kızlar dr doğumdan sonra kabızlık için ilaç vermişti içince ben de bebek de cır cır oldukbi daha içmedim tabi.
son günlerde yine kabızlık var diye bol bol kuru kayısı yedim, oğlum da normalden fazla kaka yaptı sanki.
sinemaki çayı var kabızlığa iyi geliyo, anne içince bebeği de etkiliyomuş ama bi zararı olur mu bilmem, olmaz sanırım.
bebeğim kabız diyenler için yazayım dedim
Canim bugun kontrolumuz vardi kilosu 8kg. Boyu 66cm basida 44cm olmus ayiba gore biraz fazla gibi kilosu
Bu arada kızlar esımle barıstık...
Gecen hfta sureklı aradı benı cuma gnu gelckmsn dıe yıne aradı bende esyalrımı almaya gelcem 1 ay gorusmylım dedım (sızı dınledım bakalım napcak dıe) sustu aksam eve gelınce konusalım dedı tamm dedım o aksam mesaıye kaldım gelmıcem dıe aradım cumartesı gunude evlndgmzden berı bnı bukadr aramamstr yanı kızlar noluo bu adama dedım yanı calsyrm gec gelıcem hem kuran var annmde dedım ben sız gelcksnz dıe evı ıyıce ısttım annmede gıtmedım sızı beklıyrm sen gec gelıcem dyosun faln baya hyret ettm:))sonra eev gttm esım yumusmıs bazı seylerı soylymms kagıda yazmıs ole derken barıstık ısteee:)
tabı anası aradı yıneee gecen hafta esım gtıs orya oyuzden gelmmsler bu haftada yagmur yagmıs gelememısler ıns haftyada ygrda gelmezler:)))esıme dıokı gelcez ama karın bızı ıstemıo bız yınede gelcezzz ya gelcen gelcen nıe ortalıgı bulandyrsn dımı ama
Kizlar benim oglusum gunde bes alti defa kaka yapiyor.ve hicte kati degil.ishal mi olmus scaba.hepiniz ksbizliktan bahsetmissinz oglumun besten assgi indigi yok
Kizlar benim oglusum gunde bes alti defa kaka yapiyor.ve hicte kati degil.ishal mi olmus scaba.hepiniz ksbizliktan bahsetmissinz oglumun besten assgi indigi yok
Bazilari her beslenmeden sonra yaparmis dermet, sizinki de normal olabilir.
Fufa ben de cok sevindim bu aradaumarim bundan sonra her sey eskisinden daha guzel olur.
saoln ınsss.
kızlar benım kız bu ara cok bagırıo sızınde olemı sureklı bı cıglık atma pozısyonunda bogazları yırtlckms gbı bagrıp duruo
benim oğlan henüz çığlık atmıyo ama ağlarken çok fena bağırıyo
kızlar size bişey sorayım ben gündüz bazen bebek yastığında yatırıyorum yoksa kesinlikle yatmak istemiyo, acaba geceleri de yastıkla yatırsammı, yastık kullanan var mı başka?
cnm ben dogdugundan berı yatyrm yastıkta hatta buyuk yastıkta bıle yatıo koca adam gbı :)kızım benm yanımda yatıo küçük yastıkla yatsa kayıyo bende buyuk ınce yastıkta yatryrm yanımda el ele tutusyrz bı elıde yakamda oluo öle uyuyorz:) besık almadık cunku bı annmde bı bızde nereye alcaz besık bıde besıge alısırsa baska yerde uyumaz dıe almadık sımdılık
ohh ne güzel koyun koyuna, bende bazı geceler uyumayınca alıyorum yanıma daha rahat uyuyo o zaman hem emzirmek de daha kolay oluyo. ben tükrüğü boğazına kaçıyo diye yastık kokuyorum arada belinden yukarısı için..
evet alışırsa sonra çok fena olacak biliyorum ama bazen uykuya yenik düşüp alıyorum yanıma yoksa saatlerce beşikte sallamak gerekiyorBen de dogdugundan beri cok ince bir yastikta yatiriyorum. Mathelda, dedigin gibi belden yukarisi yastiga gelecek sekilde. Hastaneden cikarken 20 derece aciyla yatirin demislerdi. Buyudukce aciyi biraz artirdik.
Bizimki cok aciktiginda yuksek sesle, kendini harap ederek agliyo. Ciglik duymadik simdilik..
Yaniniza cok almayin derim, alismamasi icin. Ama cok tatli oluyo sarilip uyumasi, o ayri..
benim yatırdığım yastıkda ince, kucak meselesi bizde de var evde artık bebek arabasıyla gezdiriyorum yoksa kollarım kopuyo tuvalete bile gidemiyorum. mide üşütmesi hakkında pek bilgim yok istersen karnını ve ayaklarını sıcak tut canım..merhaba
bende yastıkta yatırıyorum ama yeni basladım yatırmaya hem çok ince yastığı 2 gündür çok huzursuz kızım durmadan ağlıyor hep kucakda durmak ve evin içinde gezmek istiyor oturunca da ağlıyor birde bugün kusunca biraz ekşi koku geldi acaba midesini üşütmüş olabilir mi ne yapabilirim onun için
dün sabah faceye girdiğimde bildirimlerimde hiç bir şey yoktu oysaki her gün en az 10 15 tane sadce eylül annelerinin bildirimleri olur ve bende heyecanla ve büyük merakla açar okurdum bir terslik olduğunu anlayınca kısa bir incelemenin ardından eylül annelerinin arkadaş listemde olmadığını farkettim yani birileri tarafından gruptan silinmişim. kim neden yaptı bilmiyorum ama he çok üzüldüm hem de çok kızdım hayır buna sebep olacak bişeyde yaptığımı düşünmüyorum velevki öyle bişey olmuş olsa bile nezaketende olsa kısa bir mesajla uyarılır tekrarlanırsa silinir amenna ama öle bişi de yok ben bu siteyi acaba hamilemiyim diye nette sayfa sayfa dolaşırken buldum kendiliğinden toplanan ve farkında olmadan güzel arkadaşların yaşandığı bi yerdi keza facedeki sayfası da ama sanıyorum bir kısım yetkililer(!) tarafından atılmışız çok kızdım bu olaya insan bir mesaj atar be kardeşim !!!!!!!
günlerdir face'e girerken burası aklınıza gelmiyor ama orda bi sorun olunca herkes buraya şikayet etmeye geliyor !!!
bunun çeteleslini kimse tutamaz hangi amaçla neden geldğimde kimseyi ilgilendirmez!!!!1
benim tavrım şahsi değil, senin mesajın denk geldi yazdım.. ordan atılanlar habire buraya gelip sadece sızlanıyorlar.
merhaba
bende yastıkta yatırıyorum ama yeni basladım yatırmaya hem çok ince yastığı 2 gündür çok huzursuz kızım durmadan ağlıyor hep kucakda durmak ve evin içinde gezmek istiyor oturunca da ağlıyor birde bugün kusunca biraz ekşi koku geldi acaba midesini üşütmüş olabilir mi ne yapabilirim onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?