kızlar yaaa hemoroid sorunu yaşayan var mı(( benim doğumda dışarı çıktı kusura bakmayyın çok açık yazdım. neyse doktorum krem ve fitil yazdı doğumdan sonra.ama ben dikişlerm geçsin falan filan diye erteledim. ama geçen gün baktım o da ne hemoroidlerim çiçek açmış resmen şimdi bu krem ve fitili kullanmaya başlayacağım ama korkuyorum inşallah ameliyata kadar gitmez sonu
ah cnm cogu kişide aynı sıkıntı var ne zamAn baslıcaksın işe ? buarada bnm oğlanda süt alerjisi varmış 550 gr aldı buay ve son 15 gununde 150gr almış çok az yani bakalım şimdilik süt ürünleri yemıorum.. bide yumurtalıkları şiş eğer inmezse 5.ayda ameliyat dedi dr
gunydın cnm benm zıllı ıı cok sukur komsumuz dun ana kucagı vermıs bzm zıllıye ıcıne yatrdık gotunu ata ata dusuryo kndını cokta hosun agdıo odusrken benm onu kucklyp gerı koymam:)))senn bebıs nasıl
benimde geçecek gibi durmuyor ya. canım çok sıkıldı valla öyle görünce.bir sürü meme varbnde de vardı hemoroid ve catlak doğumdan 15 gun sonra mecburen ameliyat oldum dısarı cıkamıyıncainş düzelirsin cnm
canım bendede olmuştu doğumdan hemen sonra....dr krem falan verdi ben kullanmaya cesaret edemedim dikişlerimden dolayı hep senin gibi salladım durdum...ama 15-20 gün sonra kendiliğinden geçti....
umarım seninkide geeçerde çok sıkıntı yaratmaz...
benimde geçecek gibi durmuyor ya. canım çok sıkıldı valla öyle görünce.bir sürü meme var((ameliyat nasıldı? zor oldu mu? araştırdım biraz ve çok korktum.herkes öyle bir anlatmış ki.cesaret edemem ben:18::18:
ne güzel cnm iyi ki geçmiş valla.çok şükür. ben de dikişlerden dolyı ertelemiştim.dikişler geçsin öyle başlarım demiştim. ağrı falan yok. farkında değilim ama işte görüntü çookkk fena
o fitili kullanmaya da korkuyorum.
mrb canım....
aslında rapor bitti,ne zaman rapor alamazsam o zaman başlıycam....
bu arada çok geçmiş olsun...
süt alarjisinin belirtileri neymiş canım,az kilo alması bide huysuzluk mu?
umarım yumurtalıklarda inerde ameliyata gerek kalmaz...ama yeni doğan bebeklerde o sorun olabiliyrmuş canım,yeğenimidede öyledi daha sonra geçti....
hemde nasıl cnm mızmız hiç bitmıo
ay çok şeker oluyolar demi,onlardan yeni bi hareket görmekte insanın çok hoşuna gidiyor...
benim zillide bugün koca gün hı hı hı hı diye diye kafamı şişirdi:)bişeyler anlatmaya çalıştı tüm gün,meme emerken,altını temizlerken falan....
BENMKI ARTIK OKDR KONUSMUYOR OKDR YAA ONCEDEN DHA NESELYDI MAŞALLH KZXINA CNM
maşallah canım tosununaaaa.......
mrb canım ne yaptın rapor ayarlayabildin mi?
bebişin nası peki?
ay benim cadıdada boy var ama kilo yok,
canım sütümüz yaramasa boyada gitmezki bebişler...
aynen canım yaa 5 dkk bakınıyoo sıpa sonra yavaş yavaş dozu arttıra arttıra ağlamaya başlıyoo bizde kıyamıyoruz kucağa alıyoruzz bi büyüselerr sağlıcakla
yok canım yaa heyet için tanıdık birilerinin olması gerekiyrmuş,oda bizde yok....
canım bendede olmuştu doğumdan hemen sonra....dr krem falan verdi ben kullanmaya cesaret edemedim dikişlerimden dolayı hep senin gibi salladım durdum...ama 15-20 gün sonra kendiliğinden geçti....
umarım seninkide geeçerde çok sıkıntı yaratmaz...
