2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işe başlamama 9 gün kaldı.ne yapacam bilmiyorum en azından bi ay daha rapor alsam diyorum amaaa nasıl alacam offffffffff offfff..mecbur k.v. bakacak.

canım mrb....
Eymeni dr a götürcektin pazartesi ne oldu*gittiniz mi?
küçük bey nası?

ben uzun zamandır nete giremiyrum malesef benim cadı biraz huysuz bu aralar,geçmişte yapamadım merak ettim oğluşunu....

kızlar benimde işe başlamama sadece ve sadece 4 gün kaldı....
rapor almam lazım nasıl alıcam bilmiyrmmmm ööööööööööööööööööööfffffffffffffffffffff
şimdiden fenalıklar basıyo hiç mutlu olamıyrm,kızımdan nasıl ayrılcam beeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn

canım bi kere senin kokunu aldı bebiş seni kokundan çok ii tanıyor,,,,

benim kızım babasında ağlıyo oluyo,kucağıma aldığımda hemen susuveriyor,mesela....

canım mrb...
tadını beğenmiyrdur diycektim mama değiştirmişsin,nası şimdi bebelac ı beğendi mi?
belki sorun biberondan kaynaklanıyrdur ,akışını falan beğenmiyrdur...
aç kalmaması için kaşıkla besle ,eğer açsa mutlaka yer,yada ağzının kenarında yavaşça sık...

canım çok ama çok geçmiş olsun......
başka doktorlarada götür bence ,tek bir doktorla yetinme....hemen moralinide bozma,sütün etkilenmesin....

merhaba benim kızımda bugün 72 günlük oldu...aşısını yaptıracağım gitmeden calpol vereceğim bende bugün bu rezeneyi merak ettim aldım rezene ben içiyorum ama kızıma da 2 sefer verdim geçen hafta ama ölçüsünü tam bilmiyorum yani ne kadar vermem gerekiyor birde bugün sabah altını değiştirirken bezinde kırmızılık vardı çok az birkaç hafta önce yine olmuştu acaba neden oluyor bugün aşısını yaptırırken onu da soracağım sütüm artsın diye de abimin eşi aktardan karışık bir çay yaptırmış kendine içinde rezene felanda var onu içiyorum yemeklerden sonra ve işe yaradı zaten tek anne sütü vermiyorum doğumum biraz erken oldu benim ve kızım o ara enfeksiyon kapmış 10 gün hastanede yattı o zaman mama vermişler biberona alışmış şimdi de devam ediyorum yatırmadan 60 ml e yakın mama veriyorum ama 5 gündür biberon da almıyor

işe başlamama 9 gün kaldı.ne yapacam bilmiyorum en azından bi ay daha rapor alsam diyorum amaaa nasıl alacam offffffffff offfff..mecbur k.v. bakacak.

kızlar bende aynı durumdayım 10 günüm kaldıannemi kaybettiğim için kv bakacaktı ama ben kuzumu bırakamıyorum bakalım rapor alabilirsem alıcam alamazsam ücretsiz izin gözüküyor. napıyım kızımdan önemli mi 6 ay daha gitmeyeceğim her gün yeni bişey keşfediyor kızım ve ben bu anları onunla yaşayıp en azından bir yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum.valla çok fazla maddi sıkıntıya sokmayacaksa sizi bebeğinizi kimseye bırakmayın size en çok ihtiyacı olduğu zamanlar bunlar.

esım korunuo cnm benımde pre.. ıle.. ıgne yada ılac hıckullanmadımmm dusunmuyorumda.. spıral taktırsann onuda emzıren annelere onerıolarr
ben 2 gunde bır 2o 3o cc arası verıyorumm mılupanın rezene cayını bıcaykasıgı koyuyorum tepeleme deıl ama ıcıırıyorum bıberonla.
bende hamıle kalınca ayrıldım guzellk uzmanıyım bebegımee bakabılcek kımsem yok hepsı ızmırdeler 12 saat aramız. bende krese gıdene kadar benbakıcam.. maddı sıkınıtm olsaydı calısrdımm allaha sukurkı yok. ben buyutucem kızımı nasıpse...

