2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah cnm cogu kişide aynı sıkıntı var ne zamAn baslıcaksın işe ? buarada bnm oğlanda süt alerjisi varmış 550 gr aldı buay ve son 15 gununde 150gr almış çok az yani bakalım şimdilik süt ürünleri yemıorum.. bide yumurtalıkları şiş eğer inmezse 5.ayda ameliyat dedi dr

cnm cok zor bı durum ablamında evliliği sorunlu 17 senelik evli 3 çocugu var hep sabretti şimdi şimdi biraz daha duzeldi yaslandıkça.. sık sık buyuk kavgaları olur hala bıle ( kararı yıne sen verıceksin o kaynanayı da Allaha havale edıyorum hayatı bu dunyadan ibaret sayıolar.. bnmki de oğlunun yanında bı sımarır bi nazlanır ağlamaklı konusmalar hastaymış gibi inlemeler. eşimle daha gecen gun tartıstık .. neyse buna sukur. Allah yardım etsın

bizde tam 3 aylığız cnm gündüzleri hiç uyumuo bnmki hiç bi iş yapamıorum ne zaman duzene gırer acaba

geçmiş olsun canım genelde süt allerjisi2-3 yaşında geçiyor benim büyük oğlanda süt allerjisi vardıbiraz mızmızdı seninkide öylemi

ağustos annelerinde okudum sırtı
na karabiberli zeytin yağı sürünce iyi geliyormuş dene istersen geçmiş olsun

benimkide az kilo alıyo canım ya,süt alerjisi benim bebiştede olabilirmi acaba,bi kez yeşil kaka yapıyo her gün. nasıl anlaşılıyo canım ya,testmi yapıyo dr?inşallah kendiliğindn iner senin bebişin yumurtalıklarıda ameliyata gerek kalmaz.

oğlum da 70 günlük oldu, daha üst bacakları yeni etlendi. ama napim çocuğun tipi böyle sanırım. çok şükür sağlıklı.
yüz üstü çevirince nasıl uğraşıyo başını kaldırıyo, 5 aylık yeğenim yeni yapıyo aynı hareketleri, tosun çünkü
her bebek farklı kıyaslamıcam
bi de çok kusuyo bazen bütün emdiğini kusup uyuyo, o kadar kusmasa kilo alır.

yumurtalıkları hafif şiş demişti bize de dr. ama olurmuş çoğu bebekte, iner yani. söylerken bile hiç önemsemedi dr.
süt alerjisi zormuş ya geçmiş olsun, neler varmış bilmediğimiz.
çözümü neymiş peki. az kilo almak dışında belirtisi ne?

aynı benim bebiş canım,üst bacaklarında et var sadece,kollar,sırt zayıf ama doğduğundan beri başını tutuyo,yüz üstü bırakınca nerdeyse emekliyo :) gelişimi çok iyi ama bana biraz dr panik yaptırıyo,yok efendim daha çok kilo alması lazımmış,test falan yapalım dedi,drumu değiştiricem galiba,bende eşimde zayıfız,bize çekmiş işte ama dr bizi görmesine rağmen boğum boğum kollar bacaklar bekliyo heralde. dr öyle söyleyince bende bi rahatsızlığımı var acaba diye üzülüyorum,neyse ctesi gidelim bakalım,yapsın hangi testi yapıcaksa,en azından içim rahat eder.

