2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay canım beninm yaaa o kadar sewindimki anlatamam.. boswr gelsinler onla gelince sen bebişinle falan ilgilen ne deseler yut 1 2 gün bswer kocanın hatrına.. anlamısdır eşin belki hatalarını

Herşeyi denedim humana sürekli içiyorum. Aşure yiyorum bol bol tahin pekmez, tahin helvası ahhh neler deniyorum bol bol su da içiyorum ama azaldı

aşurenin içinde bebeğe gaz yapacak hersey war canım dikkat et yazık bebişee ben sadece 3 kasık yedim çok sewmeme rağmen

ahhh canım nerde biberonda almıyo benimki,bazen sütümü sağıp veriyrm emmiyo biberonu,bende ağzına sıkıyrm azcık azcık....
cadı elini cok cok emiyo amaa....
canım medela çalma biberonu denedinmi yada nuby anne göğüs ucu gibi olanı???
sen işe başlayınca nasıl beslenecek ufaklık:44::44::44:
canım ben ilk günden beri koltuğa falan yatırdım alışsın diye heryerde yatıyoo sıpa ama bazen inadı mı tutuyo ne oluyoo yatağını arıyoo huysuzlanıyoo..
canım benim çoook sevindim yaa ama bu sefer hiiiç taviz vermee eşine ailesi konusundaa aynı şeyleri yaşatmasın sanaa müsaade etme bunaa...
yağmur değil kar yağar inşallahda eşinle başbaşa zaman geçirirsiniz bi müddet
çalışmaya alışkınsan evde yapamazsın tabi canım inşallah istediğin gibi olur hem bikaç ay dinlenirsin hemde bebeğinle ilgilenirsin..
inat ettim kendi kendine uyumasını öğreteceğim afacan oğlumaa gerçi ağlamasına dayanamıyorum ama alışsa iyi olacak tabi birde kucağı unutturmam lazım ağırlaştıkça çook zor olmaya başladı kollarım kopuyo yaaa
emziği iki cuk cuk yapıyoo fırlatıveriyoo bu saatten sonra zor alışacak gibii

canım bizimki nerdeyse ilk haftadan beri dik tutabiliyoo o bebekten bebeğe değişir bi sorun olduğundan değildir yanii o eller ise hep yumruuk hiiç açılmıyoo cimri olacak bizim yaramazlarr

yavaş yavaş inşallah herşey yoluna girer canım.

Merhaba
Gruba yeni katıldım bende eylül annesiyim :)) hemde eylül'ün ilk günü hediye gibi geldi oğlum bugün tam 94 günlük olduk :)))
hoşgeldin

herkese selam
üç ayı doldurduk artık genelde sorunlar aynı bizimki de ne emzik ne biberon alıyor, süt üretimi de iyice azaldı...
oğlum geceleri ellerinin kıpırtısına habire uyanıyor bende kundak yapıyorum mecbur.
bir de artık uygun meyvelerden tattırıyorum sonradan zorlanmasın diye.

Selam kızlar. Dün eşim seyehate gitti annem gelmişti bizde kalacak bu hafta. Akşam öyle bi uyumuşum ki oğlumu duymamışım annem bakmış sabaha kadar. İyi dinlendim ) şimdi sıpam ayağımda uyuyor..
Bu arada benim kuzucum allahtan ilk günden beri emzik alıyor. Bi de maalesef ilk zamanlar göğüs ucum olmadığından göğsümü tutamıyordu hep sağıp verdim sütümü. Sanırım o da azalttı sütümü.
Bugün incir kaynatıp içeceğim.. İnşallah işe yarar

bende denıyım bnmde cok az emmıo zten gunduz gece emıo oda uyku sersemı yalancı mem sanıo uykudan ayılınca bırakıo hemen calısınca sureklı sagamyrm ama evde olunca pompayla dolasyrm hep inş artr

canım öncelikle senin sütünün önündeki en büyük engel kalktı bence,çünkü eşinle barıştın,stres,üzüntü en büyük süt düşmanı çünkü.inşallah bundan sonra eşin ve ailesi hiç üzmezler seni,herşey yoluna girmiş olur :) boool sütlü ve huzurlu günler :)

senin adına çok sevindim canım Allah hayırlısını versin bebeğinin yüzüne baksında aranız düzelsin.eşinin ailesinide çok kafaya takma relax olmaya çalış onlar geldiğinde.

