cnm havuç ve yeşil soğanın beyaz kısmını verirler çocuklara diş çıkarırken .acısınuı alırmış bebeişlerin. ama daha ellerinde tutamazlar ki dediğin gibikızlar moralim çok bozuk.bir aydan fazla oldu bebeğim her gece 4 te uyanıyor ıkınmaya başlıyor.taki kaka yapana kadar.bir haftadır uykuda ağlıyor biz uyandırmadan uyanmıyor.neyse iki gün önce dr.götürdük.totosunda çatlak varmış o kadaaar üzüldüm ki..bebeğim derdinide anlatamıyor.bir de bi aydır ellerini emme başlamış göğsümü ısırıyor.salyaları akıyordu dr iki tane dişinin kabardığını söyledi.hem tootsu hem dişleri rahatsız ediyormş yavrumu.kolay çıkarması için dişlerini ne yapabilirim diş kaşıyıcı aldık ama henüz tutmayı bilmiyor.bide midesini bulandırıyor..
ben hiç yastık kullanmadım.beşiğine yatırıp kafasını yan çeviriyorum hep.bir ara çok usuyordu ozaman hafif yükselttim kafas tarafını o kadar.benim oğlan henüz çığlık atmıyo ama ağlarken çok fena bağırıyo
kızlar size bişey sorayım ben gündüz bazen bebek yastığında yatırıyorum yoksa kesinlikle yatmak istemiyo, acaba geceleri de yastıkla yatırsammı, yastık kullanan var mı başka?
Kokuku kusunca usutmus derler ama ne kadar bilimsel bir gercek bilmiyorumbizimki de 2 gundur normalden biraz fazla kustu, bir kat daha kalin gitdirmeye basladim, bugun azaldi gibi kusmasi. Sicaga alismasin diye ince giydirmeye calsiyorum ama biraz abarttim galiba :s
Kizlar bir de sunu sorayim. Benim hamilelikte saclarim esksindan daha hacimli ve saglikli olmustu, sanirim hormonal degisim etkksiyle. Ama son gunlerde tutam tutam dokulmeye basladi( saclar elime geldikce moralim bozuluyo. Sizde var mi boyle bir durum?
dün sabah faceye girdiğimde bildirimlerimde hiç bir şey yoktu oysaki her gün en az 10 15 tane sadce eylül annelerinin bildirimleri olur ve bende heyecanla ve büyük merakla açar okurdum bir terslik olduğunu anlayınca kısa bir incelemenin ardından eylül annelerinin arkadaş listemde olmadığını farkettim yani birileri tarafından gruptan silinmişim. kim neden yaptı bilmiyorum ama he çok üzüldüm hem de çok kızdım hayır buna sebep olacak bişeyde yaptığımı düşünmüyorum velevki öyle bişey olmuş olsa bile nezaketende olsa kısa bir mesajla uyarılır tekrarlanırsa silinir amenna ama öle bişi de yok ben bu siteyi acaba hamilemiyim diye nette sayfa sayfa dolaşırken buldum kendiliğinden toplanan ve farkında olmadan güzel arkadaşların yaşandığı bi yerdi keza facedeki sayfası da ama sanıyorum bir kısım yetkililer(!) tarafından atılmışız çok kızdım bu olaya insan bir mesaj atar be kardeşim !!!!!!!
Kizlar mrb bir sorum olacak. Duz kizimin kakasinda kahverengimsi mukozali bir kan vardi. Cok korktum gece uyuyamadim. Sabah doktorunu aradim inek proteinine alerji olabilir dedi. Kizim sadece anne sutu aliyor ama benim yediklerimden gecebilirmis. Bunlari yemeyi kes takip et devame ederse getir kaka tahlili yapalim dedi. Diun aksam yemeginde de yogurt corbasi kavurma ve sutlac yemistim. Su ancok tedirginim. Aranizda var mi kakada kan goren. Baska bir durum olabilir mi tehlikeli acaba?
genelde inek sütü alerjisinin bir belirtisi olabiliyor,tehlikeli oldduğu konusunda kesin birşey söyleyemem pek bi bilgim yok.Kizlar mrb bir sorum olacak. Duz kizimin kakasinda kahverengimsi mukozali bir kan vardi. Cok korktum gece uyuyamadim. Sabah doktorunu aradim inek proteinine alerji olabilir dedi. Kizim sadece anne sutu aliyor ama benim yediklerimden gecebilirmis. Bunlari yemeyi kes takip et devame ederse getir kaka tahlili yapalim dedi. Diun aksam yemeginde de yogurt corbasi kavurma ve sutlac yemistim. Su ancok tedirginim. Aranizda var mi kakada kan goren. Baska bir durum olabilir mi tehlikeli acaba?
bende arada yatağının dönencesiyle oyalıyorum renkli poşetler de iyi oluyo arada bide küçük pet şişeye boncuk koydum onu sallıyorum sesi ilgi çekiyo,kızlar benim kızda bazen altına 5-6 kere kaka yapıyor günde bazen hiç yapmıyor.günü gününe uymuyor yani.
oyuncak konuşmuşsunuz. benimkinin müzik çalıp tepeye görüntü veren bir oyuncağı var. resmen kurtarıcım. bazen ne yapsam durmuyor. karnı tok gazı yok altı alınmış oluyor ama ağlıyor.açıyorum onu. müzik çalıyor.hemn susup dinlemeye başlıyor:))
FUFA cnm hakkında hayırlısı olsun.umarım herşey çok güzel olur.yine de dikkatli ol lütfen.bir daha seni üzmesinler
off şu sünnet işi var bide yaakızlar sümüksü kakası bigün geçse bigün devam ediyo oğlumun.
dr.a sormadım, pazt sünnet için gidicez sorcam bakalım. benim beslenmemle mi ilgili acaba
umutluay nasılsın canım?
benim saçlarım da dökülmeye başladı, doğum sonrası olurmuş böyle.
biraz kestiricem hamilelikten beri bakmadım hiç
kızlar benim kızda bazen altına 5-6 kere kaka yapıyor günde bazen hiç yapmıyor.günü gününe uymuyor yani.
