canım karıkoca minyonmusunuz acaba birde bazı kadınların sütü çok olurmuş ama koyu kısmı az olurmuş bebek bu yüzden az kilo alırmış öyle bir şeymi acep:26:kızlar hepimizn problemleri aynı bzimkide kilo almıyor bugün 3 ay 10 günlük 55 cm boyu kilosu ise 4.450 dr günde 1 kere mamaya başladı ama şimdi aklıma takıldı süt alerjisi gittğimde sorucam druna.. uyku problemi bizde yasıyoruz ama ben alıstrdım uyksu gelince elleri dışında kundak yapıyorum uyumak gerektğini anlıyor uzun uğraslar sonucu memeye de alıstırdık.. birde pek nadirde olsa kendi kendine uyusun die yatağına yatırıyrum dönencesini çalıştırıyorum onu izlerken uyuyor.. bizimki şimdiden yatağını arıyor biryere gittiğimizde dönene kadar uyumuyor.. ne yapıcam bilmiyorum ewde bile kndi yatağına koymazsam hemen uyanıyo.. bizimki bu hafta ellerini keşfetti ellerini izlemek en büyük zewki.. işe başladım ayrıldım kızımdan umarım düzeni değişmez
ewt canım yaa az kg almış bebeğin günde 1 kerede az değilmi mama için acaba azar azarmı çoğaltacak mamayı dr
canım karıkoca minyonmusunuz acaba birde bazı kadınların sütü çok olurmuş ama koyu kısmı az olurmuş bebek bu yüzden az kilo alırmış öyle bir şeymi acep:26:
eşim we eşimin tarafı minyon bizim taraf normalde.. doktorda öyle dedi belki genetikdir dedi takibini yapıyor benim sütümün rengi su gibi zaten okadarda dikkat ediyorum beslenmeme emmiyor sütüm biriksede günde 4 5 kere oda en fazla 5 dk sürüyor sonra bırakıyor almıyor zorla werincede kıyamet koparıyor
yok canım rapor almadım pekte uğraştım sayılmaz zatenBebişte çok şükür iyi bugün 3. Ayımız bitti Bu arada tv izliyor bebekler demiştik ya biz pepeyi keşfettik Kızlar deneyin isterseniz biz tv denince pepeyi açıyoruz bende severdim o çizgi filmi O renkler hareketler falan çok hoşuna gidiyor onlar koşuyor bizimkide kıpır kıpır yerinde bıraksan o da koşacak
merhabalr hanımlarrr. Ben bu çocuğa emzik tutmayı öğretemedim gitti yaaa benim desteğimle ancak tutuyoo beyefendii ancakk uyurkenn ben bi kaç dk desteklersem öyle tutuyoo bu saatten sonrada alışmaz heralde tam olarakk..
Birde benimki uykusu geldimi deli deli ağlıyoo yaa sonra bi an sakinleşiyoo neresi olursa olsun resmen sızıyoo sıpaa arada ayağımdada sallıyorumm aame keske şöyle yatağına koyar koymaz uyusaa bi kaç uyku yöntemi var biri sabır işi yaaa inşallah bu çocuk ayağa alışmaz yanii şöyle bi kaç yaşına geldiğinde hala ayağımda uyutmak istemiyorum nasıl olacak bu iş bilmiyorum yaa..
Fufa: Canım çalışmak çok zor olur mutlaka bebişlerimizin bize çok ihtiyacı varr bi ara işten çıkcam yazmıştın dimi ben mi yanlış hatırlıyorum aslında öyle bi imkanın varsa en güzeli bebeğine kendin bakman..
Merhaba
Gruba yeni katıldım bende eylül annesiyim :)) hemde eylül'ün ilk günü hediye gibi geldi oğlumbugün tam 94 günlük olduk :)))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnn......................
