik olabilir kendiliginden zamanla kapananlardan. Bu nedenle uzulme bosuna allaha bol bol dua et ve bir baska doktora daha gorun.
ıns cnm bu hafta bıdaha gtcem baska doktora ıns temız cıkar hersey
kizlar bu arada spora gitmeyi dusunuyorum acaba bir zarari olur mu var mi aranizda ciddi ciddi spor yapan bu arada ben sezeryanla dogum yaptim.
iyiyz cnm sağolcanım merhabaa nasılsınız...
eğer ağır hafif ayırım yapmazsan sana baby 2 go yu öneririm müthiş kullanışlı hiç sarsmıyoo çocuğu ve bebiş de rahat ediyoo içinde süspansiyonlu fln biz travel sistemini 650ye aldık çift yönlü fln çok iyi gerçekten tekerleri fln büyük tavsiye ederim şiddetle..
sağol cnm bakacağımRica ederim canim o zaman baby 2 go ya bakabilirsin.
Benim kanamam da 40. gun bitmisti, 50. gun tekrar basladi hafif bir kanama. Ben de anlamadim bugun dojtorumu arayarayacagim.
FUFA canim cok gecmis olsun ama bence icini ferah tut dojtor yanlis teshis etmis olabilir, eger gercekse bile su ana kadar hic bir sikinti yapmadiysa cok ufak bir delik olabilir kendiliginden zamanla kapananlardan. Bu nedenle uzulme bosuna Allaha bol bol dua et ve bir baska doktora daha gorun.
Kizlar bu arada spora gitmeyi dusunuyorum acaba bir zarari olur mu var mi aranizda ciddi ciddi spor yapan bu arada ben sezeryanla dogum yaptim.
cnm ben ilk aşıyı yaptırmaya gittiğimde hemşire gelmeden bebeği yıka istersen çünkü 3 gün banyo yaptıramazsın falan demişti. alakası var mı bilmiyorum ama 3 gün bana normal geldi. devam ederse yarın sağlık ocağına gider sorarsın olmazsa.için rahat etsin.slm kızlar nasılsınız cuma günü kızımın 2. ay aşısını yaptırdım verem aşısıydı yanlış bilmiyosam ama 3 gündür akşamları ateşleniyo huysuzlanıyo, ebe ateşlenebilir demişti ama
bu kadar uzun süreceğini dememişti,bu aşıyı yaptıran anneler normalmi acaba bu kadar uzun sürmesi
hemen bakıyorum ona da sağolben de almamıştım 2 gün önce aldım..kolum ve bacağımda sorun olduğu için haif ve kolay açılır kapanır olmalıydı..ben chicco lite way aldım..memnunum..tavsiye ederim
ben de almamıştım 2 gün önce aldım..kolum ve bacağımda sorun olduğu için haif ve kolay açılır kapanır olmalıydı..ben chicco lite way aldım..memnunum..tavsiye ederim
ben de almamıştım 2 gün önce aldım..kolum ve bacağımda sorun olduğu için haif ve kolay açılır kapanır olmalıydı..ben chicco lite way aldım..memnunum..tavsiye ederim
üşütmüş olabilir mi cnm??ıhlamur iç sen bol bol.dikkat et bebişe terlemesin.ama baktın geçmiyor doktora götür bronşite çevirmesin.
ben de üşüttüm sanırım( geceleri emzirmeye kaldırıyorum ense kısmı hep terli. bez falan sokuyorum.kalında giydirmiyorum yatırırken ama nasıl üşütüyorum anlamıyorum.