kollar doğduğu gibi duruyo sanki ya, ama boyu uzuyo işte. canım mama versek kilo alırlar ama ne gerek var. yeşil kaka arada oğlum da yapıyo, sümüksü oluyo ya da. hafif bi süt alerjisi var belki ama idare edicek kadar kilo alıyo belli bi sıkıntısı yok dr.a götürsem nolcak.
kusması için reflü testi yapalım dedi dr. reflü çıksa gaviskon veriyolarmış, test fln yaptırmadım, inş geçer zamanla.
herkes ne yapsak geçmedi kusması, bi zaman sonra kendiliğinden geçiyo diyo, bekliyorum bakalım.
böyle kendimce karar verip iş yapmakla iyi mi yapıyorum onu da bilmiyorum

mama versek derken süt yetiyo ama yaramıyosa diye düşündüm. aldığım kıyafetlerin boyu kısalıyo, boyuna göre aldıklarımın da eni bol
görümcemin oğlu da aynı böyleydi genetik bence

herkes yaşadığını bilir ama sana tavsiyem ailelerden sebep evliliğinizi bitirmeyin ne senin ne onun ailesi yüzünden konuşup tekrar deneseniz ama anlaşarak sanki düzelecek gibi geldi bana hayırlısı olsun

kızlar gercekten hepımıznbı derdı varmıs nedır bayanlrn cektıgı allh hepımzn yardımcısı olsun ıns.

maşllh ogluna cnm bende kızmn resmını eklmk ıstyrm ama fırst olmuo

bende mama vermek istemiyorum canım sırf kilo alsın diye,sütüm de var zaten,olanı bitiremiyo,bide niye mama veriyimki,göğüslerim şiş kalıyo emdikten sonra bile,iştahsiz bide benimki,bazen zorla biraz daha emziriyorum,hooop kusuyo hepsini,napıyım yetiyo demekki çocuğa,kendi bırakınca kusmuyo,reflüde ileri doğru fışkırtarak kusarmış seninki öyle mi canım,benimki gazıyla beraber kusuyo genelde.kilo alımını etkiliyo tabi kusması.inşallah kısa zamanda geçer dediğin gibi..

mama versek derken süt yetiyo ama yaramıyosa diye düşündüm. aldığım kıyafetlerin boyu kısalıyo, boyuna göre aldıklarımın da eni bol
görümcemin oğlu da aynı böyleydi genetik bence

bizimde öyle tulumların bacakları kastırıyo ama içi bol :)) sütün yaramaması diye bişey kesinlikle yokmuş canım,her annenin sütü üç aşağı beş yukarı aynı oranlarda salgılanıyomuş,az olması sorun olurmuş,e bizmki de az olmadığına göre demekki genetik dediğin gibi

aynen zorlayıp emzirirsem hepsini kusuyo. gazıyla beraber kusuyo ama bazen fışkırtıyo da. ama çok değil. düşündükçe kafaya takıp dr.a götürücem sanırım

hemde nasıl cnm mızmız hiç bitmıo
iyi bir çocuk allerji uzmanına götür canım özel mama kullanabilir iyi araştır derim diğer türlü hem annenin hem bebeğin yaşam kalitesi kötü etkileniyor
sütü olanın mama vermesi kilo her şekilde alınır ben günde 2 defa mama veriyorum çok üzülüyorum
aynen zorlayıp emzirirsem hepsini kusuyo. gazıyla beraber kusuyo ama bazen fışkırtıyo da. ama çok değil. düşündükçe kafaya takıp dr.a götürücem sanırım

fışkırırcasına kusma renkli kusma ve kötü koku önemliymiş

kızlar yaaa hemoroid sorunu yaşayan var mı(( benim doğumda dışarı çıktıkusura bakmayyın çok açık yazdım. neyse doktorum krem ve fitil yazdı doğumdan sonra.ama ben dikişlerm geçsin falan filan diye erteledim. ama geçen gün baktım o da ne hemoroidlerim çiçek açmış resmen şimdi bu krem ve fitili kullanmaya başlayacağım ama korkuyorum inşallah ameliyata kadar gitmez sonu

iyi bir çocuk allerji uzmanına götür canım özel mama kullanabilir iyi araştır derim diğer türlü hem annenin hem bebeğin yaşam kalitesi kötü etkileniyor

aynen cnm acıbademde bır dr ve cerraha gorunduk cnm sütlü gıdaları tuketmıcem bıde bio gaio verdi probıyotıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…