2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm havuç ve yeşil soğanın beyaz kısmını verirler çocuklara diş çıkarırken .acısınuı alırmış bebeişlerin. ama daha ellerinde tutamazlar ki dediğin gibi(geçen gün tv de açelya akkoyun söyledi.o kızına hep soğan vermiş:))
ben hiç yastık kullanmadım.beşiğine yatırıp kafasını yan çeviriyorum hep.bir ara çok usuyordu ozaman hafif yükselttim kafas tarafını o kadar.

cnm benim normalde sonbaharda tutam tutam dökülür. mevsimsel dökülmem vardı. şu anda öyle tutam tutam dökülüyor. geçen saç analizi yaptırdım:)) kemzirdiğim için olduğunu söyledi kız.ondan dökülürmüş falan filan:))

Kizlar mrb bir sorum olacak. Duz kizimin kakasinda kahverengimsi mukozali bir kan vardi. Cok korktum gece uyuyamadim. Sabah doktorunu aradim inek proteinine alerji olabilir dedi. Kizim sadece anne sutu aliyor ama benim yediklerimden gecebilirmis. Bunlari yemeyi kes takip et devame ederse getir kaka tahlili yapalim dedi. Diun aksam yemeginde de yogurt corbasi kavurma ve sutlac yemistim. Su ancok tedirginim. Aranizda var mi kakada kan goren. Baska bir durum olabilir mi tehlikeli acaba?

kızlar benim kızda bazen altına 5-6 kere kaka yapıyor günde bazen hiç yapmıyor.günü gününe uymuyor yani.
oyuncak konuşmuşsunuz. benimkinin müzik çalıp tepeye görüntü veren bir oyuncağı var. resmen kurtarıcım. bazen ne yapsam durmuyor. karnı tok gazı yok altı alınmış oluyor ama ağlıyor.açıyorum onu. müzik çalıyor.hemn susup dinlemeye başlıyor:))
FUFA cnm hakkında hayırlısı olsun.umarım herşey çok güzel olur.yine de dikkatli ol lütfen.bir daha seni üzmesinler

günlerdir buraya uğramayıp ordan atılınca gelip yazıyosunuz.
kusura bakma ama bizi hiç ilgilendirmiyo gruptan silinmiş olman

istediğin zaman gelirsin tabi ama, malum siteyle ilgili sorunlarla değil

kızlar sümüksü kakası bigün geçse bigün devam ediyo oğlumun.
dr.a sormadım, pazt sünnet için gidicez sorcam bakalım. benim beslenmemle mi ilgili acaba

geçen bi arkadaş anne sütü alanlarda kan nadir olarak olabiliyomuş yazmıştı. bilmem ki. devam ederse gidersin dr.a

umutluay nasılsın canım?
benim saçlarım da dökülmeye başladı, doğum sonrası olurmuş böyle.
biraz kestiricem hamilelikten beri bakmadım hiç

genelde inek sütü alerjisinin bir belirtisi olabiliyor,tehlikeli oldduğu konusunda kesin birşey söyleyemem pek bi bilgim yok.
bende arada yatağının dönencesiyle oyalıyorum renkli poşetler de iyi oluyo arada bide küçük pet şişeye boncuk koydum onu sallıyorum sesi ilgi çekiyo,
kızlar sümüksü kakası bigün geçse bigün devam ediyo oğlumun.
dr.a sormadım, pazt sünnet için gidicez sorcam bakalım. benim beslenmemle mi ilgili acaba
off şu sünnet işi var bide yaa

umutluay nasılsın canım?
benim saçlarım da dökülmeye başladı, doğum sonrası olurmuş böyle.
biraz kestiricem hamilelikten beri bakmadım hiç

merhaba cnm. pek iyi değilim aslında. neden bilmiyorum ama hep ağlamaklıyım. hatta ağlıyorum.kızımı çok seviyorum akşama kadar onunla ilgilneiyorum oynuyoruz konuşuyoruz falan sorun o değil de nden bilmiyorum lohusalıkta girmediğim depresyona şimdi girdim:))
mutsuz hissediyorum hep kendimi.
kendime bakamıyorum açıkcası.sümsük sümsük dolaşıp duruyorum evde.ev desen bir gün temiz 3 gün pis.
işte böyleeee

ıns cnm ıns uzmezler artık kımseye tahmmlm yok hele kaynanaya hıc allhtan calsyrmda kafam dagılıo takmıyrm kımseyı kafama

Kizlar yeni bir konu actim. Dogum ve sonrasi-dogum sonrasi annelerin sorunlari bolumune "2012 Anneleri Kilolarimizdan Beraber Kurtulalim" diye sizleri de davet ediyorum. Biraz da kendimiz icin birseyler yapalim yoksa bu kilolar yerlesip kalacak. Hem de bunalima girecek annelere moral olur

ıns cnm ıns uzmezler artık kımseye tahmmlm yok hele kaynanaya hıc allhtan calsyrmda kafam dagılıo takmıyrm kımseyı kafama
o zaman ne yapıyorsun taviz vermiyorsun. eşinle oturup konuştunuz mu bilmiyyorum ama önce güzelce konuşun.her hafta anasına çıkıp çıkıp gitmesin artık

cnm geçmiş olsun bu arada. ama sorununla ilgili bir bilgim yok. inşallah tekrarlamaz
valla 4 kilom kaldı gitmiyor benimde:)) şu kalça ve üst bacak kısmım beni terketmiyor:))

Canim tesekkur ederim bugumki kakasinda biraz once degistirdim kan yok cok sukur. Umarim tekrarlamaz.

Benim de bacaklar ve kalca felaket durumda. Biraz caba gerekli. Bi dogurduk mahfolduk. Gerci bebislerimiz saglikli olsun da geriye kalan hersey bos. Rabbim bizleri hatta hicbir anneyi evladiyla sinamasin.

aminnn cnm. ben de hep öyle dua ediyorum.allah acılarını göstermesin.

bu arada benim kızımında eller hep ağzında:)))elleri buz gibi oluyor:)) eldiven takıyorum. bana mısın demiyor. eldivenle sokuyor ağzına bu sefer eldivenleri de ıslanıyor:))
bazen ikisini beraber sokmaya çalışıyor:)))yerim onu ben:)))

günlerdir buraya uğramayıp ordan atılınca gelip yazıyosunuz.
kusura bakma ama bizi hiç ilgilendirmiyo gruptan silinmiş olman

istediğin zaman gelirsin tabi ama, malum siteyle ilgili sorunlarla değil

ilgilendirmediğinin farkında olamana sevindim

ben doğduğundan beri kullanıyorum yastık olmayınca kusarmış gibi geliyor:44:

heralde üşütmüştür sıcak tutmak iyi gelir gibi sıcacık bir uyku çekse aslında bişeyciyi kalmaz
hepimiz aynıyız herhalde banyodan sonra taramaya korkuyorum

banada ara ara oluyor bunalıyoruz herale dışarı çıkamıyoruz uyku desen bölük pörçük havalarda kapalı
depresyona girmek yok amayardım eden biri olmalı hafta sonuda eşin seni gezdirmeli yoksa gerçekten bunalıyoruz

hayırlı olsun canım benim yerleşti bide üstüne üstük habire kilo alıyorum doguma 75 ile gittim şimdi 77 kiloyum anne sütüne kafayı taktım ya ondan böle oldu korkuyorum 80 i görürüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…