bugün ne olmus kimsecikler yok bizim kız bugün hırlıyor yaa ama göğsünden geliyor kucağımdayken hissediyorum ne yapsamki
selam kizlar hamileyken uyku tutmayinca gelirdim bu saatlerde simdi de.emisi yapioz oglumla uyumustu yam ilac vakti geldi diye uyandirdim.mecbur yine emziriorum ufacik cocuga ilac veriorum diye cok uzuluyorum ama suan icin mecbur.. bebekleriniz nasil. biz 81 gunluguz artik 3 aydan sonra duzelir diolar beklemedeyim
ahh cnm benm aynı seylerı bne yasdm neler yasattılar bana esım ve aılesıde 9 ay agldm lohusalgda da aglttılr neler yasdm sutum azaldı ben ne cocogumn heyecanını yasadm nede dogumumu bıldım suan esımle bosanma sureıne gırdım annemdeyım cok zor ınsanlık nedır bılmıo bu kaynanalr
amın cnm amın cocuk ıcın dene dıola ama annesı doldurdu ustume saldı bana ınanmdı hıc ben ıkıgn kaynanamda kalmıstım rht edemdm bakmdılr hıc sezeryanım 10 gunluk hemde cogumn altını ben alıyrm egılemyrm zaten camasrkarını elımde yıkadım deterjanını gtrmeyı unutmsm 2 gun elımde yıkadım sutum yok dogru duzgun yemek yapıp veren yok bende geldım evıme esım neler yaptı geldım dıe anası doldurmus yapmdgm seylerı yaptı demıs cok zor gunler gecırdım cok hepsını allhahaval ettım
ewt cnm aynı evı 3 ay paylasınca ortaya cıktı foyası bebegımle ılgılı herseye karıstı esımle aramızı actı sonrada cekıp gıttı sımdı arıo gene gelıcekmıss bebegı ozlemıss bende buyur gel demedım demıycemde..Oh cok sukur kurtulmusun canim. Bunlar ne bicim insanlar ya anlamiyorum en guzel gunleri bile kabusa cevirebiliyorlar. Cocuklar bile onlardan akilli davranir ya. Artik kendi ayaklarimizim uzerinde durmaya basladik. Allah bize guc ve saglik versin de kimseye muhtac olmayalim. Canim senin kv iyi diye biliyorduk sana surpriz mi yapti. İste belli bir sureden fazla beraber kalinca boyle seyler kacinilmaz oluyor.
yıpratıyor tabıkıde cnm yaa.. cok sukurkı kızım yanımda.. kv cok anlyısssızz kendı kızları olsalarr bole yapmazlardı..canım yaaa boşver Allah a havale et gitsin......
benim kv de geldi 10 gün kaldı bende cırcır cırcır konuştu durdu hergün gözyaşı akıttım onun yüzünden,neyseki kabus 10 gün sürdü......o sıralar benim sütümdede baya bi azalma oldu,onu uyarmama rağmen o dırdıra devam etti..anlayışsızlar işte sanki hiç kendisi anne olmadı....
haklısın insanı baya yıpratıyor butür şeyler ,unut gitsin yaşandı bitii,sen Elif ine bak annesi,o sana tüm sıkıntılarını unutturur...
ay canım yaaaaa neler yaşamışsın...neyseki sağ sağlim bebişe kavuşabilmişsin...gerçektende her işte bi hayır var diyolar ya işte bu olsa gerek.....
canım bebişinin ateşi vardı nasıl oldu ?
dur bide onları deneyeyim zaten denemediğim bişey kalmadı....
keşke bendede olmasa şu iştah ,maşallahım var benim yaaaaaaaaaaaa..........
ay benimkininde kokuyo yaaa,hiçte aklıma gelmemişti netten araştırmak....
bizim yediklerimizden kaynaklanıyordur falan die düşünmüştüm ben...
selam canım,profil resmine bakılcak olursa senin bebiş baya bi büyümüş :) ilaç kullanmak insanın canını sıkıyor ama mecbur kalıyoruz, onun iyileşmesi için de şart sonuçta,umarım herşey düzelir. benim kızım da süt çok olmasına rağmen az kilo alıyor,bende bunu takıyorum kafama,doktor beslenme aralarını aç,iyice acıksın,öyle emzir dedi,bide öyle denicez,inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?