selam herkese benim kızım da 72 günlük oldu ne çabuk :)
cuma günü 2.ay aşısını oldu gitmeden yarım saat önce calpol içirdim ateşi falan çıkmadı korktum ama bi sorun olmadı şükür.3 gün banya yapamadım husursuzlaştı bayağı bugün yaptım mışıl mışıl uyudu sallamadım bile :)
uyumayan bebekler için tavsiyem gece gündüz ayırımı yaptırın ben saat 10 gibi karanlık ve sessiz bi yerde uyutuyorum sabaha kadar 3 kere falan emip uyuyor tekrar gündüz aynı şeyi yapsam uyumuyor mesela gözlerini kapatayım başlıyor ağlamaya uyuyacağını anlıyor sıpa.
gaz için ben rezeneden çok memnunun 2.yaına girince 30 ml falan kızıma da veriyorum süper.
süt gelmesi için boza harika bence hergün bir bardak işe yaradı ben de sertleşmemhiç gitmedi hatta geçen 100ml falan buzluğa attım sütümü tavsiye ederim.
herkese kolaylıklar dilerim...
kızlar benim oğlum 10 günlükten itibaren mama ve anne sütü alıyor fakat 3*4 gündür mama artık istemiyor içiremiyoruz
biberonu verince çıldırıyor ağlıyor boş boş memeye yapışıyor memede süt olduğundan değil hele akşamları memeler bitmiş oluyor dolmuyorda uyumadan mama değiştirdim gene aynı ne yapayım dersiniz
neden bırdenbıree mamayıı ıstememeye basladıkı cnm . baska marka denedınızmı pekı.. bende aptamıl verıyorum ıı sımdılıkbı sorunumuz yok baska bı sıkıntısı olmasın ?
kızlar benim oğlum 10 günlükten itibaren mama ve anne sütü alıyor fakat 3*4 gündür mama artık istemiyor içiremiyoruz
biberonu verince çıldırıyor ağlıyor boş boş memeye yapışıyor memede süt olduğundan değil hele akşamları memeler bitmiş oluyor dolmuyorda uyumadan mama değiştirdim gene aynı ne yapayım dersiniz
cnm acaba sütün yetior da oyuzden mi istemıor ?
bu arada maşallah oğlunda çok tatlı bebekler hep birbirine benziyorcnm acaba sütün yetior da oyuzden mi istemıor ?
nıe ole yaparkı bılemedım cnm yaa suutun yetıodur ozaaman ac olsaa yer benceeyok canım maşallah fıldır fıldır pre aptamil kullanıyordum şimdi aptamil 1 kullandım yine olmadı gittim bebelac aldım onu daha denemedim valla sinirim bozuk ya hiç birini yemezde meme diye tuturursa off
bende bazen öyle düşünüyorum ama uzun zamandır kakayada3-4 günde bir ve az çıkıyor gören suratı küçülmüş diyo ama biliyorum sütüm az şaşkınımnıe ole yaparkı bılemedım cnm yaa suutun yetıodur ozaaman ac olsaa yer bencee
bu arada maşallah oğlunda çok tatlı bebekler hep birbirine benziyor
kızlar iki aylık olduk hala kakası sıvı kızımın normalmi günde 3 kere yapıyo kakasını su gibi anne sütüyle besleniyo sadece mama vermedim hiç ishal değildir dimi
tşk ederiz teyzesi bebişlerimizin hepsi çok guzel masallah
cnm bnm de sutum hiç birikmio oğlum hep emmek istio sütüm doyurmuo heralde ama kg alımı normal oyuzden mama vermıoz
:44::44::44: dr gotur cnmm pamukcuk varmı dılınde ozamanda emmeyı reddedermıss..bende bazen öyle düşünüyorum ama uzun zamandır kakayada3-4 günde bir ve az çıkıyor gören suratı küçülmüş diyo ama biliyorum sütüm az şaşkınım
ıshal olsa 7 yada 8 kez yaparmıss 3 kez normal nette okudum bndekızlar iki aylık olduk hala kakası sıvı kızımın normalmi günde 3 kere yapıyo kakasını su gibi anne sütüyle besleniyo sadece mama vermedim hiç ishal değildir dimi
normal canım zaten sıvı olması gerek 6-7 kerede normalmiş
benimki çıkamıyor ıkın ıkın bir hal oluyor
:44::44::44: dr gotur cnmm pamukcuk varmı dılınde ozamanda emmeyı reddedermıss..
ıshal olsa 7 yada 8 kez yaparmıss 3 kez normal nette okudum bnde
kabızmı oldukı acaba cnm yaa..sıvı bızımdee...zeytnyagı ver hergun bı kasık
denemeyi düşünüyordum deniyim ozaman sağol canım şimdi bebelac deniycem ayrıca o işe yarar umarım
by
selam hanımlar nasılsınız
bebeğim 54 günlük oldu.benim merakettiğim bebişleriniz sizleri diğer insanlardan ayırdetmeye başladı mı veya bunu nasıl farkederiz.bebişim beni emmiyor üstüne sürekli bebişime kene gibi yapışan bir k.v.var.
acaba beni farkediyormu sürekli merak ediyorum.bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?