GUNAYDIN KIZLARRR BUGUN GELDIM ISE YINE BUGUN KIZIMIN MEVLUDU OLCK ANNM DE DUN ELBISE ALDIM GIYDRDIM COOOKKK SEKER OLDUYA SABAH USTUMU GIYDIM KIZIM ANAKUCAGINDA DURUODU HADI BEN GDYM ASKIM DIE OPTM GDYDM BASLDI AGLAMAYA COK KOTU OLDUM ALDIM KUCGMA KAFASINI OMZUMA YASLDI NASI TUTUO YAKAMI SIKI SIKI COK ZOR GELIO ISE GELMEK((((
bebişin nası peki?
canım ya kıyamam ben o bebişe inan ben yaşadım sanki o anıay çok şeker oluyolar demi,onlardan yeni bi hareket görmekte insanın çok hoşuna gidiyor...
benim zillide bugün koca gün hı hı hı hı diye diye kafamı şişirdi:)bişeyler anlatmaya çalıştı tüm gün,meme emerken,altını temizlerken falan....
BENMKI ARTIK OKDR KONUSMUYOR OKDR YAA ONCEDEN DHA NESELYDI MAŞALLH KZXINA CNM
maşallah canım tosununaaaa.......
bebişin nası peki?
ay benim cadıdada boy var ama kilo yok,
canım sütümüz yaramasa boyada gitmezki bebişler...
GUNAYDIN KIZLARRR BUGUN GELDIM ISE YINE BUGUN KIZIMIN MEVLUDU OLCK ANNM DE DUN ELBISE ALDIM GIYDRDIM COOOKKK SEKER OLDUYA SABAH USTUMU GIYDIM KIZIM ANAKUCAGINDA DURUODU HADI BEN GDYM ASKIM DIE OPTM GDYDM BASLDI AGLAMAYA COK KOTU OLDUM ALDIM KUCGMA KAFASINI OMZUMA YASLDI NASI TUTUO YAKAMI SIKI SIKI COK ZOR GELIO ISE GELMEK(((( ama herşey onlar için büyüyünce anlıycaklar
yok canım rapor almadım pekte uğraştım sayılmaz zatenbebişte çok şükür iyi bugün 3. ayımız bitti bu arada tv izliyor bebekler demiştik ya biz pepeyi keşfettik kızlar deneyin isterseniz biz tv denince pepeyi açıyoruz bende severdim o çizgi filmi o renkler hareketler falan çok hoşuna gidiyor onlar koşuyor bizimkide kıpır kıpır yerinde bıraksan o da koşacak
canım benimkide tv merakı var kafasını çevirince dün yaygarayı kopardıben alışmasını istemiyorum
sibelcim bazı bebekler ağlayıp rahatlamak isterlermiş karışmamak ve susturmamak gerekirmiş rahatlayıp uyurlarmış senin oğlanda demek öyle yapıyormerhabalr hanımlarrr. ben bu çocuğa emzik tutmayı öğretemedim gitti yaaa benim desteğimle ancak tutuyoo beyefendii ancakk uyurkenn ben bi kaç dk desteklersem öyle tutuyoo bu saatten sonrada alışmaz heralde tam olarakk..
birde benimki uykusu geldimi deli deli ağlıyoo yaa sonra bi an sakinleşiyoo neresi olursa olsun resmen sızıyoo sıpaa arada ayağımdada sallıyorumm aame keske şöyle yatağına koyar koymaz uyusaa bi kaç uyku yöntemi var biri sabır işi yaaa inşallah bu çocuk ayağa alışmaz yanii şöyle bi kaç yaşına geldiğinde hala ayağımda uyutmak istemiyorum nasıl olacak bu iş bilmiyorum yaa..
