hoşbulduum :)))
siz kundağa yeni başlamışsınız biz de bıraktık oğlum kundakla uyumak istemiyor artık..
Incir, rezene ve yabanmersini kaynattım onu içtim.. şimdi de sağıyorum iki göğsümden toplam 150 ml falan çıktı..
gunaydınnn
ewt cnm benım kızımdada vardı hemde baya kusuodu kıyafet yetısmıodu.. gavısconu bende duydum ama hıc vermedımm.. sımdılerde azaldı bıraz. basının altınayastık koyuyorum ozaman fayda edıoo zamanla gecıcekk heray enaz 5oo gr alıosaa.. normalmıs.. dr kendısı gecıcek dedı mıde kasları tam gelısmedıgı ıcın oluomuss kı bazı bebeklerde 6 yada 8 aya kadar surebılıomus ınss daha kısa surerr zor oluo cok cunkı..
kilo alımı iyiyse fazlasını atıyordur canım 1 yaşına kadar sürer diye biliyorum gereksiz emzirmeyi azaltıp öğün oluşturursan muhtemelen azalacaktırgazını çıkarta çıakrta emziriyorum, yastık koyuyorum bazen işe yarıyo bazen yaramıyo. kilo alımı iyi beklicez artık napalım
kilo alımı iyiyse fazlasını atıyordur canım 1 yaşına kadar sürer diye biliyorum gereksiz emzirmeyi azaltıp öğün oluşturursan muhtemelen azalacaktır
benim oğlumda kusuyo hemde fışkırtıyor kendi üstü batmıyo direk bize ulaştırıyobende fazla yediğini düşünüyorum çok geleni atıyo sanırım.doktora sormayı unuttum. ama kustuğunda direk süt hani böle peynirleşmeden çıkarıyo..Batın 82 günlük oldu ama hala 2 saatde bir emmek istiyo gündüzleri bende veriyorum başka türlü susmuyor.Ama internetde bi çok sayfada 3 saatde bir emzirin yazıyor benim teorimde sık ve çok emdiği için fazla geliyor?? Umarım öyledir.
Slm kizlar aranizda bebisleri kafasini tam olarak dik tutabilen var mi varsa ne kadarlikken tutmaya basladi...Biz 93gunluk olduk ama hala kafamizi dik tutamiyoruz...bu arafa benim oglanin elleri hep yumruk pek nadir aciyor acaba normal midir kafasini ve ellerini oyle yapmasi merak ettimde aranizda boyle olanlar vardir belkide....
canım inanmazsın benim oğlan doğduğu günden beri dimdik kafa..dik kafalı olcak galiba..ama doktor diyor çok hareketli güçlü bir bebek bu diye..Ellerimizi bu hafta açmaya başladık dediğin gibi sımsıkı kapalı idi yavaştan başladı 82 günlüğüz bu arada 6800 kilomuz 62 cm boyumuz..4. ayda bebişler ellerini açıp bişiylere uzanırmış..Bu arada benimki ellerini bir yiyor bir yiyor görmeniz lazım..Bütün kollar ıslak emziği atıyo elini sokuyo ağzına çok tatlı sanırsam.Ama salyalarda heryeri ıslatıyo sizinkilerdeda varmı ellerini yeme ve salya ??
emdikten sonra fışkırma şeklinde kusma reflü habercisi olabilir bence dok. göstermelisinbenim oğlumda kusuyo hemde fışkırtıyor kendi üstü batmıyo direk bize ulaştırıyobende fazla yediğini düşünüyorum çok geleni atıyo sanırım.doktora sormayı unuttum. ama kustuğunda direk süt hani böle peynirleşmeden çıkarıyo..Batın 82 günlük oldu ama hala 2 saatde bir emmek istiyo gündüzleri bende veriyorum başka türlü susmuyor.Ama internetde bi çok sayfada 3 saatde bir emzirin yazıyor benim teorimde sık ve çok emdiği için fazla geliyor?? Umarım öyledir.
canım inanmazsın benim oğlan doğduğu günden beri dimdik kafa..dik kafalı olcak galiba..ama doktor diyor çok hareketli güçlü bir bebek bu diye..Ellerimizi bu hafta açmaya başladık dediğin gibi sımsıkı kapalı idi yavaştan başladı 82 günlüğüz bu arada 6800 kilomuz 62 cm boyumuz..4. ayda bebişler ellerini açıp bişiylere uzanırmış..Bu arada benimki ellerini bir yiyor bir yiyor görmeniz lazım..Bütün kollar ıslak emziği atıyo elini sokuyo ağzına çok tatlı sanırsam.Ama salyalarda heryeri ıslatıyo sizinkilerdeda varmı ellerini yeme ve salya ??
emdikten sonra fışkırma şeklinde kusma reflü habercisi olabilir bence dok. göstermelisin
emzirmenin saati aslında yokmuş bebek talep edince meme verilmeliymiş sadece beslenmek için değil duygusal tatmin açısındanda emiyorlar tıpkı benim bebem böyle
geçmiş olsun canım, kıyamam ona.kızlar moralim çok bozuk.bir aydan fazla oldu bebeğim her gece 4 te uyanıyor ıkınmaya başlıyor.taki kaka yapana kadar.bir haftadır uykuda ağlıyor biz uyandırmadan uyanmıyor.neyse iki gün önce dr.götürdük.totosunda çatlak varmış o kadaaar üzüldüm ki..bebeğim derdinide anlatamıyor.bir de bi aydır ellerini emme başlamış göğsümü ısırıyor.salyaları akıyordu dr iki tane dişinin kabardığını söyledi.hem tootsu hem dişleri rahatsız ediyormş yavrumu.kolay çıkarması için dişlerini ne yapabilirim diş kaşıyıcı aldık ama henüz tutmayı bilmiyor.bide midesini bulandırıyor..