Oyuncak konuşmuşsunuz. Benimkinin müzik çalıp tepeye görüntü veren bir oyuncağı var. Resmen kurtarıcım. Bazen ne yapsam durmuyor. Karnı tok gazı yok altı alınmış oluyor ama ağlıyor.açıyorum onu. Müzik çalıyor.hemn susup dinlemeye başlıyor:))
fufa cnm hakkında hayırlısı olsun.umarım herşey çok güzel olur.yine de dikkatli ol lütfen.bir daha seni üzmesinler
geçen bi arkadaş anne sütü alanlarda kan nadir olarak olabiliyomuş yazmıştı. bilmem ki. devam ederse gidersin dr.a
o zaman ne yapıyorsun taviz vermiyorsun. eşinle oturup konuştunuz mu bilmiyyorum ama önce güzelce konuşun.her hafta anasına çıkıp çıkıp gitmesin artıkıns cnm ıns uzmezler artık kımseye tahmmlm yok hele kaynanaya hıc allhtan calsyrmda kafam dagılıo takmıyrm kımseyı kafama
Kizlar yeni bir konu actim. Dogum ve sonrasi-dogum sonrasi annelerin sorunlari bolumune "2012 Anneleri Kilolarimizdan Beraber Kurtulalim" diye sizleri de davet ediyorum. Biraz da kendimiz icin birseyler yapalim yoksa bu kilolar yerlesip kalacak. Hem de bunalima girecek annelere moral olur
o zaman ne yapıyorsun taviz vermiyorsun. eşinle oturup konuştunuz mu bilmiyyorum ama önce güzelce konuşun.her hafta anasına çıkıp çıkıp gitmesin artık
cnm geçmiş olsun bu arada. ama sorununla ilgili bir bilgim yok. inşallah tekrarlamaz
valla 4 kilom kaldı gitmiyor benimde:)) şu kalça ve üst bacak kısmım beni terketmiyor:))
Canim tesekkur ederim bugumki kakasinda biraz once degistirdim kan yok cok sukur. Umarim tekrarlamaz.
Benim de bacaklar ve kalca felaket durumda. Biraz caba gerekli. Bi dogurduk mahfolduk. Gerci bebislerimiz saglikli olsun da geriye kalan hersey bos. Rabbim bizleri hatta hicbir anneyi evladiyla sinamasin.
günlerdir buraya uğramayıp ordan atılınca gelip yazıyosunuz.
kusura bakma ama bizi hiç ilgilendirmiyo gruptan silinmiş olman
istediğin zaman gelirsin tabi ama, malum siteyle ilgili sorunlarla değil
ben doğduğundan beri kullanıyorum yastık olmayınca kusarmış gibi geliyor:44:benim oğlan henüz çığlık atmıyo ama ağlarken çok fena bağırıyo
kızlar size bişey sorayım ben gündüz bazen bebek yastığında yatırıyorum yoksa kesinlikle yatmak istemiyo, acaba geceleri de yastıkla yatırsammı, yastık kullanan var mı başka?
heralde üşütmüştür sıcak tutmak iyi gelir gibi sıcacık bir uyku çekse aslında bişeyciyi kalmazmerhaba
bende yastıkta yatırıyorum ama yeni basladım yatırmaya hem çok ince yastığı 2 gündür çok huzursuz kızım durmadan ağlıyor hep kucakda durmak ve evin içinde gezmek istiyor oturunca da ağlıyor birde bugün kusunca biraz ekşi koku geldi acaba midesini üşütmüş olabilir mi ne yapabilirim onun için
hepimiz aynıyız herhalde banyodan sonra taramaya korkuyorumKokuku kusunca usutmus derler ama ne kadar bilimsel bir gercek bilmiyorumbizimki de 2 gundur normalden biraz fazla kustu, bir kat daha kalin gitdirmeye basladim, bugun azaldi gibi kusmasi. Sicaga alismasin diye ince giydirmeye calsiyorum ama biraz abarttim galiba :s
Kizlar bir de sunu sorayim. Benim hamilelikte saclarim esksindan daha hacimli ve saglikli olmustu, sanirim hormonal degisim etkksiyle. Ama son gunlerde tutam tutam dokulmeye basladi( saclar elime geldikce moralim bozuluyo. Sizde var mi boyle bir durum?
banada ara ara oluyor bunalıyoruz heralemerhaba cnm. pek iyi değilim aslında. neden bilmiyorum ama hep ağlamaklıyım. hatta ağlıyorum.kızımı çok seviyorum akşama kadar onunla ilgilneiyorum oynuyoruz konuşuyoruz falan sorun o değil de nden bilmiyorum lohusalıkta girmediğim depresyona şimdi girdim:))
mutsuz hissediyorum hep kendimi.
kendime bakamıyorum açıkcası.sümsük sümsük dolaşıp duruyorum evde.ev desen bir gün temiz 3 gün pis.
işte böyleeee
hayırlı olsun canım benim yerleşti bide üstüne üstük habire kilo alıyorum doguma 75 ile gittim şimdi 77 kiloyumKizlar yeni bir konu actim. Dogum ve sonrasi-dogum sonrasi annelerin sorunlari bolumune "2012 Anneleri Kilolarimizdan Beraber Kurtulalim" diye sizleri de davet ediyorum. Biraz da kendimiz icin birseyler yapalim yoksa bu kilolar yerlesip kalacak. Hem de bunalima girecek annelere moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?