FUFA: Canım çalışmak çok zor olur mutlaka bebişlerimizin bize çok ihtiyacı varr bi ara işten çıkcam yazmıştın dimi ben mi yanlış hatırlıyorum aslında öyle bi imkanın varsa en güzeli bebeğine kendin bakman..
Sibelcim kundak yapmayi denedin mi? Ben uykusu geldigini anlayinca kundak yapip emzigini veriyorum. Bir de gozune hafif bir ortu ortunce kendisi de uyuyabiliyo, huzursuzsa azcik salliyorum.merhabalr hanımlarrr. ben bu çocuğa emzik tutmayı öğretemedim gitti yaaa benim desteğimle ancak tutuyoo beyefendii ancakk uyurkenn ben bi kaç dk desteklersem öyle tutuyoo bu saatten sonrada alışmaz heralde tam olarakk..
birde benimki uykusu geldimi deli deli ağlıyoo yaa sonra bi an sakinleşiyoo neresi olursa olsun resmen sızıyoo sıpaa arada ayağımdada sallıyorumm aame keske şöyle yatağına koyar koymaz uyusaa bi kaç uyku yöntemi var biri sabır işi yaaa inşallah bu çocuk ayağa alışmaz yanii şöyle bi kaç yaşına geldiğinde hala ayağımda uyutmak istemiyorum nasıl olacak bu iş bilmiyorum yaa..
FUFA: Canım çalışmak çok zor olur mutlaka bebişlerimizin bize çok ihtiyacı varr bi ara işten çıkcam yazmıştın dimi ben mi yanlış hatırlıyorum aslında öyle bi imkanın varsa en güzeli bebeğine kendin bakman..
yok canım rapor almadım pekte uğraştım sayılmaz zatenbebişte çok şükür iyi bugün 3. ayımız bitti bu arada tv izliyor bebekler demiştik ya biz pepeyi keşfettik kızlar deneyin isterseniz biz tv denince pepeyi açıyoruz bende severdim o çizgi filmi o renkler hareketler falan çok hoşuna gidiyor onlar koşuyor bizimkide kıpır kıpır yerinde bıraksan o da koşacak
canım mrb....
maşallah tatlı cadıya,demekki seni tanıyo artık ne güzeeeeeeeeel.....
ay insanın da canı gider ya bırakıp gidiyosun....
ay ben nasıl dayanıcam böyle sahnelere,
merhabalr hanımlarrr. ben bu çocuğa emzik tutmayı öğretemedim gitti yaaa benim desteğimle ancak tutuyoo beyefendii ancakk uyurkenn ben bi kaç dk desteklersem öyle tutuyoo bu saatten sonrada alışmaz heralde tam olarakk..
canım benim kızımda almıyor emzik,ağzında geveliyor hiç emme refleksi göstermiyo cadı,önceden öğürüyrdu şimdi onu yapmıyo sadece,resmen memenin başında nöbet tutuyrm yok emmiyoooo.....
arkadaşımın kızı 6. ayında tutmuş,oda çok geç ya 6. ayından sonra tutcaksa hiç tutmasın diyrm bazen...
bazen eline veriyrm emziği oynasın die,belki ağzına götürürken alışır....napayım yaa bi umut işte....
kızımda öyle ağlama krizine giriyo,özellikle uykusu geldiğinde yapıyo o mızmızlığı....
ay nerde o kendi kendine uyuyan çocuk....
benimkide hep memede uyuyor,ben işe başlayınca nasıl olacak bilmyrm...
anaaaam susturmasam çatlar benim afacan sanki etini kopartıyolarsibelcim bazı bebekler ağlayıp rahatlamak isterlermiş karışmamak ve susturmamak gerekirmiş rahatlayıp uyurlarmış senin oğlanda demek öyle yapıyor
kundak yapıyorum canım kundaksız mümkün değil uyumuyoo ben kundaklayıp emziriyorum anlıyo uyuyacağını gözler gidiyo yerine koyuyorum basıyo çığığıı bazende dediğim gibi uyku gelince deli gibi ağlıyoo. bende öye şiddetli sallamadım hiç hafif hafif ama sallandı artık. ahhh ahh sallamayacağım diyodum insan herşeye mecbur kalıyo yaaaSibelcim kundak yapmayi denedin mi? Ben uykusu geldigini anlayinca kundak yapip emzigini veriyorum. Bir de gozune hafif bir ortu ortunce kendisi de uyuyabiliyo, huzursuzsa azcik salliyorum.