baby2go nun çift yönlü bi modelini aldım ben, bebek küçükken çift yön lazım olur diye. ama arka tekerlerin manevra kabiliyeti sınırlı, bebeği göreyim diye çevirdiğinde rahat süremiyosun arabayı. eğer 4 tekeri de 360 derece dönüyosa çift yönlü olmasının bi anlamı var.ayın 14 ünde aşımız var o zaman sorayım bakalım doktora...ben biraz boğazıma düşkünüm heralde oğluşumda öle olucakbu esnada bizimki 1 aylıkdan sonra kakasını kendi başına yapamıyordu 2 gündür yapıyor çok mutlu oldum...debrıdat kullanıyoz 1,5 aydır sanırım sonunda ii geldi ve düzeltti..ben bebek arabası konusunda fikir istiyorum sizden bu çift yönlü denen ne demek oluyor?? baston lardan alıcaktım ama acaba çokmu küçük bunun için? diğer arabalarda katlama vs zor gözküyor pratik bişiy olsun istedim bakıyom bakıyom netden bielmiyorum...gerçeklerini görmek isterim ama biz yalnızız oğlumla bırakıcak kimsem yok mevbur netden alıcam acaba sağlıklı olur mu?
ayın 14 ünde aşımız var o zaman sorayım bakalım doktora...ben biraz boğazıma düşkünüm heralde oğluşumda öle olucak bu esnada bizimki 1 aylıkdan sonra kakasını kendi başına yapamıyordu 2 gündür yapıyor çok mutlu oldum...debrıdat kullanıyoz 1,5 aydır sanırım sonunda ii geldi ve düzeltti..ben bebek arabası konusunda fikir istiyorum sizden bu çift yönlü denen ne demek oluyor?? baston lardan alıcaktım ama acaba çokmu küçük bunun için? diğer arabalarda katlama vs zor gözküyor pratik bişiy olsun istedim bakıyom bakıyom netden bielmiyorum...gerçeklerini görmek isterim ama biz yalnızız oğlumla bırakıcak kimsem yok mevbur netden alıcam acaba sağlıklı olur mu?
kızlar moralim çok bozuk.bir aydan fazla oldu bebeğim her gece 4 te uyanıyor ıkınmaya başlıyor.taki kaka yapana kadar.bir haftadır uykuda ağlıyor biz uyandırmadan uyanmıyor.neyse iki gün önce dr.götürdük.totosunda çatlak varmış o kadaaar üzüldüm ki..bebeğim derdinide anlatamıyor.bir de bi aydır ellerini emme başlamış göğsümü ısırıyor.salyaları akıyordu dr iki tane dişinin kabardığını söyledi.hem tootsu hem dişleri rahatsız ediyormş yavrumu.kolay çıkarması için dişlerini ne yapabilirim diş kaşıyıcı aldık ama henüz tutmayı bilmiyor.bide midesini bulandırıyor..
kızlar moralim çok bozuk.bir aydan fazla oldu bebeğim her gece 4 te uyanıyor ıkınmaya başlıyor.taki kaka yapana kadar.bir haftadır uykuda ağlıyor biz uyandırmadan uyanmıyor.neyse iki gün önce dr.götürdük.totosunda çatlak varmış o kadaaar üzüldüm ki..bebeğim derdinide anlatamıyor.bir de bi aydır ellerini emme başlamış göğsümü ısırıyor.salyaları akıyordu dr iki tane dişinin kabardığını söyledi.hem tootsu hem dişleri rahatsız ediyormş yavrumu.kolay çıkarması için dişlerini ne yapabilirim diş kaşıyıcı aldık ama henüz tutmayı bilmiyor.bide midesini bulandırıyor..
Canim gecmis olsun. İnsallah kolayca atlatirsiniz her iki durumu da. Merak ettim catlak icin ne yapiyorsunuz, ilac mi verdi doktor?
ayın 14 ünde aşımız var o zaman sorayım bakalım doktora...ben biraz boğazıma düşkünüm heralde oğluşumda öle olucakBu esnada bizimki 1 aylıkdan sonra kakasını kendi başına yapamıyordu 2 gündür yapıyor çok mutlu oldum...debrıdat kullanıyoz 1,5 aydır sanırım sonunda ii geldi ve düzeltti..ben bebek arabası konusunda fikir istiyorum sizden bu çift yönlü denen ne demek oluyor?? Baston lardan alıcaktım ama acaba çokmu küçük bunun için? Diğer arabalarda katlama vs zor gözküyor pratik bişiy olsun istedim bakıyom bakıyom netden bielmiyorum...gerçeklerini görmek isterim ama biz yalnızız oğlumla bırakıcak kimsem yok mevbur netden alıcam acaba sağlıklı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?