2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kişiden kişiye değişiyor demekki bende boza hiç işe yaramadı(

kızlar benim oğlum 10 günlükten itibaren mama ve anne sütü alıyor fakat 3*4 gündür mama artık istemiyor içiremiyoruz
biberonu verince çıldırıyor ağlıyor boş boş memeye yapışıyor memede süt olduğundan değil hele akşamları memeler bitmiş oluyor dolmuyorda uyumadan mama değiştirdim gene aynı ne yapayım dersiniz

neden bırdenbıree mamayıı ıstememeye basladıkı cnm . baska marka denedınızmı pekı.. bende aptamıl verıyorum ıı sımdılıkbı sorunumuz yok baska bı sıkıntısı olmasın ?

neden bırdenbıree mamayıı ıstememeye basladıkı cnm . baska marka denedınızmı pekı.. bende aptamıl verıyorum ıı sımdılıkbı sorunumuz yok baska bı sıkıntısı olmasın ?

yok canım maşallah fıldır fıldır pre aptamil kullanıyordum şimdi aptamil 1 kullandım yine olmadı gittim bebelac aldım onu daha denemedim valla sinirim bozuk ya hiç birini yemezde meme diye tuturursa off

cnm acaba sütün yetior da oyuzden mi istemıor ?

yok canım maşallah fıldır fıldır pre aptamil kullanıyordum şimdi aptamil 1 kullandım yine olmadı gittim bebelac aldım onu daha denemedim valla sinirim bozuk ya hiç birini yemezde meme diye tuturursa off
nıe ole yaparkı bılemedım cnm yaa suutun yetıodur ozaaman ac olsaa yer bencee

kızlar iki aylık olduk hala kakası sıvı kızımın normalmi günde 3 kere yapıyo kakasını su gibi anne sütüyle besleniyo sadece mama vermedim hiç ishal değildir dimi

bu arada maşallah oğlunda çok tatlı bebekler hep birbirine benziyor

tşk ederiz teyzesi bebişlerimizin hepsi çok guzel masallah
cnm bnm de sutum hiç birikmio oğlum hep emmek istio sütüm doyurmuo heralde ama kg alımı normal oyuzden mama vermıoz

kızlar iki aylık olduk hala kakası sıvı kızımın normalmi günde 3 kere yapıyo kakasını su gibi anne sütüyle besleniyo sadece mama vermedim hiç ishal değildir dimi

normal canım zaten sıvı olması gerek 6-7 kerede normalmiş
benimki çıkamıyor ıkın ıkın bir hal oluyor

tşk ederiz teyzesi bebişlerimizin hepsi çok guzel masallah
cnm bnm de sutum hiç birikmio oğlum hep emmek istio sütüm doyurmuo heralde ama kg alımı normal oyuzden mama vermıoz

canım insan memeyi sıkıp süt görmeyince üzülüyor 2 gün önce akşam sütümü sağıp bakayım dedim 2 gögüsten20cc çıktı 30-40 dakkada

bende bazen öyle düşünüyorum ama uzun zamandır kakayada3-4 günde bir ve az çıkıyor gören suratı küçülmüş diyo ama biliyorum sütüm az şaşkınım
:44::44::44: dr gotur cnmm pamukcuk varmı dılınde ozamanda emmeyı reddedermıss..
ıshal olsa 7 yada 8 kez yaparmıss 3 kez normal nette okudum bnde
normal canım zaten sıvı olması gerek 6-7 kerede normalmiş
benimki çıkamıyor ıkın ıkın bir hal oluyor

kabızmı oldukı acaba cnm yaa..sıvı bızımdee...zeytnyagı ver hergun bı kasık

denemeyi düşünüyordum deniyim ozaman sağol canım şimdi bebelac deniycem ayrıca o işe yarar umarım
by

kızlarrr sağlık ocağına gittim doğum kontrol hapına başlayabilirmiyim diye süte geçtiği ve azalttığı için önermediler, 3 aylık iğne önerdiler onu yaptırıcam pzrt günü, biraz kilo yapıyomuş ama katlanıcaz artık iştah açıyomuşş. Sizler ne alemdesiniz bu konuda

merhaba annisler
bilgisayarim bozuldu giremiyorum nete
yigido ile uğraşıyorum iste bende sizler gibi
ise başlamama 1 ay kadar gibi bir zaman kaldı ve beni sancilar sardı
keşke biraz daha vakit gecirebilseydim bebegimle maddi sıkıntım olmasa hemen ücretsiz izin alırdım

okuyorum da sıkıntılar genelde aynı bu bebekler cin gibiler ve bizleri popolarında oynatıyorlar

selam hanımlar nasılsınız
bebeğim 54 günlük oldu.benim merakettiğim bebişleriniz sizleri diğer insanlardan ayırdetmeye başladı mı veya bunu nasıl farkederiz.bebişim beni emmiyor üstüne sürekli bebişime kene gibi yapışan bir k.v.var.
acaba beni farkediyormu sürekli merak ediyorum.bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

senin kokunu alıyor canım 40 tane kv vız gelir sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…