canım hoşgeldin önceliklehoşbuldum :))
cumartesi günü doktorda kontrolümüz vardı.. 2700 kg 49 cm doğan oğlum tam 5100 kg 62 cm olmuş. Anne sütüne takviye aptamile başladıkmaalesef sütüm azalıyor
canım hoşgeldin öncelikle
Humana stıl tea dene derim tahin helva yumurta kaşar bol şekerli sıvılar ve ayrıca çorba
kiloyu sorun etme benimde sütüm az hep mideyi dolduruyorum yemezsem hemen kayboluyor
olmayınca olmuyor canım biliyorumHerşeyi denedim humana sürekli içiyorum. Aşure yiyorum bol bol tahin pekmez, tahin helvası ahhh neler deniyorum bol bol su da içiyorum ama azaldı
Herşeyi denedim humana sürekli içiyorum. Aşure yiyorum bol bol tahin pekmez, tahin helvası ahhh neler deniyorum bol bol su da içiyorum ama azaldı
Öncelikle hoşgeldin canım,sütü bir kez azalmış sonra yeniden eski haline dönmüş bir anne olarak tavsiyelerim şunlar; sık sık emzir,süt olsun yada olmasın emzik emer gibi emsin bebeğin beyne mesaj gidiyo süt lazım diye,bebek emmiyosa pompayla çek,az süt gelsede moralini bozma sağmaya devam et,kafan rahat olsun,gece iyi uyu,fırsat buldukça gün içinde de dinlen,kararlı ol,benim sütüm çok fazla,hemde bebeğime çok faydalı,mamaya gerek duymadan büyütcem ben onu diye geçir hep içinden,dengeli beslen,bol sıvı al,humanayı zaten içiyormuşsun,milkplus,promalt falan var e-bebekte onlardan da içebilirsin.bide kuru dut yada kuru inciri kaynatıp her gün suyunu içmek de iyi geliyormuş,umarım sütün artar bir an önce.
Merhaba arkadaşlar;
Benimde süt sorunum varkızım bugün 94 günlük sütüm yok denecek kadar az. Sağdığımda 30-40 ml fazla çıkmıyor. Gece sık sık emince süt kalmıyor. Gündüz mama gece ise anne sütüyle idare ediyoruz.
Sma maması veriyoruz siz hangi markaları kullanıyorsunuz ? Markalar önemli mi bazıları aralarında çok büyük fiyat farkları var ben bu işi çözemedim.Hafta sonu doktor kotrolümüz var bakalım prenses ne kadar olmuş ?
Çok sık giremiyorum internete süt arttırıcı yöntemleriniz nelerdir .Şu an zor durumdayım Duyduklarımı yapsamda sütüm yok((
Canım çok büyük ümit oldu yazdıkların :))) deneyeceğim bu dediklerini.. Ama dinlenme konusunda maalesef şanssızımÖncelikle hoşgeldin canım,sütü bir kez azalmış sonra yeniden eski haline dönmüş bir anne olarak tavsiyelerim şunlar; sık sık emzir,süt olsun yada olmasın emzik emer gibi emsin bebeğin beyne mesaj gidiyo süt lazım diye,bebek emmiyosa pompayla çek,az süt gelsede moralini bozma sağmaya devam et,kafan rahat olsun,gece iyi uyu,fırsat buldukça gün içinde de dinlen,kararlı ol,benim sütüm çok fazla,hemde bebeğime çok faydalı,mamaya gerek duymadan büyütcem ben onu diye geçir hep içinden,dengeli beslen,bol sıvı al,humanayı zaten içiyormuşsun,milkplus,promalt falan var e-bebekte onlardan da içebilirsin.bide kuru dut yada kuru inciri kaynatıp her gün suyunu içmek de iyi geliyormuş,umarım sütün artar bir an önce.
Şu bebelac ve herobaby ucuz ama güvenemitorum ben onlara.. Sma ya da aptamil diyorum. Dr'umuzda aptamil dedi bize.. Günde 4 defa 120ml veriyorum gerisi anne sütü.. Allahtan zamanında sütüm çokken derin dondurucuya atmışım sütlerdenben mama olarak ilk preaptamille başladım 6-7 kutu içti sonra yanlişlıkla aptamil 1 almışım onu sevmedi ikiside milupanın
sonra bebelac aldım onu sevdi gibi ama ucuz bayağı diğerlerine göre o yüzden acaba mı diyorum bugün gidip yine preaptamil aldım
of be ne uzun anlattım kafam karıştı
Benim oğlum 94 günlük tutabiliyor başını dik şekilde. Cumartesi kontrolümüz vardı kas gelişimi çok iyi dedi..Slm kizlar aranizda bebisleri kafasini tam olarak dik tutabilen var mi varsa ne kadarlikken tutmaya basladi...Biz 93gunluk olduk ama hala kafamizi dik tutamiyoruz...bu arafa benim oglanin elleri hep yumruk pek nadir aciyor acaba normal midir kafasini ve ellerini oyle yapmasi merak ettimde aranizda boyle olanlar vardir belkide....
memene azcik mamadan sursen belki daha iyi tutar ve biirakmaz.istersen bir dene
bebek bakmak gercekten cok zormus benim kizimda ne emzik ne biberon hic bir seyi almiyor yani mama vermek istesem nasil vercem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?