Bu arada kızlar esımle barıstık...
Gecen hfta sureklı aradı benı cuma gnu gelckmsn dıe yıne aradı bende esyalrımı almaya gelcem 1 ay gorusmylım dedım (sızı dınledım bakalım napcak dıe) sustu aksam eve gelınce konusalım dedı tamm dedım o aksam mesaıye kaldım gelmıcem dıe aradım cumartesı gunude evlndgmzden berı bnı bukadr aramamstr yanı kızlar noluo bu adama dedım yanı calsyrm gec gelıcem hem kuran var annmde dedım ben sız gelcksnz dıe evı ıyıce ısttım annmede gıtmedım sızı beklıyrm sen gec gelıcem dyosun faln baya hyret ettm:))sonra eev gttm esım yumusmıs bazı seylerı soylymms kagıda yazmıs ole derken barıstık ısteee:)
tabı anası aradı yıneee gecen hafta esım gtıs orya oyuzden gelmmsler bu haftada yagmur yagmıs gelememısler ıns haftyada ygrda gelmezler:)))esıme dıokı gelcez ama karın bızı ıstemıo bız yınede gelcezzz ya gelcen gelcen nıe ortalıgı bulandyrsn dımı ama
Herşeyi denedim humana sürekli içiyorum. Aşure yiyorum bol bol tahin pekmez, tahin helvası ahhh neler deniyorum bol bol su da içiyorum ama azaldı
canım medela çalma biberonu denedinmi yada nuby anne göğüs ucu gibi olanı???ahhh canım nerde biberonda almıyo benimki,bazen sütümü sağıp veriyrm emmiyo biberonu,bende ağzına sıkıyrm azcık azcık....
cadı elini cok cok emiyo amaa....
canım ben ilk günden beri koltuğa falan yatırdım alışsın diye heryerde yatıyoo sıpa ama bazen inadı mı tutuyo ne oluyoo yatağını arıyoo huysuzlanıyoo..kızlar hepimizn problemleri aynı bzimkide kilo almıyor bugün 3 ay 10 günlük 55 cm boyu kilosu ise 4.450 dr günde 1 kere mamaya başladı ama şimdi aklıma takıldı süt alerjisi gittğimde sorucam druna.. uyku problemi bizde yasıyoruz ama ben alıstrdım uyksu gelince elleri dışında kundak yapıyorum uyumak gerektğini anlıyor uzun uğraslar sonucu memeye de alıstırdık.. birde pek nadirde olsa kendi kendine uyusun die yatağına yatırıyrum dönencesini çalıştırıyorum onu izlerken uyuyor.. bizimki şimdiden yatağını arıyor biryere gittiğimizde dönene kadar uyumuyor.. ne yapıcam bilmiyorum ewde bile kndi yatağına koymazsam hemen uyanıyo.. bizimki bu hafta ellerini keşfetti ellerini izlemek en büyük zewki.. işe başladım ayrıldım kızımdan umarım düzeni değişmez
canım benim çoook sevindim yaa ama bu sefer hiiiç taviz vermee eşine ailesi konusundaa aynı şeyleri yaşatmasın sanaa müsaade etme bunaa...Bu arada kızlar esımle barıstık...