Günaydın..şimde netten korse siparişi verdim.. Dün akşam gezmeye gittim arkadaşlara daha 2 ay oldu doğum yapalı göbeğin kalmış hemen korse kullan deyip moralimi bozdular bnde hırs yaptım şimdi siparişini vedim siz ne durumdasınız

aynı sorunu 4-5 gündür bende yaşıyorum biberon almıyor emzik almıyor alıştıramadım neler neler yaptım reçel sürdüm lokum sürdüm yok almıyor tadı bitince atıyor mama değiştirdim sma aldım ama yarısına kadar yedi bu mamayı sevmese en baştan sevmezdi diye düşünüyorum bilmiyorum acaba ne yapsam diye dr sütün yetiyor mama verme dedi ama alıştı bir kere zaten mama vermeyince de benim içim rahat etmiyor sadece gece veriyorum 60 ml yapıyorum ne kadar emerse kimi gün 30 ml içiyor kimi gün hepsini bitiriyor

günaydın...

bende de var göbek gitmedi korse takmak lazım ama işte aklıma gelmiyor ki hiç anca dışarı çıkarken ay keşke taksam diye düşünüyorum takmazsak kalacak gibi görünüyor bu göbekler bir de en kısa zamanda spora başlamak lazım mekik bacak hareketi vs yapmaya başlamalı :18::18:

ya evet kalma riski çok fazla ... Bide dikişler falan geçti artık o yüzden artık çaresine bakmak lazım

bebelac içime sinerek almadım aslında deneme amaçlı aldım ama bidefa kaşıkla verdim yedi bide yatmadan önce biberonla verdim emdi ama o mamaya alışsın istemiyorum sonuçta aptamil daha üst kalite
işte hem meme hem biberon bebeklerinde aklı karışıyor canım bence mamada değildi sorun bizimki hep meme istiyor doysun veya doymasın yapışıp kalmak hoşuna gidiyor zaten beni görünce yüzüme değil gögüslerime direk bakıyor ve öyle heycanlanıyorki anlatamam:))

Son düzenleme:

canm ben ilk doğumdan sonra spıral takıldı ama kanamam çok oldu 7 ay dr tekrar çıkardı, o yüzden spıral takılamam.daha önce İlaç kullandım 3 yıl hiçbir yanetkisi olmadı ama şimdi emzirdiğim için 3 aylık iğne önerdiler inşllh yan etkisi olmazz

aaa ilk defa duydum. aklımda olsun.sağol cnm
bence sütünle doyuyor.yoksa aç falan olsa ağlar durmaz. memeden düşmeme nedeni de seninle olmak istemesinden kaynaklanıyordur. ama sen yine de kg takibini yap. sağlık ocağı yakınsa git. bak bakalım. kilo düşüşü varsa doktorla konuş en iyisi.
kızlar iki aylık olduk hala kakası sıvı kızımın normalmi günde 3 kere yapıyo kakasını su gibi anne sütüyle besleniyo sadece mama vermedim hiç ishal değildir dimi
benimki de sıvı:))bazen 2 gün yapmıyor. bazen günde 4-5 kez. ortasını tutturamadık:))ben de ishalden şüphelendim günde 4-5 kez yapınca ama değil sanırım..
bizde tık yok. o yüzden düşünmedim. ama ilk etapta spiral düşünülmğyorsa eşlerin korunması taraftarıyım...

yaa ben de de biraz jölemsi kaldı( şimdi kullansak toparlar mı ki korse??
benimosrunum daha çok üst bacak ve kalçada aslında.eski eşofmanlarım bile olmuyor.dizimden yukarı çekemiyorum. genişledim ben:)))

kızlar benim kızımda 2 gündür emmiyor doğru düzgün.ama aç olsa da ağlar diyorum.göğüslerim doldu.ben de sağıp dolaba atayım diyorum çünkü geneldeboş oluyor göğüslerim:)))ama biberonla koysam dolaba olur mu??sütsaklama kabım ya da poşetim yok çünkü.... dolapta 3-4 gün tutabiliyormuşuz sanırım.

yaa kızlar zeynep azra bugünlerde çok huysuz normalde böyle değildi emer uyurdu ama şimdi devamlı ağlıyo,memeyle savaşıyo emmiyo bugünde yattığı yerde karnını havaya doğru kaldırıyo öyle bağırıyo,kucağımada alsam kendini geriye doğru itiyo,biyerimi ağrıyo yoksa doymuyomu ben anlamadımm((

aynen memeyle savaşıyor benim kız.emmiyor.geriniyor sürekli. başlıyor ağlamayamemeyi almamak için.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…