slm canım,benim bebişte ilk haftadan beri kafayı tutuyor ama başı büyük değil,seninkinin baş çevresi kaç cm,belki o yüzdendir,benimkinin geçen aydan beri açık elleri,pek yumuk durmuyo artık ama her bebek farklı olur tabi,o yüzden kıyaslama yapmamak lazım asla

ay canım beninm yaaa o kadar sewindimki anlatamam.. Boswr gelsinler onla gelince sen bebişinle falan ilgilen ne deseler yut 1 2 gün bswer kocanın hatrına.. Anlamısdır eşin belki hatalarını

ole yapıcam cnm yuz vermıcm zaten ne ıstolarsa yapsınlar allah akıl fıkır versın anasına ıns esımde gercekten anlamstr bazı seylerı ıns tekrarlamaz

ıns cnm ıns saolsn:)

senin adına çok sevindim canım allah hayırlısını versin bebeğinin yüzüne baksında aranız düzelsin.eşinin ailesinide çok kafaya takma relax olmaya çalış onlar geldiğinde.

valla takmmya calısyrm babamda hıc yuz verme onlara dıo ıns kar yagrda gelmezler:)))

ayyynen canım elleriyle kendini uyandırdığı için bende artık heep kundaklıyorumm yoksa imkansız uyumasıı...
bende tattırıyorum yani yalıyoo sadecee sonuçta 3 ayı geride bıraktık yavaş yavaş alışsınlarr..
öncelikle hoşgeldin canımm ahh keşke benimkinnede birileri baksada bende deliksiz bi uyusamm..
kuru dut kaynatıp içincede süt yapıyomuşşş..

bi kuru dut kalmıştı denemediğim onu da yapem bari, bi gün işe yarayan bigün yaramıyo ya neyse.

Hoşbulduum :)))
Siz kundağa yeni başlamışsınız biz de bıraktık oğlum kundakla uyumak istemiyor artık..
İncir, rezene ve yabanmersini kaynattım onu içtim.. Şimdi de sağıyorum iki göğsümden toplam 150 ml falan çıktı..

Canim bugun kontrolumuz vardi kilosu 8kg. Boyu 66cm basida 44cm olmus ayiba gore biraz fazla gibi kilosu

canım çok iyi 150cc tarifi yazarmısın bende deniyim
Canim bugun kontrolumuz vardi kilosu 8kg. Boyu 66cm basida 44cm olmus ayiba gore biraz fazla gibi kilosu

maşallah ilk üç ay hızlı alıyorlar sonra azalmaya başlıycak alımları

kızlar oğlum çok kusuyo ya. midesinde bişey kalmıyo kusmaktan. fışkırır gibi değil de tükürür gibi kusuyo bazen. fışkırmak mıdır o da?
reflü varsa da gaviskon veriyomuş dr. yazık el kadar çocuk ilaç kullansın istemiyorum
var mı böyle kusma derdi olan

Son düzenleme:

ewt cnm benım kızımdada vardı hemde baya kusuodu kıyafet yetısmıodu.. gavısconu bende duydum ama hıc vermedımm.. sımdılerde azaldı bıraz. basının altınayastık koyuyorum ozaman fayda edıoo zamanla gecıcekk heray enaz 5oo gr alıosaa.. normalmıs.. dr kendısı gecıcek dedı mıde kasları tam gelısmedıgı ıcın oluomuss kı bazı bebeklerde 6 yada 8 aya kadar surebılıomus ınss daha kısa surerr zor oluo cok cunkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…