Gecen hfta sureklı aradı benı cuma gnu gelckmsn dıe yıne aradı bende esyalrımı almaya gelcem 1 ay gorusmylım dedım (sızı dınledım bakalım napcak dıe) sustu aksam eve gelınce konusalım dedı tamm dedım o aksam mesaıye kaldım gelmıcem dıe aradım cumartesı gunude evlndgmzden berı bnı bukadr aramamstr yanı kızlar noluo bu adama dedım yanı calsyrm gec gelıcem hem kuran var annmde dedım ben sız gelcksnz dıe evı ıyıce ısttım annmede gıtmedım sızı beklıyrm sen gec gelıcem dyosun faln baya hyret ettm:))sonra eev gttm esım yumusmıs bazı seylerı soylymms kagıda yazmıs ole derken barıstık ısteee:)
tabı anası aradı yıneee gecen hafta esım gtıs orya oyuzden gelmmsler bu haftada yagmur yagmıs gelememısler ıns haftyada ygrda gelmezler:)))esıme dıokı gelcez ama karın bızı ıstemıo bız yınede gelcezzz ya gelcen gelcen nıe ortalıgı bulandyrsn dımı ama
çalışmaya alışkınsan evde yapamazsın tabi canım inşallah istediğin gibi olur hem bikaç ay dinlenirsin hemde bebeğinle ilgilenirsin..cnm cıkmayı hala dusunyrm analık parası bıde ısten 1 aylık maasta alsam elımız rhtlıck ozmn bı kac ay duryyuym evde dıyorum sureklı kalamam cunku
canım uyku ıcın benm yontemım oda da tek bırkyrm emzıgı veryrm agzına ısıgı kaptyrm arada ısık yakıyrm o ıcerıyı hafıf aydınltıo kendılgnden hı hı dıe uyuyo :))ıns sennkıde uyur ole bnmkı emzık tutuo hatta elıyle agzından cıkarıo sonra basıo cıglıgı tekrar agzına sokmaya calısıo beceremıo yırtınıo:))))emzık almyn bebk cok zor olur sureklı aglr huzursuz olur
canım bizimki nerdeyse ilk haftadan beri dik tutabiliyoo o bebekten bebeğe değişir bi sorun olduğundan değildir yanii o eller ise hep yumruuk hiiç açılmıyoo cimri olacak bizim yaramazlarrSlm kizlar aranizda bebisleri kafasini tam olarak dik tutabilen var mi varsa ne kadarlikken tutmaya basladi...Biz 93gunluk olduk ama hala kafamizi dik tutamiyoruz...bu arafa benim oglanin elleri hep yumruk pek nadir aciyor acaba normal midir kafasini ve ellerini oyle yapmasi merak ettimde aranizda boyle olanlar vardir belkide....
yavaş yavaş inşallah herşey yoluna girer canım.Bu arada kızlar esımle barıstık...
hoşgeldinMerhaba
Gruba yeni katıldım bende eylül annesiyim :)) hemde eylül'ün ilk günü hediye gibi geldi oğlumbugün tam 94 günlük olduk :)))
bende denıyım bnmde cok az emmıo zten gunduz gece emıo oda uyku sersemı yalancı mem sanıo uykudan ayılınca bırakıo hemen calısınca sureklı sagamyrm ama evde olunca pompayla dolasyrm hep inş artr
Bu arada kızlar esımle barıstık...
Slm kizlar aranizda bebisleri kafasini tam olarak dik tutabilen var mi varsa ne kadarlikken tutmaya basladi...Biz 93gunluk olduk ama hala kafamizi dik tutamiyoruz...bu arafa benim oglanin elleri hep yumruk pek nadir aciyor acaba normal midir kafasini ve ellerini oyle yapmasi merak ettimde aranizda boyle olanlar vardir belkide....
ay canım beninm yaaa o kadar sewindimki anlatamam.. Boswr gelsinler onla gelince sen bebişinle falan ilgilen ne deseler yut 1 2 gün bswer kocanın hatrına.. Anlamısdır eşin belki hatalarını
canım medela çalma biberonu denedinmi yada nuby anne göğüs ucu gibi olanı???
Sen işe başlayınca nasıl beslenecek ufaklık:44::44::44:
Canım ben ilk günden beri koltuğa falan yatırdım alışsın diye heryerde yatıyoo sıpa ama bazen inadı mı tutuyo ne oluyoo yatağını arıyoo huysuzlanıyoo..
Canım benim çoook sevindim yaa ama bu sefer hiiiç taviz vermee eşine ailesi konusundaa aynı şeyleri yaşatmasın sanaa müsaade etme bunaa...
Yağmur değil kar yağar inşallahda eşinle başbaşa zaman geçirirsiniz bi müddet
Inşşş :))
eve alıstım sımdı calısk zor gelıo ama ıdare edıcem ıste aklım 1 kac ayda olsa evde kalıcam
çalışmaya alışkınsan evde yapamazsın tabi canım inşallah istediğin gibi olur hem bikaç ay dinlenirsin hemde bebeğinle ilgilenirsin..
Inat ettim kendi kendine uyumasını öğreteceğim afacan oğlumaa gerçi ağlamasına dayanamıyorum ama alışsa iyi olacak tabi birde kucağı unutturmam lazım ağırlaştıkça çook zor olmaya başladı kollarım kopuyo yaaa
Emziği iki cuk cuk yapıyoo fırlatıveriyoo bu saatten sonra zor alışacak gibii
yavaş yavaş inşallah herşey yoluna girer canım.
Inş cnm bebısın nasıl sen nasılsn??