aynen canım 6 aydan sonra hiç almasın daha iyi bence artık bu saatten sonrada almaz bizim ufaklıklar.canım benim kızımda almıyor emzik,ağzında geveliyor hiç emme refleksi göstermiyo cadı,önceden öğürüyrdu şimdi onu yapmıyo sadece,resmen memenin başında nöbet tutuyrm yok emmiyoooo.....
arkadaşımın kızı 6. ayında tutmuş,oda çok geç ya 6. ayından sonra tutcaksa hiç tutmasın diyrm bazen...
bazen eline veriyrm emziği oynasın die,belki ağzına götürürken alışır....napayım yaa bi umut işte....
kızımda öyle ağlama krizine giriyo,özellikle uykusu geldiğinde yapıyo o mızmızlığı....
ay nerde o kendi kendine uyuyan çocuk....
benimkide hep memede uyuyor,ben işe başlayınca nasıl olacak bilmyrm...
Merhaba Anneler,
Bi süredir forumu takip ediyorum bugun de birseyler paylaşmak istedim:)
oglum 84 gunluk oldu-1 ay önce yeşil,jel gibi salyalı kaka yapmaya basladı hatta bir gun kanlıydı.Dr. a gittik kilo alımında o an için bir sorun olmadıgı için alerji testi yapmadı ama baska testler yaptı.Herhangi bir problem çıkmadı hala yeşil yapıyor ben de takmıyorum artık.Kan gazlı bebekte olabilirmiş 1-2 kere.Hep olursa sorunmuş.Yeşil kakaya problemi olanlar endişelenmesin kilo alıyorsa sorun yok..
anaaaam susturmasam çatlar benim afacan sanki etini kopartıyolar
kundak yapıyorum canım kundaksız mümkün değil uyumuyoo ben kundaklayıp emziriyorum anlıyo uyuyacağını gözler gidiyo yerine koyuyorum basıyo çığığıı bazende dediğim gibi uyku gelince deli gibi ağlıyoo. bende öye şiddetli sallamadım hiç hafif hafif ama sallandı artık. ahhh ahh sallamayacağım diyodum insan herşeye mecbur kalıyo yaaa
aynen canım 6 aydan sonra hiç almasın daha iyi bence artık bu saatten sonrada almaz bizim ufaklıklar.
bazı bebekler cuk cuk emiyoo hayret ediyorum doğrusuu:44::44: bi nerde yanlış yaptık bilmem
biberon fln alıyo mu bari canım sen işe başlayınca zor olmasın..
kızlar hepimizn problemleri aynı bzimkide kilo almıyor bugün 3 ay 10 günlük 55 cm boyu kilosu ise 4.450 dr günde 1 kere mamaya başladı ama şimdi aklıma takıldı süt alerjisi gittğimde sorucam druna.. uyku problemi bizde yasıyoruz ama ben alıstrdım uyksu gelince elleri dışında kundak yapıyorum uyumak gerektğini anlıyor uzun uğraslar sonucu memeye de alıstırdık.. birde pek nadirde olsa kendi kendine uyusun die yatağına yatırıyrum dönencesini çalıştırıyorum onu izlerken uyuyor.. bizimki şimdiden yatağını arıyor biryere gittiğimizde dönene kadar uyumuyor.. ne yapıcam bilmiyorum ewde bile kndi yatağına koymazsam hemen uyanıyo.. bizimki bu hafta ellerini keşfetti ellerini izlemek en büyük zewki.. işe başladım ayrıldım kızımdan umarım düzeni değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?