Hoşgeldin
Herkese selam
üç ayı doldurduk artık genelde sorunlar aynı bizimki de ne emzik ne biberon alıyor, süt üretimi de iyice azaldı...
Oğlum geceleri ellerinin kıpırtısına habire uyanıyor bende kundak yapıyorum mecbur.
Bir de artık uygun meyvelerden tattırıyorum sonradan zorlanmasın diye.
canım öncelikle senin sütünün önündeki en büyük engel kalktı bence,çünkü eşinle barıştın,stres,üzüntü en büyük süt düşmanı çünkü.inşallah bundan sonra eşin ve ailesi hiç üzmezler seni,herşey yoluna girmiş olur :) boool sütlü ve huzurlu günler :)
senin adına çok sevindim canım allah hayırlısını versin bebeğinin yüzüne baksında aranız düzelsin.eşinin ailesinide çok kafaya takma relax olmaya çalış onlar geldiğinde.
ayyynen canım elleriyle kendini uyandırdığı için bende artık heep kundaklıyorumm yoksa imkansız uyumasıı...herkese selam
üç ayı doldurduk artık genelde sorunlar aynı bizimki de ne emzik ne biberon alıyor, süt üretimi de iyice azaldı...
oğlum geceleri ellerinin kıpırtısına habire uyanıyor bende kundak yapıyorum mecbur.
bir de artık uygun meyvelerden tattırıyorum sonradan zorlanmasın diye.
öncelikle hoşgeldin canımm ahh keşke benimkinnede birileri baksada bende deliksiz bi uyusamm..Selam kızlar. Dün eşim seyehate gitti annem gelmişti bizde kalacak bu hafta. Akşam öyle bi uyumuşum ki oğlumu duymamışım annem bakmış sabaha kadar. İyi dinlendim) şimdi sıpam ayağımda uyuyor..
Bu arada benim kuzucum allahtan ilk günden beri emzik alıyor. Bi de maalesef ilk zamanlar göğüs ucum olmadığından göğsümü tutamıyordu hep sağıp verdim sütümü. Sanırım o da azalttı sütümü.
Bugün incir kaynatıp içeceğim.. İnşallah işe yarar
ayyynen canım elleriyle kendini uyandırdığı için bende artık heep kundaklıyorumm yoksa imkansız uyumasıı...
bende tattırıyorum yani yalıyoo sadecee sonuçta 3 ayı geride bıraktık yavaş yavaş alışsınlarr..
öncelikle hoşgeldin canımm ahh keşke benimkinnede birileri baksada bende deliksiz bi uyusamm..
kuru dut kaynatıp içincede süt yapıyomuşşş..
bi kuru dut kalmıştı denemediğim onu da yapem bari, bi gün işe yarayan bigün yaramıyo ya neyse.
ayyynen canım elleriyle kendini uyandırdığı için bende artık heep kundaklıyorumm yoksa imkansız uyumasıı...
bende tattırıyorum yani yalıyoo sadecee sonuçta 3 ayı geride bıraktık yavaş yavaş alışsınlarr..
öncelikle hoşgeldin canımm ahh keşke benimkinnede birileri baksada bende deliksiz bi uyusamm..
kuru dut kaynatıp içincede süt yapıyomuşşş..
slm canım,benim bebişte ilk haftadan beri kafayı tutuyor ama başı büyük değil,seninkinin baş çevresi kaç cm,belki o yüzdendir,benimkinin geçen aydan beri açık elleri,pek yumuk durmuyo artık ama her bebek farklı olur tabi,o yüzden kıyaslama yapmamak lazım asla
canım çok iyi 150ccHoşbulduum :)))
Siz kundağa yeni başlamışsınız biz de bıraktık oğlum kundakla uyumak istemiyor artık..
İncir, rezene ve yabanmersini kaynattım onu içtim.. Şimdi de sağıyorum iki göğsümden toplam 150 ml falan çıktı..
Canim bugun kontrolumuz vardi kilosu 8kg. Boyu 66cm basida 44cm olmus ayiba gore biraz fazla gibi kilosu
kızlar oğlum çok kusuyo ya. midesinde bişey kalmıyo kusmaktan. fışkırır gibi değil de tükürür gibi kusuyo bazen. fışkırmak mıdır o da?
reflü varsa da gaviskon veriyomuş dr. yazık el kadar çocuk ilaç kullansın istemiyorum
var mı böyle kusma derdi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?